Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
pustite ciru da radi svoj posao,nismo mi brazil pa da se bunimo nesto...ha ja
ako mozemo navijati i bodriti, nebitno protiv koga se igralo, onda imamo i pravo da diskutujemo o tome..nema veze sto nismo brazil..starmo76 je napisao/la:pustite ciru da radi svoj posao,nismo mi brazil pa da se bunimo nesto...ha ja
okE.D je napisao/la:ako mozemo navijati i bodriti, nebitno protiv koga se igralo, onda imamo i pravo da diskutujemo o tome..nema veze sto nismo brazil..starmo76 je napisao/la:pustite ciru da radi svoj posao,nismo mi brazil pa da se bunimo nesto...ha ja
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
osvojiti 6 bodova bilo bi stvarno sjajno ali eto i 4 su sjajna! volio bih da igramo u formaciji 4-3-3!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
mozda ovako
Belgija - BiH 1-1
BiH - Belgija 2-0
Belgija - BiH 1-1
BiH - Belgija 2-0
Jes 'dje si sta ima, mozda 'vako:Kenchy_Liverpool je napisao/la:mozda ovako
Belgija - BiH 1-1
BiH - Belgija 2-0
Belgija - BiH 4-1 ---------- BiH - Belgija 1-0 na guzove u 88oj

Ako mi nismo u stanju ici na pobjedu protiv Slovenije u gostima onda garant necemo ici na istu u Belgiji. Slovenija je realno dosta slabija od Belgije.
jarane slovenija je bolja od belgije trenutno.to pokazuju i rezultati do sada.pogledaj malo njihovu grupu i rezultate.belgija se patila sa estoncima do zadnje minute.mi ako belgiju ne pobjedimo 2 razlike necemo se plasirati na SP.
Belgija je jedva savladala Estoniju 3-2 i Armeniju 2-0 a mi ih pobijedili 7-0 i 4-1. Ja mislim da je Belgija mnogo slabia ekipa nego sto je prije bila i mi cemo ih pobijediti makar u Zenici. Oni nece nikad imati igrace poput Muslimovica, Dzeke, Ibisevica, Salihovica itd.starmo76 je napisao/la:jarane slovenija je bolja od belgije trenutno.to pokazuju i rezultati do sada.pogledaj malo njihovu grupu i rezultate.belgija se patila sa estoncima do zadnje minute.mi ako belgiju ne pobjedimo 2 razlike necemo se plasirati na SP.
REZULTATI POKAZUJU da smo mnogo jaci od belgije,jos samo ako to iskoristimo.pametno od noge do noge drzati loptu sto duze.pogotovu ako povedemo.......bice svasta na toj tekmi,bice golova ko kishe.....
i ja mislim da bi trebali dobiti belgiju u obadve utakmice, mislim da imamo bolje igrace od njih i zasto onda nebismo pobijedili.starmo76 je napisao/la:REZULTATI POKAZUJU da smo mnogo jaci od belgije,jos samo ako to iskoristimo.pametno od noge do noge drzati loptu sto duze.pogotovu ako povedemo.......bice svasta na toj tekmi,bice golova ko kishe.....
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ma nikad buraz nisu oni bolji od Belgije, Belgijanci imaju kvalitetne igrace koji igraju po mnogo boljim klubovima nego svi nasi igraci, mi bod ako uzmemo u Belgiji mozemo se nogom udarat u guzicu.starmo76 je napisao/la:jarane slovenija je bolja od belgije trenutno.to pokazuju i rezultati do sada.pogledaj malo njihovu grupu i rezultate.belgija se patila sa estoncima do zadnje minute.mi ako belgiju ne pobjedimo 2 razlike necemo se plasirati na SP.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Belgija treba da igra prijateljsku protiv Luxemburga u Luxemburgu.
Vidjecemo sta ce biti ali sigurno je da cemo mi uzeti sva 3 boda u Zenici.

I ja mislim, samo da nam svi igraci budu skroz spremni i nepovrijedjeni za tu utakmicu...Tarik14 je napisao/la:Belgija treba da igra prijateljsku protiv Luxemburga u Luxemburgu.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
HALLO BA PROGNOZERI I PAMETNJAKOVICI KAKVE SU VAM TO PROGNOZE 4-1 ZA BELGIJU 1-0 ZA NAS NA GUZOVE STA VAM JE ??? JEL VAS STID ?? ZA KOGA NAVIJATE ?? AKO NEMATE NISTA PAMETNIJE DA PISETE I DA SERETE PO FORUMU NEMOJTE NI TO,NIKO NIJE ZELJAN VASIH PROGNOZA KOJE SU NEREALNE DEFINITIVNO.STA JE TO BELGIJA KO JE TO BELGIJA PA DA SE NE MOZE DOBITI?JESMO MI TOLIKO SLABI? ESTONIJA IM IZBIJE BOD CIJA REP.KOSTA 8 MILIONA CIJELA,A DA MI NEMOZEMO VISE ?? BUDITE REALNI MAKAR MALO.DAJTE LJUDI SIRITE POZITIVNU ATMOSFERU VI SE TU RASKUKALI KO DA IDEMO REPRENZETACIJI SVIJETA,ZAR VAM NIJE SPANIJA DOKAZ,DA SE MOZE IGRAT KAD SE HOCE?? BUDITE POZDRAVLJENI I BELGIJA-BIH 0-2
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
Neka si sve to rekao...ali pravilo svakog foruma....iskljuci Caps LockADMIR_HZ87 je napisao/la:HALLO BA PROGNOZERI I PAMETNJAKOVICI KAKVE SU VAM TO PROGNOZE 4-1 ZA BELGIJU 1-0 ZA NAS NA GUZOVE STA VAM JE ??? JEL VAS STID ?? ZA KOGA NAVIJATE ?? AKO NEMATE NISTA PAMETNIJE DA PISETE I DA SERETE PO FORUMU NEMOJTE NI TO,NIKO NIJE ZELJAN VASIH PROGNOZA KOJE SU NEREALNE DEFINITIVNO.STA JE TO BELGIJA KO JE TO BELGIJA PA DA SE NE MOZE DOBITI?JESMO MI TOLIKO SLABI? ESTONIJA IM IZBIJE BOD CIJA REP.KOSTA 8 MILIONA CIJELA,A DA MI NEMOZEMO VISE ?? BUDITE REALNI MAKAR MALO.DAJTE LJUDI SIRITE POZITIVNU ATMOSFERU VI SE TU RASKUKALI KO DA IDEMO REPRENZETACIJI SVIJETA,ZAR VAM NIJE SPANIJA DOKAZ,DA SE MOZE IGRAT KAD SE HOCE?? BUDITE POZDRAVLJENI I BELGIJA-BIH 0-2

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
sine smiri hormone, ima pravo svako da daje kakvu god hoce prognozu, ko si ti da ti odredzujes ko sta da pise? ako neko misli da cemo izgubiti protiv belgije, pa boze moj, neka onda misli, ima pravo na to...ali hajd neka si ti malo napisao da ispadnes malo faca, ha jaADMIR_HZ87 je napisao/la:HALLO BA PROGNOZERI I PAMETNJAKOVICI KAKVE SU VAM TO PROGNOZE 4-1 ZA BELGIJU 1-0 ZA NAS NA GUZOVE STA VAM JE ??? JEL VAS STID ?? ZA KOGA NAVIJATE ?? AKO NEMATE NISTA PAMETNIJE DA PISETE I DA SERETE PO FORUMU NEMOJTE NI TO,NIKO NIJE ZELJAN VASIH PROGNOZA KOJE SU NEREALNE DEFINITIVNO.STA JE TO BELGIJA KO JE TO BELGIJA PA DA SE NE MOZE DOBITI?JESMO MI TOLIKO SLABI? ESTONIJA IM IZBIJE BOD CIJA REP.KOSTA 8 MILIONA CIJELA,A DA MI NEMOZEMO VISE ?? BUDITE REALNI MAKAR MALO.DAJTE LJUDI SIRITE POZITIVNU ATMOSFERU VI SE TU RASKUKALI KO DA IDEMO REPRENZETACIJI SVIJETA,ZAR VAM NIJE SPANIJA DOKAZ,DA SE MOZE IGRAT KAD SE HOCE?? BUDITE POZDRAVLJENI I BELGIJA-BIH 0-2

- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Moro sam burazeru iznervirali me nekakvim komentarima divljim ,ko da smo mi Farska Ostrva.
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
E.D.Brazeru za tebe nisam sin,hormone boli te ocul ja smiriti ili ne,ne odredzujem nikom ko ce sta pisat niti sam pokusao procitaj lijepo sta sam napisao.Ima svak pravo al imal pravo da iznosi nekakve uvrijedljive rezultate bar za mene mene vrijedzaju volim BIH i navijam za nju ko i svaki normalan gradzanin ove zemlje.I uvijek cu ovako odg na ovakve komentare a kome smeta nek ne iznosi nerealne rezultate.
pa izgleda da ipak odredzujes ko ce sta pisati dok se toliko bunis...kazem ti ja, ljudi imaju pravu da pisu i sta hoce i da prave prognoze kakve god hoce..to im garant neces ti odredzivati a ni neko drugi..ovo je slobodan forum a ne jedan "samo-za-bosnu-forum"...i sto kazes da volis bosnu..nisi sigurno jedini..mislis da je mi nevolimo??!!!!ADMIR_HZ87 je napisao/la:E.D.Brazeru za tebe nisam sin,hormone boli te ocul ja smiriti ili ne,ne odredzujem nikom ko ce sta pisat niti sam pokusao procitaj lijepo sta sam napisao.Ima svak pravo al imal pravo da iznosi nekakve uvrijedljive rezultate bar za mene mene vrijedzaju volim BIH i navijam za nju ko i svaki normalan gradzanin ove zemlje.I uvijek cu ovako odg na ovakve komentare a kome smeta nek ne iznosi nerealne rezultate.
a sta je za tebe uvrijedljiv rezultat?? ona 4:1 za belgiju i kasnije 1:0 za bosnu?? jel to?? da si malo prokonto prije nego sto si glumio frajera, skonto bi da je covjek taj "4:1 za belgiju" napisao u smislu jer smo prije par godina isto tako igrali u belgiji..otisli puni euforije tamo i ljudi nas naguzili..ali et kasnije smo ih pobjedili u bosni!
e to je to..vidim da si novi na forumu..fino je to sto ima novih clanova, ali ipak potrudi se malo da, ako ti je do preradzivanja agresije, to uradis kad stvarno imas razlog ili pravo na to

- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
HALLO KLOCU od frajera nemam se s tobom namjeru naglabat cijelu noc,niko ne glumi frajera niti pokusava,znaci napisao je da smo izijanili 4-1 tamo dobili u bosni i da cemo sada izijaniti istim rezultatom,i dobiti 1-0,to pokusava rec izmedzu ostalih koji su skeptici gledajuci tekmu.Hajde nastavite pisat da cemo izijaniti nastavite kukat ja se vise necu javljat vi ste pametni vi sve znate,ja samo kazem da su karine nismo ni mi jaki al da se tako pise i misli o bih to je krajnje neozbiljno i bezveze.Al et ko sto ti rece ovo je slobodan forum pa BUJRUM s tipkanjem i prognozama,ako ste tako sigurni u rezz sto nestavite po 5.000 na keca kad igra BIH u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.