visegrad8392 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 10:32
i zasto su toliko cekali ako smo mi ovdje vec prije godinu dana pisali o ovim momcima. sto se sad odmah nekrene u akciju vracanja pod zastavu gigovica, omica i huskovica? treba i tu cekati da budu blizu A-reprezentacije drugih zemalja, da bi se diglo dupe i napravilo neki poziv "eto pratimo te".
nije mi jasno kako narod moze da godinama gleda kako ljudi iz saveza nista nerade i lazu nas i onda kad izadje jedan clanak (eto miske rekao znaci 100% istina) i da se odmah sve zaboravi.
To je suština.
O Ahmedhodžiću konkretno se piše barem godinu, a barem pola godine je ozbiljan kandidat za reprezentaciju.
Oni mi sređuju pasoš sedam dana prije spiskova!?
Misimović priča da je pokrenut proces s Omeragićem, vjerovatno misli na telefonski poziv.
Slična nas priča čeka sa Gigovićem, Omićem, Huskovićem...Umjesto da odma idu kod njih, dogovore stvari za budućnost, srede pasoš...opet će bit cajtnot. U posljednjem trenutku će se lomit koplja, fraka po medijima, drama.
Miske sad prosipa patriotsku patetiku "igra se srcem,bla,bla", umjesto da su mu sredili pasoš prije dva mjeseca.