Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Offseason NBA 2020/21
ma mijenja se i profil ljudi.
nisu svi ti ljudi bili fanovi Bulsa ili Jute, nego su ljudi gledali kosarku ko god da igra tu. Sad vecina ljudi gleda samo svoj tim, a ne sport u totalu.
krenem od sebe,ne pamtim kad sam pogledao utakmicu koja ne ukljucuje tim za koji navijam. nametnut je takav tempo zivota. a dosta ljudi je u slicnoj poziciji.
nisu svi ti ljudi bili fanovi Bulsa ili Jute, nego su ljudi gledali kosarku ko god da igra tu. Sad vecina ljudi gleda samo svoj tim, a ne sport u totalu.
krenem od sebe,ne pamtim kad sam pogledao utakmicu koja ne ukljucuje tim za koji navijam. nametnut je takav tempo zivota. a dosta ljudi je u slicnoj poziciji.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Ovdje je fino objašnjeno , najviše su usrali sa BLM .
https://www.google.com/amp/s/zadnjepolj ... noscu/amp/
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Pogodio si u srž sa ovimultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:36ma mijenja se i profil ljudi.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jel glaso Lebron? Kakvo je stanje, sta kaze on?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Generalnu publiku ne zanima Lebron koliko je to tesko priznati nekima.
Dok su Warriorsi vladali gledanost je bila nikad veca, a to nije bilo prije 30 godina
Dok su Warriorsi vladali gledanost je bila nikad veca, a to nije bilo prije 30 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kljucna recenica:bombaysaphire je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:48Ovdje je fino objašnjeno , najviše su usrali sa BLM .
https://www.google.com/amp/s/zadnjepolj ... noscu/amp/
nemam vremena za utakmicu, ali za youtube content imam.Segmenti Inside the NBA emisije su gledaniji na youtube + tv, od dobrog dijela utakmica.Dojam je da su popularnost i prisutnost NBA lige na domaćem i međunarodnom tržištu veće no ikad, ali utakmice se jednostavno gledaju manje.
previse razlicitog sadrzaja je dostupno. Realno ljude bas i ne zanima Vašington- Memfis utakmica u prajm evropskom terminu, nego odose gledati neki dobar podcast o Lebronu, Kobiju, Last dance-u...
1993. ti je bila dostupna utakmica i jos par kanala. Svakom ljubitelju sporta je draza utakmica, bilo koja. Sad , kao sto je odlicno primjeceno u clanku, veliki broj ciljne publike, koji ce biti glavni potrosaci u narednih 10-20 godina uopste i nema TV
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- OldFashioned
- Kontakt:
Vjerovatno si negdje spomenuo ali najveća istina i sigurno ima udio ovog manjka gledanosti, nekako smo indirektno natjerani da danas utakmice gledamo radi igrača a ne radi ekipe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to je jedan fenomen koji jos uvijek ne mogu da shvatim. Ronaldo fans, Mesi fans, a ne Real Madrid/Juventus ili Barca fansOldFashioned je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:14Vjerovatno si negdje spomenuo ali najveća istina i sigurno ima udio ovog manjka gledanosti, nekako smo indirektno natjerani da danas utakmice gledamo radi igrača a ne radi ekipe.
a ovdje kad sam se ukljucio u diskusiju na forumu oko NBA sokirao sam se koliko forumasa su ustvari navijaci igraca, a ne kluba.
gloryhunter generacija
Zato je NFL daleko najpopularniji u americi jer igraci nisu iznad tima.Postoje naravno Brady fanovi al puno manje nego u NBAultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:22to je jedan fenomen koji jos uvijek ne mogu da shvatim. Ronaldo fans, Mesi fans, a ne Real Madrid/Juventus ili Barca fansOldFashioned je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:14Vjerovatno si negdje spomenuo ali najveća istina i sigurno ima udio ovog manjka gledanosti, nekako smo indirektno natjerani da danas utakmice gledamo radi igrača a ne radi ekipe.
a ovdje kad sam se ukljucio u diskusiju na forumu oko NBA sokirao sam se koliko forumasa su ustvari navijaci igraca, a ne kluba.
gloryhunter generacija
-
- Kontakt:
MElloo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:28Zato je NFL daleko najpopularniji u americi jer igraci nisu iznad tima.Postoje naravno Brady fanovi al puno manje nego u NBAultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:22to je jedan fenomen koji jos uvijek ne mogu da shvatim. Ronaldo fans, Mesi fans, a ne Real Madrid/Juventus ili Barca fansOldFashioned je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:14Vjerovatno si negdje spomenuo ali najveća istina i sigurno ima udio ovog manjka gledanosti, nekako smo indirektno natjerani da danas utakmice gledamo radi igrača a ne radi ekipe.
gloryhunter generacija
Zar nije bejzbol ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nah.Prosjecna NFL utakmica u prime time ima vise gledalaca nego nba i mlb finale
- BuffonGigi
- Kontakt:
Paja kritikuje americke fanove jer ne gledaju NBA

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jel ovo ona levatina tito ili mi se čini

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tko će više zapamtit koliko je nickova imao.Ali svaki put se bez greške pojavi ovdje i na Milanovoj temi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Napiso lik neki dan oprastam se od foruma bye i sljedeci dan napravio novi acc 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- OldFashioned
- Kontakt:
Biće da misliš na mene, ne vidim nikoga ovdje sa avatarom u vezi Milana.
O kakvim nickovima pričaš i sa kojeg se foruma mi znamo pa me prozivaš ?
- OldFashioned
- Kontakt:
Nametnuto tako čini mi se...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:22to je jedan fenomen koji jos uvijek ne mogu da shvatim. Ronaldo fans, Mesi fans, a ne Real Madrid/Juventus ili Barca fansOldFashioned je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:14Vjerovatno si negdje spomenuo ali najveća istina i sigurno ima udio ovog manjka gledanosti, nekako smo indirektno natjerani da danas utakmice gledamo radi igrača a ne radi ekipe.
gloryhunter generacija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.