Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la Eagles » 20 feb 2009, 11:26

Bola nisam mislio ni na tebe.
Neka prenose utakmice koje ce privuci najvise gledatelja,utakmice u kojima se igra otvoren i dobar nogomet.
Najbolje bi bilo kada bi se prenosile sve odjednom,ali ovako...

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 20 feb 2009, 11:38

Ovo ako se sprovede u djelo bice odlicno,sigurno jedan korak naprijed u poboljsanju Premier lige,a koga ce prenositi,zar je bitno?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 feb 2009, 11:45

lopta je okrugla je napisao/la:Ono sto cu ja sigurno uciniti,je to da cu kontaktirati BHT1 putem mail(a) i zamoliti ih da mi daju neku informaciju vise u vezi ovoga,konkretno,pitat cu ih koliko su tacni navodi da se vode pregovori u vezi live prenosa,ako mi budu htjeli odgovoriti,ako mi odgovore i kazu da je to istina,poslacu im jos jedan mail kao znak podrske i reci kako mozda i nisu svjesni koliko ima ljudi koji su zainteresovani za live prenos.....Zamolio bih i vas,da i vi im posaljete isto pitanje,tj.da li vode pregovore,mislim da kad bi dobili vise mailova-da bi im to bio neki znak i podstrek da finaliziraju pregovore,opet ponavljam,ako se uopste vode ovi pregovori
navodi su tačni.

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 20 feb 2009, 14:08

gdje,sta,kako? je napisao/la:Ovo ako se sprovede u djelo bice odlicno,sigurno jedan korak naprijed u poboljsanju Premier lige,a koga ce prenositi,zar je bitno?
Slazem se

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2009, 14:52

ma nek prenose svaku kad neko od nas ide u Orasje,Modricu,Velezu i slicnim da i bog i narod vide lopovluk i kradju,a ne samo +/- 100 gostujucih navijaca ..ipak bice makar 20% manje lopovluka zbog TV prijenosa i uspjeh postignut..sto se mene tice ne moraju nikad prenosit Sloboda-Zeljo,Zeljo-Sarajevo,Zrinjski-Siroki,Srajevo-Celik i slicne derbije gdje je sudjenje koliko-toliko korektnije,nek idu u Vrapcice,Modricu,Laktase,Orasje i sto se mene tice cilj postignut :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 20 feb 2009, 15:15

Nek si se ti uhvatio Vrapčića,a Velež u Vrapčićima ima 2 poraza i 2 remija ! ;)
Za razliku od nekih koje ni Chelsea ne može dobiti na njihovom stadionu !
Gdje uvijek bude belaj s novinarima i igračima te sudijama ako neko uzme bod ;)
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 20 feb 2009, 15:23

Ovo koliko vidim je opet direktni napad na Čelik i Robijaše. Brate dodji na utakmicu u zenicu pa ces vidjeti zasto Čelik skoro pa nikako ne gubi na svom terenu. Bi li ti mogao biti opusten da gostujes pred onakvim navijacima?

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 20 feb 2009, 15:25

Ma nemam nista protiv Veleza to sam dao primjer zbog ovih smecara iz Laktasa, nakupili se bodova nemaju nikakve ambicije i sad ce sve prodavati,zato ih treba uhvatiti i odma izbaciti iz lige, a to isto godinama radi i Leotar,Orasje,Posusje itd.

rob do grob
Kontakt:

Post Postao/la rob do grob » 20 feb 2009, 15:34

ljudi sad je najrealnije da pocnu ti prenosi pa bilo koja tekma dali to bio celik ili zeljo sarajevo orasje.... nije bitno samo neka pocne jel sad pocinju mucke u ligi a bit ce ih manje kad budu prtenosi i sudiske lakjrdije i svega ja predlazem da trece kolo izaberu susret travnik - celik nije sto sam navijac celika ja cu gledati tekmu uzivo ali da vidi raja sta je lakrdija sudiska
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 20 feb 2009, 15:37

Soldat_ze je napisao/la:Ovo koliko vidim je opet direktni napad na Čelik i Robijaše. Brate dodji na utakmicu u zenicu pa ces vidjeti zasto Čelik skoro pa nikako ne gubi na svom terenu. Bi li ti mogao biti opusten da gostujes pred onakvim navijacima?
Nisam na vas mislio ma da nije ni vaše maslo za ramazana !
Nemoj sad da o navijačima raspravljamo :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 15:45

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2009, 15:46

da bi svi bili sretni i zadovoljni, najbolje bi bilo da rade prenose sa svih stadiona kao na radiju ili one konferencije sto imaju nijemci, javljaju se sa svih terena kad se nesto zanimljivo desava :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 16:03

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 feb 2009, 16:20

ovo je dobar pocetak,nadam se da ce se prijenosi raditi sa najmanje 5 kamera...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2009, 17:12

RođeniMostar je napisao/la:Nek si se ti uhvatio Vrapčića,a Velež u Vrapčićima ima 2 poraza i 2 remija ! ;)
ma bjezi ba kako ste ostajali u ligi,a i ove godine :D ..ne moras ni pratit izvjestaj iz Mostara znas sta je bilo,6 min sudijske nadoknade,Kajtaz penal,druge rijeci se ne spominju,pa tog Kajtaza i penal citava Bosna je upamtila :D ,vazda u istoj recenici :D

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 20 feb 2009, 17:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:
RođeniMostar je napisao/la:Nek si se ti uhvatio Vrapčića,a Velež u Vrapčićima ima 2 poraza i 2 remija ! ;)
ma bjezi ba kako ste ostajali u ligi,a i ove godine :D ..ne moras ni pratit izvjestaj iz Mostara znas sta je bilo,6 min sudijske nadoknade,Kajtaz penal,druge rijeci se ne spominju,pa tog Kajtaza i penal citava Bosna je upamtila :D ,vazda u istoj recenici :D
Bola nemoj da se prepiremo bezveze !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2009, 17:32

ma necemo se prepirat tako je kako je...nek vide svacije propuste pa i nase kad menadzer bruka i klub i grad,udara sudije,tak nesto se nije nikad desilo u 90 godina Slobode,dok seljaci nisu usli u klub,al jbg ipak su unijeli mnogo vise dobrih stvari

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 20 feb 2009, 23:52

admin je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:Ono sto cu ja sigurno uciniti,je to da cu kontaktirati BHT1 putem mail(a) i zamoliti ih da mi daju neku informaciju vise u vezi ovoga,konkretno,pitat cu ih koliko su tacni navodi da se vode pregovori u vezi live prenosa,ako mi budu htjeli odgovoriti,ako mi odgovore i kazu da je to istina,poslacu im jos jedan mail kao znak podrske i reci kako mozda i nisu svjesni koliko ima ljudi koji su zainteresovani za live prenos.....Zamolio bih i vas,da i vi im posaljete isto pitanje,tj.da li vode pregovore,mislim da kad bi dobili vise mailova-da bi im to bio neki znak i podstrek da finaliziraju pregovore,opet ponavljam,ako se uopste vode ovi pregovori
navodi su tačni.
Znaci vi ste ih kontaktirali a?Hvala na odgovoru,ali imam namjeru da ih pitam jos sa koliko bi kamera radili prenose tekmi ako dodje do toga i da li bi prenosili i tekme timova koji se bore za opstanak....pozz

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 feb 2009, 00:00

[quote="Rz88"]hmm, ovako da konkretno navedem orasje prije 2-3 godine neosvojivo, ali sada nema vise para za sudije pa se moze izvuci, Modrica, leotar 3 za 3 vjecno, laktasi , slavija, i jos mnogi, najsmijesnije mi je gostovanje gdje bude 5-6min nadoknade i gdje se penali sviraju u 90 i dalje ili preokreti od 85 pa nadalje, a u vezi poslat mail na bht upo im na stranicu last update 2006 lol, hahaha, tesko je osvojiti bodove u gostima ako bude dosta navijaca, zato je celik toliko dobar kuci, ono sto moram reci da je to moguce, evo zrinjski je odnio kada smo slavili 20 godina a 0:0 zavrsilo , nema tu stele ili nesto vec momci igraju kod kuce kao najbolji timovi sa balkana ali u gostima kao derzelez zenica svojevremeno, nadam se da ce se i to popraviti makar kao prosle godine....
Ne znam na koju si ti stranicu usao,mozda njihovu neku staru,sadasnja adresa je http://www.bhrt.ba i stranica je update svaki dan,obicno sa novim vijestima i slicnim bakaracima

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 feb 2009, 00:05

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Objektivac i 16 gostiju.