Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Dzeko mora na klupu, Memic i Dedic ne smiju igrat na istroj strani gushe jedan drugog. Esmir ni blizu prvih 11 . Sve ostalo je u 5 deka.
Ah nadam se Onerovic da ce izdominirati na treninzima i dobiti postenu sansu . Ovo bi mogao ispasti nas dzoker bas kao Memic
Ah nadam se Onerovic da ce izdominirati na treninzima i dobiti postenu sansu . Ovo bi mogao ispasti nas dzoker bas kao Memic
-
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Omerovic protiv madjarske? Odigrao mozda najgoru utakmicu sto je ikad neko igrao u repki a sada ga stavljate u prvi 11?MostarNeretva je napisao/la: ↑26 sep 2025, 03:14Dzeko mora na klupu, Memic i Dedic ne smiju igrat na istroj strani gushe jedan drugog. Esmir ni blizu prvih 11 . Sve ostalo je u 5 deka.
Esmir iz PSVa ni blizu prvih 11 a niko kod nas nema kreativnost nego sve se vodi preko Edina a covjek 40 godina napunio jedva hoda poslje 45e minute. Kakav mrtvi Memic, Omerovic, Demirovic ili Gigovic na krilima. Kerim jednu stranu, Esmir drugu, i Dzeko 60 minuta pa nek udje Demirovic.
Turci poceli gurati Gulera i Yldiza kad su bili klinci i nisu bili ni blizu vrha evropskom fudbala a uvijek bili standarni i vidi ih sada, Real Madrid i Juventus. Treba dati momcima sansu, jer ako te jedan PSV ili Salzburg dovede znaci da ima potencijala da naprave ozbiljnu karijeru a ne gurati neke igraca iz mrtve hrvatske lige sto osim Dinama je smijesna liga.
-
- Kontakt:
Cuj to, ja gledao nabrzake na googleu i pise da i dalje ima ugovor s Cska i igrao je 7 utakmicaNebeskaSila96 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 00:37Brate Miralem davno raskinuo ugovor sa Cska.Odigrao zadnju utakmicu u Juni i poslije toga je mislim istekao ugovor.Evo za oko 4 mjeseca nije uspio naći novi klub.Realno on je svoje završio sa fudbalom 35 godina i 4 mjeseca bez kluba ma da je neko moje mišljenje da on neće više ni igrat čim je ovoliko dugo bez kluba.Edincapitano je napisao/la: ↑26 sep 2025, 00:30Ali samo kakva bi bila repka ova dole…
—————————-Vasilj———————————
Dedic———Anel——Tarik————Kolasinac
——————Gigovic—-Pjanke———————
Esmir—————-XXXX—————-Kerim——
——————— Dzeko———————————-
Vidim da Miralem i dalje igra u Moskvi, mislim iskreno da se prerano oprostio i da bih mogao puno dati jos ovoj repki jer nam je sredina skroz tanka a sa njegovim mozgom i nogama igrali bi puno lakse i mogli disati s loptom.

Nista onda, al mi bas ostaje neki osjecaj da se prerano oprostio, mogao je gurati jos koju godinu u nekom turskom klubu i igrati jos malo za repku ali hajd, idemo dalje..
- BenjooJutub
- Kontakt:
U ovom trenutku je po meni Memić dosta bolji od Esmira.
Koliko ga dižu u nebesa, kontao sam da j nezaustavljiv, nešto kao Alajbegović sinoć. E to je potencijal, momak pravi prevagu na terenu, isto bi to radio i u PSV.
Treba Bajrak još pure jestio.
Koliko ga dižu u nebesa, kontao sam da j nezaustavljiv, nešto kao Alajbegović sinoć. E to je potencijal, momak pravi prevagu na terenu, isto bi to radio i u PSV.
Treba Bajrak još pure jestio.
Slozit ces kada napisem, da ne mozemo nekom sudit na osnovu jedne lose odigrane utakmice. I da ako cemo gurati mlade igrace kao sto su Turci, onda moramo znati istrpit njihove pogreske i lose odigrane utakmice.Edincapitano je napisao/la: ↑26 sep 2025, 09:12Omerovic protiv madjarske? Odigrao mozda najgoru utakmicu sto je ikad neko igrao u repki a sada ga stavljate u prvi 11?MostarNeretva je napisao/la: ↑26 sep 2025, 03:14Dzeko mora na klupu, Memic i Dedic ne smiju igrat na istroj strani gushe jedan drugog. Esmir ni blizu prvih 11 . Sve ostalo je u 5 deka.
Esmir iz PSVa ni blizu prvih 11 a niko kod nas nema kreativnost nego sve se vodi preko Edina a covjek 40 godina napunio jedva hoda poslje 45e minute. Kakav mrtvi Memic, Omerovic, Demirovic ili Gigovic na krilima. Kerim jednu stranu, Esmir drugu, i Dzeko 60 minuta pa nek udje Demirovic.
Turci poceli gurati Gulera i Yldiza kad su bili klinci i nisu bili ni blizu vrha evropskom fudbala a uvijek bili standarni i vidi ih sada, Real Madrid i Juventus. Treba dati momcima sansu, jer ako te jedan PSV ili Salzburg dovede znaci da ima potencijala da naprave ozbiljnu karijeru a ne gurati neke igraca iz mrtve hrvatske lige sto osim Dinama je smijesna liga.
Nije ovo lose ljudi,ekipa se upgraduje iz utakmice u utakmicu i dolazi vecina toga na svoje. Sa desne strane imamo Malica, Dedica, Memica, Esmira (ja bi ka iskreno vise koristio u sredini kao poluspica), sa lijeve strane Kolasinac, Alajbegovic, Omerovic i Menalo, svakom po 45 minuta da odigraju na maximalno i jos jedan zadnji vezni koji zna skrojit dobar pas i Bog nas veselio. 

Ovo je najbolje sto mozemo izvesti:
Vasilj
Dedic-Katic/Barisic-Muharemovic-Kolasinac
Sunjic-Hadziahmetovic
Memic-Bajraktarevic-Alajbegovic
Dzeko/Demirovic

Vasilj
Dedic-Katic/Barisic-Muharemovic-Kolasinac
Sunjic-Hadziahmetovic
Memic-Bajraktarevic-Alajbegovic
Dzeko/Demirovic

Protiv kipra kerim lijevo esmir desno dzeko na desetki
naprijed rejal
Edincapitano je napisao/la: ↑26 sep 2025, 00:21Evo ti sastav, daleko najbolji i kad vidis da je babuka crko onda laganica ulazi Ermedin.EdinjoBos je napisao/la: ↑24 sep 2025, 16:49E pa imenjace, "skupi hrabrosti" i napisi nam ti tvoj sastav. Nema mi nista gore nego kad neko zna samo kritikovati a nesmije sam da sklopi (njegovih) prvih 11.Edincapitano je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:34
Jedva San marina kuci uzeli dok nije babuka usao i sad kofole pravite neke postave bez njega, Edin i dalje daleko najbolji nas napadac. Ermedin je dao 5-6 golova a momak jos malo 40 utakmica u repki odigrao.![]()
ps: dzeko je neuporedivo bolji od ermedina, ali posto nema vise snage za 90 minuta, bolje ako zatreba ga ubaciti odmah u 46 minuti
pps: za ove iznad, da sve sto kazete za omerovica je nazalost tacno (da bi se vidio slab kvalitet cim bi igrali protiv jacih reprezentacija), ali isto to se je vidjelo i kod memica protiv austrije (trud na stranu).
————————-Vasilj—————————
Dedic——Katic——-Tarik———-Burnic (On ili mujakic isti K)
————-Gigovic—-Sunjic——————-
Esmir————Haris————-Kerim—-
———————-Dzeko———————————
Ovo ti je moderna ekipa gdje se guraju mladi igraci da izrastu u zvijezde, kako god okrenes nasa igra se gradi na dugim loptama na Dzeku pa on nek spusti i gradi igru jer nemamo vise sredini kao prije koji moze voditi igru nego svi krkanji neki sto neznaju tri pasa izmedju sebe sastaviti.
Esmir i Kerim su vrlo mladi i daleko jos od gotiva igraca ali moras dati momcima sansu, ta dva momka imaju neki X factor ko niko osim Edina nema u ovoj repki, mozda Seo kad se vrati pa probija na ljevom boku opet ali inace tanko.
Ovdje imas tri igraca na sredini sto trce bas puno, (Haris, Armin, Sunjic). Kad Edin crkne oko 60-70 minute onda ulazi Ermedin pa sta napravi.
Mislim da je totalna glupost Ermedina stavljati na neko lijevo krilo ili zajedno s Dzekom jer nam je sredina skroz slaba pa nemamo kredita da igramo s dva napadaca.
Poslje mozes izvaditi Harisa i ubaciti Memica na krilo a Esmira kao desetku, da dobijes vise brzine u napadu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.