Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

guuners_4ever
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la guuners_4ever » 10 jan 2012, 15:36

[/quote]
Ne znam brate sta bi ti dao,al' znam da bi ti oni dali zabranu dolaska na terene,dozivotnu... :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol:

Pa sad ne bih više nikad ni išao na utakmice nema se para :lol:
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 jan 2012, 17:59

Arsenalov broj 12, Thierry Henry, koji ima 12 slova u svom imenu i prezimenu, zabio je svoj 12. gol Leeds Unitedu u 12. nastupu protiv tog kluba, 12 minuta prije kraja, u 2012. godini! :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 jan 2012, 18:37

anfield je napisao/la:Arsenalov broj 12, Thierry Henry, koji ima 12 slova u svom imenu i prezimenu, zabio je svoj 12. gol Leeds Unitedu u 12. nastupu protiv tog kluba, 12 minuta prije kraja, u 2012. godini! :D
I mislim da si ti koji je to 12. puta napisao na ovoj temi 8-)
Celik!3,2,2.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 jan 2012, 18:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
anfield je napisao/la:Arsenalov broj 12, Thierry Henry, koji ima 12 slova u svom imenu i prezimenu, zabio je svoj 12. gol Leeds Unitedu u 12. nastupu protiv tog kluba, 12 minuta prije kraja, u 2012. godini! :D
izvinite nisam citao prethodne strane nije mi se dalo :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 jan 2012, 18:42

da se nadovezem. Henry je bio 12m od gola kad je pucao, noga ima dugacku 1,2m ali gola nije dao nogom (ako bolje pogledate usporeni snimak vidjet cete), nego cunom, koji mu inace mjeri 12cm u mlahavom stanju. :o Cudo na Emiratesu!!

Pa jbt koliko puta cu to jos procitat? Jedva sam se zadrzo da komentiram post ovog forumasa, otvorim FB i vidim jedan lik mi isto postao na zid.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 10 jan 2012, 18:49

AllGunsBlazing je napisao/la:
:lol: :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jan 2012, 20:05

slika
:? :mrgreen:

Edit:
Robert Pires:
"I am training just to maintain my fitness level! But thanks I appreciate you all want me back at Arsenal!"
Bilo bi dobro da i on dodje, pa ne mora igrati, samo neka ga u timu, da da podršku, motiv i savjet. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jan 2012, 20:25

Izgleda da nam se smiješi transfer Cissokhoa ili Gourcuffa u Arsenal. :)

Twitter kaže, twitter ne laže ( :mrgreen: ):
"I have good news my friends, Ivan Gazidis has been spotted in Saint Exupéry Airport. near Lyon, Aly Cissokho or Gourcuff?"
Po drugoj strani:
Remi Garde says Aly Cissokho can leave Lyon if right deal is found. On Yoann Gourcuff: "Economic situation means almost anyone could leave."
Mislim da Cissokho dolazi u Arsenal. U tom slučaju bi, vjerovatno (ako bude kupljen, a ne posudjen) u trenucima kada je cijeli roster zdrav (bar sva tri beka) Santos igrao ili bio zamjena lijevom krilu. Negdje sam čit'o da Lyon ne želi posuditi Alya, nego samo kupovina. A i meni se čini čudno, čuj jedan veliki klub drugom velikom klubu da posudjuje jednog od najboljih igrača. :roll:
Vidjećemo....Mislim da će ga kupiti, prije nego li posuditi.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Gushter
Kontakt:

Post Postao/la Gushter » 10 jan 2012, 21:01

Arnelinho je napisao/la:Izgleda da nam se smiješi transfer Cissokhoa ili Gourcuffa u Arsenal. :)
I jedan i drugi su odlični. Ne može se Gourcuff baš do kraja razigrati u Lyonu kad se tamo našao u krivo vrijeme. Skoro, pa nema ni s kim igrati. Sve nešto povuci-potegni. A nama bi baš odlično sjeo. Cissokho je isto odličan, ali onda bi trebali prodati bar Gibbsa, što bi bio odličan posao. :)
***VICTORIA CONCORDIA CRESCIT***

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 jan 2012, 21:10

sve se više spekuliše oko Višće (čak se i rimuje :mrgreen: ) i kaloua , izgleda da ima i istine u tome. ne znam, nekako mi jedino zao ovog foruma ako Višća dođe :mrgreen:
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jan 2012, 21:24

Gushter je napisao/la:bar Gibbsa, što bi bio odličan posao.
Ne, ne dam. :D

Ne bih volio da Wenger proda Gibbsa, isto kao što ne bi' volio da jednog dana odu Szczesny, Ramsey, Wilshire, Walcott, Lansbury, Frimpong i Bartley. Primjećujete? Szczesny, daaa. On je za mene Englez. :mrgreen:

Kad sam kod Engleza ,a spomenuh i Bartleya. Kyle igra dobro ove sezone u Glazgovu. Jednom je @Bosco rek'o da je bio ozljednjen ,pa nije igr'o (ako je njem vjerovati :mrgreen: ),a evo sad vidim na tm.de da je odigr'o 9 tekmi u Škotskoj ligi, što je skoro polovica svih (ukupno 22). Nije puno izlazio, niti ulazio. Uglavnom je počinj'o mečeve i završav'o. Za mene novo pojačanje sledeće sezone, umjesto Sebastiena, naravno. :mrgreen:

Btw. dvadeseta mu je kucnula na vrata. :)

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 10 jan 2012, 22:12

evo procitao sam ovu informaciju sad jedne facebook grupe : Arsenal Balkan Fans
‎"I have good news my friends, Ivan Gazidis has been spotted in Saint Exupéry Airport. near Lyon, Aly Cissokho or Gourcuff?"
Koliko ima istine u ovome vidjecemo u sledecih par dana.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 jan 2012, 22:23

Da, da Bartley nije igro dobar dio prošle sezone jer je bio povrijeđen u Rangersima. Ove godine je igr'o na Emirates kupu i dao autogol protiv NYRB. :mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 jan 2012, 00:13

Joel - 19
Chamberlain - 18
Ryo - 18
Wilshere - 20
Ramsey - 21
Lansbury - 21
Coquelin - 20
Frimpong - 20
Gibbs - 21
Jenkinson - 19
Bartley - 20
Miquel - 19
Szczesny - 21

Malo sam razmisljao o nasim mladim igracima. Pa covjece koliko ovdje samo ima potencijala (neki su vec dokazani igraci). Jos sta je najvaznije, vecina dolazi iz VB. Sad da se nastave razvijati u dobre/odlicne igrace i da jih ozljede zaobiđu, onda bi mogli vidjeti ovakav sastav za 4-5 godina :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 jan 2012, 00:17

Aneke je takodje naš veliki dragulj, a vidio si i Yennarisa po desnoj strani, čovjek je mašina. :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 jan 2012, 00:22

Eto ovi su mi pali napamet :D Neznam kako sam zaboravio na Anekea, a i Yennaris je odigrao solidno u utakmicama u kojima je igrao.

Arsenal navodno ponudio 8m funti za Cisshoka. Nadam se da nije patka i da ce doci. Njegov dolazak znaci da mozemo Santosa koristiti kao krilo a kad zagusti i kao beka, jer svi znamo da je Gibbs vise vremena povrjedjen nego sto igra.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 jan 2012, 17:33

[youtube][/youtube]

:lol:

Samir Nasri reportedly told a fan on Monday that he'd consider 'coming back to Arsenal' after 'winning a title with City'
:lol: :lol: :lol: Nije mu dugo trebalo da se pokaje.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 jan 2012, 17:42

@Bosco: Jel' to kupiš sa facebooka vijesti? :mrgreen: Taman sam i ja isto htio objaviti, čak i taj klip. :D

Ono što je nejvjerovatno na tom klipu, nije ta Wengerova tehnika, nego kako čovjek u šesdesetim trči. :shock:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 jan 2012, 18:14

Ima još, obrati pažnju na muziku. :lol:

[youtube][/youtube]

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 11 jan 2012, 18:24

Ovaj neki hrvatski idol broji Wengeru dok pimpla loptu,kad je doslo do 12 ne zna dalje... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.