Albanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Albanija - BiH
kad je dzeko trenirao na proljece sa zeljom nekoliko treninga , kaze mu osim evo ti prilke da se dokazes , ako zadovoljis mozda te dovedemo 

Jao kralja Susica , zaista odlucio da nas ukopa majke mi.
Ni poslije Fancuske nikakvo novo rjesenje za defanzivnu sredinu niti za brzinu ...
Nema ni Cocalica ni Vladavica .... jao razvalit ce nam guzove Albanci ...
Ni poslije Fancuske nikakvo novo rjesenje za defanzivnu sredinu niti za brzinu ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma albanci su vrlo limitirana ekipa. Katastrofa u napadu, ali imaju solidnu odbranu. Posto mi skoro ne stvaramo sanse otkad je Mourinho preuzeo, ovo sve smrdi na 0:0 i jos jednu utakmicu gdje ce nam taktika Mourinha cupat zivce.kimbo je napisao/la:Jao kralja Susica , zaista odlucio da nas ukopa majke mi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U napadu imaju
Hamdija Salihija koji je prošle sezone za Rapid Beč dao 17 golova u ligi.
Erjona Bogdanija koji je došao ovo ljeto u Cesenu i dao 2 gola. 1 je dao Milanu.
Elisa Bakaja iz Dinamo Tirane koji je prošle sezone u albanskoj ligi dao 11 golova u 19 utakmica.
Još su tu Ahmed Januzi iz Vorskla Poltave i Edmond Kapllani koji je ovo ljeto došao u Paderborn kao posuđen igrač iz Augsburga i u 2 utakmice zabio 1 gol.
Možda nisu neka imena, ali statistika im sigurno nije loša.
Erjona Bogdanija koji je došao ovo ljeto u Cesenu i dao 2 gola. 1 je dao Milanu.
Elisa Bakaja iz Dinamo Tirane koji je prošle sezone u albanskoj ligi dao 11 golova u 19 utakmica.
Još su tu Ahmed Januzi iz Vorskla Poltave i Edmond Kapllani koji je ovo ljeto došao u Paderborn kao posuđen igrač iz Augsburga i u 2 utakmice zabio 1 gol.
...što je više lome to je volim jače...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa i mi imamo svoje golgeterejacky09 je napisao/la:U napadu imaju

NEMAJU NI SLOVENCI NEKA IMENA ALI ZA RAZLIKU OD NAS IMAJU REZULTATE ...
Samo ako ih dobijemo ko ce nas ponovo slusat kako smo dobri i sl...Hvala Francuzima na lekciji
Samo ako ih dobijemo ko ce nas ponovo slusat kako smo dobri i sl...Hvala Francuzima na lekciji

- Principatus
- Kontakt:
Ne impresioniraju ipak te statistike, jer nasa dva napadaca su obadva naceli Bayern, a jedan od njih konstantno zabija i skoro je garancija za gol, pa cak i kad igra njegove ekipe ne stima. Nemam toliki respekt ispred Albanaca kao pojedinaca, ali jedan veci ispred njihovog kolektiva. Primitivno racunato po kvalitetu pojedinaca, mi moramo biti 2. u ovoj grupi, za 1. mjesto trebace poslije ove zadnje utakmice i srece. Jednostavno od prve minute pokazati ko je jaca ekipa, pored kvaliteta velika borba, tako nesto obara moral, oboren moral dovodi do nervoze, a ta do gresaka.
---------------------Begovic--------------------------
---Mujdza----Mravac------Spahic-----Lulic--------
---------------------Rahimic--------------------------
----Pjanic----------Misimovic---------Ibricic-------
--------------Ibisevic----------Dzeko----------------
Dakle moglo bi otprilike ovako izgledati, mozda ipak pocne Nadarevic umjesto Mravca, Subasic je pozvan i postoji mogucnost da zaigra umjesto Lulica, a ovaj kasnije zamjeni Ibricica. Jahic mijenja Rahimica, Zec Ibisevica.
---------------------Begovic--------------------------
---Mujdza----Mravac------Spahic-----Lulic--------
---------------------Rahimic--------------------------
----Pjanic----------Misimovic---------Ibricic-------
--------------Ibisevic----------Dzeko----------------
Dakle moglo bi otprilike ovako izgledati, mozda ipak pocne Nadarevic umjesto Mravca, Subasic je pozvan i postoji mogucnost da zaigra umjesto Lulica, a ovaj kasnije zamjeni Ibricica. Jahic mijenja Rahimica, Zec Ibisevica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo kako bi ja startao protiv Albanije
-----------------------Hasagic-------------------------
---Mujdza----Nadarevic----Spahic------Lulic-------
----------------------Rahimic--------------------------
----Ibricic----Pjanic-----Misimovic---Medunjanin--
-----------------------Dzeko---------------------------
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Gori si od Susica.Pauk je napisao/la:Evo kako bi ja startao protiv Albanije
zasto selektore?Cartman je napisao/la:Gori si od Susica.Pauk je napisao/la:Evo kako bi ja startao protiv Albanije
Zato što protiv albanskog bunkera sigurno ne treba igrati sa jednim napadačem.
...što je više lome to je volim jače...
Uvjek mozemo ubaciti jos jednog napadaca, a Albanci sigurno nece igrati takav bunker na domacem terenu, oni ce minimalno ici na remi a sigurno i na pobjedo pogotovo sad kad su svi vidjeli kako smo po.pusili od Francuske.jacky09 je napisao/la:Zato što protiv albanskog bunkera sigurno ne treba igrati sa jednim napadačem.
Vazno je da smo jaki na sredini terena jer tu cemo pobjediti ili izgubiti utakmicu.
Jacky ti je reko jedan razlog, a evo ja cu dodat jos par. Ti si postavio 4 ofanzivna vezna koji su uz to vrlo slicni. Svi su relativno spori, losi trkaci i ne vracaju se u odbranu. Pa onda Medunjanina i Ibricica na krila, Susic je stavio Ibricica na neku vrstu krilne pozicije protiv Francuske pa se nije sastavio sa loptom. Medunjanin nema sta trazit u prvoj postavi. Da bi ta formacija upalila morali bi imat Maicona na jednom beku, a Ashleya Colea na drugom da 90 minuta idu gore-dolje. Mi imamo Mujdzu i Lulica... Izbaci Ibricica i Medunjanina i stavi Jahica i Muslimovica i slazemo se. Iako bi ja licno stavio Vladavica umjesto Lulica, ali sta ces kad ga Mourinho nije ni pozvao.Pauk je napisao/la:zasto selektore?Cartman je napisao/la:Gori si od Susica.Pauk je napisao/la:Evo kako bi ja startao protiv Albanije
Da li znate na kojem ce programu biti prijenos ?
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da tu nema previse nauke ni komplikovanja, modifikovani nacin igre kao protiv Luxemburga mi izgleda kao najvjerovatniji. I zasto da ne, Albanija nije previse bolja, ako se uz to odigra 90 minuta kako treba. Bitno je da ne budemo suvise naivni i nekako primimo gol. Protiv Luxemburga smo sebi dopustali te situacije, ali znajuci da nece moci dati 3 gola. Valja stvarati mnogo situacija, kroz ofanzivan nacin igre dobijati kornere ili slobodnjake, zute kartone za njihove defanzivce, i tako nesto zna jaku odbranu probiti, ako nista drugo ne urodi plodom, pa i takvim golom nacin protivnicke igre promjenuti. Dakle sto brze gol i natjerati Albance da se vise otvore, a onda ih izbusiti. Dakle bit ce interesantno vidjeti, dali ce se Albanci usuditi na svom terenu da krenu ofanzivnije protiv nas, vidjeli su utakmicu protiv Francuske, ali i onu protiv Luxemburga, kako bi i oni mogli da zavrse, posto su vise u rangu ovih drugih. Selektor im je jak, ali koliko ce igraci to realizirati je druga stvar. Mnogo puteva vodi do Rima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
zasto nebi ovako igrali:??
Hasagic
Mujdza Spahic Lulic
Rahimic Jahic
Pjanic Misimovic Ibricic
Muslimovic Dzeko
svakako nadarevic sada nije u formi, znaci dzabe bi zauzeo 1 mjesto, ako bi s 4 igrali u odbrani onda bi ja pandzu uz spahu postavio, s time sto bi ovako imali jaci vezni uz jahica koji po mom misljenju na ovoj poziciji moze vise dati nego na beku (vidjelo se protiv belgije u zenici).. a i rasteretio bi rahimica, jer ce nam on trebati vise od 60 min, ca 75-80.. jer siptari svakako s jednim napadacem igraju,.. a u napad muslima (ukoliko bude 100% spreman, inace ibija tu postaviti) negdje sredinom drugog ako edin bude ponovo trckaro zeca gurnut u vatru.. mislim dobitna kombinacija, nisam selektor al sam iznjeo svoje misljenje.. i molim unaprijed bez nekakvih zajebancija i pljuvanja, kome se ne svidja nek ne cita
pozz momci
Hasagic
Mujdza Spahic Lulic
Rahimic Jahic
Pjanic Misimovic Ibricic
Muslimovic Dzeko
svakako nadarevic sada nije u formi, znaci dzabe bi zauzeo 1 mjesto, ako bi s 4 igrali u odbrani onda bi ja pandzu uz spahu postavio, s time sto bi ovako imali jaci vezni uz jahica koji po mom misljenju na ovoj poziciji moze vise dati nego na beku (vidjelo se protiv belgije u zenici).. a i rasteretio bi rahimica, jer ce nam on trebati vise od 60 min, ca 75-80.. jer siptari svakako s jednim napadacem igraju,.. a u napad muslima (ukoliko bude 100% spreman, inace ibija tu postaviti) negdje sredinom drugog ako edin bude ponovo trckaro zeca gurnut u vatru.. mislim dobitna kombinacija, nisam selektor al sam iznjeo svoje misljenje.. i molim unaprijed bez nekakvih zajebancija i pljuvanja, kome se ne svidja nek ne cita

pozz momci
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Cocalić
Vladavić
Oba bivša igrača Fk Željezničara,normalno da ih neće zvati
Vladavić

LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
Cudi me da je Dzeko dobio poziv.MoSa LjoŽe je napisao/la:Cocalić
Vladavić

Evo Debatik Curri
neigra protiv BiH.
Eeee, Bosno, Bosno.. dosla si vlastitom voljom u situaciji da se pribojavas raznih Curija i Kuzea!

Eeee, Bosno, Bosno.. dosla si vlastitom voljom u situaciji da se pribojavas raznih Curija i Kuzea!
Isto razmisljas kao i Pape.hordas_Bec je napisao/la:zasto nebi ovako igrali:??
Hasagic
Mujdza Spahic Lulic
Rahimic Jahic
Pjanic Misimovic Ibricic
Muslimovic Dzeko
pozz momci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.