BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EURO 2024 (21/26. Mart 2024.)
Ma sve su to bekovi na papiru, uloga im je na terenu dosta drugačija i kompleksnija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Brate jesi realan sa Ziljkicem ? Lik je najgori ubjedljivo igrac u Sarajevu!
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Jbg, sve znam, ali nam je on jedino lijevo krilo. Sudeci po TM-u jedino Hamulic i Demirovic mogu tu onako ispomagati. Ako se ostavi ova formacija, mogao bi se Demirovic staviti eto lijevo, a Prevljak u napad. Ili da se opet igra 4-2-3-1 sa jednim napadacem...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Nije da bacam crnjak ali nemojte pravit nikakve sastave sisteme jer ako budemo igrali protiv Izraela a svi su izgledi da hocemo piši odma propalo jer će se oni gurat od Uefe da idu na Evropsko.Svi znamo sta će bit na tribinama tako da pored njih da mi odemo u Njemacku je pa skoro nemoguća misija.Iskusan.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisi me morao ujutro ovako na prepadAlipasino je napisao/la: ↑15 nov 2023, 06:43Nije da bacam crnjak ali nemojte pravit nikakve sastave sisteme jer ako budemo igrali protiv Izraela a svi su izgledi da hocemo piši odma propalo jer će se oni gurat od Uefe da idu na Evropsko.Svi znamo sta će bit na tribinama tako da pored njih da mi odemo u Njemacku je pa skoro nemoguća misija.Iskusan.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Glupost je ovo za izraelAlipasino je napisao/la: ↑15 nov 2023, 06:43Nije da bacam crnjak ali nemojte pravit nikakve sastave sisteme jer ako budemo igrali protiv Izraela a svi su izgledi da hocemo piši odma propalo jer će se oni gurat od Uefe da idu na Evropsko.Svi znamo sta će bit na tribinama tako da pored njih da mi odemo u Njemacku je pa skoro nemoguća misija.Iskusan.
naprijed rejal
ocigledno da kosovo ima veci lobiAlipasino je napisao/la: ↑15 nov 2023, 06:43Nije da bacam crnjak ali nemojte pravit nikakve sastave sisteme jer ako budemo igrali protiv Izraela a svi su izgledi da hocemo piši odma propalo jer će se oni gurat od Uefe da idu na Evropsko.Svi znamo sta će bit na tribinama tako da pored njih da mi odemo u Njemacku je pa skoro nemoguća misija.Iskusan.
Upravo. Bek je danas najvažniji igrač u fudbalu, često potcijenjen, a uloga na terenu mu je izuzetno važna u oba pravca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Siptari ih izmisliliVarg je napisao/la: ↑15 nov 2023, 09:11ocigledno da kosovo ima veci lobiAlipasino je napisao/la: ↑15 nov 2023, 06:43Nije da bacam crnjak ali nemojte pravit nikakve sastave sisteme jer ako budemo igrali protiv Izraela a svi su izgledi da hocemo piši odma propalo jer će se oni gurat od Uefe da idu na Evropsko.Svi znamo sta će bit na tribinama tako da pored njih da mi odemo u Njemacku je pa skoro nemoguća misija.Iskusan.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovakav sastav igraca bi bio samoubistvo. Rado bih vidio sta ziljkic i tabakovic mogu i svakako ih treba gurati, ali ovo je formacija u kojoj bi ti imao zapravo samo dva igraca u sredini. Ziljkic je lijevo krilo i sta god mu zadao, covjek bi igrao lijevo. Nebitno koliko ofanzivan ili defanzivan bio. Ista je stvar i sa stevanovicem desno. Ne bi se sastavili ni 10 minuta. Kroz nas bi svaka ekipa prosla kao kroz sir.
Moras imati barem 3 normalna veznjaka koji znaju sa loptom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Isprobavanje igrača ima smisla u ekipama koje već funkcionišu po nekom sistemu. Jedan dio mašine zamijeniš drugim i vidiš je li radi i kako radi.
Šta se kod nas isprobava? Ubacujemo ispodprosječne igrače, u ekipu koja igra bez ikakvog sistema i kao nešto ćemo da probamo.
Mi smo promijenili više trenera, nego što ozbiljne reprezentacije promijene igrača u godini.
Ove dvije utakmice su se trebale igrati u najjačem sastavu. Da se barem proba napraviti skica ekipe koja može da organizovano uđe u baraž.
Svi znamo da će Džeko i Pjanić biti starteri u baražu, i svi znamo da s njima i bez njih reprezentacija funkcioniše potpuno drugačije. Nekad gore, nekad bolje, ali drugačije. Da vidimo kako ukomponovati 4-5 najboljih igrača koji mogu donijeti neku prevagu, a da to funkcioniše.
Svo ovo postavljanje formacija, izmišljanje igrača je potpuno besmisleno. Vidim ubacuju se Ziljkić, Hajradinović kao neki igrači koji će donijeti promjenu. I što je najgore, na osnovu jedne utakmice u potpunom raspadu sistema, sudiće se je li neki igrač dobar ili loš. Biće one floskule - jeste/nije opravdao povjerenja trenera.
Realno, bolje bi bilo da i ne igramo ove dvije tekme. Ovako kako pristupamo, samo će biti još veći haos.
Šta se kod nas isprobava? Ubacujemo ispodprosječne igrače, u ekipu koja igra bez ikakvog sistema i kao nešto ćemo da probamo.
Mi smo promijenili više trenera, nego što ozbiljne reprezentacije promijene igrača u godini.
Ove dvije utakmice su se trebale igrati u najjačem sastavu. Da se barem proba napraviti skica ekipe koja može da organizovano uđe u baraž.
Svi znamo da će Džeko i Pjanić biti starteri u baražu, i svi znamo da s njima i bez njih reprezentacija funkcioniše potpuno drugačije. Nekad gore, nekad bolje, ali drugačije. Da vidimo kako ukomponovati 4-5 najboljih igrača koji mogu donijeti neku prevagu, a da to funkcioniše.
Svo ovo postavljanje formacija, izmišljanje igrača je potpuno besmisleno. Vidim ubacuju se Ziljkić, Hajradinović kao neki igrači koji će donijeti promjenu. I što je najgore, na osnovu jedne utakmice u potpunom raspadu sistema, sudiće se je li neki igrač dobar ili loš. Biće one floskule - jeste/nije opravdao povjerenja trenera.
Realno, bolje bi bilo da i ne igramo ove dvije tekme. Ovako kako pristupamo, samo će biti još veći haos.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Blago njima ... nas ta UEFA nikad nigdje nije gurala osim na 4/5 mjesto u kval. grupama ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Goalgetter
- Kontakt:
Krunić ili Stevanović. Ima neki red.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U tome i jeste problem, sto nemamo 3 normalna veznjakaDeeWa je napisao/la: ↑15 nov 2023, 10:01Ovakav sastav igraca bi bio samoubistvo. Rado bih vidio sta ziljkic i tabakovic mogu i svakako ih treba gurati, ali ovo je formacija u kojoj bi ti imao zapravo samo dva igraca u sredini. Ziljkic je lijevo krilo i sta god mu zadao, covjek bi igrao lijevo. Nebitno koliko ofanzivan ili defanzivan bio. Ista je stvar i sa stevanovicem desno. Ne bi se sastavili ni 10 minuta. Kroz nas bi svaka ekipa prosla kao kroz sir.
Moras imati barem 3 normalna veznjaka koji znaju sa loptom.

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
previse su rezervisani, a ni Dedic nije bas neka mentalna velicina.
Nema kapitenskog materijala u reprezentaciji.
Ali je upgrade svakako jer su sva trojica profesionalci
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 15 nov 2023, 12:30, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Taj red me podsjeća na ono kod nas u firmama, kad čovjek radi ko fizikaner i operater godinama i onda ga gurnu da bude smjenovođa ili poslovođa pa poslije ne zna s ljudima. Yebeš red ako je neko bolji lider.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.