Covic niti u jednoj utakmici nije bio najbolji igrac. Evo sad sam usao u neki sajt cisto da vidim naprednu statistiku. Od svih igraca koji su igrali makar 6 utakmica (dakle da se eliminisu oni koji nisu igrali zbog povreda ili su na kraju klupe) Covic ima ubjedljivo najgori oRTG 77.3 i drugi najgori dRTG 98.2. Ako to ne govori dovoljno, onda ne znam sta govori. Lik kao plej ima 20% sut iz igre do sada, pa o cemu mi pricamo.invincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:52Vala protiv Albe covic najbolji bio...mislim ne dizem njegov kvalite, al malo je licemjerno sr.at njemu a covjek vam najbolji na terenu.
Brown D promasena investicija
Baron sjena igraca od prosle sezone
Davidovac, Dobric po meni overrated igraci. Jednu odigraju dobro onda ih nema 5, ok su da imaju neku ulogu, al sa da ocekujes da ti oni i simanic donesu prevagu....tesko bgm.
Lazic mrtav igrac.
Sto se tice ovog za odbranu ne kazem da zvezda igra tako, al vazda se to potencira. Odbrana, jakk, cvrsto, udri, ...a u stvarnosti zabija im ko stigne
Baron nije sjena od igraca, nego jednostavno je EL druga azdaja. On je i u EK imao problem da napravi sebi poziciju za sut, a sad igra protiv daleko boljih igraca.
Davidovac i Dobric mogu biti samo podcijenjeni u odnosu na ono sto pokazuju. Oni ni ne trebaju biti nosioci igre, za to imamo strance.. A Davidovac je uvijek tu da pogodi sut kada je j*beno, dok ce Dobric svaki put kad mu das sansu uraditi ono sto je do njega, odigrati odlicnu odbranu, dati neke poene iz tranzicije i sa linije za tri. Vise od njega se nema sta ocekivati, jer bi to bilo iskakanje iz sablona, a on je sablonski igrac.
Lazic po meni igra bolju sezonu nego sto su to zadnje dvije i protiv njega nemam nista dokle god je u sistemu. Nek igra odbranu 10-15 minuta po mecu i ja sam zadovoljan. Ali ako trener misli da on treba igrati 20-25 minuta i imati neku znacajniju ulogu, onda vec imam problem protiv toga.