Biciklizam

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji vozač po vama osvaja Vueltu:

Froome
18
31%
Quintana
7
12%
Contador
20
34%
Uran
2
3%
Rodriguez
4
7%
Aru
5
8%
Talansky
3
5%

Ukupno glasova: 59

MElloo
Kontakt:

Re: Biciklizam

Post Postao/la MElloo » 12 jun 2013, 18:29

@Duke ne se.ri :mrgreen:

Moje simpatije idu prema Valverdeu al on nikad nista :lol: onu jednu vueltu a ni nju nije zasluzio :D
Go Tejay :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jun 2013, 20:13

DukeOfWellington je napisao/la:Čuj nema Wigginsa da mu smeta :roll: Po tebi je bolje da ga vuče neki lupam Eisel ili Hayman nego Wiggo? Stvarno nekad znaš lupit bezveze. Skontali smo da ga ne voliš, ne moraš se provaljivat' u tu svrhu.

Kako Criterium nije relevantan pokazalo se prošle godine.

Problem je u tome sto Wiggins nikada nije radio za druge, pa ne vidim ni motiv da radi i sada. Zasto je isao na Giro :?: Jer se znalo da ce na TdFu biti #2 violina, sa cim bi se tesko pomirio.

Drugo, Tour de Suisse i Dauphine su pripremne trke za TdF. Ne monumenti ili klasici, pa da bi im se pridavao toliki znacaj.

Froome je glat uzeo DL, ali na Touru ce biti malo teze. Contador je dokazao da moze celu trku da bude nikakav (Vuelta 2012) i da onda izdominira 1 etapu i uzme celu trku protiv extra spremnog i kvalitetnog rivala (Purita Rodrigueza). Dokazao je da ume da gazi od starta trke, te je izrutinira, iako su ga Brajkovic ili Valverde dobijali na Dauphine-u.

Froome nije dokazao da moze da osvoji TdF. Tek to treba da ucini.

I batali malo taj fanbojizam. Smaras opasno, a i nikada nisi bio interesantan, BTW.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 jun 2013, 20:24

MaGiCa je napisao/la: Problem je u tome sto Wiggins nikada nije radio za druge, pa ne vidim ni motiv da radi i sada. Zasto je isao na Giro :?: Jer se znalo da ce na TdFu biti #2 violina, sa cim bi se tesko pomirio.

Drugo, Tour de Suisse i Dauphine su pripremne trke za TdF. Ne monumenti ili klasici, pa da bi im se pridavao toliki znacaj.

Froome je glat uzeo DL, ali na Touru ce biti malo teze. Contador je dokazao da moze celu trku da bude nikakav (Vuelta 2012) i da onda izdominira 1 etapu i uzme celu trku protiv extra spremnog i kvalitetnog rivala (Purita Rodrigueza). Dokazao je da ume da gazi od starta trke, te je izrutinira, iako su ga Brajkovic ili Valverde dobijali na Dauphine-u.

Froome nije dokazao da moze da osvoji TdF. Tek to treba da ucini.

I batali malo taj fanbojizam. Smaras opasno, a i nikada nisi bio interesantan, BTW.
Idemo redom.

Wiggo se ne bi teško pomirio da bude "druga violina" jer mu to ne bi bilo prvi put da radi za nekog vozača, radi se o vrhunskom profesionalcu koji je spreman da dadne maksimum za tim koji je od njega napravio istinskog šampiona. Išao je na Giro da ga osvoji. Nažalost razbolio se, pao, povrijedio se i nije bio u stanju da nastavi trku.

Froome je još prošle godine dokazao da može da bude šampion Toura, vukao je Wigga i završio drugi, nema bolje potvrde. Istina, sad je tu Contador, ali jasno je da ga on može uzeti, pogotov sa ovako jakim timom kakav ima iza sebe. Vidjećemo uostalom. Meni je jasno da ti ne bi volio da se to desi, ali ponekad se ne dešava sve kako smo zamislili.

Nije Contador bio truba na Vuelti prošle godine, stalno se držao tu negdje i eksplodirao kad je osjetio da može prelomiti trku. Biti minut ili manje iza Purita nije sramota ni za koga. Umorni Froome nažalost nije mogao držati ritam.

Fanbojizam - Hu iz ju?

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 12 jun 2013, 21:54

Joj otkad se pojavio ovaj Duke i ova tema je ozvijela :D Hvala ti Duke :D
Ma Purito ce da s*ebe stvari na duzim usponima, on to nece moci drrzati :D
Hajde ba Duke svi znaju da je Wiggo odustao jer nece da bdue druga violina
Sky ce i ove godine imati najbolju ekipu to se znalo davno ;) Richie Porte ce igrati glavnu ulogu ;)
Razocara li opet Alejandro pa stvarno nije red vise :mrgreen:
Alberto uzima :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jun 2013, 21:55

DukeOfWellington je napisao/la: Wiggo se ne bi teško pomirio da bude "druga violina" jer mu to ne bi bilo prvi put da radi za nekog vozača, radi se o vrhunskom profesionalcu koji je spreman da dadne maksimum za tim koji je od njega napravio istinskog šampiona. Išao je na Giro da ga osvoji. Nažalost razbolio se, pao, povrijedio se i nije bio u stanju da nastavi trku.
Otkada je #1 u Skyu, Wiggins nije radio ni za koga drugog do za sebe. A sampioni imaju tu boljku da tesko prihvataju da ih mlati neko iz njihovog tima. Pogledaj istoriju odnosa Hinaulta i LeMonda, te Delgada i Induraina...
Froome je još prošle godine dokazao da može da bude šampion Toura, vukao je Wigga i završio drugi, nema bolje potvrde. Istina, sad je tu Contador, ali jasno je da ga on može uzeti, pogotov sa ovako jakim timom kakav ima iza sebe. Vidjećemo uostalom. Meni je jasno da ti ne bi volio da se to desi, ali ponekad se ne dešava sve kako smo zamislili.
Dok se to ne dogodi, na Froomeu je da se dokazuje. Kad se bude tako dokazao, drugacije cemo i pricati.
Nije Contador bio truba na Vuelti prošle godine, stalno se držao tu negdje i eksplodirao kad je osjetio da može prelomiti trku. Biti minut ili manje iza Purita nije sramota ni za koga. Umorni Froome nažalost nije mogao držati ritam.
O tome i pricam. Contador pobedjuje GT trke i na sec (Giro2008, Vuelta2012) i tako sto ih izominira (TdF2009, Giro2011). Njemu te pripremne trke ne sluze kao apsolutni indikator kako ce se pokazati na GTu. Ako Froome 1 dan bude podbacio, eto mu opet sarene majice. To ce Contador umeti da iskoristi, cak i ako bude u defanzivi ceo TdF.
Fanbojizam - Hu iz ju?
Sjasi. Smaras. Jel' moze :?:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 12 jun 2013, 21:59

Al' ce ovdje biti prepucavanja za Froomea i Contadora, kad se pojavi neko treci i klepi ih obojicu
Ja stvarno ne znam jeste li vi culi za "Andy Schleck" :lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 jun 2013, 23:21

@Magica

Ako ti se ne sviđa šta pišem ne moraš me ni citirat. Ovo "sjaši" možeš komotno uputit sam sebi ;)

Barem si prizn'o da je Wiggo šampion, napreduješ 8-)

Novi biciklistički poredak koji se počeo stvarati u mančesterskom velodromu prije 15-ak godina, a uzeo najveći zamah formiranjem Sky tima prije 4 i pol godine vrlo teško pada navijačima biciklista iz Španije, Italije, Luksemburga i slično. Stvorile su se pretpostavke za višedecenijsku dominaciju britanskog biciklizma, kako takmičarsku tako i organizacionu kao i finansijsku. I dok su pojedini forumaši liječili frustracije od TdF-a neuspjehom Cavendisha na OI iznoseći nebuloze o "luzerskom mentalitetu" i "taktičkoj inferiornosti", a danas ih nema ni na mapi, Sky tim i britanska velodromska reprezentacija nastavljaju da terorišu konkurenciju, a vrhunac su bili šamaranje Australaca u po Melbournea na prošlogodišnjem SP-u, poništavanje konkurencije na OI, a ne treba zaboraviti ni rutinsku dominaciju u Minsku prije 4 mjeseca. Na cesti se pored veličanstvene dominacije na prošlogodišnjem Touru može istaći i prekucavanje olimpijskog hronometra, pobjede Marka Cavendisha u svakom grupnom sprintu, kao i bodovni saldo Sky tima kojem svi timovi već drugu godinu gledaju u leđa. Dok su neki laici tvrdili kako je formiranje Sky tima promašena investicija jer Britanija nema dovoljno talenta da se bori sa ostalim kako kažu biciklističkim velesilama, i dok su nakon prve dvije godine skakali k'o mladi majmuni od dragosti jer su mislili da su upravu, British Cycling i Sky Team su strpljivo radili i dočekali ono šta su najavljivali po samom formiranju Sky tima. Posljednja faza demonstracije moći biće prekid saradnje sa Pinarellom i uvođenje Dawesa, inače dobavljača za britansku reprezentaciju, u igru, što će se nadam se desiti vrlo brzo. Dosta nam je Dogme 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jun 2013, 14:41

DukeOfWellington je napisao/la: Ako ti se ne sviđa šta pišem ne moraš me ni citirat. Ovo "sjaši" možeš komotno uputit sam sebi ;)

Nisam ja tebe ni citirao, nego ti mene. Kao sto uvek i radis. I naravno da ces da sjases, jer vise na prozivke klase polumentola nema svrhe odgovarati. Klasicni attention whore.
Barem si prizn'o da je Wiggo šampion, napreduješ 8-)
Svako ko osvoji nesto je sampion - toga sto je osvojio. Ne vidim problem u tome.
Novi biciklistički poredak koji se počeo stvarati u mančesterskom velodromu prije 15-ak godina, a uzeo najveći zamah formiranjem Sky tima prije 4 i pol godine vrlo teško pada navijačima biciklista iz Španije, Italije, Luksemburga i slično. Stvorile su se pretpostavke za višedecenijsku dominaciju britanskog biciklizma, kako takmičarsku tako i organizacionu kao i finansijsku. I dok su pojedini forumaši liječili frustracije od TdF-a neuspjehom Cavendisha na OI iznoseći nebuloze o "luzerskom mentalitetu" i "taktičkoj inferiornosti", a danas ih nema ni na mapi, Sky tim i britanska velodromska reprezentacija nastavljaju da terorišu konkurenciju, a vrhunac su bili šamaranje Australaca u po Melbournea na prošlogodišnjem SP-u, poništavanje konkurencije na OI, a ne treba zaboraviti ni rutinsku dominaciju u Minsku prije 4 mjeseca. Na cesti se pored veličanstvene dominacije na prošlogodišnjem Touru može istaći i prekucavanje olimpijskog hronometra, pobjede Marka Cavendisha u svakom grupnom sprintu, kao i bodovni saldo Sky tima kojem svi timovi već drugu godinu gledaju u leđa.
"Novi biciklisticki poredak" ne cine trojica vozaca, za pocetak.

Drugo: red je bio da jedna izuzetno neuspesna biciklisticka zemlja nakon 100 godina dobije pobednika TdFa.
To nije nikakva dominacija.

Trece: racunam u ovoj prici samo na drumski biciklizam. Piste, poluovali, mountbiking, voznja na indurance, BMX i sl. nisu u opisu teme, kao sto ni fudbal na plazi ili futsal nemaju veze sa svetski najpracenijim i najvoljenijim sportom ili kao sto basket 3 na 3 nema veze sa NBA ili FIBA kosarkom..
Dok su neki laici tvrdili kako je formiranje Sky tima promašena investicija jer Britanija nema dovoljno talenta da se bori sa ostalim kako kažu biciklističkim velesilama, i dok su nakon prve dvije godine skakali k'o mladi majmuni od dragosti jer su mislili da su upravu, British Cycling i Sky Team su strpljivo radili i dočekali ono šta su najavljivali po samom formiranju Sky tima. Posljednja faza demonstracije moći biće prekid saradnje sa Pinarellom i uvođenje Dawesa, inače dobavljača za britansku reprezentaciju, u igru, što će se nadam se desiti vrlo brzo. Dosta nam je Dogme 8-)
SKY jeste mocan tim, ali nista impresivniji od 1 Deutsche Telekoma ili US Postala, u svoje vreme. A nesto ne vidim da danas, nakon svih godina postojanja ova dva tima, Nemci ili Ameri vladaju ovim sportom.

Dug je put od bljeska do apsolutne dominacije i potrebno je vise od 3, pardon: 2 vrhunska allroundera i 1og sprintera za tako nesto.

Ali, infantilni komentari sa tvoje strane su OK. Treba forumu klovnova, to se barem zna...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jun 2013, 16:02

Najvrijedniji tvog dio posta za mene je upravo ovaj:
MaGiCa je napisao/la: Trece: racunam u ovoj prici samo na drumski biciklizam. Piste, poluovali, mountbiking, voznja na indurance, BMX i sl. nisu u opisu teme, kao sto ni fudbal na plazi ili futsal nemaju veze sa svetski najpracenijim i najvoljenijim sportom ili kao sto basket 3 na 3 nema veze sa NBA ili FIBA kosarkom..
Ovim si jasno pokazao kakav si biciklistički analfabeta i tim povodom možeš slobodno iz svoje titule "stručnjak za sve sportove" izbaciti ovaj sport. Obzirom da ne pratiš biciklizam nego samo glumiš da znaš nešto o tome, za tvoju informaciju reći ću ti da su Mark Cavendish i Bradley Wiggins višestruki osvajači medalja na Svjetskim prvenstvima, Igrama Commonwealtha i Olimpijskim igrama kada je u pitanju velodromski biciklizam. Opet se pitaš zašto je ovo bitno. E pa vidiš u velodromskom biciklimu postoje razne discipline, a ja ću u svrhu objašnjavanja potegnuti neke od bitnijih za ovu priču. Timski sprint, timska potjera i madison su tri ključne discipline u kojima je Cavendish svojevremeno pravio sjajne rezultate i ono što je najvažnije, radi toga je danas nepobjediv u grupnom sprintu. Ako se pogleda profil ove tri discipline jasno je da su tu najbitniji elementi upravo oni radi kojih Cavendish uzima trke ispred konkurencije, među njima najvažniji i to u madisonu je - pravovremeni skok. U timskoj potjeri je ključno pozicioniranje u liniju, a u timskom sprintu finiš nakon što ga timski kolega izvede u zadnji krug. Sve sami elementi ključni za kvalitetan sprint koje je Cavendish savladao u velodromu. I dok su neki pametni ljudi shvatili da se dobar cestovni biciklista pravi u velodromu, ti si genijalno zaključio da je poređenje ovog dvoga istovjetno poređenju fudbala na travi i fudbala na plaži. Međutim, kad si spomenuo futsal, jel ti znaš kako se kreće sa treninzima sa najmlađim kategorijama u fudbalu? 11 na 11? Sjedi jedan.

Kada pričamo o Wigginsu, velodrom je i kod njega razvio ključnu stvar - hronometarsku konzistentnost. Konkretno, individualna i timska potjera, kao i madison, u kojima je osvojio ogroman broj zlatnih medalja, napravili su od njega vanserijskog hronometraša koji je isključivo zahvaljujući tim sposobnostima osvojio Tour. I dok neki poput tebe koji nikad nisu pogledali velodromsku trku radi toga osporavaju njegov rezultat, drugi poput mene mu odaju još veće priznanje jer je bio toliko dobar u jednom segmentu da je sve druge slabosti koje realno ima uspio nadomjestiti sa dva hronometra i prologom. I dok su se Italijani, Španci, Francuzi i ostali smijali Britancima i Australcima što se "ganjaju po velodromu", ovi su im upravo iz velodroma poslali generaciju fantastičnih biciklista od kojih ih sad boli glava. Ignorancija poput te koju ti sad pokazuješ bila je svojstvena i njima prije desetak godina, ali sad imaju za čim da žale.

I, konačno, ja sam trenutno stanje nazvao kao početak dominacije, ne kao dominaciju, a ona će uslijediti u narednom periodu. Ti se nadaš da neće i to je super, ali vrijeme radi za Sky i Britaniju. Uostalom, vidjećemo, pred nama je.

P.S. Da ne zaboravim, nisi primijetio da ja ne koristim uvrede tipa "klaun" "attention whore" i slično da bi iznio neki zaključak. Meni su dovoljne samo činjenice. Ove riječi su zapravo najbolje što si ti iznio dosad. Čestitam ti na tome.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jun 2013, 23:38

Slusaj momak: to koliko ja pratim ili ne biciklizam, da li ga uopste pratim i da li sam ga ikada pratio - ti nisi vlastan da odredjujes. A cenim da bi u nekoj prici vis a vis ti bio taj koji bi se pokazao analfabetom za ovaj sport.

"Strucnjak za sve sportove" nije strucnjak za sport, a jos manje sve sportove. Tacno je da me interesuje nekoliko sportova, ali nisam strucnjak za iste. Sto ne znaci da ih pomno ne pratim i analiziram. Ti sa druge strane, nisi strucnjak ni za sta, a ponasas se tako bahato i bezobrazno, da je idiotski nastavljati se sa tobom. A uz to komentarises jednak, ako ne i veci broj sportova od mene.

Ali, ajde jos ovaj put, posto ti je kavez izgleda kvalitetno prodrman. I jos se trese.

Dakle, rekao sam da ostavis po strani sve ono sto nije drumski biciklizam pod okriljem UCIja. Nisam rekao da sve ostale varijante treba ukinuti ili da ih treba zaboraviti, vec da su za kontekst ove price totalno irelevantni, kao sto su basket 3 na 3 za NBA ili futsal za fudbal."Majstori petoparca" mogu da naprave na malom fudbalu vrhunske fudbalere takvima da se cini kako su grupa diletanata, a skupo placene zvezde. Ali, to ne znaci nista vise osim kafanskog narativa, jer kada se upale svetla velike scene, na Old Traffordu ili Anfieldu nece igrati niko od tih majstora futsalera, vec oni koji trce 90 minuta, na travi i zato uzimaju masne pare. E o tome se ovde radi.

Dalje, osim Wigginsa i Froomea, SKY nema niti jednog domaceg biciklistu koji moze da uzme bilo koju jacu trku. To nije ni G.Thomas, a ni P.Kennaugh, a mozda ce to biti ovi klinci - Rowe i Edmondson. No, to je na dugackom stapu.

Dakle, ne da nema nista od dominacije, vec je pitanje da li ce se pored 1 fluke titule uzeti ona u pravoj konkureciji, bez asteriska. E kad se 1 uzme, dade se pricati i o pocetku dominacije.

Naravno da si klovn i attention whore, jer to izbija iz tvojih postova. Konstantno neke zavere, mitologije, lozenje na sve britansko (ocigledan problem identiteta, IMO). Mozda lozis, mozda ti forum dodje kao mesto projavljivanja, mozda ti je samo trip da budes u centru paznje..., ali cinjenica je da 1 zrela osoba ne umislja da je jedna zemlja olicenje naprednih stavova i svega najboljeg, a da su svi ostali 1 beda i saka jada, koju ce upravo ta "imperija" da postavi u prirodni poredak stvari. A doticna osoba je 1 emisar koji je tu da nam objasni taj genijalni plan konstrukcije (u ovom slucaju: rekonstrukcije) vrlog novog sveta.

Sto se mene tice, rasprava je gotova.

Totalni ignore.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 jun 2013, 04:09

:lol: :lol: :lol:

I naravno ničim nisi pobio moje stajalište da je nemoguće ozbiljno pratiti drumski biciklizam bez barem osnovnog znanja o velodromskom. Samo uvrede i bijes šikljaju iz tvojih postova, što je dakako tvoj maksimalan domet jer nisi u stanju da argumentovano odgovoriš na bilo šta. Što se tiče krize identiteta, meni je jako interesantno zbog čega se u nemogućnosti da argumentovano odgovoriš na moje neoborive teze počneš trzat' i urlat'. Po meni, to je iz tog razloga što je tvoj nadaleko poznati oreol stručnjaka za sve sportove ozbiljno uzdrman i to te iritira i ne da ti mira. Sam si sebe ubijedio da znaš sve o svemu i sad te puca kriza identiteta jer polako shvataš da to nije slučaj. Imaš još tenis da se praviš pametan sa onim formanceom, al ako me budeš pretjerano provocir'o i tam te mogu za pet minuta pomest' argumentima, a to će ti puno teže pasti u životu obzirom da tu temu prati puno više ljudi nego ovu. Zamisli kad te čovjek koji na svakoj temi pokušava biti najpametniji prozove da si "attention whore" :lol: Moraš se nasmijat' na to 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jun 2013, 10:31

DukeOfWellington je napisao/la:I naravno ničim nisi pobio moje stajalište da je nemoguće ozbiljno pratiti drumski biciklizam bez barem osnovnog znanja o velodromskom. Samo uvrede i bijes šikljaju iz tvojih postova, što je dakako tvoj maksimalan domet jer nisi u stanju da argumentovano odgovoriš na bilo šta.
Tvoje stanoviste je pobijeno jednostavnom konstatacijom: velodromski i drumski biciklizam su dva sporta tj. dve razlicite discipline. Najveci svetski drumski biciklisti nisu ni pokusavali da voze velodrom u ozbiljnijem kontekstu, vec su od malena bili projektovani da uce snalazenje u situacijama uspon-spust, vetar, sneg, kisa...svega toga nema u velodromu. Dalje, kad pogledas sami vrh biciklizma, vise je ljudi doslo iz brdskog (npr.Evans) ili ekstremnog biciklizma (npr.Sagan) nego sa piste. Ali, ti to ne mozes da skapiras, jer tvoje pracenje ovog sporta pocinje tek onda kada si video da ima nekoliko sportista sa Union Jackom ucrtanim uz ime, na grafici.
Tako da je nepotrebno ulaziti u dublju pricu. ;)

Što se tiče krize identiteta, meni je jako interesantno zbog čega se u nemogućnosti da argumentovano odgovoriš na moje neoborive teze počneš trzat' i urlat'. Po meni, to je iz tog razloga što je tvoj nadaleko poznati oreol stručnjaka za sve sportove ozbiljno uzdrman i to te iritira i ne da ti mira.
Tvoje neoborive teze su neoborive samo u tvom mozgu.Toliko o tome.

Sam si sebe ubijedio da znaš sve o svemu i sad te puca kriza identiteta jer polako shvataš da to nije slučaj. Imaš još tenis da se praviš pametan sa onim formanceom, al ako me budeš pretjerano provocir'o i tam te mogu za pet minuta pomest' argumentima, a to će ti puno teže pasti u životu obzirom da tu temu prati puno više ljudi nego ovu. Zamisli kad te čovjek koji na svakoj temi pokušava biti najpametniji prozove da si "attention whore" :lol: Moraš se nasmijat' na to 8-)
Kakav ownage :!: :?:

slika

Taj @formance je neko ko ima u malom prstu vise znanja o tenisu od svih trolova ovog foruma, koji bi dali zadnjicu e da su samo neke druge nacionalnosti. Ali, ne ide to tako. Zato i drma kriza identiteta, kada sebe ubedis da ti je kraljica majka suveren, a nisi krocio na tle iste te zemlje kojoj se divis.

:arrow:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 jun 2013, 11:15

Jedno je sigurno - ne postoji osoba na svijetu koja je više ljudi pokušala da ubijedi da su glupi od tebe. Na stotine forumaša koje ti nazivaš trolovima imali su čast da pročitaju zlatne riječi vrlog Magice u kojima su oni neiživljene pubertetlije, a on, kralj šljake, trave, betona, brda, spusta, hronometra i balkana, je dakako najmeritorniji da kaže svoje cijenjeno mišljenje koje svi apriori moraju da prihvate kao tačno i uz to da zahvale na blagoslovu kojim ih je taj vrli znalac počastio. Isti je također pokazao zavidno znanje iz umjetnosti postavljanjem "Krika", jer ne bi on mogao dakako da napiše jedan post u kojem neće pokušati da ispadne pametan. Ekspresijom je pokušao da napravi impresiju, ali niko mu nije rek'o da nema nikakve potrebe za tim obzirom da sam pogled na njegov nick ostavlja toliko jaku impresiju da je čitanje njegovog posta suvišno. Impresija ekvivalentna onoj koju napravi slon u staklarskoj radnji. Istina je da formance, za razliku od tebe, zna štošta o tenisu, ali pobrinuo se on da mu ne bude sve za razliku od tebe, pa tako njegova prepotentnost izuzetno podsjeća na kralja vrijeđanja i prepotencije na ovom forumu. Subjektivnost, neupućenost, arogancija i opšta nekultura samo su neke od osobina koje krase stručnjaka za sve sportove čija je jedina prednost ta što je nabio 30+ godina u dupe pa je imao vremena da štogod zapamti iz nekih prošlih vremena, pa bi sad malo glumio internet. I ne bi to bio nikakav problem da kod iznošenja informacija stručnjak za sve sportove ne unese personalnu notu, pa je tako Bradley Wiggins, inače pobjednik Toura, to slučajno napravio jer tu nije bio veličanstveni Alberto Contador, kojem je Magica lično dao certifikat da se mora upravo njega pobjediti i to isključivo na Touru da bi neki vozač imao pravo da veliki Magica kaže koju lijepu riječ o njemu. Na ovom konkretnom primjeru se jasno vidi o kakvom se moralnom oskudniku i polustručnjaku radi. I dok iznosi neke neistine koje namjerno ne želim da demantujem jer ih niko normalan neće uzeti za ozbiljno, s druge strane pokazuje stručnu i intelektualnu inferiornost u odnosu na jednog forumaša. Šta bi bilo da ukrsti riječi sa nekim ozbiljnim znalcem, za kakvog se isti smatra? Potop, dakako.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 14 jun 2013, 11:19

Joj da hoce Bjarne Riis okupit opet jaki Csc saxo bank pa da usutimo dukea :D

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 jun 2013, 13:39

Jos 4 dana :D Imal kakvih novosti? jesu li izasli sastavi ekipa?
Max Allegri

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 25 jun 2013, 23:28

Mig_Mig je napisao/la:Jos 4 dana :D Imal kakvih novosti? jesu li izasli sastavi ekipa?
na sajtu eurosporta imas svaki dan nove vijesti predstavljanja ekipa, predstavljanja favorita, intervijue :D
imas na steephill.tv izasli su sastavi. Ja sam razocaran sastavom Katushe. Bas gledam kakvi su samo sastavi Saxa , RAdioshacka i Sky-a :o Nije ni Movistar los a meni se svidja i Euskaltet sa Antonom i Nieveom kao i drogerasom Astarlozom :mrgreen:
Go Valverde :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2013, 16:06

MElloo je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Jos 4 dana :D Imal kakvih novosti? jesu li izasli sastavi ekipa?
na sajtu eurosporta imas svaki dan nove vijesti predstavljanja ekipa, predstavljanja favorita, intervijue :D
imas na steephill.tv izasli su sastavi. Ja sam razocaran sastavom Katushe. Bas gledam kakvi su samo sastavi Saxa , RAdioshacka i Sky-a :o Nije ni Movistar los a meni se svidja i Euskaltet sa Antonom i Nieveom kao i drogerasom Astarlozom :mrgreen:
Go Valverde :mrgreen:
Gledao sam sve, Andy ni medju 10 favorita :S
Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2013, 18:01

Hahaha ah ta ljudska glupost :P Ko je bio sve u padu danas, Sagan i koliko sam skontao Contador? Bilo je puno RadioS vozaca .. Shleck? hmmm
Max Allegri

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 jun 2013, 18:10

Sagan se dobro ugruv'o, Contador također, od naših je izgleda Thomas loše proš'o, poludio sam kad sam vidio da je Mark ostao zarobljen. Svi su nakon incidenta dobili isto vrijeme.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.