bitno je dobiti. nakon one blamaže protiv plaćenika ovo je pjesmaLillard je napisao/la:Nek se javi ko ih je dobio više puta od nas
RIO 2016 - Rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Rukomet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa vidis kako je to tesko - moras biti bolji bar 5 razlike da bi ih dobio obranjenim penalom u zadnjoj sekundiUnofficialpage je napisao/la:Hajde, neka ste i vi jednom dobili Francuze.![]()
![]()
![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što je USA u košarci to su oni u rukometu, u manjoj mjeri.zigzag je napisao/la:Pa vidis kako je to tesko - moras biti bolji bar 5 razlike da bi ih dobio obranjenim penalom u zadnjoj sekundiUnofficialpage je napisao/la:Hajde, neka ste i vi jednom dobili Francuze.![]()
![]()
![]()
Ali ja se malo zaebajem, nemam pametnijeg posla.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
fakat, trenutno nema ništa.
kvitova-keys se može gledati, ostalo je katastrofa. pokušao sam gledat por-ger ali to je negledljivo
ali saće nadal-delpo
kvitova-keys se može gledati, ostalo je katastrofa. pokušao sam gledat por-ger ali to je negledljivo

ali saće nadal-delpo

EPL počelajestamaji je napisao/la:fakat, trenutno nema ništa.
ali saće nadal-delpo

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Unofficialpage je napisao/la:Hajde, neka ste i vi jednom dobili Francuze.![]()
![]()
![]()
Pa decko moj,sta bolan pricas,u njihovoj strasnoj dominaciji dominacija bi im bila jos veca da nije bilo Hrvatske ,dobili su porciju na euro 2012 i na sp 2013 ovo ostalo je sve Francuska poosvajala
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma malo zaebajem, nemam pametnijeg posla.KpbKaka22 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Hajde, neka ste i vi jednom dobili Francuze.![]()
![]()
![]()
Pa decko moj,sta bolan pricas,u njihovoj strasnoj dominaciji dominacija bi im bila jos veca da nije bilo Hrvatske ,dobili su porciju na euro 2012 i na sp 2013 ovo ostalo je sve Francuska poosvajala

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Zelim da cujem i vasa misljenja vezano za sudjenje, ja bi to opisao jednom rijecju KATASTROFA!
Svedska je imala najvise prituzbi i zaista mislim da imaju pravo, Gojun dobija crveni karton protiv Francuske samo sto je dotakao igraca za dres i to se jasno vidi, Slovenci su jucer imali velikih problema sa sudijama Toft Hansen je napravio faul na Mallashu i bacio loptu Hansenu koji je donjeo dancima pobjedu itd itd... Ovo izgleda postaje sve gore a dolaze nam mecevi cetvrtfinala gdje ce se igrati fakticki na jednu loptu i gdje ce ljudi u crnom vjerovatno opet da grijese! KATASTROFA!
Svedska je imala najvise prituzbi i zaista mislim da imaju pravo, Gojun dobija crveni karton protiv Francuske samo sto je dotakao igraca za dres i to se jasno vidi, Slovenci su jucer imali velikih problema sa sudijama Toft Hansen je napravio faul na Mallashu i bacio loptu Hansenu koji je donjeo dancima pobjedu itd itd... Ovo izgleda postaje sve gore a dolaze nam mecevi cetvrtfinala gdje ce se igrati fakticki na jednu loptu i gdje ce ljudi u crnom vjerovatno opet da grijese! KATASTROFA!
Re: Odg: RIO 2016 - Rukomet
Duvnjak je jučer bio strašan
Kako bi dobro došli Marić i Šebetić kod Hrvatske, tačno nedostaju u nekim situacijama kad je gusto, pogotovo prvi iako su pobijedili jučer. O Iviću na golu da i ne govorim... Šteta što dotični iz saveza utiču na sve to (vjerovatno).

Kako bi dobro došli Marić i Šebetić kod Hrvatske, tačno nedostaju u nekim situacijama kad je gusto, pogotovo prvi iako su pobijedili jučer. O Iviću na golu da i ne govorim... Šteta što dotični iz saveza utiču na sve to (vjerovatno).
Šta je s Lavicama sunce ti **** 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
vraćaju matoru popović iz penzije sami sebi pucaju u nogeHeller je napisao/la:Šta je s Lavicama sunce ti ****
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ivić se nažalost ozlijedio prije turnira.Molders je napisao/la:Duvnjak je jučer bio strašan![]()
Popušili od Katara,jedva s Argentinom i onda dobiju chokere OI Dance i Francuze.Nije loše.A nekako je ovaj rukometni turnir kod nas u pozadini...košarku se puno više prati.Ne sjecam se kad je zadnji put bila takva situacija.
Adzic dao ostavkuDANTES je napisao/la:vraćaju matoru popović iz penzije sami sebi pucaju u nogeHeller je napisao/la:Šta je s Lavicama sunce ti ****

nema potpisa
Za Marića i Šebetića sam pretpostavio da su otpali zbog ozljeda, a za Filipa stvarno nisam znao. Mada mi nije bilo jasno što nije nastupao ni na EP, ali eto. Samo neka bude tu u budućim prvenstvima.SiamoNoi je napisao/la:Ivić se nažalost ozlijedio prije turnira.Molders je napisao/la:Duvnjak je jučer bio strašan![]()
Popušili od Katara,jedva s Argentinom i onda dobiju chokere OI Dance i Francuze.Nije loše.A nekako je ovaj rukometni turnir kod nas u pozadini...košarku se puno više prati.Ne sjecam se kad je zadnji put bila takva situacija.
virtu bi nam najbolje znao reći ali nema gaAdmir_Sa je napisao/la:Adzic dao ostavkuDANTES je napisao/la:vraćaju matoru popović iz penzije sami sebi pucaju u nogeHeller je napisao/la:Šta je s Lavicama sunce ti ****nesto ozbiljno kod njih nije stimalo, nema sanse DA ova ekipa ima 0-5 I to sve ubjedljivi porazi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odučila ga ova nova pravila od rukometa.DANTES je napisao/la:virtu bi nam najbolje znao reći ali nema gaAdmir_Sa je napisao/la:Adzic dao ostavkuDANTES je napisao/la:vraćaju matoru popović iz penzije sami sebi pucaju u nogenesto ozbiljno kod njih nije stimalo, nema sanse DA ova ekipa ima 0-5 I to sve ubjedljivi porazi
Nadam se da će se Babić ugledat na Tucka i da ćemo izgubit večeras. Tako bi izbjegli Francusku i Dansku do finala. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobra tekma Francuska-Danska pravi derbi kola. Narcisse 

Nullius in verba
-
- Kontakt:
Ja mislim da nema potrebe da gubi utakmicu iz razloga ako bude Hrvatska prva u grupi ide na Poljsku koja je po mom misljenju najbolji protivnik. Ukoliko prodju Poljsku u polufinalu ih cekaju Danska ili Slovenija. Dakle izbjece Francusku i Njemacku do finala. Mislim da nije dobra opcija igrati protiv Brazila jer je domacin, a najbolji H2H imaju sa Poljskom koju su i demolirali na europskom.
Heller je napisao/la:Dobra tekma Francuska-Danska pravi derbi kola. Narcisse

na RTRS komentator svakih pola minute se oglasi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.