SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona
Uredu je trade.
@Ilcapitano daj mi dan-dva da razmislim o ovome, tesko se odreci ovakvog rodjaka..
@Ilcapitano daj mi dan-dva da razmislim o ovome, tesko se odreci ovakvog rodjaka..
ser del barça es el millor que hi ha !
- IlCapitano
- Kontakt:
@horde, šta hoćeš za Ronda majku mu? Dajem ti Conleya i Morrisa za njega i bilo koga drugog od tvojih...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
@Horde imaš također ponudu, mislim da je realna pa eto 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ma džaba vam, @horde zla neće u trejdove dok pobjeđuje sve redom. 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kad niko ništa neće da ponudi, red je da ja krenem trazit pojacanjajose je napisao/la:Ma džaba vam, @horde zla neće u trejdove dok pobjeđuje sve redom.

A dobija u ovom trejdu što sam mu ponudio, Drummond i Fournier za Teaguea i Hibberta.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
bio je meni ponudjen rondo za okafora ali ja budala odbiojose je napisao/la:Ma džaba vam, @horde zla neće u trejdove dok pobjeđuje sve redom.

ser del barça es el millor que hi ha !
Russ, Love, Gobert i IT4 mi donose sigurnu pobjedu u 4 kategorije i poraz u TO. Kad bih uzimao jednu od ostale 4 svaku sedmicu sve bi bilo super.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kawhi imaš ponudu
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Howard,Payton,Mirotic i Gay su u ponudi pa predlazite nesto
Jbt Davis, bezveze cu "zamrzit" covjeka zbog fantasy-a. Isto ovako je bilo kad sam ga draftovao kao rookie-a, ne moze sastavit 3 utakmice zaredom.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
@Tracy3McGrady dobro odradio draft uzevši MVP-a, iako bi 90% nas uzelo Davisa kao prvog picka.
Ruku na srce, i ja bih isao sa Curry-jem, cisto zato sto mi je prosle godine donio titulu, ali ga nisam mogao propustiti kao drugog picka, jbg.
Doduse i Curry mi je ovakav bio prije deno 4-5 sezona, kada nije mogao sastaviti sedam dana od povrede zgloba.
Doduse i Curry mi je ovakav bio prije deno 4-5 sezona, kada nije mogao sastaviti sedam dana od povrede zgloba.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona
Sjećam se na draftu da su svi govorili kako si već u prednosti zbog Davisa a ti si sam govorio da bi i ti uzeo Currya. Siguran sam da će Davis teško da ponovi prošlu sezonu jer je sad glavni cilj zaustaviti davisa i normalno je da će mu brojke opasti. Da ima nekog superstara u ekipi bila bi druga priča.work je napisao/la:Ruku na srce, i ja bih isao sa Curry-jem, cisto zato sto mi je prosle godine donio titulu, ali ga nisam mogao propustiti kao drugog picka, jbg.
Curry je sigurica bio ,nakon prosle dvije sezone kad je pokazao da moze ostati zdrav. Davis to jos nije uradio.
Ima on dobre brojke i dobar value, samo je pitanje koliko ce odigrat utakmica, pogotovo sad kad skontaju da ne mogu u playoff. Onda ce ga "odmarati" svake prilike, jbg. Nadati se da ce se Pelicani malo popraviti i da ce ostati zdrav.
Ima on dobre brojke i dobar value, samo je pitanje koliko ce odigrat utakmica, pogotovo sad kad skontaju da ne mogu u playoff. Onda ce ga "odmarati" svake prilike, jbg. Nadati se da ce se Pelicani malo popraviti i da ce ostati zdrav.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bosnam Titans, de ako moze ba odgovori na ponudu koja je poslana prije 4-5 dana
zanimljiva cinjenica da sam ja draft odradio uz analizu prosle sezone svih ucesnika stim da sam uzeo anaklizu pobjednika men se cini alawyus pa uklopio ove trenutacne jackison i drumund oni su ubjedivo sa wallom curijem najaci igraci u fantasy
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hm... šta bi još bilo da sam prihvatio Hassana za Goberta što mi je nuđeno odmah nakon drafta?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Hm... šta bi još bilo da sam prihvatio Hassana za Goberta što mi je nuđeno odmah nakon drafta?
i ja sam bio davo ronda za njega nakon drafta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona
Kakva su pravila vezano za waiverse? Da li igraca dobija tim s najgorim rekordom ili je nesto drugo u pitanju?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kad otvoriš tabelu lige, vidjećeš kolonu "Waivers". Prednost ima onaj koji ima niži broj u toj koloni.
Kad neko uzme igrača sa Waiver liste, onda on pada na posljednju poziciju (16), a ostali se pomiču za jedno mjesto prema gore.
Npr. @Horde Zla Cleveland je danas uzeo J. Green-a sa Waiver liste i pao ne na posljednju poziciju.
Kad neko uzme igrača sa Waiver liste, onda on pada na posljednju poziciju (16), a ostali se pomiču za jedno mjesto prema gore.
Npr. @Horde Zla Cleveland je danas uzeo J. Green-a sa Waiver liste i pao ne na posljednju poziciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.