Safet Sušić - Pape

felipe-s
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la felipe-s » 31 dec 2009, 01:33

nick je napisao/la:iskreno posto vidim da se fataju za susica nesto, savjetovat cu vas sve da pitate nekog od starijih likova sta misle o susicu cut ce te njihov odgovor eto toliko....
Reci ce igracina al kanta od covjeka

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 dec 2009, 01:38

Zaista sam ocekivao vecu podrsku Papetu od strane javnost. Poprilicno sam razocaran! :cry:

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 dec 2009, 01:44

Da budem iskren poprilicno me orasplozio njegov stav u danasnjem oslobodjenju... To kako i sta namjerava raditi....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2009, 01:58

felipe-s je napisao/la:
nick je napisao/la:iskreno posto vidim da se fataju za susica nesto, savjetovat cu vas sve da pitate nekog od starijih likova sta misle o susicu cut ce te njihov odgovor eto toliko....
Mogu reci samo takvi kao vi tjst oni koji ga ne poznaju.
Covijek se nikad u svojoj karijeri nije ni posvadjao na terenu,a svi protivnicki igraci su uvijek izrazavali postovanje zbog znanja a i postovanja ostalih protivnika.
Igrac koji ostao dobar i u kontaktu sa svim saigracima u repci i svojim timovima gdje je igrao.
A sad sto se nadze kakav balvan iz Gornjih pizdica ili okoline.
Takvi stariji nece nikoga normalnog zanimati. ;)
P.S Jedan od rijetkih gdje su mu na gostujucim tekmama na karju tekme aplaudirali kao svom igracu.
To se i na Grbavici prije tridesetak godina znalo zbiti ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 dec 2009, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 dec 2009, 02:00

Harise covjek je rekao da nije prije htio repku jer nismo imali dobre igrace... To meni smeta

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 dec 2009, 02:03

felipe-s je napisao/la:Harise covjek je rekao da nije prije htio repku jer nismo imali dobre igrace... To meni smeta
bar je iskren :mrgreen:

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 dec 2009, 02:07

defender je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:Harise covjek je rekao da nije prije htio repku jer nismo imali dobre igrace... To meni smeta
bar je iskren :mrgreen:
Pa iskreno se pokakio na Kodru, Baljica, Bolica, Barbareza, hasana rahmetli katanu i ostale koji su igrali za bIh

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2009, 02:10

Odgovor tacan i korektan.
Zasto?
E pa zato sto se sve i jedan ''selektor''nakezio na kameru i rekao idemo na velika takmicenja a onaj predzadnji je usput jos protivnicima ''ebo mater''.
Savez sa ''znanjem'' bubne cilj-otici na evropsko ili svjetsko.
A svi to odklimaju glavom i selektori izjave pa naravno.
Naravno niko se ne pita su cim ili sa cim.Kad od toga ne bude nista pojeo vuk magarca.
U najkracem ako obecas gledaj da to obecanje mozes ispuniti a ne da lazes i sebe i narod.
Prije je bilo igraca ali ni blizu ekipe kao sad.
Sto znaci imam uslove da to obecanje ispunim.To je citava teorija.
Sta je tu nejasno koji klinac :roll:
P.SJest a gdje su Jakirevici,Kerkezi,Piplice,Akrapovici :shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 dec 2009, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 dec 2009, 02:13

Hajd vidjecemo... necu vise palamuditi... I ja mu zelim srecu... Vise ce meni biti drago ako se plasiramo negu njemu samom.. To sam siguran..

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 dec 2009, 02:18

harishp je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:
Mogu reci samo takvi kao vi tjst oni koji ga ne poznaju.
Covijek se nikad u svojoj karijeri nije ni posvadjao na terenu,a svi protivnicki igraci su uvijek izrazavali postovanje zbog znanja a i postovanja ostalih protivnika.
Igrac koji ostao dobar i u kontaktu sa svim saigracima u repci i svojim timovima gdje je igrao.
A sad sto se nadze kakav balvan iz Gornjih pizdica ili okoline.
Takvi stariji nece nikoga normalnog zanimati. ;)
P.S Jedan od rijetkih gdje su mu na gostujucim tekmama na karju tekme aplaudirali kao svom igracu.
To se i na Grbavici prije tridesetak godina znalo zbiti ;)
joj ti si mi najdrazi kad se pocnes pravit satro duhovit ironican...daj ba ohladi malo ja sam napiso da pitaju nikom nisam stvaro sliku o njemu nit nameto moje misljenje o covjeku...pape je legenda nema tu price najbolji igrac juge itd itd...ali nadji nekog starijeg ko je bio blizak klubu ili njemu ko je pratio sarajevo itd itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2009, 02:27

Ha :shock:
Ti hoces bukvalno sa sjekirom i testerom jelde.
E pa koji ce mi klinac stariji kad se 80-tih godina pratila skoro svaka tekma,jer tada i jedan Niski Radnicki je mogao Skote ili Engleze izbaciti kao od sale.Znaci mnogo su kvalitetnije tekme bile nego sad laktasi i ku-rcevici
A igrom slucaja njegova supruga mi je u familijarnom srodstvu.
Tako da tu lolu poznajem malo bolje.
Ti stariji su lihvari i odj-ebine kao i onaj Dzekin mulac u Zenici kome kad bi gace skinuo trazio bi jos.
Pape ih u startu odhebao i to bi bila citava prica.
P.S Uostalom nije igrao za Zelju,pa da se ko biva sekiras ko satro sto ti rece cuo od stariji :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 dec 2009, 02:49

harishp je napisao/la:Ha :shock:
Ti hoces bukvalno sa sjekirom i testerom jelde.
E pa koji ce mi klinac stariji kad se 80-tih godina pratila skoro svaka tekma,jer tada i jedan Niski Radnicki je maogo Skote ili Engleze isbaciti kao od sale.Znaci mnogo su kvalitetnije tekme bile nego sad laktasi i ku-rcevici
A igrom slucaja njegova supruga mi je u familijarnom srodstvu.
Tako da tu lolu poznajem malo bolje.
Ti stariji su lihvari i odj-ebine kao i onaj Dzekin mulac u Zenici kome kad bi gace skinuo trazio bi jos.
Pape ih u startu odhebao i to bi bila citava prica.
P.S Uostalom nije igrao za Zelju,pa da se ko biva sekiras ko satro sto ti rece cuo od stariji :roll:

joj debilne price ko zelju spominje nemoj bit pacenik bolan o cemu ti pricas...ne kritikujem lik ni djelo papeta ali ti ocigledno ne shvatas...nemam razloga da ga kritikujem nije ni sjeo na klupu a to sto ti guras rijeci usta nekom to je tvoj problem...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2009, 02:52

Dobro ,evo ja pitao starije.Kazu, reci @nicku da se ne zaebaje.
Cova je ozbiljan ko smrtovnica. :roll:
Zelje mi.
P.S Pa zasto si onda stavio upitajte starije koji ko biva poznaju stvari.
Sto sam nisi rekao to sto si cuo od starijih,a ne neke zagonetke.
Toliko o debilima i pacenicima.Ebote koji kapacitet price. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 dec 2009, 02:57

harishp je napisao/la:Dobro ,evo ja pitao starije.Kazu, reci @nicku da se ne zaebaje.
Cova je ozbiljan ko smrtovnica. :roll:
Zelje mi.
P.S Pa zasto si onda stavio upitajte starije koji ko biva poznaju stvari.
Sto sam nisi rekao to sto si cuo od starijih,a ne neke zagonetke.
cuj zelje mi,hajde jbg valjda ti je to interesantno...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2009, 02:59

Hvala na odgovoru i to opsirnom. :mrgreen:
Sad se mirno moze na pocinak.
P.S necu valjda reci Slavije mi :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 dec 2009, 05:41

Mnogi "navijaci" (tzv. strucnjaci) ce jedva docekati eventualni kiks reprezentacije u sljedecim kvalifikacijama kako bi mogli idalje pametovati i govoriti da je Susic "los" covjek i "slab" trener. Zaista odavno nisam vidio ovoliku mrznju, od strane javnost, upucenu prema jednom nasem treneru. Cak bi se usudio da kazem da su navijaci vise postovali Ciru tokom njegov mendata nego sto sad postuju Papeta i to nepunih dva dana nakon sto je izabran na poziciji selektora. Razumijem da je 95% javnost u BIH ali i u dijaspori zelila da vidi Barbareza na poziciji selektora, ali to je bilo svakako nesto apsolutno nerealno s obzirom na odnosima na relaciji Barbarez-Savez. Zar smo toliko glup narod da moramo pod hitno pljuvati po svima (cast izuzecima)??? Zar smo mi spremni da napadamo najbolje igraca BIH svih vremena da bi dosli do nekog yebenog uspjeha? Zar smo mi kao narod spremni da ikad prihvatio u cijelost ono sto nam se nudi? Prihvatili smo covjeka koji je javno govorio da "Bosna nece nikad imati reprezentaciju" a sad hocemo ko fol da istjeramo Susica zbog "tamne" proslost i sumnjivih izjava. Dali smo priliku covjek koji je tokom ratu bio prijatelj sa ljudima koji su radili na destrukciju BIH a sad kao ovaj novi selektor netreba da dobije priliku da se dokaze i da "popravi" svoju sliku. Zaista mi se povraca kad procitam neke komentare upucene nasoj legendi pa se upitam dali smo mi uopste zasluzi da igramo nogomet i da se borimo sa najboljim ekipama na svijetu?

Stvarno mi ide na zivce cijeli ovaj cirkus! FUJ! :roll:

Sram vas bilo sto "udarate" Papeta a istovremeno se predstavljate kao "veliki" navijaci reprezentacije BIH! Vi nikada necete biti pravi navijaci, samo cete biti jadni ljudi bez obraza i morala. Cast izuzecima, naravno!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 dec 2009, 08:02

Tarik14 je napisao/la:Mnogi "navijaci" (tzv. strucnjaci) ce jedva docekati eventualni kiks reprezentacije u sljedecim kvalifikacijama kako bi mogli idalje pametovati i govoriti da je Susic "los" covjek i "slab" trener. Zaista odavno nisam vidio ovoliku mrznju, od strane javnost, upucenu prema jednom nasem treneru. Cak bi se usudio da kazem da su navijaci vise postovali Ciru tokom njegov mendata nego sto sad postuju Papeta i to nepunih dva dana nakon sto je izabran na poziciji selektora. Razumijem da je 95% javnost u BIH ali i u dijaspori zelila da vidi Barbareza na poziciji selektora, ali to je bilo svakako nesto apsolutno nerealno s obzirom na odnosima na relaciji Barbarez-Savez. Zar smo toliko glup narod da moramo pod hitno pljuvati po svima (cast izuzecima)??? Zar smo mi spremni da napadamo najbolje igraca BIH svih vremena da bi dosli do nekog yebenog uspjeha? Zar smo mi kao narod spremni da ikad prihvatio u cijelost ono sto nam se nudi? Prihvatili smo covjeka koji je javno govorio da "Bosna nece nikad imati reprezentaciju" a sad hocemo ko fol da istjeramo Susica zbog "tamne" proslost i sumnjivih izjava. Dali smo priliku covjek koji je tokom ratu bio prijatelj sa ljudima koji su radili na destrukciju BIH a sad kao ovaj novi selektor netreba da dobije priliku da se dokaze i da "popravi" svoju sliku. Zaista mi se povraca kad procitam neke komentare upucene nasoj legendi pa se upitam dali smo mi uopste zasluzi da igramo nogomet i da se borimo sa najboljim ekipama na svijetu?

Stvarno mi ide na zivce cijeli ovaj cirkus! FUJ! :roll:

Sram vas bilo sto "udarate" Papeta a istovremeno se predstavljate kao "veliki" navijaci reprezentacije BIH! Vi nikada necete biti pravi navijaci, samo cete biti jadni ljudi bez obraza i morala. Cast izuzecima, naravno!
Svaka čast na ovom postu !!!

Jednostavno, sve što bih ja rekao je rečeno...

Ćiro je se poštovao a ne može se poštovati LEGENDA BiH-a fudbala... Najbolji igrač svih vremena, uz Haseta.....

Sramota...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 31 dec 2009, 11:05

Mozda ce mi mnogi moji manijaci zamjeriti sto cu sada napisati ali ja mislim tako. Pape je najbolji igrac kojeg sam ja gledao na ovim prostorima a bogami i sire. Bilo je utakmica, protiv Zelje, kada nije nista mogao protiv Komsica ali iskreno Papetu kao igracu skidam kapu. Sjecam se na otvaranju rekonstruisanog Koseva za Olimpijadu kada je Sarajevo dobilo 2:1 Zelju, Papetovog poteza kojeg dok sam ziv necu zaboraviti. Slobodan udarac sa oko 20 metara, nasi postavili zivi zid i ceka se Papetov udarac. Pape stoji kod lopte, bez zaleta i kontam sta je sada smislio. Vrhom kopacke "mangupski" podigne loptu i prebaci zivi zid do pokojnog Kelija Vidovica koji sam na 10 metara savlada Sujicu koji je tada branio za Zelju i pitari pobjede 2:1. Bilo mi je tada krivo ali tek sam poslije shvatio da mi je bilo cast gledati takvog majstora.
Pape kao trener od mene ima podrsku i nadam se da ce svoju briljantnost na terenu uspjeti unijeti u repku a potom ce sigurno doci i utakmice nase BiH na nekom velikom takmicenju. Pozelio bih svu srecu Papetu, a i nama navijacima, da zajedno 2012 proslavimo odlazak BiH na evropsku smotru fudbala.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 31 dec 2009, 11:12

Sretno Sušiću, oko njegovog trenerskog umijeća neču ništa reći dok ga ne vidim na djelu...svi vi nešta serete oko njega a većina vas ne zna šta on može, a šta ne može!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 dec 2009, 14:41

Tarik14 je napisao/la:Stvarno mi ide na zivce cijeli ovaj cirkus! FUJ! :roll:
Pa sve sto ti napises je vec neko rekao... jel' toliko tezak bosanski jezik pa ne mozes biti ni malo originalan
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.