UEFA Euro 2024
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Euro 2024
Gledaj Kazahstana jbt. Znaci zadnje kolo vjerovatno odlucuje putnika na EP. Slovenija-Kazahstan. Ima da gori u Ljubljani
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Što se odjednom prenos na SK ugasi i piše "Kanal nema prava za emitovanje izabranog sadržaja na ovoj mreži"
-
- Kontakt:
Sta je ovo, yebeni Ukrajinci gube od Malte...ko da gledam, nama će tricu zavući minimum
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva golcina u svetosavskoj mrezi. Komentator kao da ne prenosi utakmicu koja se prati u vise drzava.
Kakav je ovo trend raspada balkanskih ekipa. Hrvati, Srbi, mi...
Jedino se Janezi dobro drze
Jedino se Janezi dobro drze
- akisarajevo92
- Kontakt:
nerealno i previse trazistuzlak1987 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:26Kakva golcina u svetosavskoj mrezi. Komentator kao da ne prenosi utakmicu koja se prati u vise drzava.
Don't believe the hype.
Svetosavac Stevan ga dade.tuzlak1987 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 21:26Kakva golcina u svetosavskoj mrezi. Komentator kao da ne prenosi utakmicu koja se prati u vise drzava.
Imaju ga preko lige nacija, samo ne smije Grcka direktno a ode a nece ako Holandija dobije Irsku.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dns svi igraju fudbal....osim nas
Mi smo Dancima prije dvaes godina zabili gol.

Mislis sve sportove sa loptom.
Ma nemaju oni sanse nasi pobrkali nesto danas. Oni su u Ligi B, tamo smo mi i Finska vec sigurni, a ispred Irske su redom Slovenija, Norveska, Island, Ukrajina, Finska, Bosna i Hercegovina, Izrael
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odoše oni u baraz lige A, jer fali timova (samo 1-2 se neće direktno kvalifikovati iz te lige)
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 17 okt 2023, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma ja, neko je na nekom portalu napisao da je to teoretski moguće, da bi neki od ovih naših maloumnih novinarskih pokušaja to kao gotovu stvar objavio. mislim da im je šansa oko 3%
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 17 okt 2023, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A balja stativu pogodio 97Bolivia je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:08Mi smo Dancima prije dvaes godina zabili gol.![]()

Svakakvih se raspada i kvalitativnih padova desavalo, ali kao ovaj Italijanski rijetko kada.
Sastav koji nije vise niti u Top10 u Evropi.
Sastav koji nije vise niti u Top10 u Evropi.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Koja je računica, jer po onome što sam sad računao, ni teoretski nemaju šanse. Hrvatska/Vela, Poljska/Češka i Estonija liga A + 1 iz lige B, a tamo su BiH, Finska, Island, Ukrajina i Norveška, dakle 1 više teška nego što njima odgovara.jestamaji je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:18ma ja, neko je na nekom portalu napisao da je to teoretski moguće, da bi neki od ovih naših maloumnih novinarskih pokušaja to kao gotovu stvar objavio. mislim da im je šansa oko 3%
Edit, treba im da Island ode direktno

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ima ovdje još par vrlo zanimljivih utakmica za plasman, na neke čak niko ne obraća pažnju.
Grupa A: Španija i Škotska sigurne, zasluženo.
Grupa B: Francuska i Nizozemska sigurne, isto skroz ok. Bilo kakve budalaštine novinara o Irskoj su besmislica, Nizozemska ima utakmicu i sa Gibraltarom.
Grupa C: Ovdje se sve svodi na duel Ukrajina-Italija. Engleska se kvalifikovala.
Grupa D: Turska sigurna, a svi znamo sve o borbi Velsa i Hrvatske. Rekao bih da Hrvatska ima blagu prednost.
Grupa E: Albanija je sigurna, ali je borba za drugo mjesto fantastična. Česima su vjerovatno dovoljna 2 boda. Poljska mora dobiti Čehe, a onda se nadati da oni neće Moldaviju, ali ni da Moldavija neće uzeti 4 boda
Moldavija ima Albaniju i Češku do kraja i sa 4 boda i pobjedom Poljske nad Češkom su unutra. Realno, Češka je 90% unutra, ali ima još da se igra.
Grupa F: Belgija i Austrija, najčišće.
Grupa G: Mađarska i Srbija, isto čisto.
Grupa H: Najveća ludnica. Svi zanemaruju činjenicu da Kazahstan ima utakmicu sa San Marinom dok igraju Danska-Slovenija. U prevodu, vrlo vjerovatno će Slovenija-Kazahstan biti za prolaz. Danska već ne bi trebala usrati.
Grupa I: Švicarska, Rumunija i Izrael, vrlo tijesno. Skoro jednake šanse za sve tri ekipe.
Grupa J: Portugal i Slovačka, sve jasno i čisto.
Pored nas, gdje nismo objektivni ni suditi, najveće razočarenje su Šveđani, koji nisu primirisali Euru i nemaju šanse za baraž. Tu je i Norveška, koja još teoretski može u baraž, a ogromno razočarenje je i Poljska. Italija svakako, obzirom na renome. Ja bih čak i kampanju Crne Gore označio kao jadnu, a svakako i Irska je užasna.
Bilo je i baš pozitivnih iznenađenja. Kazahstan, koji je u igri do posljednjeg kola može biti najveći hit. Moldavija, koja je bila godinama na samom dnu, isto tako. Albansko rutiniranje kvalifikacija je za mene možda najljepša priča. Još bih kao pozitivne ocijenio Tursku i Slovačku, pa i Ukrajinu i Škotsku.
Grupa A: Španija i Škotska sigurne, zasluženo.
Grupa B: Francuska i Nizozemska sigurne, isto skroz ok. Bilo kakve budalaštine novinara o Irskoj su besmislica, Nizozemska ima utakmicu i sa Gibraltarom.
Grupa C: Ovdje se sve svodi na duel Ukrajina-Italija. Engleska se kvalifikovala.
Grupa D: Turska sigurna, a svi znamo sve o borbi Velsa i Hrvatske. Rekao bih da Hrvatska ima blagu prednost.
Grupa E: Albanija je sigurna, ali je borba za drugo mjesto fantastična. Česima su vjerovatno dovoljna 2 boda. Poljska mora dobiti Čehe, a onda se nadati da oni neće Moldaviju, ali ni da Moldavija neće uzeti 4 boda

Grupa F: Belgija i Austrija, najčišće.
Grupa G: Mađarska i Srbija, isto čisto.
Grupa H: Najveća ludnica. Svi zanemaruju činjenicu da Kazahstan ima utakmicu sa San Marinom dok igraju Danska-Slovenija. U prevodu, vrlo vjerovatno će Slovenija-Kazahstan biti za prolaz. Danska već ne bi trebala usrati.
Grupa I: Švicarska, Rumunija i Izrael, vrlo tijesno. Skoro jednake šanse za sve tri ekipe.
Grupa J: Portugal i Slovačka, sve jasno i čisto.
Pored nas, gdje nismo objektivni ni suditi, najveće razočarenje su Šveđani, koji nisu primirisali Euru i nemaju šanse za baraž. Tu je i Norveška, koja još teoretski može u baraž, a ogromno razočarenje je i Poljska. Italija svakako, obzirom na renome. Ja bih čak i kampanju Crne Gore označio kao jadnu, a svakako i Irska je užasna.
Bilo je i baš pozitivnih iznenađenja. Kazahstan, koji je u igri do posljednjeg kola može biti najveći hit. Moldavija, koja je bila godinama na samom dnu, isto tako. Albansko rutiniranje kvalifikacija je za mene možda najljepša priča. Još bih kao pozitivne ocijenio Tursku i Slovačku, pa i Ukrajinu i Škotsku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.