Opet istoamho je napisao/la:to se ti nas'o u tome, pa trazis vrsnjaka???Pepe $ je napisao/la:Ono, govoris u svoje imeamho je napisao/la:davno jasta je... nekima ovdje je to pola zivota do sad...nazalost ili srecom nisam u tim godinama...

Opet istoamho je napisao/la:to se ti nas'o u tome, pa trazis vrsnjaka???Pepe $ je napisao/la:Ono, govoris u svoje imeamho je napisao/la:davno jasta je... nekima ovdje je to pola zivota do sad...nazalost ili srecom nisam u tim godinama...
Pacerski go,a ostali iz odbrane na zimskom snu kao i obicno.mirzza je napisao/la:Ova tekma pokazuje Kenu u pravom izdanju, primi pacerski gol, a odbrani nemoguce.BH Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ove utakmice, nadam se da ćemo i u ovim kvalifikacijama dobro odigrati na Stade de Franceu.![]()
E kako je lijepo vidjeti Hasu i Baljica u dresu repke.
BH Patriot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ove utakmice, nadam se da ćemo i u ovim kvalifikacijama dobro odigrati na Stade de Franceu.
Tad je Papac igrao u Beckoj Austriji sa kojom je dogurao ako se ne varam polufinale UEFA,i svaku drugu trecu bio izabiran u tim kola,sto se tice Austrijske lige.BH Patriot je napisao/la:Papac je tada igrao ja mislim u osrednjem klubu Rapidu iz Wienna i nije tada stasao u pravog braniča. Dok je to danas totalno druga stvar, Saša igra u škotskom prvaku iz Glasgowa i zasigurno da je za dvije klase bolji i od Mravca i Pandže.
Vidim da "nije" zaboravljen.Monolog je napisao/la:Pa nije ga niko zaboravio. Jednostavno, tu je mnogo bolji golman i sasvim je logično da Keno bude broj 2. Nego, nisi li ti ono prvi nap'o Begovića zbog izmišljenog interview-a u Avazu?
Dozivio si da neka treba da onu stvar 100 puta ruznijem frajeru od tebe samo zato sto ima bolji auto nego ti!!!szlaja je napisao/la:Kenane nismo te zaboravili![]()
Bosanci su ko ovce, odma svi zajedno potrce na drugu stranu
vala kad su jednom Raulu rekli da ne računaju na njega više, i da je došlo vrijeme za neke nove momke u Realu, ne vidim razlog da se polemiše o tome da li bi Keno trebao preseliti na klupuVanBasten je napisao/la:Hajde ba nije umro pa mu niko na dženazu nije došao.
Procjenom stručnog štaba dugo je bio naša jedinica, u petak će procjenom istih biti na klupi a Beg na golu. To je život profeseionalnog fudbalera..
Albanija Albanijaszlaja je napisao/la:Vidim da "nije" zaboravljen.Monolog je napisao/la:Pa nije ga niko zaboravio. Jednostavno, tu je mnogo bolji golman i sasvim je logično da Keno bude broj 2. Nego, nisi li ti ono prvi nap'o Begovića zbog izmišljenog interview-a u Avazu?
Kakav crni Avaz (sranje). Ja jednostavo ne mijenjam misljenje tako lako (2 puta se nije odazvao, napisao na Twiteru kako ne zeli da igra za Susica...) Trebace jos da nasafunja guzove da pridobije moju punu simpatiju prema njemu. Ne zelim mu nista lose, samo niko nema pravo da se Keno tako lako baci u zaborav, nakon svih ovih godina, KVALITETNIH
Upravo tako. Ovo nije fer ni prema Hasagicu, jer ispast ce da on ima neke stele, veze itd. Hasagic je branio skoro 10 godina i hvala mu za sve, ali sad je doslo vrijeme Begovica. Mi boljeg golmana nikad nismo imali. Ma citava bisva Jugoslavija nema takvog golmana. Ali lik grije klupu. Pa onda fino reci Pape da je to zato sto mrzis momka, i gotovo. Pa Begovic je Pulisu reko da ne zeli branit jednu utakmicu, pa je opet izborio mjesto u prvih 11. Zato sto se u Engleskoj gleda samo kvalitet, a u nas izgleda sve ostalo.Elegant je napisao/la:Keno ja te volim, postujem, ti si mnogo dao za BIH, ginuo si mnogo puta - ali sada je bolje da Begovic igra !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.