Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
ti bi ih mujdza unistio sinoc !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bili bi jaci u ofanzivi ali sanel je odradio majstorski posao sinocavenija je napisao/la:ti bi ih mujdza unistio sinoc !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ono kako je odigrao protiv Francuske je strasno
Onakav nam uvijek treba. Nadamo se da ce na EURU 2012 zauzeti poziciju bocnog u reprezentaciji BiH 

- BH Patriot
- Kontakt:
sinoc u 2-3 navrata u prvom poluvremenu se tako otvorio prostor na desnoj strani na polovini Portugalaca, da sam u mislima vidio Mujdzu kako tu utrcava pa makar i na jednoj nozi i ubacuje direkt u peterac Portugalaca......
toliko je sinoc falio u ofanzivi da to nije bilo normalno.....ako Pape stavi Jahica na desnu stranu, opet cemo na toj strani biti odsjeceni totalno......ali jbg, tako je kako je....

toliko je sinoc falio u ofanzivi da to nije bilo normalno.....ako Pape stavi Jahica na desnu stranu, opet cemo na toj strani biti odsjeceni totalno......ali jbg, tako je kako je....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Sta je sa Mujdzom jel operisan, koliko ce biti van terena ? Kako ce nam samo faliti u Lisabnonu, nadam se da ce ga Jahic dobro zamjeniti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sjecam se da sam negdje citala, barem do februara il vako nestoElegant je napisao/la:Sta je sa Mujdzom jel operisan, koliko ce biti van terena ? Kako ce nam samo faliti u Lisabnonu, nadam se da ce ga Jahic dobro zamjeniti.
...
jos jednom da ponovim , majstore ti si falio u barazu , velika karika nase reprezentacije !
-
- Kontakt:
tako je!!!juce je se vidilo kolko nam faliavenija je napisao/la:jos jednom da ponovim , majstore ti si falio u barazu , velika karika nase reprezentacije !

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
E yebiga sad. Do kada ce trajat ovo pretjerivanje kvaliteta nasih igraca? Mujdza iz Freiburga da stavi Ronalda u dzep? Boze sacuvaj.bhfanatic14 je napisao/la:tako je!!!juce je se vidilo kolko nam faliavenija je napisao/la:jos jednom da ponovim , majstore ti si falio u barazu , velika karika nase reprezentacije !..mislim da bi lagano stavio ronalda u dzep..vrati nam se sto brze care
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Ja mislim da bi Riise iz Rome 100% strpao Ronalda u džep 

mislis Riise iz Fulhamabavarian_bk je napisao/la:Ja mislim da bi Riise iz Rome 100% strpao Ronalda u džep

A jest mi zao sto se momak povrijedi a taman se bio zahukto... vjerujem da bi na zimu otisao u neki veci klub
-
- Kontakt:
Eh taj , uglavnom igra za repku NorveskeEdvin_Mg je napisao/la:mislis Riise iz Fulhamabavarian_bk je napisao/la:Ja mislim da bi Riise iz Rome 100% strpao Ronalda u džep

-
- Kontakt:
nije bitno sto je on iz Freiburga,bitno je kakav je igrac...ronalda su vec slabiji igraci stavljali u dzep...ne treba podcjenjivat nase igrace !Cartman je napisao/la:E yebiga sad. Do kada ce trajat ovo pretjerivanje kvaliteta nasih igraca? Mujdza iz Freiburga da stavi Ronalda u dzep? Boze sacuvaj.bhfanatic14 je napisao/la:tako je!!!juce je se vidilo kolko nam faliavenija je napisao/la:jos jednom da ponovim , majstore ti si falio u barazu , velika karika nase reprezentacije !..mislim da bi lagano stavio ronalda u dzep..vrati nam se sto brze care
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ali ih realno ne treba ni uzdizati u nebesa.bhfanatic14 je napisao/la:nije bitno sto je on iz Freiburga,bitno je kakav je igrac...ronalda su vec slabiji igraci stavljali u dzep...ne treba podcjenjivat nase igrace !
doduse, za mujdzu to meni ne vrijedi, jer taj momak je stvarno dobar igrac, i da se nije povrijedio vjerovatno bi vec zimus presao u bolji klub.
...
Koji? On kad je u formi ne moze ga nijedan igrac stavit u dzep. Mozda Maicon iz najboljih dana ili Dani Alves sad. Ali njega ekipe poput nase mogu samo zaustavit sa udvajanjem i timskom igrom. Toga nije bilo.bhfanatic14 je napisao/la:nije bitno sto je on iz Freiburga,bitno je kakav je igrac...ronalda su vec slabiji igraci stavljali u dzep...ne treba podcjenjivat nase igrace !Cartman je napisao/la:E yebiga sad. Do kada ce trajat ovo pretjerivanje kvaliteta nasih igraca? Mujdza iz Freiburga da stavi Ronalda u dzep? Boze sacuvaj.bhfanatic14 je napisao/la:
tako je!!!juce je se vidilo kolko nam fali..mislim da bi lagano stavio ronalda u dzep..vrati nam se sto brze care
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
legenda brz oporavak ,vidi se koliko običan jednostavan NE NAPUHAN IGRAČ ne dostaje!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
pojeo je francuze kao malu djecu , kupio me onom izvedbom zauvjek .Cartman je napisao/la:E yebiga sad. Do kada ce trajat ovo pretjerivanje kvaliteta nasih igraca? Mujdza iz Freiburga da stavi Ronalda u dzep? Boze sacuvaj.bhfanatic14 je napisao/la:tako je!!!juce je se vidilo kolko nam faliavenija je napisao/la:jos jednom da ponovim , majstore ti si falio u barazu , velika karika nase reprezentacije !..mislim da bi lagano stavio ronalda u dzep..vrati nam se sto brze care
-
- Kontakt:
tako je!!!juce je se vidilo kolko nam fali
..mislim da bi lagano stavio ronalda u dzep..vrati nam se sto brze care
[/quote]
E yebiga sad. Do kada ce trajat ovo pretjerivanje kvaliteta nasih igraca? Mujdza iz Freiburga da stavi Ronalda u dzep? Boze sacuvaj.[/quote]
pojeo je francuze kao malu djecu , kupio me onom izvedbom zauvjek .[/quote]
tako je...malouda se nije vidio pored Mujdze...falio nam je u barazu,i Ronaldo se nebi pored njega naigro

E yebiga sad. Do kada ce trajat ovo pretjerivanje kvaliteta nasih igraca? Mujdza iz Freiburga da stavi Ronalda u dzep? Boze sacuvaj.[/quote]
pojeo je francuze kao malu djecu , kupio me onom izvedbom zauvjek .[/quote]
tako je...malouda se nije vidio pored Mujdze...falio nam je u barazu,i Ronaldo se nebi pored njega naigro

Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.