Ja cu iduce god.ako Bog da,na medeni mjesec sa svojom buducom suprugom,da idem u Juzno Africku Republiku na S.P da navijam za nase

jao kako sam to dobro isplanirao

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Slažem se sa vamanafrI82 je napisao/la:E tako se vjeruje u uspjehMukiol je napisao/la:Dobijemo tursku i sve je rijeseno da izgubimo od estonije i spanije, a jos cemo dobiti estoniju i sa spanijom remi ma insAllah idemo na mundijal 2010to legendo!
Haha svidja mi se plan, aBd mozda se sretnemo, hehe dobra ideja za medeni svaka cast, pocinjem da razmisljam o tomeBB BiH je napisao/la:Ma kakve kalikulacije...........sta je Vama..........neka momci samo igraju,bice to sve OK![]()
Ja cu iduce god.ako Bog da,na medeni mjesec sa svojom buducom suprugom,da idem u Juzno Africku Republiku na S.P da navijam za nase![]()
jao kako sam to dobro isplanirao![]()
![]()
Da anravno još kad bi ga Spaha dao to bi bio šlag na tortuhz stup je napisao/la:ako bog da idemo na pobjedu nama je dovoljno 1:0
Ako odemo ja cu svoju suprugu ponovo zaprositi i idem i ja u JA na medeninafrI82 je napisao/la:Haha svidja mi se plan, aBd mozda se sretnemo, hehe dobra ideja za medeni svaka cast, pocinjem da razmisljam o tomeBB BiH je napisao/la:Ma kakve kalikulacije...........sta je Vama..........neka momci samo igraju,bice to sve OK![]()
Ja cu iduce god.ako Bog da,na medeni mjesec sa svojom buducom suprugom,da idem u Juzno Africku Republiku na S.P da navijam za nase![]()
![]()
steps je napisao/la:Škoti čak imaju negativnu gol razliku 6:10 trebaju dobiti holandiju 4 razlike da dođu na nulu, u slučaju da imamo isti broj bodova a mi ćemo ABD imati više!muamer10 je napisao/la:ma i ja mislim da ce skotska otpasti, holandija im uzme bod i to je to, a i u boljoj situaciji smo od reprezentacija koje su u grupama gdje su npr trenutno druge, sj irska, rep irska, hrvatska, madjarska, NE BI TREBALO BITI PROBLEMA, ako skoti remiziraju sa holandijom onda nam trebaju 2 boda do kraja da budemo bolji od njih, a to ne bi trebao biti problem, ALI idemo pobjediti tursku, pa cemo kombinirati poslije te tekme, najbitnije je da njih skinemo s vrata, bgmi su opasni, koliko su se samo puta vadili u 94. minuti, 122. minuti itd.
buducu suprugu sam vec nagovorionafrI82 je napisao/la:Haha svidja mi se plan, aBd mozda se sretnemo, hehe dobra ideja za medeni svaka cast, pocinjem da razmisljam o tomeBB BiH je napisao/la:Ma kakve kalikulacije...........sta je Vama..........neka momci samo igraju,bice to sve OK![]()
![]()
Necu joj ni reci gdje idemo s obzirom da ni moja buduca ne voli fudbal haha, bice to iznenadjenjeBB BiH je napisao/la:
buducu suprugu sam vec nagovorio...nije bila odusevljena (zbog nogometa naravno-bas Vas cudi) ali kad je sabrala 2+2 dosla je do zakljucka da Afriku mozda vise nikad nece imati priliku da vidi
joj to ti ne predlazem nikako ima da te prebije a kad su po planu utakmice barazanafrI82 je napisao/la:Necu joj ni reci gdje idemo s obzirom da ni moja buduca ne voli fudbal haha, bice to iznenadjenjeBB BiH je napisao/la:
buducu suprugu sam vec nagovorio...nije bila odusevljena (zbog nogometa naravno-bas Vas cudi) ali kad je sabrala 2+2 dosla je do zakljucka da Afriku mozda vise nikad nece imati priliku da vidi
e jbga sadamerosm je napisao/la:Ljudi gdje ponesite na medeni mjesec, skafandere i debele jakne, jer se JAR nalazi u juznoj himsferi i njima ce tada biti zima a nama ljeto i obrnuto je. Neznam hoce li Vam se buducim zenama svidjeti medeni mjesec na minus 5 stepeni.![]()
![]()
![]()
Sreca pa sam ozenjen![]()
![]()
![]()
, posaljem je mjesec dana kod mame da se odmorim i usput odem u JAR.
Jednim metkom dva zeca.BB BiH je napisao/la:e jbga sadamerosm je napisao/la:Ljudi gdje ponesite na medeni mjesec, skafandere i debele jakne, jer se JAR nalazi u juznoj himsferi i njima ce tada biti zima a nama ljeto i obrnuto je. Neznam hoce li Vam se buducim zenama svidjeti medeni mjesec na minus 5 stepeni.![]()
![]()
![]()
Sreca pa sam ozenjen![]()
![]()
![]()
, posaljem je mjesec dana kod mame da se odmorim i usput odem u JAR.
![]()
nema veze,sta joj fali![]()
to joj je odmah i zimovanje![]()
Odlična ideja.BB BiH je napisao/la:Ma kakve kalikulacije...........sta je Vama..........neka momci samo igraju,bice to sve OK![]()
![]()
Ako Hrvati ne prodju reci joj da ima razloga s tobom da ide i nek bodri Ciru, a ti BiH. Ciro ce se sigurno obradovati da ima navijacicu na tribini, eh jedino ako si ti puno ljubomoran.revan je napisao/la:Odlična ideja.BB BiH je napisao/la:Ma kakve kalikulacije...........sta je Vama..........neka momci samo igraju,bice to sve OK![]()
![]()
Valja mi zaprositi djevojku, pa da idemo u JAR na medeni mjesec.![]()
No imam problem. Pošto je iz Zagreba šta ako Hrvatska ne prođe? Uff valja sad i njihovu grupu pratiti, ako hoću u Afriku.
Cuj da je zaprosis zaprosis je na Finalu BIH-Brazil i dobijemo sa 2-0 i tad je zaprosisrevan je napisao/la:Odlična ideja.BB BiH je napisao/la:Ma kakve kalikulacije...........sta je Vama..........neka momci samo igraju,bice to sve OK![]()
![]()
No imam problem. Pošto je iz Zagreba šta ako Hrvatska ne prođe? Uff valja sad i njihovu grupu pratiti, ako hoću u Afriku.
Pa treba je odvest Afriku...MT87TM je napisao/la:Cuj da je zaprosis zaprosis je na Finalu BIH-Brazil i dobijemo sa 2-0 i tad je zaprosisrevan je napisao/la:Odlična ideja.BB BiH je napisao/la:Ma kakve kalikulacije...........sta je Vama..........neka momci samo igraju,bice to sve OK![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.