Kenan Hasagic

Pepe $
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 12:12

amho je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:
amho je napisao/la:davno jasta je... nekima ovdje je to pola zivota do sad... ;)
Ono, govoris u svoje ime :?
to se ti nas'o u tome, pa trazis vrsnjaka??? ;) nazalost ili srecom nisam u tim godinama...
Opet isto :?
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 04:45

mirzza je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ove utakmice, nadam se da ćemo i u ovim kvalifikacijama dobro odigrati na Stade de Franceu. ;)
Ova tekma pokazuje Kenu u pravom izdanju, primi pacerski gol, a odbrani nemoguce. ;)
E kako je lijepo vidjeti Hasu i Baljica u dresu repke.
Pacerski go,a ostali iz odbrane na zimskom snu kao i obicno.
Pa Begovic ziv nebi ostao nakon par meceva.Nakon onakvog defanzivnog reda u Stokeu,nayeb'o bi ko' zuti u repci.A i mi sa njim. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2011, 04:54

BH Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ove utakmice, nadam se da ćemo i u ovim kvalifikacijama dobro odigrati na Stade de Franceu. ;)

S ovim video si me podsjetio koliki je moron Papac gori od Mravca :roll: :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 jun 2011, 07:52

Papac je tada igrao ja mislim u osrednjem klubu Rapidu iz Wienna i nije tada stasao u pravog braniča. Dok je to danas totalno druga stvar, Saša igra u škotskom prvaku iz Glasgowa i zasigurno da je za dvije klase bolji i od Mravca i Pandže.
Livin' La Vida Loca ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 09:05

BH Patriot je napisao/la:Papac je tada igrao ja mislim u osrednjem klubu Rapidu iz Wienna i nije tada stasao u pravog braniča. Dok je to danas totalno druga stvar, Saša igra u škotskom prvaku iz Glasgowa i zasigurno da je za dvije klase bolji i od Mravca i Pandže.
Tad je Papac igrao u Beckoj Austriji sa kojom je dogurao ako se ne varam polufinale UEFA,i svaku drugu trecu bio izabiran u tim kola,sto se tice Austrijske lige.
Iskreno receno on ni na Maltu nebi otisao da su mu se gledale tekme koje je igrao u repci.
Uvijek sto puta bolje igrao u klubu,nego vamo.
inace tema je Keno. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 avg 2011, 19:13

Kenane nismo te zaboravili ;)

Bosanci su ko ovce, odma svi zajedno potrce na drugu stranu
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 19:15

Pa nije ga niko zaboravio. Jednostavno, tu je mnogo bolji golman i sasvim je logično da Keno bude broj 2. Nego, nisi li ti ono prvi nap'o Begovića zbog izmišljenog interview-a u Avazu? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 avg 2011, 19:21

Monolog je napisao/la:Pa nije ga niko zaboravio. Jednostavno, tu je mnogo bolji golman i sasvim je logično da Keno bude broj 2. Nego, nisi li ti ono prvi nap'o Begovića zbog izmišljenog interview-a u Avazu? :lol:
Vidim da "nije" zaboravljen.

Kakav crni Avaz (sranje). Ja jednostavo ne mijenjam misljenje tako lako (2 puta se nije odazvao, napisao na Twiteru kako ne zeli da igra za Susica...) Trebace jos da nasafunja guzove da pridobije moju punu simpatiju prema njemu. Ne zelim mu nista lose, samo niko nema pravo da se Keno tako lako baci u zaborav, nakon svih ovih godina, KVALITETNIH

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 19:26

Ako imaš jednog dragulja kakav je Begović, zašto ga ne iskoristiti na najbolji mogući način? Asmir je kvalitetniji golman od Kene, igra u boljem klubu, boljoj ligi, a njegova forma je nevjerovatna. Ne vidim razlog zašto on ne bi bio prvi golman naše reprezentacije. Pa izglađeno je sve ono što je bilo na relaciji Pape - Asmir, a sada bismo se trebali ponovo vraćati na to?! Trebali bismo ponovo prolaziti kroz sve to (što se ovaj nije javio, što ovaj dopušta da kapiten daje svakakve izjave u medijima, bla, bla, bla), je li to?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 avg 2011, 19:32

Ne pricamo o kvalitetima (mada bi mogo i o tome) nego o ljudskom karakteru i zahvalnosti. Al nebitno, necemo dalje o ovome, sad je bitno ne izgubiti.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2011, 19:34

Hajde ba nije umro pa mu niko na dženazu nije došao.
Procjenom stručnog štaba dugo je bio naša jedinica, u petak će procjenom istih biti na klupi a Beg na golu. To je život profeseionalnog fudbalera..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 avg 2011, 19:47

szlaja je napisao/la:Kenane nismo te zaboravili ;)

Bosanci su ko ovce, odma svi zajedno potrce na drugu stranu
Dozivio si da neka treba da onu stvar 100 puta ruznijem frajeru od tebe samo zato sto ima bolji auto nego ti!!!
I naravno grmio si na tu trebu iz sveg glasa!!!
E vidis i Begovic je tako dolazio iz PL-a i morao ustupiti mjesto nekom iz ZNJ lige samo zato sto je ovaj bio tu duze od njega!!!
I naravno da je covjek morao izjaviti i koju pogrdnu rijec , sto je po meni sasvim normalno i sam bih postupio kao on...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 31 avg 2011, 19:48

VanBasten je napisao/la:Hajde ba nije umro pa mu niko na dženazu nije došao.
Procjenom stručnog štaba dugo je bio naša jedinica, u petak će procjenom istih biti na klupi a Beg na golu. To je život profeseionalnog fudbalera..
vala kad su jednom Raulu rekli da ne računaju na njega više, i da je došlo vrijeme za neke nove momke u Realu, ne vidim razlog da se polemiše o tome da li bi Keno trebao preseliti na klupu ;)
FORZA MARŠAL !!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 31 avg 2011, 19:57

szlaja je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Pa nije ga niko zaboravio. Jednostavno, tu je mnogo bolji golman i sasvim je logično da Keno bude broj 2. Nego, nisi li ti ono prvi nap'o Begovića zbog izmišljenog interview-a u Avazu? :lol:
Vidim da "nije" zaboravljen.

Kakav crni Avaz (sranje). Ja jednostavo ne mijenjam misljenje tako lako (2 puta se nije odazvao, napisao na Twiteru kako ne zeli da igra za Susica...) Trebace jos da nasafunja guzove da pridobije moju punu simpatiju prema njemu. Ne zelim mu nista lose, samo niko nema pravo da se Keno tako lako baci u zaborav, nakon svih ovih godina, KVALITETNIH
Albanija Albanija :-) :-)

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 01 sep 2011, 12:20

Htjeli to neki priznat ili ne Begovic je ipak dosta bolji golman od Hasagica. Isto tako smatram da Sehic nije za reprezentacije i da je Avdukic dosta kvalitetnija rezerva Begovicu i Hasagicu.

lasecus
Kontakt:

Post Postao/la lasecus » 01 sep 2011, 12:42

hasagić je obična vucibatina, pa on je u begovićevim godinama branio po 1. ligi federacije

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 02 sep 2011, 13:28

Cuj Hasagic na golu :lol: !Taman pomislih da igraju najbolji i da Susic uvodi polako red,kad ono...Nebi me cudilo da Hasagic određuje sastav.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 sep 2011, 13:30

Keno ja te volim, postujem, ti si mnogo dao za BIH, ginuo si mnogo puta - ali sada je bolje da Begovic igra !!!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 02 sep 2011, 13:33

Svaka cast Keni sto je ucinio za repku ali Begovic je za 3 klase bolji golman od njega nadam se da ga veceras nece primit ko protiv Albanije
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2011, 14:15

Elegant je napisao/la:Keno ja te volim, postujem, ti si mnogo dao za BIH, ginuo si mnogo puta - ali sada je bolje da Begovic igra !!!!
Upravo tako. Ovo nije fer ni prema Hasagicu, jer ispast ce da on ima neke stele, veze itd. Hasagic je branio skoro 10 godina i hvala mu za sve, ali sad je doslo vrijeme Begovica. Mi boljeg golmana nikad nismo imali. Ma citava bisva Jugoslavija nema takvog golmana. Ali lik grije klupu. Pa onda fino reci Pape da je to zato sto mrzis momka, i gotovo. Pa Begovic je Pulisu reko da ne zeli branit jednu utakmicu, pa je opet izborio mjesto u prvih 11. Zato sto se u Engleskoj gleda samo kvalitet, a u nas izgleda sve ostalo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.