Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: SERIE A 2008/2009

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 jan 2009, 11:50

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 jan 2009, 14:13

naslov na --- SPAM ---: Napadači Serie A u strahu: Vratio se Dario Knežević :lol:

megalomanija, ili ga malo podjeb..aju? ja mislim ovo drugo :lol:

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 29 jan 2009, 22:02

calcio je napisao/la:naslov na --- SPAM ---: Napadači Serie A u strahu: Vratio se Dario Knežević :lol:
I kaže nemoj psovat',cccc
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 30 jan 2009, 02:38

slika

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 30 jan 2009, 02:43

Ovo je legenda kakav Ibrahimovic

slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 30 jan 2009, 03:05

U sjajnoj formi, vjecno genijalan igrac i veliki covjek, medjutim, za Juventusove ambicije, nedovoljno.
Inter je najjaca momcad i ponovno osvaja naslov jer ponovno imaju nesto sto jedno duze vrijeme nisu imali - karakter i stabilnost.
Nitko od konkurenata ne moze pratiti taj tempo, Juventus moze samo nize pasti, gore sigurno nece.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 30 jan 2009, 12:38

BRT je napisao/la:U sjajnoj formi, vjecno genijalan igrac i veliki covjek, medjutim, za Juventusove ambicije, nedovoljno.
Inter je najjaca momcad i ponovno osvaja naslov jer ponovno imaju nesto sto jedno duze vrijeme nisu imali - karakter i stabilnost.
Nitko od konkurenata ne moze pratiti taj tempo, Juventus moze samo nize pasti, gore sigurno nece.
Dugo nisam cuo nista smjesnije. Kakav bolan karakter,Inter ne bi osvojio NIKAD ligu da Juve nije bio izbacen. Jos nesto,Ibrahimovic koji je u Juveu bio prosjek,sad je 90% Intera. Eto kakav su karakter.Dobro im je Mourinho reko,prvi naslov dobili na sudu,drugi jer nije bilo Juventusa a Milan kreno s minusom, i treci u zadnjem kolu. Ako se po tome gleda jacina onda su stvarno bez premca,ma najjaci. Inter ce uvijek imat gubitnicki mentalitet,i zapamti sto su osvajali-osvajali su.
JUVE IS BACK ON THE TRACK AND IT'S TIME FOR A PAYBACK!!!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: F.C. Inter Milan

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 jan 2009, 15:18

pa može li makar jedna sezona proći da inter ne namješta rezultate????????
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 jan 2009, 19:58

jedna ih rijec pravo dobro opisuje : CIGANI

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 30 jan 2009, 20:20

A_d_0 je napisao/la:jedna ih rijec pravo dobro opisuje : CIGANI
Ta rijec opisuje mnoge italijanske klubove....

forza inter
Kontakt:

Post Postao/la forza inter » 30 jan 2009, 21:46

pusite svi ..... INTER JE SAMPION
Z.I 8 L.R.A 10 R.Q 77 A.M 33 S.A.M 20 P.V 14 L.F 7 V.O 21 M.B 45 J.Z 4 M.M 23 W.S 25
C.C 26 D.S 5 I.C 2 J.C 12

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 31 jan 2009, 01:32

Nemoj se prosipati.
Danas nema lakih protivnika. Inter je usput postavio i rekord tal. lige po nepobjedivosti, vec duzi niz godina radi kvalitetno, planski i smisleno, za razliku od prije, izvlaciti se na neke kazne je smijesno.
Uostalom, to se jos pokusava predstaviti kao Interov problem, a u biti i preblage kazne za sve navedeno.
Za gubitnicki mentalitet vidi se cisto da ponavljas isprazne floskule tipicnog new age juventina ili milaniste, a uopce ne pratis Serie A i sl. da bi takvo sto i realno zakljucio, a naravno, mogao ne bi, jer je neistina, i to je statisticki i dokazano, dovoljno je pogledati i kraj prosle sezone.
To sto je ''problem'' sto se poremetilo malo to da Milan ili Juventus osvajaju naslove te zuljati moze, medjutim, valjaj gluposti ili isprazne floskule, 'misljenja' i neargumentacije nekome drugom, previse pratim, predugo pratim, i previse zivaca potrosih radi toga kluba da bi mi netko sa strane govorio kako stvari stoje.
Jednostavno, ono, prati Juventus i drzi se toga, vjeruj, pametnije ti je, ne zelis ulaziti u rasprave sa mnom sto se ovoga tice.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 jan 2009, 11:58

ma dobro inter je najjcai hahahahahahahahahahaaha...ma ljudi sve osvajaju (AL ZA ZELENIM STOLOM) ;)

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 31 jan 2009, 13:03

BRT je napisao/la:Nemoj se prosipati.
Danas nema lakih protivnika. Inter je usput postavio i rekord tal. lige po nepobjedivosti, vec duzi niz godina radi kvalitetno, planski i smisleno, za razliku od prije, izvlaciti se na neke kazne je smijesno.
Uostalom, to se jos pokusava predstaviti kao Interov problem, a u biti i preblage kazne za sve navedeno.
Za gubitnicki mentalitet vidi se cisto da ponavljas isprazne floskule tipicnog new age juventina ili milaniste, a uopce ne pratis Serie A i sl. da bi takvo sto i realno zakljucio, a naravno, mogao ne bi, jer je neistina, i to je statisticki i dokazano, dovoljno je pogledati i kraj prosle sezone.
To sto je ''problem'' sto se poremetilo malo to da Milan ili Juventus osvajaju naslove te zuljati moze, medjutim, valjaj gluposti ili isprazne floskule, 'misljenja' i neargumentacije nekome drugom, previse pratim, predugo pratim, i previse zivaca potrosih radi toga kluba da bi mi netko sa strane govorio kako stvari stoje.
Jednostavno, ono, prati Juventus i drzi se toga, vjeruj, pametnije ti je, ne zelis ulaziti u rasprave sa mnom sto se ovoga tice.
E bas bi volio uc u raspravu s tobom,ako mislis da sam ja neki balavac koji je jucer poceo pratit Juventus zajebo si se. To sto ti mozda pratis Inter je jedno,al ovdje pises gluposti i neistine. I cuj ja ne pratim Seriu A, hehe, smijesan si,ne znas ti s kim se raspravljas. I da ti odgovorim na ovu prvu recenicu. Inter ako radi planski,smisljeno onda ti nemas pojma il ne zelis da vidis pravu situaciju. Pa bolan Moratti je potrosio na stotine miliona eura u zadnjih 10-ak i vise godina ne bi li vratio Scudetto koji su cekali od '89,i svaki igrac je bio promasaj i uzalud bacen novac. Pa onda kad ne osvoje ligu promijene trenera i opet dovedu 5-6 novih igraca i tako sve do ovog skandala. Ajd reci da nije tako. Uvijek imaju ''dream team'' a nikad ne osvoje ligu. I eto odakle mi to da imaju gubitnicki mentalitet,i opet ti ponavljam da Inter ne bi duuuugo osvojio naslov da nije bilo skandala,jos bi oni slavili Scudetto iz '89 i rado ga se sjecali. I nisu se culi Interovci do tad,bili su ko misevi sakriveni,vec sad se nesto digli. I nemoj meni pametovat, znas, nisam ja neki balavac. Hvala Bogu da cu ja pratit svoj Juve,samo kad vec valjas gluposti da te malo spustim na zemlju. I Inter treba jos safunjat da bude i pola onog sto je Juve u italijasnskom fudbalu.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 01 feb 2009, 00:39

Nije vrti se sve u seriji A oko Intera i Juventusa,zato lakse malo ljudi ,ne znam jeste li vidjeli pogodak F. Quagliarella ,danas protiv Napolija,ali ako niste trazite na netu da vidite ,jer je cudo od golcine ,predobar ....

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 01 feb 2009, 03:46

Nerko_Juventino je napisao/la:
BRT je napisao/la:Nemoj se prosipati.
E bas bi volio uc u raspravu s tobom,ako mislis da sam ja neki balavac koji je jucer poceo pratit Juventus zajebo si se. To sto ti mozda pratis Inter je jedno,al ovdje pises gluposti i neistine. I cuj ja ne pratim Seriu A, hehe, smijesan si,ne znas ti s kim se raspravljas. I da ti odgovorim na ovu prvu recenicu. Inter ako radi planski,smisljeno onda ti nemas pojma il ne zelis da vidis pravu situaciju. Pa bolan Moratti je potrosio na stotine miliona eura u zadnjih 10-ak i vise godina ne bi li vratio Scudetto koji su cekali od '89,i svaki igrac je bio promasaj i uzalud bacen novac. Pa onda kad ne osvoje ligu promijene trenera i opet dovedu 5-6 novih igraca i tako sve do ovog skandala. Ajd reci da nije tako. Uvijek imaju ''dream team'' a nikad ne osvoje ligu. I eto odakle mi to da imaju gubitnicki mentalitet,i opet ti ponavljam da Inter ne bi duuuugo osvojio naslov da nije bilo skandala,jos bi oni slavili Scudetto iz '89 i rado ga se sjecali. I nisu se culi Interovci do tad,bili su ko misevi sakriveni,vec sad se nesto digli. I nemoj meni pametovat, znas, nisam ja neki balavac. Hvala Bogu da cu ja pratit svoj Juve,samo kad vec valjas gluposti da te malo spustim na zemlju. I Inter treba jos safunjat da bude i pola onog sto je Juve u italijasnskom fudbalu.
Upravo sam dokazujes koliko ustvari ne pratis situaciju i koliko si nerealan. Nastranu inheritna supremacija Juventusove logike shvacanja, no, promatras stvari u historijskom kontekstu, a iz perspektive ojadjenog povratnika. Sve bi pripisao skandalu, jer je jednostavno receno tako najlakse, ipak, nije se naviklo na ovakvu 'nerealnu situaciju', gdje Juventus i MIlan duzi niz godina gledaju u ledja Interu, a 'zaboravljas' upravo koliko se i smanjila ta Moratti-eva politika kupovine i mijenjanja momcadi, kao i sami pristup igri i stvaranje momcadi, a ne skupine zvijezda. Da je Inter ono sto ti navodis u svom postu, on bi danas ponovno se borio za kup UEFA, no, on suvereno drzi vrh, i to ne zahvaljujuci nekim skandalima i sl. debilnostima (iako je smijesno to navoditi kao primjer ili pravdati se time kad su ti klubovi direktno ostecivali Inter godinama samim time, a danas to koriste kao izgovor za ovakvu situaciju, kao da nista krivi ni duzni nisu), nego rastom i ucenjem.

Nogomet je kolektivni sport, i u momentima kada se to shvati, kada imas momcad sa karakterom, a Inter je to jasno pokazao u zadnjih nekoliko sezona u nebrojeno mnogo utakmica, onda se nemas cega bojati. To je jednostavno receno dokazano u brojnim utakmica, ponavljam, pa tako i na kraju prosle sezone gdje bi jedan neki raniji Inter izgubio to prvenstvo samom tom tvojom logikom, zar ne? Ali, ne i ovaj. To je izraz karaktera momak moj, kad netko samo prizeljkuje, ocekuje i moli se za tvoj poraz, da dokazes da su sve vrijeme bili u pravu, i ti im takvu jednu satisfakciju uskratis. It's in the dictionary, look it up.
I to ama bas nikakve veze nema ni s bilo kakvim Milanovima, Juventusima, s obzirom da ni blizu nisu bili, ili bilo skandalima, i slicnima, kao ni Romom koja je vlastitu utakmicu igrala, i nije dobila, usput, i to je ono sto ti tu moras shvatiti i razumijeti ukoliko kontas biti realan i doci do zakljucka zasto je odnos snaga takav kakav jest u ovom momentu.
Daljnji su dokazi male utakmice, gdje je Inter uvijek prosipao svoje sanse iako je godinama recimo imao i bolji omjer (jako cest slucaj, slobodno provjeri) sa kasnijim prvacima, Milanom, Juventusom, Laziom, ili slicnom, a ostali takve utakmice dobivali iako su igrali lose, ili imali ''pomoci'' (no o tome naravno necemo). I to je stvar statistike moj momak, a ne mog misljenja ili neceg desetog. Tvrditi da takva jedna momcad koja je u zadnje vrijeme talijanske rekorde rusila (impresivno je kako god okrenes jer se tice snage, karaktera i volje momcadi, narocito u inat onima kojima je zanimljivo bilo godinu za godinom ici tipa - ''a nema veze, svejedno ce zavrsiti treci'', ''a nema veze, tu su juventus i milan sad opet, nemaju vise sanse'', ''a nema veze, sad nemaju ni bodovnog minusa, sad ce to opet na svoje doci'', a situacija je jasno vidljiva, nastranu ocita zavist), izvlacila rezultate, preokrecala ih (sto prije slucaj cesto bio nije), te imala svejedno bolje omjere sa ljutim rivalima, je cista nerealnost i neistina.

Racionaliziranje u ekonomskom smislu je pak pocelo ima vec sada, za Interove pojmove, duzi niz sezona. Dovodjenje kvalitetnih igraca, i to mahom za sitnis ili na isteku ugovora, uz racionaliziranje ulozenog i dobivenog, uz naravno povremeno Moratti-evo tipicno 'kupit' cu jednog za preko 20 milijuna, pa taman krepao'. Doduse, na takvo sto se naviklo i to se jednostavno ocekuje i tolerira, zasto i ne, uostalom, i ja bi da imam para, ali usporedjivati to s ranijim primjerima je smijesno. Dovoljno je vidjeti koliko su placeni, na koji su nacin ili su besplatno dosli, igraci tipa Cambiassa, Cruza, Vieire, Figa, Crespa, Maicona, pa i Maxwella i slicnih, a koliko su ustvari pridonijeli uspjesima kluba i koliko neki od njih znace za isti danas, govori samo za sebe. Bespredmetno djeluje pricati o tome uopce s obzirom da za vrijeme svih navedenih je u medjuvremnu jedina ekstravagantnija kupovina bila Ibrahimovic, sto se pokazalo sasvim opravdanim.
To usporedjivati sa kupovinama Ronalda i brojnih slicnih se jednostavno ne moze i apsolutna ti je glupost raspredati o tome s obzirom da se gradila i izgradila osnovica momcadi koja se u daljnjem razdoblju jednostavno popunjavala dodatnim, igracima, ali na planski nacin, sto je jako bitno i razlicito od nekih ranijih godina, i to se ocitovalo i na terenu naravno.
Sam taj proces bez par gresaka prosao nije, ali, ponovno kazem, usporedjivati s nekim raznijim slucajevima, pricati o besciljnim promjenama momcadi ili trenera vec jedan lijepi niz godina, ili manjka karaktera, je momak moj, smijesno.

Ti u biti i ne kuzis sta znaci biti navijac Intera. To je mazohizam momak moj, jako cesto. Takvi su upravo i najglasniji, pogotovo u momentima kada im ne ide. Evo ja prvi. Zasto? E pa, to je taj dio koji onaj tko navijac istog nije shvatiti ne moze. Utakmice tipa onaj nedavni 3:1 poraz, i slicni, e TO su utakmice gdje cu ja uvijek se sjetiti zasto Inter i reci 'e to je to', to je onaj Inter koji poznajem i kojeg zavoljeh, kojeg ce svi popljuvati, osporavati, ili mu se smijati. Nerealno i nelogicno? Svakako. No, to ce ti reci svaki pravi navijac istog koji ga prati bar od 96e, a sad, zasto, to je neka deseta prica, i naravno i ne ocekujem da to shvati netko 'izvana', a pogotovo ne razni drkarosi na trofeje i trofejcice koje sama pomisao na 'jao, ovi imaju najvise naslova u ovoj kategoriji', 'izdvaja' na nacin da 'izaberu' shodno tome klub koji bi im u jednom logicnom redoslijedu stvari trebao i omoguciti proslavu nove titule cesce nego neki drugi klub. Nista osobno ni inkriminatorno, doduse, cisto generalno gledajuci istina.
Inter o kojem ti pricas, veze nema s projektom koji se vec duzi niz sezona gradi, i potvrdjuje evo i u ''pravoj konkurenciji'' (koliko god to smijesno zvucalo iz brojnih razloga te brojnih pokusaja osporavanja necijeg rada, napretka) koliko vrijedi i na najboljem je putu i do nove titule drzavnog prvaka i ni Milan, ni Juventus, ni ostali tu zasad nemaju sta reci.
Da li si ti neki balavac ili nisi, me uopce ne zanima, medjutim, o Interu konkretno mi nemas sta pricati na ovakav jedan nacin. Mozemo mi raspravljati, ali drzi se ti Juventusa, ovo sto pricas u danasnjem kontekstu ti ne pije vodu, samo je odraz frustracije novonastalom situacijom i medijskog filovanja i forsiranja domicilnih filijala (narocito s obzirom da prethodni navedeni prakticki imaju vlastite listove) klubova uslijed jedne situacije na koju nisu navikli, no, promijeniti ne mogu jer danas imaju posla sa pravom momcadi, a ne obicnim skupom nepovezanih zvijezda kako bi ispalo po ovakvom jednom gore citiranom tekstu. Ja to uostalom dokazivati ne moram, statistika, kao i minusi po Milanu i Torinu, govore sami za sebe.
Ako je itko u 13+ godina toliko zivaca, vremena i cega sve ne izgubio da bi kvalitetno i realno bio u stanju analizirati, preispitati, do besvijesti razvijati, raspredati ili razlikovati razlicite stadije i mogucnosti jedne momcadi koja je prosla kroz pakao uceci i muceci se da bi se vratila ponovno tamo gdje je nekad i bila, i gdje joj je i mjesto, to sam ja, stoga, oprosti molim te, al, okani se ti Intera.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 01 feb 2009, 13:25

Nisi se mor'o ovoliko trudit :D . Ti imas svoje misljenje,ja imam svoje i necu da se svadjam. Samo cu ti ovo rec, ja kad sam poceo pratit Juve '95,'96 nisam imo pojma ni ko su oni,jer sam bio premlad, tek sam spoznav'o sta je fudbal,i onako uz oca pratio utakmice, tako da nema govora o tome da sam ja njih izabro zato sto su najtrofejniji. Kasnije je to preraslo u toliku ljubav prema tom klubu da je to nesto sto ce me drzat cijelog zivota. I vjeruj i ja sam izgubio tone zivaca kroz sve ove godine,bilo je i radovanja i tuge,utakmica za srcani napad,suza i svega,a iako je to mnogima cudno ja sam ih jos vise zavolio kroz onu godinu provedenu u Serie B,shvatio sam kolko ustvari volim taj klub,jer ko sto ti rece lahko je navijat za klub kojemu ide najbolje,(pogotovo ova djeca sto su od skora poceli gotivit Chelsea ili Barcu). U nevolji se vide pravi zaljubljenici u klub,i zato jos jednom zelim pohvalit ove navijace Leedsa na ovom forumu,i posebno hammersa- legendu.
Tako je to ne samo u fudbalu,nego i u životu,u nevolji vidis ko ti je pravi jaran, i na koga mozes racunat.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 feb 2009, 19:16

eno inter opet remizirao na svom terenu, ovaj put protiv torina, rezultat je 1:1

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 feb 2009, 19:11

U zaostaloj utakmici, tj. odgodjenoj, tzv. "Derbi Apenina" : Bologna - Fiorentina 1:3. Vratio se Mutu i napad automatski dobio neku novu dimenziju, a i Gila pogodio nakon toliko vremena. Ipak je ova pobjeda imala i svoju "-" stranu, povrijedio se Santana, koji ce izgleda propustiti ostatak sezone, pretpostavljam da je obnovio povredu zbog koje nije igrao vise od godinu dana :(

Da ne bi sudijskih lakrdija ove sezone, Fiorentina bi se ravnopravno borila za to drugo mjesto, ovako ostaje borba do kraja sezone, Kup Uefa ili kvalifikacije za Ligu Prvaka bice sasvim OK rezultat. Respect.
Support Velez, It's logical! ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2009, 19:22

navijač lazia pretukao mexesa

http://sportin.ba/tekst.aspx?id=15889

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.