studeni je napisao/la:fukaratz je napisao/la:studeni je napisao/la:Ima Gradski stadion, jeftinije mu je
Ma ima Tusanj samo sto Azmir zeli da izgradi svoje nesto, covjek jednostavno ne moze mirovati. Ne znam sto ga vi ne pokusate privoliti da ulaze u Radnicki? Imate stadion, navijace sve potrebno. Za dosta maje para moze s vama cuda praviti.
Pustili bi oni njega da ulaze ali da oni raspolazu parama. Lopovi su svugdje oko nas, ne mozes ih istjerat iz kluba.
Mislim da nisu lopovi u pitanju kod nas da nas preuzme, mislim da je pravi razlog zasto mu mi nismo podobni je dug Radnickog prema drzavi (porez plus kamata)koji danas vec nije mali samo sto se kod nas o tome ne prica jer nemamo velikih ambicija u klubu ako ih ikako i imamo , nazalost. Zasto mu treba "nova" Sloboda jer je i pored prave Slobode koja, po meni ,ima najveci kapactet za napredak ne samo na kantonu vec i u drzavi, pa nije uspio, normalno je da je uzeo klub koji je prije svega cist a takodjer , kako sam cuo i ispravite me ako grijesim ,da tamo zivi mnogo njegovih "zemljaka". Spominjao je on jednom nasem Sodjaninu da smo mi(tadasnja uprava) bili izuzetno fer i korektni prije svega prema njemu a tako isto u to vrijeme i prema Slobodi i da ako ikad razje.e sa Slobodom da bi pored Sloge vodio samo jos Radnicki. Ali , realno ,prava steta je sto nije ostao u Slobodi jer mislim da bi svi na kantonu profitirali iz jake Slobode. Al' ima ona stara, politika je kuurva.
Takodjer mislim da bi on vrlo lako mogao napraviti dar-mar sa Slogom u PL i to mnogo vise od prosjecnog premierligasa ali nisam siguran da TZ ima kapaciteta za dva PL. Ko zna ali jedno je sigurno, uskoro gradski derbi u PL a Tuzla to odavno nije imala