Nego, šta bi za Sneijdera, čuo sam da je transfer propao pa me zanima ima l' tu istine i hoće l' Ser Alex dovoditi još koje pojačanje do kraja prelaznog roka? Come in peace!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Shopping za ovaj prelazni rok gotov potvrdjeno na stranici Man Utd-aClaus je napisao/la:Ashley Young sada sigurno predstavlja pojačanje za Man. Utd. Prije nego što je zaigrao za Vragove, bio sam skeptičan po pitanju ovog desnog krila i smatrao da je Junajted imao i boljih rješenja za ovu poziciju. No prevario sam se, bivši igrač Aston Ville je kompletan igrač, talentovan, brz i kao takav zadaje glavobolju protivničkim odbranama. Nema sumnje da je SAF napravio još jedan odličan posao. Ne zamjerit što sam tek sad napisao koju o kvalitetima ovog reprezentativca Engleske.![]()
Nego, šta bi za Sneijdera, čuo sam da je transfer propao pa me zanima ima l' tu istine i hoće l' Ser Alex dovoditi još koje pojačanje do kraja prelaznog roka? Come in peace!
U Younga nema sumnje, on ima preko 300 nastupa u pl, a to ti je dovoljan dokaz o kakvoj kvaliteti se radi, 300 utakmica-27 godina, vrhunski igrač, a u MUn, iskoristiti maksimalno, i više.Claus je napisao/la:Ashley Young sada sigurno predstavlja pojačanje za Man. Utd. Prije nego što je zaigrao za Vragove, bio sam skeptičan po pitanju ovog desnog krila i smatrao da je Junajted imao i boljih rješenja za ovu poziciju. No prevario sam se, bivši igrač Aston Ville je kompletan igrač, talentovan, brz i kao takav zadaje glavobolju protivničkim odbranama. Nema sumnje da je SAF napravio još jedan odličan posao. Ne zamjerit što sam tek sad napisao koju o kvalitetima ovog reprezentativca Engleske.![]()
Masina!Sir Matt je napisao/la:Ljudovi , evo ga njega , sa kojim kilogramom više .
Kakav Bog ...
Nek' se i on nasmij'o, pa kud puklo da pukloSir Matt je napisao/la:Ljudovi , evo ga njega , sa kojim kilogramom više .
Kakav Bog ...
Ja se na tvom mjestu ne bih bunio, vi imate najlakšu grupu ove sezone...bimbrlica je napisao/la:da li ce United ikada dobiti neku jacu grupu u europinisam vidio sretniju ekipu od vas
uvijek najlaksu grupu imate...
koju grupu ?Hawking je napisao/la:Ja se na tvom mjestu ne bih bunio, vi imate najlakšu grupu ove sezone...bimbrlica je napisao/la:da li ce United ikada dobiti neku jacu grupu u europinisam vidio sretniju ekipu od vas
uvijek najlaksu grupu imate...
Upravo to. Nakon šest mjeseci odigrao poluvrijeme protiv Arsenala u FA kupu i radio šta je htio po desnoj strani.Sir Matt je napisao/la:Šta vratio , šalio se s njima .
Nisu u ponudi.Trasimaco je napisao/la:Best? Ronaldo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.