KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Ne daj se kolega!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ako ponovis hiljadu puta tu laz nece postati istina zato nemoj dzaba ponavljat.. a takvih mi i ne bi bilo zaoHigh je napisao/la:Ko to kaže? Ti, koji si mlatio da nas je Radovan trebao pobiti? Zanimljivo je da su otprilike isti kicoši za iste glasali. Tvoja ekipica koja evocira i priželjkuje ubijanja u Sarajevu, onaničari Herceg-Bosne, Šešeljove frajlice, etc. Kad takvi glasaju za neke kante, onda znaš da su uveliko zaglibili na giljotini.Momciluk je napisao/la:High kompleksaš godine
Budi mi poselamljen.
This time next year we'll be millionaires.
Ne boj se, šićardžijo, ništa jer ima još forumaša koji su vidjeli taj post koji si tad brže-bolje obrisao. Glupost je reprezent karaktera, a ne intelekta - a kud će tome bolji primjer od tebe.Momciluk je napisao/la:Ako ponovis hiljadu puta tu laz nece postati istina zato nemoj dzaba ponavljat.. a takvih mi i ne bi bilo zaoHigh je napisao/la:Ko to kaže? Ti, koji si mlatio da nas je Radovan trebao pobiti? Zanimljivo je da su otprilike isti kicoši za iste glasali. Tvoja ekipica koja evocira i priželjkuje ubijanja u Sarajevu, onaničari Herceg-Bosne, Šešeljove frajlice, etc. Kad takvi glasaju za neke kante, onda znaš da su uveliko zaglibili na giljotini.Momciluk je napisao/la:High kompleksaš godine
Budi mi poselamljen.
P. S.
Ovaj pokušaj šale za Rome ti je čisti fašizam, ali to je za tebe laskanje jer si, kako to i sam znaš, likovao na gore od toga.
Zadnja izmjena: High, dana/u 28 nov 2016, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Momciluk je napisao/la: ovi intelektualci sa PL?
Hajde popusti malo Pl

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
imaju oni svoj tradicionalni izbor za ''štap godine''Thetraphak1921 je napisao/la:Za lazne Mostarce uvedite disciplinu: "Najveca maslina godine !".
@rigoleto kao pravi kikasov potomak drzi rekord, mada se ne treba otpisati ni škinjin praunuk @predmetšprdnje

Umro ja sutra dobogda ako sam to nekad ozbiljno pomislio.. napisao sam to jednom u sali jer je poznato bilo da je to vec neko pisao ne znam ko..High je napisao/la:
Ne boj se, šićardžijo, ništa jer ima još forumaša koji su vidjeli taj post koji si tad brže-bolje obrisao. Glupost je reprezent karaktera, a ne intelekta - a kud će tome bolji primjer od tebe.
P. S.
Ovaj pokušaj šale za Rome ti je čisti fašizam, ali to je za tebe laskanje jer si, kako to i sam znaš, likovao na gore od toga.
priznaj da licis na ovog gore, bar kad si stavljao sliku istu ste frizuru imali a i onak nije samo do frizure imas taj romski šmek

TobeYarabi je napisao/la:imaju oni svoj tradicionalni izbor za ''štap godine''Thetraphak1921 je napisao/la:Za lazne Mostarce uvedite disciplinu: "Najveca maslina godine !".
@rigoleto kao pravi kikasov potomak drzi rekord, mada se ne treba otpisati ni škinjin praunuk @predmetšprdnje

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Evolution87
- Kontakt:
Tobeyarabi najjaci lik na forumu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nemoj još krepavati. Zanimljiv si nam ovakav jer bi bila nekrofilija da te krepalog maltretiramo. Romi su imuni na infekcije i žive slobodno, pa nemam ništa protiv toga da kažem da sam po tom isti kao oni i da sam imun na infekcije poput tebe.Momciluk je napisao/la:Umro ja sutra dobogda ako sam to nekad ozbiljno pomislio.. napisao sam to jednom u sali jer je poznato bilo da je to vec neko pisao ne znam ko..High je napisao/la:
Ne boj se, šićardžijo, ništa jer ima još forumaša koji su vidjeli taj post koji si tad brže-bolje obrisao. Glupost je reprezent karaktera, a ne intelekta - a kud će tome bolji primjer od tebe.
P. S.
priznaj da licis na ovog gore, bar kad si stavljao sliku istu ste frizuru imali a i onak nije samo do frizure imas taj romski šmek
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobije li ko od sarajlija kantu bit ce to prvi put od 91. da ce na sebe obuc nesto sto nije iz karitasa. Drago mi je da je izbor za kantu humanitarnog karaktera
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nevjerovatno mi je kakve sve ličnosti ordiniraju ovim forumom. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nadam se da ce nagrada za kantu i za forumasa godine biti dres Vranješa
Nad tobom sunce najljepše sja
Udi nekad na temu pl prepucavanja.gaston je napisao/la:Nevjerovatno mi je kakve sve ličnosti ordiniraju ovim forumom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Strah me.Mokes je napisao/la:Udi nekad na temu pl prepucavanja.gaston je napisao/la:Nevjerovatno mi je kakve sve ličnosti ordiniraju ovim forumom.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- MocMahale444
hroktalo Fehimovac, dobit ces ti iz Merhameta mohunu od Fehe kao i stalnoRigoletto je napisao/la:Dobije li ko od sarajlija kantu bit ce to prvi put od 91. da ce na sebe obuc nesto sto nije iz karitasa. Drago mi je da je izbor za kantu humanitarnog karaktera

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
De bolan taj PL humor ostavi za vas tamo.. i bgt jel tih par desetaka rijeci sve sto si naucio na fakultetu.. to kandzijanje, onanisanje, kvazi ovo kvazi ono i tako te rijeci?High je napisao/la:Nemoj još krepavati. Zanimljiv si nam ovakav jer bi bila nekrofilija da te krepalog maltretiramo. Romi su imuni na infekcije i žive slobodno, pa nemam ništa protiv toga da kažem da sam po tom isti kao oni i da sam imun na infekcije poput tebe.
Naučit ću još njih; čim završim srednju. Glede fonda leksema - prosječni govornik nekog jezika poznaje oko 2.000 leksema, intelektualci čak 20.000. Eto, i to si sad naučio, ali se nemoj precijeniti jer je tebi dovoljno poznavati i par stotina.Momciluk je napisao/la:De bolan taj PL humor ostavi za vas tamo.. i bgt jel tih par desetaka rijeci sve sto si naucio na fakultetu.. to kandzijanje, onanisanje, kvazi ovo kvazi ono i tako te rijeci?High je napisao/la:Nemoj još krepavati. Zanimljiv si nam ovakav jer bi bila nekrofilija da te krepalog maltretiramo. Romi su imuni na infekcije i žive slobodno, pa nemam ništa protiv toga da kažem da sam po tom isti kao oni i da sam imun na infekcije poput tebe.
Selam iz Šehera.
- Evolution87
- Kontakt:
A tuzlak je to brate, to je sasvim dovoljan razlog da ti to ne bude cudno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Muhoni, zamisli ti kad takvi praznoglavci drugim dijele bodove za Kantu godine.MocMahale444 je napisao/la:Ovaj je govorio sto nas mladic i karadzic nisu pobili pa sad nosi sliku od generala koji se bori protiv isla

Dakle - ukazivanje na fašiste i pobornike ubijanja na ovom forumu se kažnjava, a isti ti idioti se ostavljaju i ne diraju.
Rigoletto je napisao/la:Dobije li ko od sarajlija kantu bit ce to prvi put od 91. da ce na sebe obuc nesto sto nije iz karitasa. Drago mi je da je izbor za kantu humanitarnog karaktera

@High
Gledaj jazavca tuđe slike na forum stavlja...

A ne mogu vjerovat majke mi, još nekoga fašistom naziva, licemjerje na nivou.Ponos Sandžaka...

Ruleta sam zaboravio staviti, ali žao mi čovjeka, čirevi mu popucali zbog foruma...