FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Šta je ovo postalo, koji k.... su se ufurali sad ovi cabroni vamo. Ajde BrneeH razpali iz ove teme, ko što i ostali što dolazite tražiti konflikte.
Ja vam priporučejem da napravite jednu temu sa imenom smeče u kojoj se nadmudrujte koliko god hočete, a ko če biti jači na terenu čemo vidjeti tek iduču sezonu.
Ja vam priporučejem da napravite jednu temu sa imenom smeče u kojoj se nadmudrujte koliko god hočete, a ko če biti jači na terenu čemo vidjeti tek iduču sezonu.
hahahah koji ludakBrneeH je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:BrneH ti si napacen sviju mi...Allaha mi idi se lijeci sta je tebi??BrneeH je napisao/la:![]()
Moram ti nesto otkritiposvojen si
mene dusa boli kad me ovako tretiraju...robe,nece me ni tamo

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Hocemol se ja i ti kladiti ??? ako Messi bude izabran za najboljeg igraca da se vise nikad ne javis na ovoj temi ovdje,a ako bude neko drugi onda se ja necu vise nikad javljati ni na jednoj temi,jel ok????Harrison je napisao/la:Koji svijet, vas svijet to samo tvrdi i oni koji zive u zabludi i ne vide dalje od nosa, mesi je jedna obicna treba..kad puhne vjetar svezite kamencinu za njega da ga ne odnese... ja kakvih se ja nebuloza nacitah ovdje...CRNI_SA je napisao/la:citav svijet tvrdi messi najbolji daleko jedino ovim realovcima nessto vokrimessi je tito !!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hoces se i ti kladiti,i ti i ovaj drugi hajd ako ste toliko sigurno da nije najbolji???? da nebude svako svog konja hvali 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[/quote]miky_hz je napisao/la:Hocemol se ja i ti kladiti ??? ako Messi bude izabran za najboljeg igraca da se vise nikad ne javis na ovoj temi ovdje,a ako bude neko drugi onda se ja necu vise nikad javljati ni na jednoj temi,jel ok????
Kladio bih se naravno, ali znam da nisi covjek od rjeci i da bi pogazio to sto kazes, tako da ne vrijedi...ali nisi ti jedini takav, svi simpatizeri tog malog, jadnog i cemernog kluba su obicni prevaranti i licemjeri i sa njima ne treba ulaziti ni u kakve opklade, dilove i sl...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Kladio bih se naravno, ali znam da nisi covjek od rjeci i da bi pogazio to sto kazes, tako da ne vrijedi...ali nisi ti jedini takav, svi simpatizeri tog malog, jadnog i cemernog kluba su obicni prevaranti i licemjeri i sa njima ne treba ulaziti ni u kakve opklade, dilove i sl...Harrison je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Hocemol se ja i ti kladiti ??? ako Messi bude izabran za najboljeg igraca da se vise nikad ne javis na ovoj temi ovdje,a ako bude neko drugi onda se ja necu vise nikad javljati ni na jednoj temi,jel ok????

Reci nesmijes,necu,strah te,znas da je najbolji....ccc...mangup si samo na rijecima na djelima te nema nigdje,hajd onda trabunjaj kad nemas muda da stavis okladu

Ja se kladim samo sa svojom odabranom rajom, jer znam da nece zaj.ebat ukoliko ispuse opkladu, a vi kata(lonci) bi i brata rodjenog zaj.ebali samo da je vama u korist....miky_hz je napisao/la:Reci nesmijes,necu,strah te,znas da je najbolji....ccc...mangup si samo na rijecima na djelima te nema nigdje,hajd onda trabunjaj kad nemas muda da stavis okladu
ja fakat ne mogu sa shvatim pa messi je najbolji i bice proglasen zar ima sumnje u to ?
prvo sve je osvojio i u narednih 10 godina vladavina barce i messija !!
koje bolji od messija ronaldo=? ima fazona ali od to radi 2 metra od igraca nesto izigrava nema fajde od toga dok messsi sam predje pola tima to je razlika velikaaaaaaaaaa

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Happy birthday: Lionel Messi

za tvoju informaciju navijam za barcu od 98 radi rivalda sam poceo da volim barcu sada imam 23 nisam instant navijac i rek osam ti *fino * nemoj me citirati boga ti 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
trebao bi admin malo ovu temu procistiti, mozda otjerati ovu djecu sto dolaze ovdje da provociraju a tek nedavno poceli navijati za real 

- nidjo_barca
- Kontakt:
da dasteve-o je napisao/la:trebao bi admin malo ovu temu procistiti, mozda otjerati ovu djecu sto dolaze ovdje da provociraju a tek nedavno poceli navijati za real

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Messi i ako bude proglasen najboljim to ce biti iskljucivo jer je barca osvojila lp, da je Man Utd osvojio LP Ronaldo bi MILION % bio proglasen najboljim igracem. Ronaldo je kud i kamo kompletniji igrac od trebe MessijaCRNI_SA je napisao/la:ja fakat ne mogu sa shvatim pa messi je najbolji i bice proglasen zar ima sumnje u to ?
Dovedena je nova mlada nada 16 god,besplatno je doveden
Spanish football site Airfutbol claims that Barcelona has signed Vake Tbilisi attacking midfielder and Georgian youth international Giorgi Chanturia (16).
Giorgi had been invited to do a test with Barcelona a few months ago and the club immediately decided to offer the player a contract for next season.
http://www.youtube.com/watch?v=qQveawEy6is

Spanish football site Airfutbol claims that Barcelona has signed Vake Tbilisi attacking midfielder and Georgian youth international Giorgi Chanturia (16).
Giorgi had been invited to do a test with Barcelona a few months ago and the club immediately decided to offer the player a contract for next season.
http://www.youtube.com/watch?v=qQveawEy6is
ko ovog nidju vako al on navija za barcelonunidjo_barca je napisao/la:da dasteve-o je napisao/la:trebao bi admin malo ovu temu procistiti, mozda otjerati ovu djecu sto dolaze ovdje da provociraju a tek nedavno poceli navijati za real

aj ne bali na MEssija , drkas na njega '????ja neznam ko je trebica , ko samo pada i trazi **** faulove za svaki kontakt ! Messi je toliko stabilan i toliko ga je tesko oborit da je zta ne povejrovat , btw : Neapda ako bas nije pokosen ! nejga 2 stopera Manchestera nemogu oborit , Oni na travi a on vec sa loptom ! Messi bog za Ronalda !Harrison je napisao/la:Messi i ako bude proglasen najboljim to ce biti iskljucivo jer je barca osvojila lp, da je Man Utd osvojio LP Ronaldo bi MILION % bio proglasen najboljim igracem. Ronaldo je kud i kamo kompletniji igrac od trebe MessijaCRNI_SA je napisao/la:ja fakat ne mogu sa shvatim pa messi je najbolji i bice proglasen zar ima sumnje u to ?
masala 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
jbg izgleda da se ja prevari za tog Villu...mislio sam da je 100% nas igrac,al et sad ga Barca kupuje i vjerovatno ce doci...ali zato Etoo odlazi sigurno 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Eto ce u Cityu vjerovatno lupam za 40 mil.mozda i vise izvuku za te pare ce dovesti Villu i opet nece biti na gubitku, mozda cak i zarade ako Eta utrampe za koju paru vise ,sto ti je politika jbtJameS je napisao/la:jbg izgleda da se ja prevari za tog Villu...mislio sam da je 100% nas igrac,al et sad ga Barca kupuje i vjerovatno ce doci...ali zato Etoo odlazi sigurno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.