FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ocaj igra
Cist faul a koji nebi bio dosudjen da nije bilo ruke uvjeren sam,niko onde nebi mogo bolje reagovat pa ni bisek sa covjekom na glavi i ledjima jednostavno nije mogo odreagovat da je izbije
Cist faul a koji nebi bio dosudjen da nije bilo ruke uvjeren sam,niko onde nebi mogo bolje reagovat pa ni bisek sa covjekom na glavi i ledjima jednostavno nije mogo odreagovat da je izbije
Meni se ucini da je pesnicom igrao, mislim da je opravdano ponisten, mada velika je brzina u pitanju bila tako da nisam 100% siguran.
- TheTruth34
- Kontakt:
Valjda će sljedeće sezone Dekijev mali biti u našem rosteru, odličan je.
Miki je za penzije odavno, ali nema laganih novih 90 minuta je tu. Bisseck je crni Burdisso..
Miki je za penzije odavno, ali nema laganih novih 90 minuta je tu. Bisseck je crni Burdisso..
-
- Kontakt:
Najgori u završnici, ali jedini igrač koji individualno na brzinu i snagu može napraviti razliku. Na početku sezone mu je sve ulazilo, sada se vratio u normalu. Lautara danas nigdje u gradnji napada, osim gola nije bio na utakmici.
Meni je gori De Vrij, obrana s njim u sredini izgubljena. Svi se lošije postavljaju i komuniciraju.Bissecka na posudbu u Catanzaro, panjina izgubljena. Jedan od glupljih stopera koje sam gledao. Dali strucnjaci 15mil za rezervnog golmana, a imali Filipa koji je bolji i od Sommera. Al jbga, u ovom f..ing klubu se ne razvijaju talenti da dodju u prvi tim nego iskljucivo radi plusvalenze.
Bisseck ako ne nadođe svako ljeto može u EPL za 30 miliona, West Ham nudio već ljetos, gdje ga nisu zamijenili za Buongiorna.
Za golmana bez komentara, ponavljao sam više puta. Stankoviću je bolje da brani nego da bude rezerva Sommeru.
Trebali su uzeti Mussa na posudbu umjesto Atletica i uložiti pare u napadača. Pod ulaganje mislim raskid ugovora s onom dvojicom levata i oslobađanje prostora za plate.
Ipak mislim da se prelako ušlo u utakmicu radi Arsenala i Napolija, pametniji ćemo biti za 7 dana u ovo doba.
Pohvale i za ligu, Arsenal igra jučer u podne, mi zatvaramo kolo.
Bio je i faul i ruka,
Stankovic jako dobar, bolje za njega da igra u Serie A i skuplja minute, kod nas bi bio na klupi bez nastupa, ali svejedno kad pogledas mnogo je glup potez potrosit 15 mil na rezervnog golmana dok imamo ovakve probleme u obrani. Nadam se da je Acerbi jako brzo natrag jer bez njega to izgleda puno losije, i Oristanio mi se svidio, brz i okomit djeluje kao Frattesi sa wisha.
Ne znam jel joj tada bio debi kao glavnoj sutkinji ali sjecam se da smo ovdje i na forumu komentirali kako je sudila iznenađujuce dobro. Nisam je nesto upratio ove sezone u serie a a odgleda sam masu utakmica ali ovo mi je bas bilo lose.koeficijent je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:48Sudila protiv Torina na proslavi Scudetta.
Obrana bez Acerbija raspad sistema, nevjerovatno.
U napadu stvoreno dovoljno prilika za 3 gola, još dva milimetarski poništena.
Penal čist nismo dobili i ovaj gol bezveze poništen na kraju, jednak kriterij, nijedno nije faul.
Stankovic jako dobar, bolje za njega da igra u Serie A i skuplja minute, kod nas bi bio na klupi bez nastupa, ali svejedno kad pogledas mnogo je glup potez potrosit 15 mil na rezervnog golmana dok imamo ovakve probleme u obrani. Nadam se da je Acerbi jako brzo natrag jer bez njega to izgleda puno losije, i Oristanio mi se svidio, brz i okomit djeluje kao Frattesi sa wisha.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma da dobro sam onda vidio, pesnica je sjevnula.Tritolone je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:56Bio je i faul i ruka,
Ne znam jel joj tada bio debi kao glavnoj sutkinji ali sjecam se da smo ovdje i na forumu komentirali kako je sudila iznenađujuce dobro. Nisam je nesto upratio ove sezone u serie a a odgleda sam masu utakmica ali ovo mi je bas bilo lose.koeficijent je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:48Sudila protiv Torina na proslavi Scudetta.
Obrana bez Acerbija raspad sistema, nevjerovatno.
U napadu stvoreno dovoljno prilika za 3 gola, još dva milimetarski poništena.
Penal čist nismo dobili i ovaj gol bezveze poništen na kraju, jednak kriterij, nijedno nije faul.
Ma ne moze zena suditi medju mudonjama, das joj par nekih duela sredine tabele gdje se ekipe ne bore ni za sta ako vec zelis da furas tu neku nazovi jednakost i cao...
Čitam komentare i pojedini pljuju Inzaghija, kako se povukao ili šta već, jeste li vi gledali utakmicu ili ste samo pratili rezultat na livescoreu? Zaslužili smo da ih pobijedimo 8-1 i jedini razlog zašto nismo je užasna realizacija a napadali smo i stvarali dobre prilike čutavu utakmicu i da je završilo neriješeno ja ne bi Inzaghiju imao šta zamjeri. Da je on in bio na mjestu Thurama zabio bi par golova sigurno.
Pitam se koji je limit našim fulanim zicerima po utakmici jer svaki put pomislim da ne možemo više isfulat i onda za par utakmica dođe jedna ovakva gdje ništa ne ulazi.
p.s. Jel Filip još uvijek naš igrač na posudbi? Eto nam prvi golman za narednu sezonu a ovog Josepa nek nekom daju na posudbu, pare su oprane i svi sretni.
Pitam se koji je limit našim fulanim zicerima po utakmici jer svaki put pomislim da ne možemo više isfulat i onda za par utakmica dođe jedna ovakva gdje ništa ne ulazi.
p.s. Jel Filip još uvijek naš igrač na posudbi? Eto nam prvi golman za narednu sezonu a ovog Josepa nek nekom daju na posudbu, pare su oprane i svi sretni.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Atalanti na klupi danas sjede Retegui, Zaniolo, Samadržić, još Scammaca povrijeđen, a ima najveći ugovor u klubu.
Nama četvrti i peti napadač doslovno beskorisni.
Mislim da Venezija ima opciju otkupa 1.5M, a Inter buyback 1.7M.p.s. Jel Filip još uvijek naš igrač na posudbi? Eto nam prvi golman za narednu sezonu a ovog Josepa nek nekom daju na posudbu, pare su oprane i svi sretni.
Teško je ocijeniti golmane koji brane za loše ekipe, po meni bi najbolje bilo da sljedeće sezone ide na posudbu u jaču ekipu, npr. Bologna, Torino.
Oristania su kupili za 4M, korisniji bi nam bio od Corree i Arnautovića.
Nama odbrana skripi vise nego napad, to se moze vidjeti i iz trenutne gol razlike. Jbg ne mozes svaku utakmicu pobjedjivati sa tri, cetiri gola razlike al zato trebas biti sposoban da sacuvas clean sheet u dobroj vecini utakmica. E to je ono sa cim imamo problema ove sezone, a sto nije bio slucaj prosle.
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakvi su ovi mesari iz Arsenala, nevjerovatno.. Ko Travnik svojevremeno na Piroti..
Inzaghi protiv Venezie izvodi najjači sastav, a u LP protiv Arsenala kombinovani
Inzaghi protiv Venezie izvodi najjači sastav, a u LP protiv Arsenala kombinovani

Ide na bod Demone. A tako se obično gubi. 10 minuta krenuli top,poslije svi u odbranu.
Razumijem rotacije,al nije potrebno protiv Arsenala baš 5,6 izmjena napraviti.
Samo da se ne izgubi. Al teško ovako...
Razumijem rotacije,al nije potrebno protiv Arsenala baš 5,6 izmjena napraviti.
Samo da se ne izgubi. Al teško ovako...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Hakaneeeeee 
- TheTruth34
- Kontakt:
Jako ružno prvo poluvrijeme, ali eto makar imamo dobar rezultat.
Odlicno, ovo nam je trebalo, bili su bolji veci dio poluvremena.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Pojačaj odbranu Mister za ove dušebrižnike. Navikli na tika taku i pobjede po 3 razlike šta li
1921
Popij terapiju Geri. Zaboravio sam te napomenuti...
-
- Kontakt:
Lik hladno tri kornera dosudi koja nisu bila al hajd
Dobro krenuli pa stali bara bara je ovo ni oni ni mi mozda vise incijative imo arsenal al bez neke ozbiljne prilike
Dobro krenuli pa stali bara bara je ovo ni oni ni mi mozda vise incijative imo arsenal al bez neke ozbiljne prilike
Dobri smo mi kako nemamo golmana...
- TheTruth34
- Kontakt:
Gori su od Travnika...
Hajde bolan mijenjaj. Pitanje je trenutka kad ćeš ga primiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.