SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

suntu jeu
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la suntu jeu » 01 jun 2010, 11:13

alan_kardec je napisao/la:A da je tebe i još par forumaša pitam kako su odigrali Džeko ili Spahić protiv Švedske? Kladim se da ne bi bilo jednoglasno. Neko će reći bili su dobri, neko će reći loše, loše. Uglavnom svako ima svoje razmišljanje, valjda znaš toliko.
Džeko je odlično odigrao za ono koliko je imao lopti, standardno dobar, čak se izvlačio i probijao po bokovima. Po meni najbolje odigao od svih ostalih. Spahić je izašao u 63. minutu i onda smo primili 3 komada, dakle odigrao je na vrhunskom nivou.

I ne znam šta radiš u ovim diskusijama ako porediš jednog defanzivca i napadača ? Jednostavno odbrambenim igračima ne smiju se konstanto potkradati greške. Napadač i može izgubiti par lopti( dok to nije slučaj kod odbrane), ali ako zabije dva-tri komada odmah je heroj.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jun 2010, 11:50

Subotic sve u svemu je sigurno jak odbrambeni igrac, ali je sklon ubitacnim kiksevima. Onaj gol Dzeke, gdje je jos imao vremena da ponizi golmana, i da mu zabije petom kroz noge, je cisti kiks Subotica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 11:57

Neven Subotić je još u rangu perspektivnog igrača, to jest nije još sazrio. Ima vremena za njega. Lično smatram da će izrasti u vrhunskog stopera, sve u svoje vrijeme ;)
YNWA!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 12:39

Intervju sa Subotićem, al čovjek priča srpski :lol: :

http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=7436&x=1
Zadnja izmjena: HOPLIT, dana/u 01 jun 2010, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jun 2010, 12:58

HOPLIT je napisao/la:Intervju sa Subotićem, al čovjek prića srpski :lol: :

http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=7436&x=1
Koristi google translate :D .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jun 2010, 14:21

@brazilski zvezdas - sta si se odmah upecao, tebi smajliji ocito nista ne govore!?
sasvim je razumljivo da medju stotinjak forumasa bude razlicito vidjenje ucinka nekog pojedinca na utakmici. kada uzmes u obzir da medju njima barem polovicu cine maloljetni korisnici ovog foruma onda tu nije nista cudno sto ce neki hvaliti dzeku, primjera radi, a drugi nece biti zadovoljni sa njegovim ucinkom. uostalom, kao sto neko rece, uvijek su ucinci i zasluge u odbrani jasniji i samim tim tesko je tu imati suprotna misljenja.
tebe i mog zemljaka smatram ozbiljnijim forumasima, pa me to vase razlicito vidjenje nevenovog ucinka nasmijalo i nisam mog'o odoliti da vas malo ne pecnem.

zadnja recenica ti je opet u arogantnom stilu (reci mi, jesi li i ti veliki poklonik Velikog Trenera :mrgreen: ), nista cudno...alane (c)ardecu.
Vom Jäger zum Gejagten

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jun 2010, 14:36

Odgovorio bih ti kad bih znao ko je taj "Veliki Trener".
A što mi se nagovori. Ja arogantan? :lol: Sram me bilo. :oops: :oops: :lol:

p.s.

Čekaj, a ja ti nisam zemljak ili.... :mrgreen:
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 01 jun 2010, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jun 2010, 14:40

pitaj Genghis-a ko je taj mali dominantni, arogantni ili kako ga vec njegove pristalice zovu u zadnje vrijeme "Najveci". :mrgreen:

naravno da jesi, ali ovaj mi je blizi. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jun 2010, 14:50

geronimo je napisao/la:pitaj Genghis-a ko je taj mali dominantni, arogantni ili kako ga vec njegove pristalice zovu u zadnje vrijeme "Najveci". :mrgreen:

naravno da jesi, ali ovaj mi je blizi. :P
Veliki Jose je svima pokazao da ga se sa pravom tako moze zvati. Jedino sto je kod Van Gaala veliko to je njegova glava :mrgreen: . Šala naravno, Van Gaal ima takođe velike uspjehe , 3 finala LP nije malo!

Da se vratimo na temu, najzanimljivije mi je bilo kad Neven reče najteže igrati protiv Španije jer:
Xavi i Iniesta = nema lopta :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jun 2010, 14:59

Genghis je napisao/la:Veliki Jose je svima pokazao da ga se sa pravom tako moze zvati. Jedino sto je kod Van Gaala veliko to je njegova glava :mrgreen: . Šala naravno, Van Gaal ima takođe velike uspjehe , 3 finala LP nije malo!

Ahaaaaa pa to je taj "Veliki Trener". Jesam, poklonik sam Josea i njegovih briljantnih taktičkih zamisli, jednostavno čovjek zna pos`o.

@poglavica
Kako si samo pogodio? :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jun 2010, 15:36

sacekaj da se sjetim slika ne mogu nikako slika...cek, cek, ipak mozda budem uspjeo slika
ali nema smisla slika, ipak ti necu reci slika slika slika

@gengo - velis gaal glavonja slika jeste jbt-e, kako ja to do sada nisam primjetio. slika

eh, posto sam stranicu napravio šarenijom, red je da ja kao veoma ozbiljan korisnik ovog foruma kazem nesto vezano za temu. srbija ce se napatiti da vidi osminu finala. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 15:46

Antić odlučio, odpada Brkić.
YNWA!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 jun 2010, 15:52

geronimo je napisao/la:sacekaj da se sjetim slika ne mogu nikako slika...cek, cek, ipak mozda budem uspjeo slika
ali nema smisla slika, ipak ti necu reci slika slika slika

@gengo - velis gaal glavonja slika jeste jbt-e, kako ja to do sada nisam primjetio. slika

eh, posto sam stranicu napravio šarenijom, red je da ja kao veoma ozbiljan korisnik ovog foruma kazem nesto vezano za temu. srbija ce se napatiti da vidi osminu finala. :mrgreen:
Kakva ti je ovo slikovnica :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 jun 2010, 16:12

HOPLIT je napisao/la:Antić odlučio, odpada Brkić.

Antić se odlučio za iskustvo. Ima vremena za Brkića.
RIP Adis Selmanović

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 01 jun 2010, 19:10

Jbt kako Srbija ima jaku zadnji liniju, tek sada pogleda spisak igraca, pravo sam zatecen . . .

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 jun 2010, 21:14

australija pobjedila dansku danas 1-0, strijelac jedinog gola je bio josh kennedy!

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 01 jun 2010, 21:27

Srbija ima sjajnu zadnju liniju ali samo kad igraju Ivanovic, Vidic, Lukovic i Kolarov. Cim jednog nema tu je rupa.
Subotic ima jednu veliku manu za stopera sporo krece ka igracu . U reprezentaciji za sada nije pokazao nista ...
Rukovina je lose rjesenje za desnog beka, dok je na Obradovicu primjetan nedostatak utakmica.
Htio neko priznati ili ne ova Srbija zavisi od trcanja Stankovica i poteza Krasica i Jovanovica , oni su igraci koji mogu napraviti razliku.
za visokog australijanca se ne brinem, Vidic je u dobroj formi.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 01 jun 2010, 21:29

KAd cemo mi docekati da nam igrac tipa Beck bude visak u repki :lol: :lol: :? :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 jun 2010, 21:32

Australci bi mogli biti HIT prvenstva.I proslo prvenstvo zahvaljujuci Sudiji(cini mi se da je bio Mehuto Gonzales) Talijani su ih prosli.
BosnaE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jun 2010, 22:14

Goalkeepers: Manuel Neuer (Schalke), Tim Wiese (Werder Bremen), Hans-Jorg Butt (Bayern Munich)

Defenders: Dennis Aogo (Hamburg), Holger Badstuber (Bayern Munich), Jerome Boateng (Hamburg), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Marcell Jansen (Hamburg), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Werder Bremen), Serdar Tasci (Stuttgart)

Midfielders: Sami Khedira (Stuttgart), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Marko Marin (Werder Bremen), Mesut Ozil (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Piotr Trochowski (Hamburg)

Forwards: Cacau (Stuttgart), Mario Gomez (Bayern Munich), Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Miroslav Klose (Bayern Munich), Thomas Muller (Bayern Munich), Lukas Podolski (Cologne).

Skrpljen spisak Lowa za SP,da li ce se jos iko povredeti? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.