La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: La Liga
Čuj primiti 7 golova od ekipe koja utakmice završava sa 1 razilke.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ATLM ima bas dobru ekipu, Felixa samo ako povrede ne sjebu bit ce strasan igrac. Griezman mu nije ni do koljena kada pogledas sta ovaj radi a tako mlad.
Real ocajan da ocajniji tesko moze da bude.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Je da mrzim francuskog klauna, ali odvadi, nije ni do koljenaRooney88 je napisao/la:Ma ATLM ima bas dobru ekipu, Felixa samo ako povrede ne sjebu bit ce strasan igrac. Griezman mu nije ni do koljena kada pogledas sta ovaj radi a tako mlad.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svako ima svoje, vidim sta ovaj malac radi sa ybnih 19 godina ba, 19! I znam sta je ovaj mogao tada. Bukvalno nebo i zemlja. Ovo je potencijal nivoa Mbappea, velika vecina bi prije uzela Felixa nego Griezmana.Lillard je napisao/la:Je da mrzim francuskog klauna, ali odvadi, nije ni do koljenaRooney88 je napisao/la:Ma ATLM ima bas dobru ekipu, Felixa samo ako povrede ne sjebu bit ce strasan igrac. Griezman mu nije ni do koljena kada pogledas sta ovaj radi a tako mlad.
Real ocajan da ocajniji tesko moze da bude.![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ajmo pričekat godinu-dvije pa onda pričat. Ovako zvuči smiješno.
Prodati istrosenog francuza i za iste pare dovesti ovakvog igraca
Felix
I nemas sta cekati godinu-dvije kvalitet je vec vidljiv Atl.M. ima boljeg igraca od Grizija
Felix

I nemas sta cekati godinu-dvije kvalitet je vec vidljiv Atl.M. ima boljeg igraca od Grizija
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Znaci ova sezona ista ko prosla. Barcelona lagano prva, Atletico tu negdje, a ovi iz Reala opet previse digli nos ko u onom periodu 2003. do 2014.
Nemamo sta cekati godinu-dvije. U rijetkim slucajevima poput ovog se vidi kakav ce neko igrac biti odmah, ne trebas nista cekati I odmah mozes dati 100 mil (ili koliko su ga vec platili) jer ces dobiti mnogo.Lillard je napisao/la:Ajmo pričekat godinu-dvije pa onda pričat. Ovako zvuči smiješno.
Doduse, samo ako ga povrede ne sjebu naravno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma ovo neka greska na flashscoreu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ne znam sta se ima cekati u slucaju Felix, kod njega se odmah vidi da ce biti klasa od igraca, decko je vrc sad top.
Atl je napravio fantastican posao sa njim
Dzaba se koprcas, realno.Lillard je napisao/la:Ajmo pričekat godinu-dvije pa onda pričat. Ovako zvuči smiješno.
Ali dobro, tebi i ekipici sa teme Evropska liga ce trebati jaka sredstva za ublazavanje bolova tokom sezone. Valja gledati kako prosjecno talentovan igrac iz tamo neke Benfice lomi prsljenove

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Real je potrošio 300M a osim Hazarda nisu doveli provjerenog igrača. Sve ostalo su neki talenti i nedokazani igrači. I da, ovo je sezona u kojoj će Zidane pokazati svijetu da je solidan trener kojem se potrefila mega generacija u prvom mandatu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ne znam,meni Hazard djeluje da je potpisao za stupcanicu pa sve neozbiljno shvatio....lik ima bar 6 kila viska...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koprcam se jer mislim da je Griezmann bolji igračJack je napisao/la:Dzaba se koprcas, realno.Lillard je napisao/la:Ajmo pričekat godinu-dvije pa onda pričat. Ovako zvuči smiješno.
Ali dobro, tebi i ekipici sa teme Evropska liga ce trebati jaka sredstva za ublazavanje bolova tokom sezone. Valja gledati kako prosjecno talentovan igrac iz tamo neke Benfice lomi prsljenove

Polako s prognozama. Nisu igrali s nekom top ekipom, već s levatima. Sačekajmo zvanične tekme i ozbiljne protivnike.ronaldo99 je napisao/la:Ne znam sta se ima cekati u slucaju Felix, kod njega se odmah vidi da ce biti klasa od igraca, decko je vrc sad top.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ma kakav Griezman...on tamo bio koristan zbog sistema i cigganluka....realno naredne sezone ide posudba u Sangaj Sipg...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Romagnoli13 je napisao/la:I da, ovo je sezona u kojoj će Zidane pokazati svijetu da je solidan trener kojem se potrefila mega generacija u prvom mandatu.

Olmo je bolji od FelixaLillard je napisao/la:Koprcam se jer mislim da je Griezmann bolji igračJack je napisao/la:Dzaba se koprcas, realno.Lillard je napisao/la:Ajmo pričekat godinu-dvije pa onda pričat. Ovako zvuči smiješno.

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Je, Olmo uz tvog Ceballosa najbolji igrač Španjolske u-21. Syebo si me sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.