NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
za qurca nije igra, nista od ovoga, embiid vidi se da nije 100% spreman..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sixersi, 0-9 za 3...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Čista tehnička
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
u kako je losa fila 

Utakmica regularne sezone
svaki put kad pomislim Sixersi su mi okej, ova stoka od navijača u dvorani se ukaže
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Embiid stvarno nije dobar fizicki.To se vidi na ovim sutevima.
Druga stvar,bez obzira na ishod tekme ili citave serije,vec sad se u ovoj cetvrtini vide ogromni problemi PHI sa spacingom i klupom.Bez toga se nece daleko.
P.S.Tekma dobra,prava PO gdje se gine za svaki poen.Ne znam sta pojedini gledaju!?
Druga stvar,bez obzira na ishod tekme ili citave serije,vec sad se u ovoj cetvrtini vide ogromni problemi PHI sa spacingom i klupom.Bez toga se nece daleko.
P.S.Tekma dobra,prava PO gdje se gine za svaki poen.Ne znam sta pojedini gledaju!?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 13 apr 2019, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:svaki put kad pomislim Sixersi su mi okej, ova stoka od navijača u dvorani se ukaže

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
I trebaju zvizdatiLillard je napisao/la:svaki put kad pomislim Sixersi su mi okej, ova stoka od navijača u dvorani se ukaže
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Citav post je faxNEZALAGANJE je napisao/la:Embiid stvarno nije dobar fizicki.To se vidi na ovim sutevima.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tačno.NEZALAGANJE je napisao/la:
Tekma dobra,prava PO gdje se gine za svaki poen.Ne znam sta pojedini gledaju!?
Znam da će me pojedinci hejtat, al brate kako je Simmons loš 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Musa odlican
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da sam sixersi zabrinuo bi se za Jimmya nakon ovakvih izdanja
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ubise ih 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako je krenulo mogao bi i zaigrati na kraju ako je obucen na klupiharden je napisao/la:Musa odlican
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta te briga za pojedince...Brokula je napisao/la:Znam da će me pojedinci hejtat, al brate kako je Simmons loš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.