KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

shzna
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la shzna » 28 nov 2016, 20:44

Ne daj se kolega!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 28 nov 2016, 20:45

High je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:High kompleksaš godine
Ko to kaže? Ti, koji si mlatio da nas je Radovan trebao pobiti? Zanimljivo je da su otprilike isti kicoši za iste glasali. Tvoja ekipica koja evocira i priželjkuje ubijanja u Sarajevu, onaničari Herceg-Bosne, Šešeljove frajlice, etc. Kad takvi glasaju za neke kante, onda znaš da su uveliko zaglibili na giljotini.

Budi mi poselamljen.
Ako ponovis hiljadu puta tu laz nece postati istina zato nemoj dzaba ponavljat.. a takvih mi i ne bi bilo zao
This time next year we'll be millionaires.

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 20:46

Momciluk je napisao/la:
High je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:High kompleksaš godine
Ko to kaže? Ti, koji si mlatio da nas je Radovan trebao pobiti? Zanimljivo je da su otprilike isti kicoši za iste glasali. Tvoja ekipica koja evocira i priželjkuje ubijanja u Sarajevu, onaničari Herceg-Bosne, Šešeljove frajlice, etc. Kad takvi glasaju za neke kante, onda znaš da su uveliko zaglibili na giljotini.

Budi mi poselamljen.
Ako ponovis hiljadu puta tu laz nece postati istina zato nemoj dzaba ponavljat.. a takvih mi i ne bi bilo zao
Ne boj se, šićardžijo, ništa jer ima još forumaša koji su vidjeli taj post koji si tad brže-bolje obrisao. Glupost je reprezent karaktera, a ne intelekta - a kud će tome bolji primjer od tebe.

P. S.

Ovaj pokušaj šale za Rome ti je čisti fašizam, ali to je za tebe laskanje jer si, kako to i sam znaš, likovao na gore od toga.
Zadnja izmjena: High, dana/u 28 nov 2016, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 20:47

Momciluk je napisao/la: ovi intelektualci sa PL?

Hajde popusti malo Pl :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 nov 2016, 20:53

Thetraphak1921 je napisao/la:Za lazne Mostarce uvedite disciplinu: "Najveca maslina godine !".
imaju oni svoj tradicionalni izbor za ''štap godine''
@rigoleto kao pravi kikasov potomak drzi rekord, mada se ne treba otpisati ni škinjin praunuk @predmetšprdnje

slika

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 28 nov 2016, 20:53

High je napisao/la:
Ne boj se, šićardžijo, ništa jer ima još forumaša koji su vidjeli taj post koji si tad brže-bolje obrisao. Glupost je reprezent karaktera, a ne intelekta - a kud će tome bolji primjer od tebe.

P. S.

Ovaj pokušaj šale za Rome ti je čisti fašizam, ali to je za tebe laskanje jer si, kako to i sam znaš, likovao na gore od toga.
Umro ja sutra dobogda ako sam to nekad ozbiljno pomislio.. napisao sam to jednom u sali jer je poznato bilo da je to vec neko pisao ne znam ko..

priznaj da licis na ovog gore, bar kad si stavljao sliku istu ste frizuru imali a i onak nije samo do frizure imas taj romski šmek :D

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 nov 2016, 20:54

TobeYarabi je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Za lazne Mostarce uvedite disciplinu: "Najveca maslina godine !".
imaju oni svoj tradicionalni izbor za ''štap godine''
@rigoleto kao pravi kikasov potomak drzi rekord, mada se ne treba otpisati ni škinjin praunuk @predmetšprdnje

slika

:rol: :rol: :rol: :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 nov 2016, 20:55

Tobeyarabi najjaci lik na forumu :tokralju:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 20:55

Momciluk je napisao/la:
High je napisao/la:

P. S.

Umro ja sutra dobogda ako sam to nekad ozbiljno pomislio.. napisao sam to jednom u sali jer je poznato bilo da je to vec neko pisao ne znam ko..

priznaj da licis na ovog gore, bar kad si stavljao sliku istu ste frizuru imali a i onak nije samo do frizure imas taj romski šmek :D
Nemoj još krepavati. Zanimljiv si nam ovakav jer bi bila nekrofilija da te krepalog maltretiramo. Romi su imuni na infekcije i žive slobodno, pa nemam ništa protiv toga da kažem da sam po tom isti kao oni i da sam imun na infekcije poput tebe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 28 nov 2016, 20:58

Dobije li ko od sarajlija kantu bit ce to prvi put od 91. da ce na sebe obuc nesto sto nije iz karitasa. Drago mi je da je izbor za kantu humanitarnog karaktera
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 nov 2016, 21:00

Nevjerovatno mi je kakve sve ličnosti ordiniraju ovim forumom. :roll:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 nov 2016, 21:01

Nadam se da ce nagrada za kantu i za forumasa godine biti dres Vranješa
Nad tobom sunce najljepše sja

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 nov 2016, 21:05

gaston je napisao/la:Nevjerovatno mi je kakve sve ličnosti ordiniraju ovim forumom. :roll:
Udi nekad na temu pl prepucavanja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 nov 2016, 21:07

Mokes je napisao/la:
gaston je napisao/la:Nevjerovatno mi je kakve sve ličnosti ordiniraju ovim forumom. :roll:
Udi nekad na temu pl prepucavanja.
Strah me. :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:07

Rigoletto je napisao/la:Dobije li ko od sarajlija kantu bit ce to prvi put od 91. da ce na sebe obuc nesto sto nije iz karitasa. Drago mi je da je izbor za kantu humanitarnog karaktera
hroktalo Fehimovac, dobit ces ti iz Merhameta mohunu od Fehe kao i stalno :shhh:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 28 nov 2016, 21:10

High je napisao/la:Nemoj još krepavati. Zanimljiv si nam ovakav jer bi bila nekrofilija da te krepalog maltretiramo. Romi su imuni na infekcije i žive slobodno, pa nemam ništa protiv toga da kažem da sam po tom isti kao oni i da sam imun na infekcije poput tebe.
De bolan taj PL humor ostavi za vas tamo.. i bgt jel tih par desetaka rijeci sve sto si naucio na fakultetu.. to kandzijanje, onanisanje, kvazi ovo kvazi ono i tako te rijeci?

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 21:12

Momciluk je napisao/la:
High je napisao/la:Nemoj još krepavati. Zanimljiv si nam ovakav jer bi bila nekrofilija da te krepalog maltretiramo. Romi su imuni na infekcije i žive slobodno, pa nemam ništa protiv toga da kažem da sam po tom isti kao oni i da sam imun na infekcije poput tebe.
De bolan taj PL humor ostavi za vas tamo.. i bgt jel tih par desetaka rijeci sve sto si naucio na fakultetu.. to kandzijanje, onanisanje, kvazi ovo kvazi ono i tako te rijeci?
Naučit ću još njih; čim završim srednju. Glede fonda leksema - prosječni govornik nekog jezika poznaje oko 2.000 leksema, intelektualci čak 20.000. Eto, i to si sad naučio, ali se nemoj precijeniti jer je tebi dovoljno poznavati i par stotina.

Selam iz Šehera.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 nov 2016, 21:16

A tuzlak je to brate, to je sasvim dovoljan razlog da ti to ne bude cudno.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 21:18

MocMahale444 je napisao/la:Ovaj je govorio sto nas mladic i karadzic nisu pobili pa sad nosi sliku od generala koji se bori protiv isla :urnebes:
Muhoni, zamisli ti kad takvi praznoglavci drugim dijele bodove za Kantu godine. :lol: Idiot je javno žalio jer je u Sarajevu bilo malo stradalih i onda ga vrli admin ostavi na forumu i mlati o Neutralu, Pastrmki i, eto, meni što takve javno šamaramo te nas prozove nacionalistima i čim sve ne. Isto ti je i s ovim žigolima iz Herceg-Bosne i sličnih gluporija.

Dakle - ukazivanje na fašiste i pobornike ubijanja na ovom forumu se kažnjava, a isti ti idioti se ostavljaju i ne diraju.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 28 nov 2016, 21:21

Rigoletto je napisao/la:Dobije li ko od sarajlija kantu bit ce to prvi put od 91. da ce na sebe obuc nesto sto nije iz karitasa. Drago mi je da je izbor za kantu humanitarnog karaktera
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

@High

Gledaj jazavca tuđe slike na forum stavlja... :tokralju:

A ne mogu vjerovat majke mi, još nekoga fašistom naziva, licemjerje na nivou.Ponos Sandžaka... :tokralju:

Ruleta sam zaboravio staviti, ali žao mi čovjeka, čirevi mu popucali zbog foruma... :(

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 5 gostiju.