Registrovao se samo da bi nam ovo rekaohertz93 je napisao/la:Hocel ko samnom prijateljsku?Ja sam lvl 9![]()
![]()

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Registrovao se samo da bi nam ovo rekaohertz93 je napisao/la:Hocel ko samnom prijateljsku?Ja sam lvl 9![]()
![]()
Rizah je napisao/la:Registrovao se samo da bi nam ovo rekaohertz93 je napisao/la:Hocel ko samnom prijateljsku?Ja sam lvl 9![]()
![]()
Probaj ovu igru sto sam ja napisao slicna je top elevenu samo nema tokena znaci novac ne igra ulogu i male su sanse da teko neko dosta slabiji pobedi.*p!p!t@* je napisao/la:Igra je obicna glupost,i nema nikakav sistemski smisao igranja,smisao je da kupujes tokene i budes bolji -.-
Neki dan sam prestao igrati bio sam level 11
Prestao igrati, odnosno blokirao aplikaciju. Skupljam tokene 10 dana i opet na kraju izgubim za igraca....Han!$;Lfc je napisao/la:Igra je nevjerovatno sranje ali je još igramInače 10i sam lvl ...
Sexmachineboy je napisao/la:Vjeruj ima puno boljih stvari za ubijanje dosade. Samo kad vidim kako je teško dovesti igrača, odmah mi se zgadi čitava igra. Sve se svodi na to da oni zarade. Boli njih taki za nas, što meni igrač nabacuje loptu iz kornera sebi na glavu i još daje gol.![]()
Dobitna kombinacija.fukara87 je napisao/la:Joj formacije hahah, igra frajer sa tri stopera, pa ja bi primio 5 komada stom formacijom
haha pogresno sam se izrazioHan!$;Lfc je napisao/la:Dobitna kombinacija.fukara87 je napisao/la:Joj formacije hahah, igra frajer sa tri stopera, pa ja bi primio 5 komada stom formacijom
PS. Igram sa jednim štoperom i dva beka.
Hahaha bravo, jesi kada tokene trošio da brže izgradis ?adis.p je napisao/la:
Napokon izgradio sve sto se izgradit' moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.