FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

omgmessi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la omgmessi » 23 jun 2009, 22:05

Šta je ovo postalo, koji k.... su se ufurali sad ovi cabroni vamo. Ajde BrneeH razpali iz ove teme, ko što i ostali što dolazite tražiti konflikte.

Ja vam priporučejem da napravite jednu temu sa imenom smeče u kojoj se nadmudrujte koliko god hočete, a ko če biti jači na terenu čemo vidjeti tek iduču sezonu.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 23 jun 2009, 22:14

BrneeH je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
BrneeH je napisao/la::mrgreen:

Moram ti nesto otkriti :mrgreen: posvojen si :mrgreen:
BrneH ti si napacen sviju mi...Allaha mi idi se lijeci sta je tebi??
:mrgreen: mene dusa boli kad me ovako tretiraju...robe,nece me ni tamo :mrgreen:
hahahah koji ludak :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2009, 22:27

Harrison je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:citav svijet tvrdi messi najbolji daleko jedino ovim realovcima nessto vokri :roll: messi je tito !! :mrgreen:
Koji svijet, vas svijet to samo tvrdi i oni koji zive u zabludi i ne vide dalje od nosa, mesi je jedna obicna treba..kad puhne vjetar svezite kamencinu za njega da ga ne odnese... ja kakvih se ja nebuloza nacitah ovdje...
Hocemol se ja i ti kladiti ??? ako Messi bude izabran za najboljeg igraca da se vise nikad ne javis na ovoj temi ovdje,a ako bude neko drugi onda se ja necu vise nikad javljati ni na jednoj temi,jel ok????
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2009, 23:00

Hoces se i ti kladiti,i ti i ovaj drugi hajd ako ste toliko sigurno da nije najbolji???? da nebude svako svog konja hvali ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 jun 2009, 10:40

miky_hz je napisao/la:Hocemol se ja i ti kladiti ??? ako Messi bude izabran za najboljeg igraca da se vise nikad ne javis na ovoj temi ovdje,a ako bude neko drugi onda se ja necu vise nikad javljati ni na jednoj temi,jel ok????
[/quote]

Kladio bih se naravno, ali znam da nisi covjek od rjeci i da bi pogazio to sto kazes, tako da ne vrijedi...ali nisi ti jedini takav, svi simpatizeri tog malog, jadnog i cemernog kluba su obicni prevaranti i licemjeri i sa njima ne treba ulaziti ni u kakve opklade, dilove i sl... :P
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2009, 10:45

Harrison je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Hocemol se ja i ti kladiti ??? ako Messi bude izabran za najboljeg igraca da se vise nikad ne javis na ovoj temi ovdje,a ako bude neko drugi onda se ja necu vise nikad javljati ni na jednoj temi,jel ok????
Kladio bih se naravno, ali znam da nisi covjek od rjeci i da bi pogazio to sto kazes, tako da ne vrijedi...ali nisi ti jedini takav, svi simpatizeri tog malog, jadnog i cemernog kluba su obicni prevaranti i licemjeri i sa njima ne treba ulaziti ni u kakve opklade, dilove i sl... :P[/quote]

Reci nesmijes,necu,strah te,znas da je najbolji....ccc...mangup si samo na rijecima na djelima te nema nigdje,hajd onda trabunjaj kad nemas muda da stavis okladu ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 jun 2009, 11:13

miky_hz je napisao/la:Reci nesmijes,necu,strah te,znas da je najbolji....ccc...mangup si samo na rijecima na djelima te nema nigdje,hajd onda trabunjaj kad nemas muda da stavis okladu ;)
Ja se kladim samo sa svojom odabranom rajom, jer znam da nece zaj.ebat ukoliko ispuse opkladu, a vi kata(lonci) bi i brata rodjenog zaj.ebali samo da je vama u korist....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 jun 2009, 11:18

ja fakat ne mogu sa shvatim pa messi je najbolji i bice proglasen zar ima sumnje u to ? :o prvo sve je osvojio i u narednih 10 godina vladavina barce i messija !! ;) koje bolji od messija ronaldo=? ima fazona ali od to radi 2 metra od igraca nesto izigrava nema fajde od toga dok messsi sam predje pola tima to je razlika velikaaaaaaaaaa
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2009, 11:33

Happy birthday: Lionel Messi

slika

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 jun 2009, 11:42

za tvoju informaciju navijam za barcu od 98 radi rivalda sam poceo da volim barcu sada imam 23 nisam instant navijac i rek osam ti *fino * nemoj me citirati boga ti ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 jun 2009, 12:28

trebao bi admin malo ovu temu procistiti, mozda otjerati ovu djecu sto dolaze ovdje da provociraju a tek nedavno poceli navijati za real :lol:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 jun 2009, 12:59

steve-o je napisao/la:trebao bi admin malo ovu temu procistiti, mozda otjerati ovu djecu sto dolaze ovdje da provociraju a tek nedavno poceli navijati za real :lol:
da da :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 jun 2009, 13:32

CRNI_SA je napisao/la:ja fakat ne mogu sa shvatim pa messi je najbolji i bice proglasen zar ima sumnje u to ?
Messi i ako bude proglasen najboljim to ce biti iskljucivo jer je barca osvojila lp, da je Man Utd osvojio LP Ronaldo bi MILION % bio proglasen najboljim igracem. Ronaldo je kud i kamo kompletniji igrac od trebe Messija

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2009, 14:00

Dovedena je nova mlada nada 16 god,besplatno je doveden ;)

Spanish football site Airfutbol claims that Barcelona has signed Vake Tbilisi attacking midfielder and Georgian youth international Giorgi Chanturia (16).

Giorgi had been invited to do a test with Barcelona a few months ago and the club immediately decided to offer the player a contract for next season.

http://www.youtube.com/watch?v=qQveawEy6is

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jun 2009, 14:08

nidjo_barca je napisao/la:
steve-o je napisao/la:trebao bi admin malo ovu temu procistiti, mozda otjerati ovu djecu sto dolaze ovdje da provociraju a tek nedavno poceli navijati za real :lol:
da da :D
ko ovog nidju vako al on navija za barcelonu :D

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 25 jun 2009, 15:16

Harrison je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ja fakat ne mogu sa shvatim pa messi je najbolji i bice proglasen zar ima sumnje u to ?
Messi i ako bude proglasen najboljim to ce biti iskljucivo jer je barca osvojila lp, da je Man Utd osvojio LP Ronaldo bi MILION % bio proglasen najboljim igracem. Ronaldo je kud i kamo kompletniji igrac od trebe Messija
aj ne bali na MEssija , drkas na njega '????ja neznam ko je trebica , ko samo pada i trazi **** faulove za svaki kontakt ! Messi je toliko stabilan i toliko ga je tesko oborit da je zta ne povejrovat , btw : Neapda ako bas nije pokosen ! nejga 2 stopera Manchestera nemogu oborit , Oni na travi a on vec sa loptom ! Messi bog za Ronalda !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2009, 19:57

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 jun 2009, 20:00

masala :mrgreen:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 25 jun 2009, 20:06

jbg izgleda da se ja prevari za tog Villu...mislio sam da je 100% nas igrac,al et sad ga Barca kupuje i vjerovatno ce doci...ali zato Etoo odlazi sigurno ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2009, 20:08

JameS je napisao/la:jbg izgleda da se ja prevari za tog Villu...mislio sam da je 100% nas igrac,al et sad ga Barca kupuje i vjerovatno ce doci...ali zato Etoo odlazi sigurno ;)
Eto ce u Cityu vjerovatno lupam za 40 mil.mozda i vise izvuku za te pare ce dovesti Villu i opet nece biti na gubitku, mozda cak i zarade ako Eta utrampe za koju paru vise ,sto ti je politika jbt :D :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.