Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Claus
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Claus » 26 avg 2011, 17:41

Ashley Young sada sigurno predstavlja pojačanje za Man. Utd. Prije nego što je zaigrao za Vragove, bio sam skeptičan po pitanju ovog desnog krila i smatrao da je Junajted imao i boljih rješenja za ovu poziciju. No prevario sam se, bivši igrač Aston Ville je kompletan igrač, talentovan, brz i kao takav zadaje glavobolju protivničkim odbranama. Nema sumnje da je SAF napravio još jedan odličan posao. Ne zamjerit što sam tek sad napisao koju o kvalitetima ovog reprezentativca Engleske. ;)

Nego, šta bi za Sneijdera, čuo sam da je transfer propao pa me zanima ima l' tu istine i hoće l' Ser Alex dovoditi još koje pojačanje do kraja prelaznog roka? Come in peace! :mrgreen:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 26 avg 2011, 17:46

Daleko je Young od kompletnog igrača , zatim nije desni već lijevi krilni a govoriti o nekom pogotku je isto rano . Sneijdera si trebao zaboravit već prije priprema a kamo li još sad pitati ima li šanse da dođe . A ovaj gore što spominje švabu bi mogao bacit malo opširiniji post koji sadrži razloge dovođenja tog igrača . Ajmo se naučit kvalitetno pisati momci .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 avg 2011, 17:47

Claus je napisao/la:Ashley Young sada sigurno predstavlja pojačanje za Man. Utd. Prije nego što je zaigrao za Vragove, bio sam skeptičan po pitanju ovog desnog krila i smatrao da je Junajted imao i boljih rješenja za ovu poziciju. No prevario sam se, bivši igrač Aston Ville je kompletan igrač, talentovan, brz i kao takav zadaje glavobolju protivničkim odbranama. Nema sumnje da je SAF napravio još jedan odličan posao. Ne zamjerit što sam tek sad napisao koju o kvalitetima ovog reprezentativca Engleske. ;)

Nego, šta bi za Sneijdera, čuo sam da je transfer propao pa me zanima ima l' tu istine i hoće l' Ser Alex dovoditi još koje pojačanje do kraja prelaznog roka? Come in peace! :mrgreen:
Shopping za ovaj prelazni rok gotov potvrdjeno na stranici Man Utd-a ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 avg 2011, 17:48

Claus je napisao/la:Ashley Young sada sigurno predstavlja pojačanje za Man. Utd. Prije nego što je zaigrao za Vragove, bio sam skeptičan po pitanju ovog desnog krila i smatrao da je Junajted imao i boljih rješenja za ovu poziciju. No prevario sam se, bivši igrač Aston Ville je kompletan igrač, talentovan, brz i kao takav zadaje glavobolju protivničkim odbranama. Nema sumnje da je SAF napravio još jedan odličan posao. Ne zamjerit što sam tek sad napisao koju o kvalitetima ovog reprezentativca Engleske. ;)

U Younga nema sumnje, on ima preko 300 nastupa u pl, a to ti je dovoljan dokaz o kakvoj kvaliteti se radi, 300 utakmica-27 godina, vrhunski igrač, a u MUn, iskoristiti maksimalno, i više.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 avg 2011, 18:32

Mene Young jos nije posebno impresionirao. :? I dalje mislim da bi trebao Valencia nad njim imati prednost kad` se vrati, samo da ga povrede zaobidju.

Jeste Young imao par asistencija i ono pola gola protiv WBA ali nekako su mi njegovi centarsutevi slabi. Protiv Tottenhama Corluka ga je skoro svaki put zaustavio, u drugom dijelu. Corluka nije ni igrao prvo kao ni mi, skoro. :D Ne znam zaista cime ste vi toliko impresionirani. :?

Centarsutevi! Nista posebno. Cesto ima predvidljive poteze a i lopte koje bi trebale ici u peterac cesto mu blokiraju. Nemam rijeci kojom mogu opisati svoju frustraciju kada vidim da jedino Cleverley, koji ne centrira previse, moze poslati ostru loptu u 5 metara. Young to slabo radi a Nani uspjeva ali cesto i on zna pretjerati s tim.

Necu jos suditi o Youngu. Dali je pojacanje ili ne ali jos uvijek ostajem pri svom. Nije me nesto posebno impresionirao i vjerujem da moze bolje, da mora bolje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 26 avg 2011, 18:51

Ljudovi , evo ga njega , sa kojim kilogramom više .

slika

Kakav Bog ... slika

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 avg 2011, 19:18

Gledaj ga što je dobio boje. :D
Zaželio sam ga se. Vjerovatno će dobiti dvadesetak minuta protiv Arsenala.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 26 avg 2011, 19:22

A konacno Toni :) I nakon onog loma zgloba vratio se bas protiv Arsenala ako se dobro sjecam

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 26 avg 2011, 19:27

Šta vratio , šalio se s njima . slika

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 26 avg 2011, 19:32

Sir Matt je napisao/la:Ljudovi , evo ga njega , sa kojim kilogramom više .

slika

Kakav Bog ... slika
Masina!

slika

Od ova dva puno zavisi United ove sezone.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 avg 2011, 19:33

da li ce United ikada dobiti neku jacu grupu u europi :D nisam vidio sretniju ekipu od vas :D uvijek najlaksu grupu imate...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 avg 2011, 19:37

Sir Matt je napisao/la:Ljudovi , evo ga njega , sa kojim kilogramom više .

slika

Kakav Bog ... slika
Nek' se i on nasmij'o, pa kud puklo da puklo :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 avg 2011, 19:39

bimbrlica je napisao/la:da li ce United ikada dobiti neku jacu grupu u europi :D nisam vidio sretniju ekipu od vas :D uvijek najlaksu grupu imate...
Ja se na tvom mjestu ne bih bunio, vi imate najlakšu grupu ove sezone...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 avg 2011, 19:40

Hawking je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:da li ce United ikada dobiti neku jacu grupu u europi :D nisam vidio sretniju ekipu od vas :D uvijek najlaksu grupu imate...
Ja se na tvom mjestu ne bih bunio, vi imate najlakšu grupu ove sezone...
koju grupu ? :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 avg 2011, 20:10

Sir Matt je napisao/la:Šta vratio , šalio se s njima . slika
Upravo to. Nakon šest mjeseci odigrao poluvrijeme protiv Arsenala u FA kupu i radio šta je htio po desnoj strani.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 26 avg 2011, 20:31

Greatest XI

Hoće neko bacit svoju ekipicu ?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 avg 2011, 20:49

Evo ja cu je ovdje prvo sastaviti.

Golman: Edwin van Der Saar. Mnogi bi se odlucili za Danca, o kojem imam zaista odlicno misljenje i nakon Edwina mi je sigurno prvi "pik", ali nekako mi je Edwin ostao "upecatljiviji" a i osvojio je sve ono sto je i Peter sa Unitedom tako da su po trofejima izjednaceni a nakon toga idemo na kvalitet gdje nekako mislim da Van Der Saar zasluzuje primat u odnosu na Danca.

Odbrana: Neville-Bruce-Vidic-Irwin
Konkurencija je i ovdje prejaka stvarno. Stam, Ferdinand, Foulkes, Pallister, Albiston, Bryne, Carey, Evra...
Neko mora "otpasti", ne znaci da je manje kvalitetan ili, meni licno, manje drag ali jednostavno ova odbrana mi je "na prvu" nekako najdraza. Zajebi analize u ovakvim momentima. ;) :D

Vezni red: Beckham-Keane-Scholes-Giggs
Eh da mi je da se jedan ovakav vezni red ponovi, da jednom SAF, od ovih novih "Fergusonovih beba", stvori nesto sto je vec stvorio sa ova 4 igraca. Ovo je bilo fenomenalno, uzivao sam gledajuci ih zajedno i ponosan sam sto sam navijao za United u njihovo vrijeme. Opet ponavljam da ima tu jos kvalitetnih igraca (Robson, Colman, Duncan Edwards (za kojeg su vjerovali da je mogao stati uz bok Peleu i Maradoni..)) ali ovaj vezni red je fenomenalan.

Napad; Eric Cantona-Wayne Rooney
Ovdje je mozda i najtezi izbor. Dva pika imamo a toliko dobrih igraca. Preko Charltona, Hughesa i Lawa do Van Nistelrooya. Samo mi je cudno sto Cole nije "nominiran", zaluzio je, ali eto, nema vezze. Ipak ja glasam za Cantonu i Rooneya. Mozda je Rooneya prerano porediti sa ovdje nabrojanim ali decko je vec sada legenda kluba i siguran sam da moze, da ce, jednog dana biti veci i od Cantone i Lawa a zasto ne i od samog Charltona?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 avg 2011, 21:25

Best? Ronaldo?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 avg 2011, 21:33

Trasimaco je napisao/la:Best? Ronaldo?
Nisu u ponudi. :D
Cudno su fkt skrojili listu ali eto od ovih "ponudjenih" mozemo birati, konkurencija je i ovako jaka.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 26 avg 2011, 21:39

Ekipa bez Ronalda nije ekipa . Kažem to jer je kao jedini naš igrač pokupio nagradu za najboljeg na svijetu .

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.