Prosječan a malom skrinjom ****, on ce vuci oko 60% energije onog panela od 3500
Jeste kvalitetni paneli, ali oni što si ti stavio, 1% kvalitetni paneli, a više ovi što nama dolaze

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prosječan a malom skrinjom ****, on ce vuci oko 60% energije onog panela od 3500
Heller je napisao/la: ↑18 dec 2019, 18:24Prosječan a malom skrinjom ****, on ce vuci oko 60% energije onog panela od 3500
Jeste kvalitetni paneli, ali oni što si ti stavio, 1% kvalitetni paneli, a više ovi što nama dolaze![]()
nisam znao da je 78% svih panela testirano baš tih što neće u BiH jbg
Ma kakvi.
Ouu, mora da su kasnije komentarisali da si opasan
Nisam ih ukinuo jer su neotesane seljacine vec zbog toga sto za istu cijenu nude 10 puta sporiji internet. Pametnom dosta.Najtrofejniji21 je napisao/la: ↑01 apr 2020, 15:31Ouu, mora da su kasnije komentarisali da si opasan![]()
Majku im je.bem. Još ih zvao u fazonu, neću da uzimam ako nije, žena insistira i dalje, 300 upload da da, gospodine
Hvala. Zvao sam ih rekli su da donesem sve kad budem išao na šalter.
Imam telemach na tri adrese, dvije su u gradu jedna je da kazem na "selu". Vjeruj mi sve sam zivo radio, prijavljivo kvarove na svim adresama ljudi dolazili u roku 24h, zvao ih za gluposti u 23h navecer i javljaju se, mjenjao paket sa sebe na zenu da bi bio 50% jetiniji, zavrsavalj mi u roku 2, 3dana sve. Preko pet godina nemam ni jednu zamjerku. Dok mi danas ne radi mobilni internet i na 1444/niko se ne javla. @miki je upravu sto se tice cijene, podizali su je ali halalil jer je usluga savrsena. Sto se tice eon boxa i placanja to iskustvo nisam imao.IlCapitano je napisao/la: ↑01 jul 2020, 18:25Šta treba kad odjavljuješ Telekom? Samo da uzmem modem i Moja TV box i kablove odnesem i vratim? Jel se račun za mjesec koji je u toku plaća odmah na mjestu ili ga pošalju poštom kasnije kao inače?
22.6. ih zovem da promijenim paket sa net 2 na net 4 jer je jeftiniji, a bolji internet. Kažu biće kroz par dana. Dođe Petak iza podne niko ništa, ja zovem kaže u Ponedjeljak će doći, niko ne radi vikendom. U Pon me zove u 10 ujutro pita hoću li biti kod kuće u 5 da dođe čovjek. Kad je došao promijenio sve, ali upload i dalje ne ide preko prijašnje brzine jer je kao na bihnetu po useru ograničeno 2Mb upload. Kaže ako ne bude sutra promjene zovi 1444 prijavi kvar. Ja zovnem obećaju biće u toku dana riješeno. Ništa. Danas opet zovem čitav dan opet ništa. Još drski i bezobrazni što sam se usudio da mi to smeta, kažu zvali smo te niko se nije javio. Nisu zvali, a i da jesu nije jedan poziv opravdanje u pm.
Prije njih sam bio prijavio Telemach i nakon 15 dana niko nije došao da prikopča pa sam odustao. Sad pogledam opet na stranici vidim imaju i Arene i SK (jedini razlog što sam BHT koristio), 120/10 internet za 59KM, a ovima plaćam za 40/2 52KM. Odmah sam naručio, sad tvrde u roku 24 sata da će doći priključiti.
Istina. Ali zato im funkcionise sve perfektno.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, invincible1921, Jabroni i 12 gostiju.