FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 06 feb 2017, 15:12

tuzlak1987 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Nogometaši Sloge iz Siminog Hana trenutno su desetoplasirana momčad Prve lige Federacije, ali u ovom klubu ne kriju da imaju velike ambicije u budućnosti. Za novog trenera kluba imenovan je ambiciozni Nermin Bašić, koji je plasman u Premijer ligu izborio sa Metallegheom iz Jajca, ispisavši tako historijski trenutak za taj klub. Predsjednik Sloge je Azmir Husić, javnosti poznat iz vremena dok je bio čelni čovjek tuzlanske Slobode. Napustio je tim sa Tušnja, te se sada želi podrediti samo Slogi. "Azmir Husić je već uložio preko milion konvertibilnih maraka u klub iz Simin Hana, ali ne planira stati na tome. Naime, Husić želi uvesti Slogu u BHT Premijer Ligu i napraviti stabilnog prvoligaša koji bi bio bitan faktor bosanskohercegovačkog fudbala. Sljedeći potez bi bilo povećanje kapaciteta na stadionu FK Sloga, a ko zna, u budućnosti ćemo možda gledati velika imena bh. fudbala u našem plavo-bijelom dresu", piše službena stranica Sloge Simin Han.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/milionsk ... ogu/224102
I gdje on gore misli napraviti tribinu? Oko stadiona zemljani put koji vodi prema kucama, a prostora za parking nema.
Ima prostora za parking sa lijeve strane iza gola kod sluzbenih prostorija.A Znajući A.H. put i kuće će se same izmjestiti :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:
DRŽAVA TUZLA!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 feb 2017, 16:43

Evo ja sam bio na 5-6 utakmica Sloge ove sezone i nijednom stadion nije bio pun, naprotiv uvijek je bilo vise slobodnog mjesta. Razumijem ja Azmira da mu treba veci stadion radi premijer lige i znam da ce to odraditi ako bude htio (tim ljudima iz kuca kao kompezaciju da stanove u svojoj zgradi ili negdje drugo) ali ko ce ici na stadion? Imao je primjer Olimpika i Gracica iz kojeg je mogao mnogo nauciti. Eno nek preuzme Radnicki, Gradinu, Bratstvo barem ce imati navijace i gledaoce, ovako ce u Slogu ulupati mnogo vise para nego u nas a pitanje je sta ce postici.
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 feb 2017, 17:43

Ako se Husic uozbilji mogla bi Sloga bit lijepa prica...Ima Tuzla kapacitet za 2 PL-igasa....Pare su presudne i klub je cist....Bit ce raje koja Ce prepoznati dobru priču....Ja i moja ekipa smo prosle polusezone odgledali bar 3,4 tekme
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 feb 2017, 18:11

Lijepa priča al sumnjam u ovo. Voli on trošit pare al da premješta kuće okolo (što je neophodno prije svega licencu da dobije za PL), to bi i ovi kinezi ludi razmislili.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 feb 2017, 18:13

Ima Gradski stadion, jeftinije mu je

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 feb 2017, 18:20

studeni je napisao/la:Ima Gradski stadion, jeftinije mu je
Ma ima Tusanj samo sto Azmir zeli da izgradi svoje nesto, covjek jednostavno ne moze mirovati. Ne znam sto ga vi ne pokusate privoliti da ulaze u Radnicki? Imate stadion, navijace sve potrebno. Za dosta maje para moze s vama cuda praviti.
Sloboda Tuzla

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 feb 2017, 18:34

fukaratz je napisao/la:
Ma ima Tusanj samo sto Azmir zeli da izgradi svoje nesto, covjek jednostavno ne moze mirovati. Ne znam sto ga vi ne pokusate privoliti da ulaze u Radnicki? Imate stadion, navijace sve potrebno. Za dosta maje para moze s vama cuda praviti.
Pustili bi oni njega da ulaze ali da oni raspolazu parama. Lopovi su svugdje oko nas, ne mozes ih istjerat iz kluba.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 06 feb 2017, 18:40

staragarda je napisao/la:Ako se Husic uozbilji mogla bi Sloga bit lijepa prica...Ima Tuzla kapacitet za 2 PL-igasa....Pare su presudne i klub je cist....Bit ce raje koja Ce prepoznati dobru priču....Ja i moja ekipa smo prosle polusezone odgledali bar 3,4 tekme
priznaj da u gepeku negdje imas i plavo bijelu zastavu
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 feb 2017, 19:26

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ako se Husic uozbilji mogla bi Sloga bit lijepa prica...Ima Tuzla kapacitet za 2 PL-igasa....Pare su presudne i klub je cist....Bit ce raje koja Ce prepoznati dobru priču....Ja i moja ekipa smo prosle polusezone odgledali bar 3,4 tekme
priznaj da u gepeku negdje imas i plavo bijelu zastavu
Imam, tita mi... :D :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2017, 19:31

studeni je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Pustili bi oni njega da ulaze ali da oni raspolazu parama. Lopovi su svugdje oko nas, ne mozes ih istjerat iz kluba.
Isti racku kao i kod nas.
Ljudi uzimali pare od djece nepotrebno Azmir ih otpustio ljudi dosli na posao.... :urnebes:
1919 djeluje zasebno bukvalno ono sta je nemozes nam nista...
Lopovluk na sve strane.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 07 feb 2017, 01:16

studeni je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Mislim da nisu lopovi u pitanju kod nas da nas preuzme, mislim da je pravi razlog zasto mu mi nismo podobni je dug Radnickog prema drzavi (porez plus kamata)koji danas vec nije mali samo sto se kod nas o tome ne prica jer nemamo velikih ambicija u klubu ako ih ikako i imamo , nazalost. Zasto mu treba "nova" Sloboda jer je i pored prave Slobode koja, po meni ,ima najveci kapactet za napredak ne samo na kantonu vec i u drzavi, pa nije uspio, normalno je da je uzeo klub koji je prije svega cist a takodjer , kako sam cuo i ispravite me ako grijesim ,da tamo zivi mnogo njegovih "zemljaka". Spominjao je on jednom nasem Sodjaninu da smo mi(tadasnja uprava) bili izuzetno fer i korektni prije svega prema njemu a tako isto u to vrijeme i prema Slobodi i da ako ikad razje.e sa Slobodom da bi pored Sloge vodio samo jos Radnicki. Ali , realno ,prava steta je sto nije ostao u Slobodi jer mislim da bi svi na kantonu profitirali iz jake Slobode. Al' ima ona stara, politika je kuurva.
Takodjer mislim da bi on vrlo lako mogao napraviti dar-mar sa Slogom u PL i to mnogo vise od prosjecnog premierligasa ali nisam siguran da TZ ima kapaciteta za dva PL. Ko zna ali jedno je sigurno, uskoro gradski derbi u PL a Tuzla to odavno nije imala :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 feb 2017, 12:43

Ognjen Šinik od danas je i zvanično novi igrač našeg kluba. Šinik ima 30 godina i igra na poziciji lijevog beka.

Ovaj iskuskni bek je potpisao ugovor do kraja ove sezone sa mogućnosti produženja ugovora na još godinu dana.

On je prije FK Sloga nastupao za FK Sinđelić Beograd, FK Tirana, FK Srem, FK Bihor Oradea, FK Mladost Lučani, FK Rudar Pljevlja, FK Rudar Kakanj, FK Radnički Samobor, FK Drina Zvornik, FK Dinamo Vranje i FK Šumadija.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 feb 2017, 16:58

Pitanje jedno informativne prirode, bez ikakvih provokacija. U sta je to ulozio Azmir Husic milion maraka? Nisam upratio da ste vi ista aman napravili ni na stadionu osim onog cepiranja cini mi se, nisam siguran- Okej doveli ste finih igraca, izborit cete i vi opstanak brzo cini mi se, ali gdje je taj milion ? Kontam da ovi novinari malo pumpaju pricu, pa mi cudno jer evo Velezova uprava ne vjerujem da je jos uvijek "potrosila" milion maraka, a i realno svi znamo sta su sve uradili i ne misle tu stati. Ali se ne radi o Velezu, nego kontam da novinari pumpaju malo pricu oko Azmira, sto prije novinare sklonite od kluba, prije cete napraviti nesto, jer su oni zlo i onako indirektno se petljaju gdje im nije mjesto, u ovom slucaju u predsjednikov novcanik. Ako je on to izjavio, onda je uredu, ali opet mi nije jasno u sta je otisao taj milion ? Imate li dugova?

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 07 feb 2017, 17:57

shaman7 je napisao/la:Pitanje jedno informativne prirode, bez ikakvih provokacija. U sta je to ulozio Azmir Husic milion maraka? Nisam upratio da ste vi ista aman napravili ni na stadionu osim onog cepiranja cini mi se, nisam siguran- Okej doveli ste finih igraca, izborit cete i vi opstanak brzo cini mi se, ali gdje je taj milion ? Kontam da ovi novinari malo pumpaju pricu, pa mi cudno jer evo Velezova uprava ne vjerujem da je jos uvijek "potrosila" milion maraka, a i realno svi znamo sta su sve uradili i ne misle tu stati. Ali se ne radi o Velezu, nego kontam da novinari pumpaju malo pricu oko Azmira, sto prije novinare sklonite od kluba, prije cete napraviti nesto, jer su oni zlo i onako indirektno se petljaju gdje im nije mjesto, u ovom slucaju u predsjednikov novcanik. Ako je on to izjavio, onda je uredu, ali opet mi nije jasno u sta je otisao taj milion ? Imate li dugova?
Pa vjerovatno misle na svo ulaganje otkad je dosao u Slogu od zadnje lige od Prve FBiH, a stadion pogledaj slike na internetu uredjen je komplet uz sve unutrasnje radove.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2017, 17:57

shaman7 je napisao/la:Pitanje jedno informativne prirode, bez ikakvih provokacija. U sta je to ulozio Azmir Husic milion maraka? Nisam upratio da ste vi ista aman napravili ni na stadionu osim onog cepiranja cini mi se, nisam siguran- Okej doveli ste finih igraca, izborit cete i vi opstanak brzo cini mi se, ali gdje je taj milion ? Kontam da ovi novinari malo pumpaju pricu, pa mi cudno jer evo Velezova uprava ne vjerujem da je jos uvijek "potrosila" milion maraka, a i realno svi znamo sta su sve uradili i ne misle tu stati. Ali se ne radi o Velezu, nego kontam da novinari pumpaju malo pricu oko Azmira, sto prije novinare sklonite od kluba, prije cete napraviti nesto, jer su oni zlo i onako indirektno se petljaju gdje im nije mjesto, u ovom slucaju u predsjednikov novcanik. Ako je on to izjavio, onda je uredu, ali opet mi nije jasno u sta je otisao taj milion ? Imate li dugova?
Pa u infrastrukturu,i ovaj stadion sto vidis danas ulozeno je oko 800 000 km a eto sa svim ostalim zaokruzi...haha
Jesi vidio ti brate svlacionice kod ljudi,kako su moderne stadioncic ko bombon ali nemaju mjesta jbg za veci trenutno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 feb 2017, 11:42

Ne znam ulaganje u klub koji nema makar neku normalnu bazu navijaca i tradiciju istih je dosad bio promasaj. Onoliko Sarajevo pa se ne moze nac sto ljudi da navija za Olimpik , jednostavno nema tradicije te. Sto kazu ako neki klub gore kao Radnicki il Bratstvo bi mu dao upravljacke ovlasti to bi mogla bit ljepa prica . Meni je mnogo vazno da vidim kako vecina klubova sad konacno pravi pomocne terene i sta moze od infrastrukture . To je najvaznije za fudbal u BiH. Al isto tako ako se negdje ulazu ogromne pare trebalo bi bit na mjestu gdje je to odrzivo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 19 feb 2017, 14:19

paulus je napisao/la:Ne znam ulaganje u klub koji nema makar neku normalnu bazu navijaca i tradiciju istih je dosad bio promasaj. Onoliko Sarajevo pa se ne moze nac sto ljudi da navija za Olimpik , jednostavno nema tradicije te. Sto kazu ako neki klub gore kao Radnicki il Bratstvo bi mu dao upravljacke ovlasti to bi mogla bit ljepa prica . Meni je mnogo vazno da vidim kako vecina klubova sad konacno pravi pomocne terene i sta moze od infrastrukture . To je najvaznije za fudbal u BiH. Al isto tako ako se negdje ulazu ogromne pare trebalo bi bit na mjestu gdje je to odrzivo.
ma ja mislim da ovo covjek radi iz svog cejfa, tako da moze ruke sutra od ovog dici ako mu dojadi.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2017, 15:44

paulus je napisao/la:Ne znam ulaganje u klub koji nema makar neku normalnu bazu navijaca i tradiciju istih je dosad bio promasaj. Onoliko Sarajevo pa se ne moze nac sto ljudi da navija za Olimpik , jednostavno nema tradicije te. Sto kazu ako neki klub gore kao Radnicki il Bratstvo bi mu dao upravljacke ovlasti to bi mogla bit ljepa prica . Meni je mnogo vazno da vidim kako vecina klubova sad konacno pravi pomocne terene i sta moze od infrastrukture . To je najvaznije za fudbal u BiH. Al isto tako ako se negdje ulazu ogromne pare trebalo bi bit na mjestu gdje je to odrzivo.
STA je sa Sirokim.... Svako Ce prepoznati dobru priču i vremenom Ce se uz rezultatski napredak stvoriti i ta baza navijača...Mada je o tome u BIH smijesno pricati jer ti prvaka prati 2000 ljudi na domacim tekmama

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 feb 2017, 16:30

Vratiće se Azemica u Slobodu :cool:
Nadam se da me neće navijači Sloge napasti što im pišem o drugom klubu na njihovom PDF-u i vrijeđam ih ovakvom izjavom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 feb 2017, 22:11

:tokralju:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 0 gostiju.