League of Legends
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: League of Legends
Ma Garen broken, ne banuje ga faker dzaba u solo queue. 

-
- Kontakt:
Ozymandias je napisao/la:Ma Garen broken, ne banuje ga faker dzaba u solo queue.
Jedan je forever broken Darius!

Pa nije Darius vise tako jak, moze se lako kajtati - medjutim ovaj Darius sa videa je imam non stop Lulu buffove na sebi pa je lako hvatao neprijatelje i tenkao tornjeveBordoArmy88 je napisao/la:Ozymandias je napisao/la:Ma Garen broken, ne banuje ga faker dzaba u solo queue.
Jedan je forever broken Darius!

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Upao sam u Silver
Napokon
Nadam se da me pocetkom nove sezone nece vratiti u Bronzu.

Jes' gled'o? Da je vratit' vrijeme za 24 sata i uložiti jedno milju kermi na Brazilce, kvota bila 20Nitro je napisao/la:Prati li iko dešavanja oko Worldsa? Šta mislite ko će proći u sljedeću fazu iz grupe?

Faker je osvojio svako prvenstvo na kojem je nastupio, tako da očekujem isto i ove godine... Evropljani se i dalje brukaju

Gledao sam sinoć do pola 5 ja mislim. G2 izgubio game u champ selectu. Znači odmah sam znao da gube jer imati Jhina u timu, a naspram njega je olaf koji trči kao lud... Strašno. Mislim da je tu trebala leći Sivir i protiv Vladimira na midu nešto efikasnije, Syndra ne može da ga solo killuje nikako. INTZ je mene impresionirao, ono nije slučajno dobijen gejm, top laner im je fenomenalan, Revolta i njegov Lee sinSteph je napisao/la:Jes' gled'o? Da je vratit' vrijeme za 24 sata i uložiti jedno milju kermi na Brazilce, kvota bila 20Nitro je napisao/la:Prati li iko dešavanja oko Worldsa? Šta mislite ko će proći u sljedeću fazu iz grupe?![]()
Faker je osvojio svako prvenstvo na kojem je nastupio, tako da očekujem isto i ove godine... Evropljani se i dalje brukaju![]()

H2K isto tako otišao u late game iako je Jankos najbolji early game jungler na svijetu... Jednostavno, nisu imali kontrolu u early game i to je to. Jinx je hypercarry koji kad uzme 1 kill u 40-toj minuti i krene da trči kao luda, GG je. Prvi meč večeri, C9-SKT

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
TSM poglab'o radi Jhina isto.
Mata na Alistaru
Od sada mu je permabanovan 
Mata na Alistaru

Da, ne zaigro ga on više.Steph je napisao/la:TSM poglab'o radi Jhina isto.
Mata na AlistaruOd sada mu je permabanovan

- theboss_RD07
- Kontakt:
Pregazio sam svoje rijeci i krenuo ranked igrat. Ali samo sa premade ekipom od makar troje ljudi. Vec usao u bronze 4. Idemo sad dalje.
Velkoz beton
Velkoz beton

⭐
Seksa Faker Jensena 

Bengi i Faker seksaju Jensena*. Mada, Syndra je takav champion, dobila je early lead, nema šanse Cassio nikakve, iako je to već loš matchup za Cassio.Steph je napisao/la:Seksa Faker Jensena
Ma usr'o se C9 da valja, previše respekta.
TSM sinoć/jutros pokazao da bi mogli nešto i napraviti...
TSM sinoć/jutros pokazao da bi mogli nešto i napraviti...

Jel još nekog zezaju chat problemi na EUNE ? Hoću sa jaranom da bacim rankeda, a još nisu napravili ovaj chat od 20:00, kad sam prvi put pokušao.. 
Postoji li kakva naznaka da će napraviti uskoro

Postoji li kakva naznaka da će napraviti uskoro

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Može te invajtat svakako, samo nek' ukuca tvoj nick 'ručno'.
CLG

CLG

Ako želite da vidite da li je moguće throwati gejm u kojem ste ahead 8k golda, pogledajte snimak meča G2-ROX
Zbog onog ja banujem Kennena u solo q kad god imam priliku da banujem. Op sranje plus retardirane rakete i perma stun 

Nije mi jasno zašto Zven ne igra pure adc-a, glumata se Ezrealom i Jhinom, a i on sam zna da sa njima nije efikasan. Brukaju se na stageu zbog **** picka na adc poziciji. Perkz je najlosiji eu mid koji je ikad izasao na internacionalnu scenu. ZVEN IGRAJ LUCIANA MOLIM TE.Steph je napisao/la:Zbog onog ja banujem Kennena u solo q kad god imam priliku da banujem. Op sranje plus retardirane rakete i perma stun
Dosta iznenadjenja na Worldsu - jedino su Korejanci konstantni
H2K je kako tako uspio odbraniti cast Evrope, a Albus je definitivno najvece otkrice prvenstva ali kako sada stvari stoje - uzet ce to opet gospoda iz Seoula 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Dosad najbolje djeluju SKT, H2K i SSG. Vidjet ćemo, mislim da je ovo kraj puta za Albus nox jer ne znam da li ijedan team ima bolje lanere od H2K, tako da će lagano stompati laning phase i ući u mid-late game sa prednošću. Mada, ne treba potcijeniti ANX sa nekim ludim playovima iako su mi oni, da budem iskren, djelovali bez mane tokom grupne faze, jednostavno kao da igraju worlds petu godinu zaredom... Krenut ću s analizom uključujući i ovaj par koji sam već pomenuo..
SKT-Royal never give up
70:30 za SKT po meni. SKT je djelovao jako dominantno i smireno u svojoj grupi, jednostavno su ukomponovani nevjerovatno tako da neki individualni nedostaci ne dolaze do izražaja. Pravilno odgovore u svakoj situaciji i svaki game igraju sa smišljenim team-compom, što se i vidi prilikom champ selecta, ljudi instalockuju. Dakle, sve je već isplanirano. Xiaohu i MLXG ne djeluju baš najbolje i sumnjam da mogu parirati Blanku i Fakeru. Tu će biti glavna okosnica ovih partija što ne znači da RNG nema šanse. Najbolji support na turniru je u ekipi RNG, Mata je nevjerovatan ali u ''week 2'' igra supporta sa exhaustom, što znači da igraju defanzivije, što od njega nismo navikli. Njegovi engageovi na Alistaru su nevjerovatni što mislim da bi oni trebali iskoristiti. UZI pravi čuda sa Ezrealom mada mislim da je to champion koji ne daju puno šanse za pobjedu, što pokazuje i win rate na worldsu. Top lane match up je po meni izjednačen, nisam impresioniran ni Dukom, ni Looperom. Mada mislim da bi RNG trebao banovati Jayce-a jer se Duke osjeća ''komotno'' prilikom igranja istog.
ROX-EDG
Po mnogima finale prije finala, a svi analitičari su govorili da očekuju ovo finale. Po mnogima, pred worlds, dvije najjače ekipe. Ali, internacionalna scena je uvijek spremna za iznenađenja. Ovo je nemoguće prognozirati, mada dao bih prednost 55-45 u korist Rox Tigersa. Isključivi razlog je top laner EDG-a Mouse, taj momak gubi lane protiv svakog top lanera, vjerovatno bi i protiv mene bio behind 10 cs-a u desetoj minuti. I jedni i drugi su se slabo pokazali dosad, ROX je poražen od CLG-a i Albus noxa, naravno, iznenađenja, mada su obje partije zasluženo izgubili i djelovali su nepovezani. Najveća slabost im je mid laner Kuro. Jači bot lane ima EDG po meni, iako su Gorilla i Pray fenomenalni. Vjerovatno meč koji se ne smije propustiti.
H2K-Albus Nox Luna
H2K, kao što rekoh, jedna od ekipa sa najvećim potencijalom, a malo vježbe. Čim su otišli u bootcamp u Koreju, rezultati su tu. H2K je bio jedna od najdominantnijih ekipa u bootcampu, što je i sam adc Forg1ven potvrdio u intervijuu sa Sjokz. Mislim da se radili već scrimmove sa ANX (iz konteksta se dalo izvući jer je support Likkrit napisao nešto na twitteru), i H2K je odvalio ANX. Jednostavno, laning phase je nenormalno dobar kod H2K i mislim da bi trebali lagano izaći na kraj kada tu prednost budu prenosili iz lejna u mid-late game. Vjerovatno ide ban na Caitlyn za Forg1vena ali onda on igra Sivir i svakako je gg. Mada, ostavljam prostor za iznenađenje mada mislim da su šanse za to minimalne. 90-10 za H2K. Ovo je ipak meta u kojoj je Forg1ven najbolji, i po meni je najbolji adc na turniru, 1 smrt u 4 gejma, pri tome su igrali sa EDG (top 2 ekipa na worldsu po mišljenju analitičara), i nije umro nijednom protiv njih. Samo

SSG-C9
Mrsko mi više da pišem, uglavnom 80-20 šanse za SSG. Jednostavno, bolja su ekipa, predobro su igrali week 2. A C9 ima Sneaky-a, momak je totalno izgubljen i mislim da C9 nema ni promil šanse. Jedino, ako se ponovi week 1 za SSG, ali šanse za to su male.
I da, da napomenem, ja sam pregledao sve mečeve dosad, diamond sam igrač, i neke stvari shvatam bolje i gledam na neke stvari drugačije. Tako da, ima smisla čitati ovo.

Za ostalo sam manje vise saglasan ali mislim da C9 ima vise sanse protiv Samsunga iako su KR i dalje favoriti - jednotavno znajud da iznenade kad se cini bezizlazno. Sneaky je sasvim ok lik (meni je vise Smoothie izgubljen i ulijece bezveze totalno) - Sneaker je slabo igrao ove dionice sa Ezrealom ali onaj match sa Caitlyn i sad sa Jhyn je odigrao odlicno. Ako bi igrao sada Sivir/Cait pa mozda i Ashe - bio bi opet vrhSSG-C9
Mrsko mi više da pišem, uglavnom 80-20 šanse za SSG. Jednostavno, bolja su ekipa, predobro su igrali week 2. A C9 ima Sneaky-a, momak je totalno izgubljen i mislim da C9 nema ni promil šanse. Jedino, ako se ponovi week 1 za SSG, ali šanse za to su male.
I da, da napomenem, ja sam pregledao sve mečeve dosad, diamond sam igrač, i neke stvari shvatam bolje i gledam na neke stvari drugačije. Tako da, ima smisla čitati ovo.![]()

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.