Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lbj06miami
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 13:24

Ted Mosby je napisao/la:Ponovit onu obranu iz 1.poluvremena 1.utakmice povesti 2-0 i prebaciti veliki pritisak na Boston. James je nakon 1. utakmice izjavio da je sasvim zadovoljan svojom predstavom u obrani i da je odigrao po dogovoru. Znači li to da je prepustio Wadeu ključeve ekipe? Ako je tako onda je to odlično, jer je valjda i on skontao da se treba podrediti timu. Pobijedite večeras Kelte
Naravno da je odigrao po dogovru, samo sto ce slijedecu utakmicu imati znatno iznad 50 % sut i sto ce opet biti ubjedljivo, kao i dosada najbolji igrac ne samo ekipe vec i lige, jer samo KING moze odigrati utakmicu dobro i unapadu i u odbrani ostali realno za to snage nemaju. Mislim nije mi logicno da Wade odigra jednu utakmicu dobro u napadu, dobro i nista vise, jer 38 poenea za super stara i nije nesto ekstra i ne tako dobro u odbrani i da ljudi odmah pocinju pisati kao da je on glavni pa ne moze jedan takav igrac kao sto je wade odigrati sve utakmice protiv Bostona kao u regularnom dijelu sa 25 % uspjesnosti iz igre.
@kobe
Ne zavisi nista od RR kao sto ti pises cijelo vrijeme, sve zavisi od miamija jer ako oni igraju kako treba a to znaci le+wa+bo=80 kom + bilo ko sa klupe kako zna bio to miler jones ili chalmers miamiju niko ne moze nista i to je tako sve ostalo je kolateralna steta sto bi reko Bushko kada ubije 5000 muslimana.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 maj 2011, 13:52

I meni je LeBron najdraži igrač, ali ipak je najvažnije osvojiti prsten. Izgleda da se LeBron prilagodio ekipi jer ne može se u ovako važnim utakmicama igrati 1 na 5
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 14:01

Ted Mosby je napisao/la:I meni je LeBron najdraži igrač, ali ipak je najvažnije osvojiti prsten. Izgleda da se LeBron prilagodio ekipi jer ne može se u ovako važnim utakmicama igrati 1 na 5
Ali ne znaci to da daje vodecu ulogu wade ako ovaj jednom pogodi 38 poena i realno nista vise ,ali eto ovdje ima lebronhejtera koji jedva docekaju ne da lebron ima losu noc, posto to ne mogu docekati nikada, ne da lebron bude losi na utakmici od wadea posto je realno bolji, nego da wade ubaci vise poena i odmah je to pljuvanje po KINGu.

@kobe
kazes da si sinoc imao nba league pass za LAL DAL pa da kojim slucajem nemas i za miami veceras posto se ne isplati drugacije ostati budan a suta ustati u sedam ponovo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 maj 2011, 14:02

Samo da se zna ja nisam LeBron hejter, po meni je on bolji igrač od Wadea ali tako su se karte okrenule
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 maj 2011, 14:07

Wade mora biti nosilac Heata,jednostavno mora.. Uvijek ce on bit no1 i kojim slucajem ako osvoje ligu ON ce biti MVP. Wade je pruzio Miamiju citavu karijeru,pruzio im prsten,zalaze se za tim i on je najzasluzniji sto su dosli King i Bosh tu, znaci ON, i ne moze sad ni Jordan pored njega tu biti veci..

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 14:22

L_blancos je napisao/la:Wade mora biti nosilac Heata,jednostavno mora.. Uvijek ce on bit no1 i kojim slucajem ako osvoje ligu ON ce biti MVP. Wade je pruzio Miamiju citavu karijeru,pruzio im prsten,zalaze se za tim i on je najzasluzniji sto su dosli King i Bosh tu, znaci ON, i ne moze sad ni Jordan pored njega tu biti veci..
Moze Wade biti nosilaca i kapiten koliko god hoce ali KING je najveci i realno ubjedljivo najbolji igrac danasnjice i logika je da ce on biti glavni i da ce uzimati najvise suteva i da ce imati najbolji ucinak i biti najbolji igrac, bez obzira sto je wade donio prsten miamiju da je mislio da moze drugi donijeti ne bi dolazio KING, a o mvp nagradi ma o tome nema ni govora pa ljudi realno gledajuci ako se bude dodjeljivala najboljem igracu onda je mogu samo nekom pokloniti ali da to LeBron aminuje prije DS.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 maj 2011, 15:34

Jao velicanja Jamesa,kad covjek cita pomisli da je on neka kombinacija Wilta,Oscara,Magica i Jordana tj manje Jordana jer ne moze zadni napad pogodit.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 15:39

dema je napisao/la:Jao velicanja Jamesa,kad covjek cita pomisli da je on neka kombinacija Wilta,Oscara,Magica i Jordana tj manje Jordana jer ne moze zadni napad pogodit.
Staces na ovoj temi ga samo jedan lik velica ostali su realni znaju da je wade bolji :D

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 03 maj 2011, 15:40

lbj06miami je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Wade mora biti nosilac Heata,jednostavno mora.. Uvijek ce on bit no1 i kojim slucajem ako osvoje ligu ON ce biti MVP. Wade je pruzio Miamiju citavu karijeru,pruzio im prsten,zalaze se za tim i on je najzasluzniji sto su dosli King i Bosh tu, znaci ON, i ne moze sad ni Jordan pored njega tu biti veci..
Moze Wade biti nosilaca i kapiten koliko god hoce ali KING je najveci i realno ubjedljivo najbolji igrac danasnjice i logika je da ce on biti glavni i da ce uzimati najvise suteva i da ce imati najbolji ucinak i biti najbolji igrac, bez obzira sto je wade donio prsten miamiju da je mislio da moze drugi donijeti ne bi dolazio KING, a o mvp nagradi ma o tome nema ni govora pa ljudi realno gledajuci ako se bude dodjeljivala najboljem igracu onda je mogu samo nekom pokloniti ali da to LeBron aminuje prije DS.

:lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 15:45

bear grylls je napisao/la:
dema je napisao/la:Jao velicanja Jamesa,kad covjek cita pomisli da je on neka kombinacija Wilta,Oscara,Magica i Jordana tj manje Jordana jer ne moze zadni napad pogodit.
Staces na ovoj temi ga samo jedan lik velica ostali su realni znaju da je wade bolji :D
Jeli ti to ozbiljno mislis da je Wade bolji kosarkas od Jamesa i jel to stvarnoi iko ko imalo prati nba misli?

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 15:48

Jeli ti to ozbiljno mislis da je Wade bolji kosarkas od Jamesa i jel to stvarnoi iko ko imalo prati nba misli?
Da

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 15:51

Staces na ovoj temi ga samo jedan lik velica ostali su realni znaju da je wade bolji :D[/quote]
Jeli ti to ozbiljno mislis da je Wade bolji kosarkas od Jamesa i jel to stvarnoi iko ko imalo prati nba misli?[/quote]
Da[/quote]
Koja laž, jelda da i ti ne vjerujes u to sto si napisao.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 15:55

lbj06miami je napisao/la:Staces na ovoj temi ga samo jedan lik velica ostali su realni znaju da je wade bolji :D
Jeli ti to ozbiljno mislis da je Wade bolji kosarkas od Jamesa i jel to stvarnoi iko ko imalo prati nba misli?[/quote]
Da[/quote]
Koja laž, jelda da i ti ne vjerujes u to sto si napisao.[/quote]
Nemogu sad da pisem zasto vec sam pisao na nekim drugim temama i sta god da napisem ti ces opet mislit da je lebron bolji tako da nema smisla. Zato je ovako najbolje ja imam svoje misljenje ti svoje i to je to .

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 03 maj 2011, 16:03

I ja mislim da je Wade bolji kosarkas od Jamesa! ;)
Allez

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 16:04

lbj06miami je napisao/la:Staces na ovoj temi ga samo jedan lik velica ostali su realni znaju da je wade bolji :D
Da[/quote]
Nemogu sad da pisem zasto vec sam pisao na nekim drugim temama i sta god da napisem ti ces opet mislit da je lebron bolji tako da nema smisla. Zato je ovako najbolje ja imam svoje misljenje ti svoje i to je to .[/quote]
Cuj uredu je imati misljenje da je Wade jedan od naboljih kosarkasa danasnjice i da je u nekoliko utakmica dao vise poena od Jamesa uredu je i mogu se shvatiti i gluposti tipa " ovo je wadeova ekipa" i ako nema smisla pa nije ni chicago Jordanova ekipa i ako joj je donio tolike radosti, ali brate sve ove godine odkako su stigli Wade i KING u nba i sve sto se moglo individualno uzeti prestici i dostici KING uradio onda doista nije logika misliti kako ti mislis. Da da sada ce se javiti nekoliko hajtera koji bi potpisali sada da njihov tim ne osvoji titulu ali da to ne uradi ni miami samo iz razloga kada je prica o LeBronu kao o buducem najboljem svih vremena da bi se reklo nije on najbolji.
Ima hejtera ovdje koliko hoces medju njih spada i @kobe ali covjek realno kaze da ono sa cime raspolaze KING ga dovodi u realnu sansu da postane ne jedan od najboljih vec najboljih ikada dok isti taj @kobe za svog kobea kaze da bi mogao tek biti jedan od pet najboljih svih vremena.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 maj 2011, 16:17

Cuj James ce biti najboljih svih vremena. :lol:
Mozda bi i bio da je osvojio sa Cavsima 7 titula, ovako otic na noge Wade-u koji ce mu sigurno osvojit jednu titulu je luzerski i reci da ce on biti najbolji svih vremena je uvreda za Jordana, Magica, Jabbara, Birda, Wilta, pa cak i Kobea koji je trenutno gospodin za Konga.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 03 maj 2011, 16:20

BIHfan je napisao/la:Cuj James ce biti najboljih svih vremena. :lol:
Mozda bi i bio da je osvojio sa Cavsima 7 titula, ovako otic na noge Wade-u koji ce mu sigurno osvojit jednu titulu je luzerski i reci da ce on biti najbolji svih vremena je uvreda za Jordana, Magica, Jabbara, Birda, Wilta, pa cak i Kobea koji je trenutno gospodin za Konga.
Sta samj ja reko za hejtere!!! A ima njih jos samo sto nisu poceli.
Recimo ovaj sigurno misli da je Rose bolji igrac od KINGa.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 maj 2011, 16:26

BIHfan je napisao/la:Cuj James ce biti najboljih svih vremena. :lol:
Sta samj ja reko za hejtere!!! A ima njih jos samo sto nisu poceli.
Recimo ovaj sigurno misli da je Rose bolji igrac od KINGa.
Gdje sam to rekao? James je drugi najbolji kosarkas na Svijetu, odmah iza Bryanta.
Kong je odlican igrac, ubio se da bude druga violina u ekipi.
Rose je makar igrac koji nece izdat svoj grad i ima obraz.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 maj 2011, 16:27

Da
Nemogu sad da pisem zasto vec sam pisao na nekim drugim temama i sta god da napisem ti ces opet mislit da je lebron bolji tako da nema smisla. Zato je ovako najbolje ja imam svoje misljenje ti svoje i to je to .[/quote]
Cuj uredu je imati misljenje da je Wade jedan od naboljih kosarkasa danasnjice i da je u nekoliko utakmica dao vise poena od Jamesa uredu je i mogu se shvatiti i gluposti tipa " ovo je wadeova ekipa" i ako nema smisla pa nije ni chicago Jordanova ekipa i ako joj je donio tolike radosti, ali brate sve ove godine odkako su stigli Wade i KING u nba i sve sto se moglo individualno uzeti prestici i dostici KING uradio onda doista nije logika misliti kako ti mislis. Da da sada ce se javiti nekoliko hajtera koji bi potpisali sada da njihov tim ne osvoji titulu ali da to ne uradi ni miami samo iz razloga kada je prica o LeBronu kao o buducem najboljem svih vremena da bi se reklo nije on najbolji.
Ima hejtera ovdje koliko hoces medju njih spada i @kobe ali covjek realno kaze da ono sa cime raspolaze KING ga dovodi u realnu sansu da postane ne jedan od najboljih vec najboljih ikada dok isti taj @kobe za svog kobea kaze da bi mogao tek biti jedan od pet najboljih svih vremena.[/quote]
Prvo on nece biti najbolji svih vremena to dali ce biti jedan od najboljih zavisi dalice miami napraviti dynastiu dalice imati srece s povredama kosto je dosad imao koliko ce on udjela imati u ovoj nadam se sampionskoj ekipi dakle kakav ce biti u plejoffu finalima hoce li nastaviti da bude choker. Zasto je wade bolji opet ti kazem mrsko mi pisat a ovo za kobea je po meni smijesno on je cisti marketinski potez nba lige kao sto je sada lebron koji za mene daleko bolji igrac od Kobea samim tim i wade :D Kobe je za mene najprecjenjeniji igrac u historiji inebi ga nikad stavio u top 5. I na kraju zasto se to toliko nerviras sto mislim da je wade bolji to je moje misljenje neki se slazu neki se neslazu da sam ja rekao da je lebron debil nisam uvijek kazem da je vanserijski igrac al jednostavno meni je wade bolji.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 maj 2011, 16:27

Ammare je napisao/la:I ja mislim da je Wade bolji kosarkas od Jamesa! ;)
takodje ne mrzim nikog ali mislim da je Wade bolji zato jer moze pogodit zadnji sut a to odlucuje pobjednika,to je Jordana ucinilo najvecim itd.On ima statse ali to ne donosi titule,vec ih donosi taj zadnji sut oba u imala po 1 finale Wade uzeo ,James nije

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 1 gost.