Spreman sam da nekome poderem guzove. Ajmo kako sta gdje kako ?

Moderator/ica: Padovan
JEL TO MENI?? De ti meni objasni sta sad treba da uradim. Evo upravo instaliram pes,sta trebam skinuti s neta??Samo F.K.S !! je napisao/la:Tetak odes onaj pes 6 rip onda onaj folder ripforgames i settings
e mail ti nece doci u Inbox nego u junkDevil je napisao/la:Samo da vam kazem da ipak necu igrati ligu,ali cu baciti ponekad prijateljsku tekmu sa nekim.
p.s Jos mi nisu stigli mail(ovi).
UĐITE U SERVER EUROPA 2, SOBA DJIDO MOVA, SIFRA 12OTNYS_YNWA je napisao/la:Gotovo.
Spreman sam da nekome poderem guzove. Ajmo kako sta gdje kako ?
Unica_Liverpool_ je napisao/la:HAJTE JOŠ NAM JEDAN FALI!!!!!!!!!!! UĐITE U SERVER EUROPA 2, SOBA DJIDO MOVA, SIFRA 12
Takodje u mene isi problem.majestic24 je napisao/la:Imam problem,nemogu skinuti ovaj deemaz patch 5.0 .Znaci kliknem na njega i nista
robovi88 je napisao/la:robovi88 je napisao/la:MOŽE LI MI NEKO POMOĆI ???IZABREMO EKIPE I IGRAMO NAKON PRVOG POLUVREMENA EKRAN MI SAMO ZACRNI :S ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM PLS ZA POMOC !
![]()
NEMA ŠTA NISAM PROBO, UGASIO SAM MSN, FIREWALL, ANTIVIRUS NEMAM, AMA BAŠ SVE I OPET MI POCRNI NA POLUVREMENU
![]()
![]()
![]()
da si jos stavio linkove....robovi88 je napisao/la:oVAKO !!!
Skinite PES6jSCenter i kada to skinete pokrenite taj program, nakon sto se pokrene idite na Deemaz Patch Opciju
I nakon toga taj patch sto ste skinulu prebacite u C:Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6 . tj. zamjentie ga za postojeci exe od igrice kao da Crackujete i to je TO !!!
Imam osjecaj kako god i sta god bilo, ja i ti bi zavrsili nerijesenosenad_flamin je napisao/la:ajde samnom soba senad_Italy pasw 33guber90 je napisao/la:Hocel neko jednu na brzinu.
Nego, trebali bi univerzalni pass i ime sobe, napraviti za sportsport.ba sobe, npr.:
soba: sport.ba (moze i sportsport.ba, samo nisam siguran radi duzine)
pass:sport
.
Emir_ZENICA je napisao/la:DAJ JOS KO HOCE NEK SKINE TEAM WEWER 6 DA UDJEM U RACUNAR I NAMJESTIM evo i unici sam
On ima kontrolu ja sam samo sporedni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.