Svi klubovi dobiju fiksnih 19 miliona, a ostalo se racuna prema procjeni broja navijaca, velicini grada, rezultatima u zadnjoj sezoni, rezultatima u zadnjih 5 sezona i rezultatima od 1946 do danas.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
calcio je napisao/la:Evo koliko su klubovi dobili para od tv prava za proslu sezonu, ako koga interesuje.
Svi klubovi dobiju fiksnih 19 miliona, a ostalo se racuna prema procjeni broja navijaca, velicini grada, rezultatima u zadnjoj sezoni, rezultatima u zadnjih 5 sezona i rezultatima od 1946 do danas.
Jarane , nije više 2007 ili 2008 godina.Sarajevo1946 je napisao/la:FORZA PSV večeras!![]()
Nadam se da mogu bar minimalno pobijediti i ostaviti nadu pred revanš, iako bi i remi bio sasvim ok, jer odluka bi trebala pasti u revanšu. Lakše će im biti na San Siru igrati...
Imaju veoma mladu ekipu, Milan je tu sigurno u prednosti kao iskusna ekipa, ali oni su željni dokazivanja, pa tako da to ne mora ništa značiti. Nisam upratio da li će Bakkali igrati, imao je neku povredu, a bude li igrao, dobro upamtite to ime.
I da ne zaboravim, nesretno ispadanje 2005. u polufinalu, gdje je PSV bio bolja ekipa, ali nije imao sreće i mnogo mi je žao bilo tada što nisu prošli dalje, sjajno su igrali...
+1, Napolitanac objasnio.BegAx je napisao/la:Nidje veze vam' ta prica. Sto onda kukate sto je koeficijent sve losiji i losiji... Sretno Milan! 0:3(Balonja 3x)
Ma kakvi Sabane@ samo mi djetinjasti mozemo navijat protiv rivala. Cuj za Milan da navijamSarajevo1946 je napisao/la:Ja mislim da upravo ovi ozbiljniji i navijaju protiv rivala. Kakav koeficijent, o tom se trebalo misliti prije desetak godina i baš me briga za to dok Juve dominira, a i ranije sam samo u rijetkim prilikama navijao za Inter ili Milan, kad igraju protiv Uniteda, Bayerna i sl. mrskih ekipa.
Roma i ostali i nekako, milanska braća nikad, prevelik je to rivalitet i dabogda svi ispali hahah.
Samo Juve!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.