Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

junioR
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la junioR » 08 jan 2011, 20:09

Napad:DZEKO,TEVEZ,BALOTELI

Dzeko ce morati puno da radi,da se puno dokazuje jer uvijek izmjene za njega ce biti,BALOTELI JE STRASAN IGRAC,Tek sad sam se poceo brinuti za to,nadam se da nece biti potrebe za tim,da ce EDo biti ispred Balonje,ali eto bilo kako bilo,vidjet cemo..edo SRETNo! :|

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 08 jan 2011, 20:18

junioR je napisao/la:Napad:DZEKO,TEVEZ,BALOTELI

Dzeko ce morati puno da radi,da se puno dokazuje jer uvijek izmjene za njega ce biti,BALOTELI JE STRASAN IGRAC,Tek sad sam se poceo brinuti za to,nadam se da nece biti potrebe za tim,da ce EDo biti ispred Balonje,ali eto bilo kako bilo,vidjet cemo..edo SRETNo! :|
Tako je...i to sto je bosanac sigurno mu nije neka prednost pa ce morati da pruza vise od ostalih da bi bio u poc. 11...nadam se i da ce malo sredit situacije u svlacionici i na treninzima...da ne bude za par dana duela tipa...dzeko vs baloteli ili dzeko vs tevez.....sretno Dzeksone...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jan 2011, 20:32

Mozda Gradjani krenu sa trojicom u napadu. :?

Ovako bi to izgledalo:

--------Balotelli---------Dzeko--------Tevez----------
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 20:34

Krenuce "Gradjani" sa trojicom sigurno u napadu,ali 90% da nece igrati Dzeko,Tevez,Ballotelli.Silva ce igrati levo krilo jer u postavci Mancinia on ne moze igrati u sredini terena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 08 jan 2011, 20:36

Baloteli - Dzeko - Tevez

Silva - -YAYA - Adam(ili neko drugi)

Mislim da ovo ne bih bila losa taktika,bili bi izuzetno jaki,naravno da se zna vratiti nekad silva ili adam,al vidjet cemo kako ce to Mancini rasporedit,dzeko mi na treningu ovom dje bio reportaza(mala) izgleda pomalo izgubljeno,nadam se da grijesim..vidjet cemo...DZEKSONE!!!ABD DA TE VIDIMO 15 na teneru!! :twisted:

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 08 jan 2011, 20:39

Dijelim @Devilovo misljenja u sa napadackim mentalitetom Mancinija. Trebalo bi da se desi pravo cudo pa da pored Dzeke u napad doda jos Teveza i Balonju. Jedno krilo ce vjerovatno igrati Silva ili Milner, a mozda i Johnson.

Dzeko špreha engleski ko da mu je maternji :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 20:39

Iskreno @junior ova bi ti taktika i na FM-u primala 2-3 gola po tekmi jer je previse ofanziva,ako igras 4-3-3 sa tri super jaka napadaca onda moras i da imas dva zadnja vezna ili bar jos jednog ne toliko napadacki okrenutog veznjaka,Adam i Silva ne mogu da drze sredinu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2011, 20:40

Omerbavarac je napisao/la:Mozda Gradjani krenu sa trojicom u napadu. :?

Ovako bi to izgledalo:

--------Balotelli---------Dzeko--------Tevez----------
Prije bi to izgledalo ovako
Tevez naprijed,a iza njega kao polušpice
Džeko i Balonja oni bi imali ulogu da izbijaju loptu iz šesnaesterca i ako se ukaže prilike da par puta pretrče na protivničku polovicu :roll: :mrgreen:
Inače kakav je trener Mancini šanse da on igra u formaciji sa dva napadača su ravne tome da on osvoji nešto sa Cityem.Trenera moraju mijenjat,ako hoće išta da naprave.Glupan bi da osvoji nešto a kroz cijelu sezonu u ekipi su mu najmanje dvojica razbijača i Milner smetalo koji ne bi imao mjesta ni u Vrbanjuše možda da vodu donosi.Talenat poput Johnsona trpi zbog toga,a čak bi i SWP bio bolji od Milnera :lol:
To se najbolje vidjelo u tekmi sa Arsenalom De Jong,Toure i Barry u istoj ekipi pa nećeš dat gola da igraš 100 dana,a kamoli 90 minuta onda naprijed Jo na neprirodnoj poziciji i Milner što zapravo ni on ne zna odakle mu tolka sreća pa da ima mjesta i u repci i u Cityu
Tu nije bio Silva,ali kada je Silva tu onda Jo ide napolje i to je to :roll: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 08 jan 2011, 20:42

Devil je napisao/la:Iskreno @junior ova bi ti taktika i na FM-u primala 2-3 gola po tekmi jer je previse ofanziva,ako igras 4-3-3 sa tri super jaka napadaca onda moras i da imas dva zadnja vezna ili bar jos jednog ne toliko napadacki okrenutog veznjaka,Adam i Silva ne mogu da drze sredinu.

Ne znam,ali ja mislim da ovo nebi bila losa taktika.

slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jan 2011, 20:43

Njima bi najbolje bilo da prodaju te dvije tempirane bombe u vidu teveza i balonje, onda bi se mogli ozbiljno shvatiti sa Dzekom kao glavnim napadacem

Ovako ce to biti samo prazna slama za sve
nema potpisa

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jan 2011, 20:45

Zar se Tevez nije zalio i zelio da napusti City?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 jan 2011, 20:47

Megamon je napisao/la:Zar se Tevez nije zalio i zelio da napusti City?
To je bilo prošle sedmice, ove već želi da ostane u Citiyu zauvijek.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2011, 20:48

Ovako bi bilo najbolje za njih 8-)
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 20:49

junioR je napisao/la:
Devil je napisao/la:Iskreno @junior ova bi ti taktika i na FM-u primala 2-3 gola po tekmi jer je previse ofanziva,ako igras 4-3-3 sa tri super jaka napadaca onda moras i da imas dva zadnja vezna ili bar jos jednog ne toliko napadacki okrenutog veznjaka,Adam i Silva ne mogu da drze sredinu.

Ne znam,ali ja mislim da ovo nebi bila losa taktika.

slika
Pa pazi na papiru jeste dobra,fenomenalna,ali u praksi nije ti to bas tako lako.
Sa odbranom se slazem poprilicno nesta sam i ja tako zamisljao(vidi pocetak teme),s tim da sam ja u kozi Seika i da trosim koliko oni trose doveo bi jednog desnog beka nemam bas neko poverenje u Boatenga.
Od veze nastaje problem Yayi je tu po meni zacementirano mesto,po meni trenutno u Top3 zadnjih sveta,zaista nisam ocekivao ovakvu formu od njega.E tu sada mora biti jos neki "centralni" po meni tu najvecu prednost ima Barry i ja bih zaista voleo da vidim Adama u prvoj da imaju u vezi jednog pravog playa koji ima zadnji pas,koji ima lucidna resenja.
Krila bi po meni igrala levo Silva,desno Tevez i u napadu Dzeko,sto daje jednu veoma ubojitu formaciju.

@LBJ bez K.Tourea i Kolarova da igras. :?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2011, 20:58

Toure je precijenjen bolji su od njega Kompany i Lescot
Što se tiče Kolarova stavio sam Boatenga lijevo jer je defanzivniji,a ovo bi bila jedna ofanzivna formacija i ne bi valjalo za ekipu da ima lijevog beka koji je više u napadu nego u odbrani pogotovo kada ta ekipa nema nekog vrhunskog stopera

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2011, 21:18

slika
Nesto kao ovo bi trebalo da bude, ako ne i defanzivnije..Adam i Baloteli bolje igraju kao Jockeri

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 08 jan 2011, 21:20

Hajmo raja onu nasu staru...

Blue Moooooon
You saw me standing alone
Without a dream in my heart
Without a love of my own
:mrgreen:

ko nezna poj'o ****...
Rođeni

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 jan 2011, 21:58

Jedva čekam da vidim Džeku u dresu Citya.
You'll never walk alone.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 jan 2011, 22:10

Mog'o si i napisat zašto su Kompany i Lescott bolji od Tourea. Ali daj nam neke dobre razloge, valjane, argumente i činjenice u koje ćemo možda i povjerovat.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 08 jan 2011, 23:41

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: UnitedWA i 3 gosta.