BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - ? (Baraž)
NO SIKIRIKI MOMCI - kad vam vas gringonja kaze, treca sreca je nasa! zivi bili pa vidjeli, mi idemo na EP!!!!!!..........a ovako ce to izgledati:
BOSNA - Norveska
Madjarska - Rep. Irska
Svedska - Slovenija
Ukraina - Danska
BOSNA - Norveska
Madjarska - Rep. Irska
Svedska - Slovenija
Ukraina - Danska
Muda klecajuhakkaDunne je napisao/la:
Ako ti muda ne klecaju od njega, onda bi od ovog pod hitno trebala (ako izvučemo Dansku) [youtube][/youtube]

This time next year we'll be millionaires.
Nema veze koga dobijemo ako ćemo na prvenstvo moramo svakog dobiti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- provokatorII
- Kontakt:
Od mogucih protivnika, Norveska djeluje kao najozbiljniji protivnik, i s njima bi sigurno imali problema. Ali mislim na probleme u smislu da bi se namucili dok im ne zabijemo 1, eventualno 2 gola po utakmici. Sve ostale protivnike mozemo pregaziti, a ako bih birao, onda je to svakako Slovenija. Ne samo zbog tradicije, nego i zbog stvarne snage nasih u odnosu na Slovence. Odgovaraju nam i nacinom igre i mentalitetom.
Sa Bazdarevicem se zna, studioznost i ozbiljnost u svakoj utakmici, igraci maksimalno koncentrisani na zadatak, tako da smatram da nastup u Francuskoj ne bi trebao doci u pitanje.
Sa Bazdarevicem se zna, studioznost i ozbiljnost u svakoj utakmici, igraci maksimalno koncentrisani na zadatak, tako da smatram da nastup u Francuskoj ne bi trebao doci u pitanje.
Vec zamisljam sljedece godine u Francuskoj.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
jedino se u irskoj ne bi osjecali ko kod kuce sve ostalo moze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Daj Janeze da se igramooooooo 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Stadioni na kojim mozemo igrati.
Aviva stadion Dablin
Parken stadion Kopenhagen
Ullevaal stadion Oslo
Stozice stadion Ljubljana
Aviva stadion Dablin
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ma daj nam Sloveniju da na gostovanje pješke idemo.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sto mi je nesto drag ovaj Parken stadion.
Izbjeci Irce sa ostalim se pofajtat naravno prvi izbor Slovenci.

Izbjeci Irce sa ostalim se pofajtat naravno prvi izbor Slovenci.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Po pozeljnosti
Slovenija - za mene najpozeljniji protivnik. Odlican omjer protiv njih, a bilo bi dosta nasih navijaca u gostima a svi znamo koliko to nama znaci. Slovenci imaju finih igraca, ali nista spektakularno. Cini mi se da im je posebno napad tanak, gdje je Novakovic sa svojih 36 i dalje najbolji igrac. Sredina terena je najveci adut Slovenaca sa Birsom, Ilicicem , Kurticem, Kamplom, ali dva nasa trkaca ce to sve neutralizovati. Prolaz: 70%
Norveska - stavio sam iz iza Slovenaca jer sam gledao utakmicu sa Hrvatskom i ljudi rade i trce k'o navijeni! Nije to neki fanatizam, kao kod ovih nasih naroda, vec cisti rad na terenu a protiv toga je jako tesko igrati. Ekipa bez neke velike zvijezde, ali tesko da im to smeta, u njih je tim adut. Vjerujem da bi i ovdje imali yebenu podrsku, s tim da cemo Norvezane nadglasati i sa 1000 navijaca. Prolaz 65%
Rep Irska - ovo je vec zayebancija. Ekipa sastavljena od igraca iz Premiershipa i Championshipa + Robbie Keane. Jako, direktno, cvrsto, dupli pas, centarsut... S njima bi se natrcali najvise od svih. Za razliku od Norvezana, Irci imaju i nekoliko jakih indivualaca kao sto su McGeady, McCarthy, Long, Walters i naravno, neunistivi Keane. Nasi navijaci se ne bi culi medju njihovim fanaticima. Prolaz: 51%
Danska - kad sam sinoc vidio da nisu nositelji, oblio me hladan znoj. Nece se valjda nastaviti tradicija da izvalcimo najtezeg protivnika u barazu. Svi znamo kakve smo bitke s njima vodili u proslosti, a jos boli 2003 i Martin Jorgensen. Danska je dobra ekipa, vjerovatno tehnicki najjaca od svih nenositelja. Naravno, alfa i omega, veznjak Tottenhama Christian Eriksen i od njega polazi svaka smislenija akcija Danske. Gledao sam ih u prijateljskoj protiv CG i u kvalifikacijama protiv Srbije i yebeni su... Nikako ih ne bi volio. Sa navijacke strane, bilo bi pakleno na tribinama jer Danci nisu picke da gledaju kako ih dominiramo na tribinama. Prolaz: 40%

Slovenija - za mene najpozeljniji protivnik. Odlican omjer protiv njih, a bilo bi dosta nasih navijaca u gostima a svi znamo koliko to nama znaci. Slovenci imaju finih igraca, ali nista spektakularno. Cini mi se da im je posebno napad tanak, gdje je Novakovic sa svojih 36 i dalje najbolji igrac. Sredina terena je najveci adut Slovenaca sa Birsom, Ilicicem , Kurticem, Kamplom, ali dva nasa trkaca ce to sve neutralizovati. Prolaz: 70%
Norveska - stavio sam iz iza Slovenaca jer sam gledao utakmicu sa Hrvatskom i ljudi rade i trce k'o navijeni! Nije to neki fanatizam, kao kod ovih nasih naroda, vec cisti rad na terenu a protiv toga je jako tesko igrati. Ekipa bez neke velike zvijezde, ali tesko da im to smeta, u njih je tim adut. Vjerujem da bi i ovdje imali yebenu podrsku, s tim da cemo Norvezane nadglasati i sa 1000 navijaca. Prolaz 65%
Rep Irska - ovo je vec zayebancija. Ekipa sastavljena od igraca iz Premiershipa i Championshipa + Robbie Keane. Jako, direktno, cvrsto, dupli pas, centarsut... S njima bi se natrcali najvise od svih. Za razliku od Norvezana, Irci imaju i nekoliko jakih indivualaca kao sto su McGeady, McCarthy, Long, Walters i naravno, neunistivi Keane. Nasi navijaci se ne bi culi medju njihovim fanaticima. Prolaz: 51%
Danska - kad sam sinoc vidio da nisu nositelji, oblio me hladan znoj. Nece se valjda nastaviti tradicija da izvalcimo najtezeg protivnika u barazu. Svi znamo kakve smo bitke s njima vodili u proslosti, a jos boli 2003 i Martin Jorgensen. Danska je dobra ekipa, vjerovatno tehnicki najjaca od svih nenositelja. Naravno, alfa i omega, veznjak Tottenhama Christian Eriksen i od njega polazi svaka smislenija akcija Danske. Gledao sam ih u prijateljskoj protiv CG i u kvalifikacijama protiv Srbije i yebeni su... Nikako ih ne bi volio. Sa navijacke strane, bilo bi pakleno na tribinama jer Danci nisu picke da gledaju kako ih dominiramo na tribinama. Prolaz: 40%
- invincible1921
- Kontakt:
Mozda ce ovo glupo zvucati, ali protiv norvseke bi nam velika prednost bila u zenici. Te sve "krst" zemlje igraju na duge lopte, a zenica ja mislim da je kraca koji metar od onog regularnog kolko teren mora bit dug
Sjecam se one tekme kad smo ih dobili golom bajramovica ljudi su hladno nabili svaku drugu u gol aut ili aut

=\_1921_/=
Znao sam te tri,falila me je ta cetvrta,nisam se mogao sjetiti jel bio poraz ili remi neki,eto sad je kompletirano sve.Bolanos je napisao/la:Norveska, dvije pobjede (Zenica, 1-0 Bajramovic i Oslo, 1-2 Muslimovic-Misimovic) te dva poraza (Oslo 2-0 i Kosevo 0-2). Nemoj me pogresno shvatiti ali nisu to nikakvi relevantni pokazatelji, sve ove reprezentacije su sad sa nekim drugim igracima i te nam pobjede nista ne znace- nesto tipa Belgija sa Cirom i sa Papetom/Mesom.hakkaDunne je napisao/la:Rios je napisao/la:Nesto sad gledam,ne sa jednom od ovih repki nemamo negativan omjer![]()
Sa Slovenijom,to je inace moja zelja za baraz,igrali smo 4 puta i imamo 4 pobjede.
Sa Danskom takodjer 4 puta i imamo 1 poraz,1 remi i 2 pobjede.
Sa Norveskom smo igrali 4 puta,imamo 2 pobjede i sad znam za 1 poraz a ovu cetvrtu utakmicu se nesto ne mogu sjetiti.
Sa R. Irskom nismo dosad nikad igrali.
Ako sam sta pogrijesio neka me neko ispravi
Zijanili 1-0 s Irskom, 2012. (http://www.fai.ie/ireland/match/19/2012/2010163)
Ma naravno da ne znaci,baraz ce biti nesto sasvim drugo,u igri ce biti odlazak na Euro,repke su izmjenjene ( posebno kad se gledaju ove utakmice sa Danskom i Norveskom ) ali eto meni je bilo zanimljivo to sto nemamo negativan omjer izuzev sa Irskom,mada i to je poraz u prijateljskoj pa ne znam koliko je relevantan.

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 14 okt 2015, 13:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne znam, ali meni je opcenito Aviva stadion jedan od najljepsih stadiona. Prelijepo mi ovako izgleda sa vana na slikama + unutrasnjost me uvijek zadivi zbog te propusnosti svjetlosti. Na to jos dodas ove zelene stolice i za mene stvarno ide visoko na listu najljepsih stadiona.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Stadion je trebao biti normalan, ali vlasnici ovih kuca iza skracene tribine nisu htjeli prodati zemljiste, a imaju pravo na svjetlost, pa arhitekta nije imao drugog nacina vec da ovo uradi... Specifican je, nema govora.AnelZ je napisao/la:Ne znam, ali meni je opcenito Aviva stadion jedan od najljepsih stadiona. Prelijepo mi ovako izgleda sa vana na slikama + unutrasnjost me uvijek zadivi zbog te propusnosti svjetlosti. Na to jos dodas ove zelene stolice i za mene stvarno ide visoko na listu najljepsih stadiona.

- muha milanez
- Kontakt:
Jel Besic dobio 2 ili 3 utakmice suspenzije? Kakva je situacija sa Kolasincem, kad se on vraca?
Zelja naravno Slovenija, kakva bi to atmosfera bila, nisu Slovenci ni svjesni ako njih izvucemo sta ih ceka.
Zelja naravno Slovenija, kakva bi to atmosfera bila, nisu Slovenci ni svjesni ako njih izvucemo sta ih ceka.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic dva, Dzeko dva, ko jos ima dva ?
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic dva, Dzeko dva, ko jos ima dva ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 14 okt 2015, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti.Elegant je napisao/la:Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic 2, Dzeko 2.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@slevin ima li neki clanak o tome?SlevinKelevra je napisao/la:Stadion je trebao biti normalan, ali vlasnici ovih kuca iza skracene tribine nisu htjeli prodati zemljiste, a imaju pravo na svjetlost, pa arhitekta nije imao drugog nacina vec da ovo uradi... Specifican je, nema govora.AnelZ je napisao/la:Ne znam, ali meni je opcenito Aviva stadion jedan od najljepsih stadiona. Prelijepo mi ovako izgleda sa vana na slikama + unutrasnjost me uvijek zadivi zbog te propusnosti svjetlosti. Na to jos dodas ove zelene stolice i za mene stvarno ide visoko na listu najljepsih stadiona.

@rios

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!