AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
dan 6, nema ankete.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sutra svi pred vladu u Sarajevo,stop diskriminaciji!
dan 7, nema ankete.

inače danas se igra zadnja prijateljska sa betisom

inače danas se igra zadnja prijateljska sa betisom
Probable XI #MilanBetis (4-3-3): A.Donnarumma; Abate, Gomez, Bonucci, Calabria; Kessie, Montolivo, Calhanoglu; Suso, André Silva, Borini
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Znaci Hakan u sredini, odlicno. Samo jos umjesto Monte je mogao upasti Lokateli, kao i Mauri. Cak i Donaruma je mogao odmoriti, vidjeli smo da je u dobroj formi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo mu je buraz
"Kažu da vam ne treba poseban mod, prenio sam molbu, ali ne slažu se njom, Možete poslati ostalim modovima na Serie A da vam nabace anketu kad budete htjeli, mogu i ja isto tako. samo pošaljite pitanje i odgovore i to je to."
Ovako je Rio napisao, eto znači službeno ništa od moderatora, ako uspijemo uhvatiti ove druge moderatore biće dobro.
Ovako je Rio napisao, eto znači službeno ništa od moderatora, ako uspijemo uhvatiti ove druge moderatore biće dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Iz Serije A koliko sam shvatio, može samo Puma postavljati ankete, Kapiten nema ovlasti kod nas. Sad jedino da se dogovaramo sedmično ko će slati pitanja za anketu, najviše za utakmice i glasanje 
ja sam na prošloj stranici predložio način glasanja bez da ovisimo o nečijoj milostinji, uzdaj se u se i svoje kljuse. 
ako se budemo uzdali u moderatore piši propalo, vidiš da ne yebu živu silu ni poslije 7 dana.
ako se budemo uzdali u moderatore piši propalo, vidiš da ne yebu živu silu ni poslije 7 dana.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Gdje će biti prijenos utakmice?
- nextterrain
- Kontakt:
Fino si ti to skontao, samo valja to sve popratiti, nije ni @nekstern budalarope11 je napisao/la:ja sam na prošloj stranici predložio način glasanja bez da ovisimo o nečijoj milostinji, uzdaj se u se i svoje kljuse.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ipak Storari na golu
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=112&t=11558rope11 je napisao/la:pa s obzirom na ažurnost naših moderatora i da nema svrhe nastavljati ove igre sa anketama, možda da počnemo sami ocjenjivati igrače sa 1, 2 i 3 boda pa neka dobra duša neksteren to sve izračuna nakon svake utakmice
konačan rezultat usput priljepiš i na početni post radi preglednosti, pa ćemo na kraju računati ko je imao najviše bodova
Molim
previše komplikovano za nas
nije frka pomoći će roup neksterenu, nisam ja ko vi da bježim od odgovornosti
samo daj da se više aktiviramo i dogovorimo jer od anketa očigledno nema ništa, vidiš da pumu zaboli nježnik za nas iako je svaki dan aktivan i ne može se izvlačiti da nije vidio.
velike li muke to propratiti, kao da nas ima 150 a ne u najbolju ruku 15 aktivnih članovaRaonffa je napisao/la:Fino si ti to skontao, samo valja to sve popratiti, nije ni @nekstern budalarope11 je napisao/la:ja sam na prošloj stranici predložio način glasanja bez da ovisimo o nečijoj milostinji, uzdaj se u se i svoje kljuse.
nije frka pomoći će roup neksterenu, nisam ja ko vi da bježim od odgovornosti
samo daj da se više aktiviramo i dogovorimo jer od anketa očigledno nema ništa, vidiš da pumu zaboli nježnik za nas iako je svaki dan aktivan i ne može se izvlačiti da nije vidio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ima li iko kakav link?
Sredi da mi Milanovi Kinezi uplate nešto na račun i zbrajat ću vam glasoverope11 je napisao/la:previše komplikovano za nas![]()
- nextterrain
- Kontakt:
Cutrone bi ono zabio 
hajmo svi po petaka uložiti i neka nam siamo broji glasove
zbog čega se ovo uopšte moralo igrati u cataniji, je li se mogao odvratniji stadion izabrati?
seksiiiiiiiiiiisilvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zbog čega se ovo uopšte moralo igrati u cataniji, je li se mogao odvratniji stadion izabrati?
seksiiiiiiiiiiisilvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.