Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Petev je do sada bio korektan. Bio bi najbolji kada bi sa ovom ekipom uspio nanizati 3-4 pobjede do kraja kvalifikacija.
Ljudi jos nisu svjesni koliki je ono kiks bio protiv Kazakhstana, dijelili bi 2. mjesto sa 5 bodova, utakmica manje.
Jednostavno na kljucnim mjestima (napadackim) nismo imali klasnog igraca koji ce odlucivati utakmice u nasu korist. Da smo imali takvu prevagu sigurno bi imali 4-6 bodova vise.
1. Protiv Finske Gojakov tezak promasaj 1 na 1
2. Protiv FR na Grbavici Llorisova sjajna odbrana Anelu
3. 5 bodova smo samo izgubili na Sehicevu nesposobnost u izlascima na duge lopte
3. Protiv Kazakh, Dzekina 3 promasaja, Ermedinov tezak promasaj, Sehic pod broj 3.
Ljudi jos nisu svjesni koliki je ono kiks bio protiv Kazakhstana, dijelili bi 2. mjesto sa 5 bodova, utakmica manje.
Jednostavno na kljucnim mjestima (napadackim) nismo imali klasnog igraca koji ce odlucivati utakmice u nasu korist. Da smo imali takvu prevagu sigurno bi imali 4-6 bodova vise.
1. Protiv Finske Gojakov tezak promasaj 1 na 1
2. Protiv FR na Grbavici Llorisova sjajna odbrana Anelu
3. 5 bodova smo samo izgubili na Sehicevu nesposobnost u izlascima na duge lopte
3. Protiv Kazakh, Dzekina 3 promasaja, Ermedinov tezak promasaj, Sehic pod broj 3.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 06 okt 2021, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Htio sam ti odgovoriti, ali sam shvatio da nema potrebe.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Vidimo Papeta sad.Toliko je dobar da vec nekoliko godina nije nikog vodio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ko je to bolji od navedene dvojice???Sheyi je napisao/la: ↑05 okt 2021, 20:35Ma Petev je ovdje realno najmanje kriv, muka mi je kad vidim sredinu u ovim mecevima sad. Jedino od Nalica mozes nesto ocekivati ovo sve, pa ko ce uzeti loptu i dirigovati kad vidis Cimirota i Hadziahmetovica, mogu misliti patnje i nabijanja na Dzeku pa sta bude![]()
Normalno je da će se nabijati na Džeku, i igrati taktika " pa šta bude", jer za bolje nema kvaliteta.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako će nam sa Kazahstanom biti taktika nabij na Džeku onda jbg.
Pa i bez Pjanića.
Pa i bez Pjanića.
Koševo Zapad
Meni stvarno nije jasno zašto mi ne vratimo Sušića na mjesto selektora??? Ipak je najuspješniji trener od samostalnosti države. Možda ne želimo da proigra reprezentacija. da se plasiramo opet na svjetsko/evropsko prvenstvo?? Mislim da je najbolje riješenje kad otjeramo Peteva, jer je bugarska neznalica i tuta bugarin... samo Safet Sušić. jedini nas on može uhavizat...
Ma kakav litex druze to je institucija za ocog gurbeta
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
zeza se ba
Pape poluzaostao
tz tz tz tz tz tz
Amar Osim je bio idealan kandidat za selektora, čovjek zna znanje.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Najbolji selektor a još za pobjedu ne znamo, plus svi znamo kako je dobio posao i koliko je lobirao po Sarajevu i koliko su ga novinari (Prodane duše za 20 KM) gurali i predstavljali ga kao da je Alex Ferguson, plus zna sve pjesme od Dine Merlina. Žalosno je koliko naš narod može nisko pasti i koliko može da bude u zabludi ako nam je ovaj najbolji selektor i ako dosad najbolje radi.
To su oni ljudi, kojima je i Bakir dobar političar i najbolji, podjeli jbg čovjek Bajramluka ispred džamije za Bajram. : )

Pet poena imamo manje radi Ibrahimage. Pa vi sad racunajte gdje bi bili. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vrati im njihove pare a oni to hvaleCeltic je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:23Najbolji selektor a još za pobjedu ne znamo, plus svi znamo kako je dobio posao i koliko je lobirao po Sarajevu i koliko su ga novinari (Prodane duše za 20 KM) gurali i predstavljali ga kao da je Alex Ferguson, plus zna sve pjesme od Dine Merlina. Žalosno je koliko naš narod može nisko pasti i koliko može da bude u zabludi ako nam je ovaj najbolji selektor i ako dosad najbolje radi.To su oni ljudi, kojima je i Bakir dobar političar i najbolji, podjeli jbg čovjek Bajramluka ispred džamije za Bajram. : )

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ova repka će prodisati kad se oprosti Džeka.
- Shategabri
- Kontakt:
Hoće.
Onda idemo u šešir sa Latvijom, Estonijom, Moldavijom i tako to.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Vjeruj mi, samo nas Džeka koči. I indisponirani Pjanke. Stavljaju pritisak na ostale kao da igraju sa nekim zvijezdama a u biti igraju sa prosječnim igračima. Kad se oproste njih dvojica vraćamo se na nivo iz kvala za Brazil.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:43Hoće.
- ElCartel11
- Kontakt:
Prodisacemo kao sto je Barca prodisala odlaskom Messija 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, ko će onda igrati napad?Hilton30 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:46Vjeruj mi, samo nas Džeka koči. I indisponirani Pjanke. Stavljaju pritisak na ostale kao da igraju sa nekim zvijezdama a u biti igraju sa prosječnim igračima. Kad se oproste njih dvojica vraćamo se na nivo iz kvala za Brazil.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:43Hoće.
Koševo Zapad
Ko god bude igrao neka uzme par godina na kaljenje. Draže mi je gledati da se mlađi bore nego da dr.kači iz Intera i Bešiktaša hodaju po terenu i promašuju kolosalne prilike. Neće niko biti pod pritiskom rezultata.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:50Dobro, ko će onda igrati napad?Hilton30 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:46Vjeruj mi, samo nas Džeka koči. I indisponirani Pjanke. Stavljaju pritisak na ostale kao da igraju sa nekim zvijezdama a u biti igraju sa prosječnim igračima. Kad se oproste njih dvojica vraćamo se na nivo iz kvala za Brazil.Shategabri je napisao/la: ↑06 okt 2021, 12:43Hoće.