Strpljivo do ferederalne....

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Potpisujem sve napisano.Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:14Znaci vama je odlicno bilo ranije da nam najavljuju Evropu i sigurnu sredinu tabele, na kraju svakako borba za zivot do zadnjeg kola, a onda nas tuzi cijeli tim uz pravosnazne presude nekih tamo potrazioca?
Ili bi vi stabilizaciju i Evropu, ali qurcem da ne mrdate nego popujete drugima?
Kurko, kad bi to tako islo bez navijaca, podrske, jakog sponzora i vlasnika (naravno, ovdje je Uprava kriva ako ne moze naci sponzora, samo sto ce rijetko ko ulagati u klub koji ima velik dug).
Azmir otisao iz kluba jer nije vise htio vracati tudje dugove koji ga samo sustizu, a nije imao podrsku grada a kasnije ni nas. Eto sad ce jedan Secer Jr. za po godine podici klub na noge, a jos zbog korone nema ni onaj minimalni dobitak para od prodaje karata i ponekog sitnog sponzora.
Prvo Grado neka ide pa da vidimo ima li nekog napretka. Uz njegov odlazak jos 2 kvalitetna igraca MORAJU dovesti.
Izvini druže mladost iz soline je jaka ekipaSviuodbranu je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:20Nije problem u porazu, Zrinjski nas je mlatio od vajkada, izivljavaju se ljudi na nama 10 god minimalno. I kada smo najjaci bili.
Medjutim druge stvari su problem, problem je trener, ekipa i sistem sa kojim tesko da cemo koga dobiti.
Izmjene koje vrijedjaju intelekt i zdrav razum svakog navijaca Slobode. Tako i izjave i suplja prica.
Grado nije dorastao ni Mladosti iz Soline, ako ne odstupi jos par kola bojim se da smo jednom nogom u 2 ligi.
Šečer junior neće dići klub na noge ni za 6 godina,jer priča,lafina i demagogija ne pomazu u tome već samo novac,ziv novac,svoj posebno.Tesko je zavuči ruku u svoj dzep dok čekas transu od grada koja uvijek kasni.Za ovih skoro godinu dana makar su mogli naći par ozbiljnih sponzora bar po 30-50 000km.Ova uprava po meni je promašaj teški.Mene kao navijača interesuje da ekipa bar kod kuće pobjeđuje i makar da se bori.A mi sa ovakvom igrom više nikoga u PL nemožemo pobijediti.Zaslugom Seće juniora i kompanije.Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:14Znaci vama je odlicno bilo ranije da nam najavljuju Evropu i sigurnu sredinu tabele, na kraju svakako borba za zivot do zadnjeg kola, a onda nas tuzi cijeli tim uz pravosnazne presude nekih tamo potrazioca?
Ili bi vi stabilizaciju i Evropu, ali qurcem da ne mrdate nego popujete drugima?
Kurko, kad bi to tako islo bez navijaca, podrske, jakog sponzora i vlasnika (naravno, ovdje je Uprava kriva ako ne moze naci sponzora, samo sto ce rijetko ko ulagati u klub koji ima velik dug).
Azmir otisao iz kluba jer nije vise htio vracati tudje dugove koji ga samo sustizu, a nije imao podrsku grada a kasnije ni nas. Eto sad ce jedan Secer Jr. za po godine podici klub na noge, a jos zbog korone nema ni onaj minimalni dobitak para od prodaje karata i ponekog sitnog sponzora.
Prvo Grado neka ide pa da vidimo ima li nekog napretka. Uz njegov odlazak jos 2 kvalitetna igraca MORAJU dovesti.
Mislim da je vecina i dalje podrzavala Azmira barem normalnih navijaca koji dodju da pogledaju utakmicu i prate Slobodu. Sve ostalo je bilo od pojedinaca koji su huskani od nekog drugog zbog politickih razloga a i sami su imali neke koristi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:49Nema uprave u posljeratnoj historiji Slobode koja je dobila vecu podrsku i veci kredit, a da je manje dala. Ili je to nama konacno doslo iz guzice u glavu pa skontali gdje nam je mjesto ili tu nesto ima sto ja jos ne mogu da dokucim. Covjek nam je doveo Ciru, spasio klub, uveo u PL, ozivio fudbal pa smo mu **** porijeklo kad je krenuo da stabilizuje klub (cak i sa boljom ekipom nego sto je ova sad)
De ba ne lupaj. Prvi on je kupio stolicu u skupstini i tako dao primjer ostalima, dao je mogucnost svima nama da budemo dio kluba, a otjerao nehljebare koji su u skupstini 5+ godina i dolazili kad im se digne qurac, dizali ruku i odlucivali a 1KM nisu dali za klub, mnogi od nas koji smo prisustvovali na nekim od tih Skupstina znamo o kome je rijec (a veliki ih je broj koje smo i sami ovdje prozivali i zelili da idu).NjonjoVam je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:23Šečer junior neće dići klub na noge ni za 6 godina,jer priča,lafina i demagogija ne pomazu u tome već samo novac,ziv novac,svoj posebno.Tesko je zavuči ruku u svoj dzep dok čekas transu od grada koja uvijek kasni.Za ovih skoro godinu dana makar su mogli naći par ozbiljnih sponzora bar po 30-50 000km.Ova uprava po meni je promašaj teški.Mene kao navijača interesuje da ekipa bar kod kuće pobjeđuje i makar da se bori.A mi sa ovakvom igrom više nikoga u PL nemožemo pobijediti.Zaslugom Seće juniora i kompanije.Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:14Znaci vama je odlicno bilo ranije da nam najavljuju Evropu i sigurnu sredinu tabele, na kraju svakako borba za zivot do zadnjeg kola, a onda nas tuzi cijeli tim uz pravosnazne presude nekih tamo potrazioca?
Zamisli Zeljo te sa pola snage pukne na Tusnju a ti ne pokazes želju da se boriš i ne dobijes ni karton.Pa te Morž sje4be izjavom-hvala Slobodi sto nije dobila ni zuti karton.Dno dna.
I koliko ima prodanih mjesta u Skupštini? Ko će popuniti ostala mjesta jer neće biti skupština od 10 ljudi ili manje?Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:26De ba ne lupaj. Prvi on je kupio stolicu u skupstini i tako dao primjer ostalima, dao je mogucnost svima nama da budemo dio kluba, a otjerao nehljebare koji su u skupstini 5+ godina i dolazili kad im se digne qurac, dizali ruku i odlucivali a 1KM nisu dali za klub, mnogi od nas koji smo prisustvovali na nekim od tih Skupstina znamo o kome je rijec (a veliki ih je broj koje smo i sami ovdje prozivali i zelili da idu).NjonjoVam je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:23Šečer junior neće dići klub na noge ni za 6 godina,jer priča,lafina i demagogija ne pomazu u tome već samo novac,ziv novac,svoj posebno.Tesko je zavuči ruku u svoj dzep dok čekas transu od grada koja uvijek kasni.Za ovih skoro godinu dana makar su mogli naći par ozbiljnih sponzora bar po 30-50 000km.Ova uprava po meni je promašaj teški.Mene kao navijača interesuje da ekipa bar kod kuće pobjeđuje i makar da se bori.A mi sa ovakvom igrom više nikoga u PL nemožemo pobijediti.Zaslugom Seće juniora i kompanije.Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:14Znaci vama je odlicno bilo ranije da nam najavljuju Evropu i sigurnu sredinu tabele, na kraju svakako borba za zivot do zadnjeg kola, a onda nas tuzi cijeli tim uz pravosnazne presude nekih tamo potrazioca?
Zamisli Zeljo te sa pola snage pukne na Tusnju a ti ne pokazes želju da se boriš i ne dobijes ni karton.Pa te Morž sje4be izjavom-hvala Slobodi sto nije dobila ni zuti karton.Dno dna.
Trebali su puskom natjerati nekoga da kupi "stolicu"? Ma de ba, naci cete vi izgovor za nekupovinu tog mjesta, sta to njima Sloboda nudi zauzvrat, koji hajr imaju od toga, zasto bi svoje pare trosili, klub je zaduzen a da oni vracaju tudji dug i jos masu drugih razloga... opravdano takvo razmisljanje, priznajem, ali onda ne pametujte za svaku sitnicu ako necete se prihvatiti tog posla.
I da se razumijemo, j3be se meni za Secerom i bilo kim drugim, meni je bitna Sloboda, a kao i svaka prethodna Uprava i ovoj dajem godinu dana da vidim rezultate i kolilo obecanog ce ispostovati, a onda cu donositi sud o njima.
Ne prihvatam ispadanje u Federalnu ni po koju cijenu, ali u ovo doba Korone sa opstanak ce daleko manje para trebati nego obicno, a nije da nema kandidata uz nas, samo dobar trener i 2-3 provjerena igraca uz ove postojece i aBd da opatanemo ove sezone, a narednu ne zelim misliti o opstanku, nego ozbiljnijim ciljevima kluba.
Eto sam si sebi odgovorio koliko ljude boli qurac za Slobodom, ali svi bi da odlucuju, nigdje vise paketologa nego kod nas. Kurko takvima vise.sviunapad1010 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:39I koliko ima prodanih mjesta u Skupštini? Ko će popuniti ostala mjesta jer neće biti skupština od 10 ljudi ili manje?Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:26De ba ne lupaj. Prvi on je kupio stolicu u skupstini i tako dao primjer ostalima, dao je mogucnost svima nama da budemo dio kluba, a otjerao nehljebare koji su u skupstini 5+ godina i dolazili kad im se digne qurac, dizali ruku i odlucivali a 1KM nisu dali za klub, mnogi od nas koji smo prisustvovali na nekim od tih Skupstina znamo o kome je rijec (a veliki ih je broj koje smo i sami ovdje prozivali i zelili da idu).NjonjoVam je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:23
Šečer junior neće dići klub na noge ni za 6 godina,jer priča,lafina i demagogija ne pomazu u tome već samo novac,ziv novac,svoj posebno.Tesko je zavuči ruku u svoj dzep dok čekas transu od grada koja uvijek kasni.Za ovih skoro godinu dana makar su mogli naći par ozbiljnih sponzora bar po 30-50 000km.Ova uprava po meni je promašaj teški.Mene kao navijača interesuje da ekipa bar kod kuće pobjeđuje i makar da se bori.A mi sa ovakvom igrom više nikoga u PL nemožemo pobijediti.Zaslugom Seće juniora i kompanije.
Trebali su puskom natjerati nekoga da kupi "stolicu"? Ma de ba, naci cete vi izgovor za nekupovinu tog mjesta, sta to njima Sloboda nudi zauzvrat, koji hajr imaju od toga, zasto bi svoje pare trosili, klub je zaduzen a da oni vracaju tudji dug i jos masu drugih razloga... opravdano takvo razmisljanje, priznajem, ali onda ne pametujte za svaku sitnicu ako necete se prihvatiti tog posla.
I da se razumijemo, j3be se meni za Secerom i bilo kim drugim, meni je bitna Sloboda, a kao i svaka prethodna Uprava i ovoj dajem godinu dana da vidim rezultate i kolilo obecanog ce ispostovati, a onda cu donositi sud o njima.
Ne prihvatam ispadanje u Federalnu ni po koju cijenu, ali u ovo doba Korone sa opstanak ce daleko manje para trebati nego obicno, a nije da nema kandidata uz nas, samo dobar trener i 2-3 provjerena igraca uz ove postojece i aBd da opatanemo ove sezone, a narednu ne zelim misliti o opstanku, nego ozbiljnijim ciljevima kluba.
Mi sa ovim trenerom i ovim igračima trenutnim ne možemo ostati u ligi ove godine i to je problem.
Ovo mi nikad neće biti jasno zašto. Pa iz kola u kola je nevjerovatno padao broj ljudi na stadionu. Valjda se svijet nafurao pa se malo spustio na zemlju. A svi psuje. Nezadovoljni.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:49... Covjek nam je doveo Ciru, spasio klub, uveo u PL, ozivio fudbal pa smo mu **** porijeklo kad je krenuo da stabilizuje klub (cak i sa boljom ekipom nego sto je ova sad)
Priželjkujes ili?
Da prizeljkujem i ne bas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.