Svakako se povrtakom Kovacevica tu pravi guzva i jedan bi valjao ili ne valjao morao otpasti.Ako za ovoga postoji ponuda dobro i jeste jel sigurno bi jednog morali pustiti ili bi imali igraca viska na zapadnoj tribini.Tako da sto se kaze win win situacija ako se i uzme koji dinar za njega.belosevic28 je napisao/la:Ovi sto pricaju da je Balicu ovo zadnja utakmica u dresu svetog kluba su upravu. Ima ponuda za njega, i Sarajevo ce nesto i zaraditi njegovim odlaskom. Lik je prenervozan, danas je izgorio u zelji da se dokaze da je kvalitet. Ja ne sporim da jeste ali je prenervozan, on je za Azije, gdje se ''mirnije'' igra, nek ide tamo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prvo i osnovno, čestitke čovjeku koji je nazaslužniji za današnji rezultat i niz od 4 pobjede:
Svaka čast Čala
.
Sarić je konačno zaradio kredita danas. Velika radilica i odličan prenos lopte. Opet ga je Čala igrao na poziciji koja mu najviše leži a ovaj mu je povjerenje vratio prelomivši utakmicu u korist vlastite ekipe. Elvise, samo tako nastavi i mjesto u prvih 11 je tvoje.
Dulja je najbolji igrač ove lige. Čak i ako skauti nisu njega došli pratiti zabilježit će ga u tekice
.
Metalleghe BSI - Sarajevo u sve tri kategorije (kadeti, juniori, seniori) 2:27
Svaka čast Čala

Sarić je konačno zaradio kredita danas. Velika radilica i odličan prenos lopte. Opet ga je Čala igrao na poziciji koja mu najviše leži a ovaj mu je povjerenje vratio prelomivši utakmicu u korist vlastite ekipe. Elvise, samo tako nastavi i mjesto u prvih 11 je tvoje.
Dulja je najbolji igrač ove lige. Čak i ako skauti nisu njega došli pratiti zabilježit će ga u tekice

Metalleghe BSI - Sarajevo u sve tri kategorije (kadeti, juniori, seniori) 2:27

Cala majstore svaka ti dala vratio si nas iz mrtvih
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
cala cala 

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Saric igrac utakmice, dvije BOGOVSKE akcije. Ocekivao sam njega ili Cetkovica, svaka cast majstore!!! Igra puna borbe, voljni momenat odlican, Duljevica mi je bas zao - nece pa nece.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Uzecemo vise za Balica nego Sloboda za Ordagića.miky_hz je napisao/la:Svakako se povrtakom Kovacevica tu pravi guzva i jedan bi valjao ili ne valjao morao otpasti.Ako za ovoga postoji ponuda dobro i jeste jel sigurno bi jednog morali pustiti ili bi imali igraca viska na zapadnoj tribini.Tako da sto se kaze win win situacija ako se i uzme koji dinar za njega.belosevic28 je napisao/la:Ovi sto pricaju da je Balicu ovo zadnja utakmica u dresu svetog kluba su upravu. Ima ponuda za njega, i Sarajevo ce nesto i zaraditi njegovim odlaskom. Lik je prenervozan, danas je izgorio u zelji da se dokaze da je kvalitet. Ja ne sporim da jeste ali je prenervozan, on je za Azije, gdje se ''mirnije'' igra, nek ide tamo
Onakav prodor Sarica (prije prekrsaja nad Duljevicem i gola) nije vidjen jos od doba Cimirota kad je gazio uz liniju Istoka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo dobre sanse za Crnkica, jao zamalo 0-2 : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dobijemo Radnika, ma perfekcija. Kakva je samo razlika kada nas vodi covjek koji zivi za ovaj klub, Cala majstore zivio ti nama dugo godina.
ZZ
Ova utakmica mnogo podsjeca na onu sa Slobodom kad nas je Kodro vodio, i kad smo dali dva kasna gola...
Nevjerovatna harmonija unutar ekipe, to nam treba!!!
Jos cemo zaliti sto je sad kraj prvog dijela
Nevjerovatna harmonija unutar ekipe, to nam treba!!!
Jos cemo zaliti sto je sad kraj prvog dijela

Ma nema od Ćetkovića ništa.Sabinho je napisao/la:Saric igrac utakmice, dvije BOGOVSKE akcije. Ocekivao sam njega ili Cetkovica, svaka cast majstore!!! Igra puna borbe, voljni momenat odlican, Duljevica mi je bas zao - nece pa nece.
SRETAN BROJ - 1725
Fino, stigli na 4 boda zaostatka a još ostalo hiljadu utakmica do kraja sezone
You are someone else I am still right here

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eh sad zamislite tabelu da smo ih uzeli i na Kosevu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
I ostajemo na -4 na polusezoni. Vitez će po političkoj direktivi i naredbi prepustiti Zrinjskom bodove.fera je napisao/la:Fino, stigli na 4 boda zaostatka a još ostalo hiljadu utakmica do kraja sezone
Lijepo je da nema više priče o ligi za opstanak

@Majkle ti nemaš pravo tu sliku postavljati previše si hvalio Hurtića koji nas je unazadio toliko da Ćala još ispravlja sve njegove greške.
SRETAN BROJ - 1725
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nismo ni zaslužili da ih uzmemo na Koševu.MCMXLVI je napisao/la:Eh sad zamislite tabelu da smo ih uzeli i na Kosevu.
ZZ
Sad samo dobiti Radnika jel je to bitno iz mnogo razloga,ide duga pauza mnogo bi znacilo da odemo na istu u pozitivnom i euforicinom ambijentu.Nikako nesmijem zamisliti koliko bi ruzno bilo otici na pauzu uz neki kiks.Steta sto nam ne dolazi iole laksi protivnik to zadnje kolo al sta da se radi.Vjerujem da ce ovaj strucni stab izvuci maximum od njih i za ovu utakmicu.
Bravo Saraj'vo !
Veliko hvala BOJANU PAVLOVIĆU na odbrani
Balić nek ide u pm, dosta više njegove nervoze, frajer k'o da ima PTSP
Pohvale za DULJEVIĆA, AHMETOVIĆA i posebno ELVISA SARIĆA. I pored ove tekme, smatram da on nije za prvih 11, ali može Elvis poslužiti za rotaciju i pomoć u utakmicama kao što je današnja. Također, Rustemović nek ide zajedno sa Balićem, što dalje od Koševa.
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Mehmed Janjoš jedan je od nas! Hvala ŠEFE

Veliko hvala BOJANU PAVLOVIĆU na odbrani

On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Mehmed Janjoš jedan je od nas! Hvala ŠEFE
SARAJEVO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zbog njega Duljevicu i Crnkicu prijeti doping kontrola