English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Rekoh hajd da i ja pogledam taj EPL na Areni, kad ono smor žešći ovih pola sata. Još haman dvije velike greške sudije na štetu Brajtona.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mislim da je sasvim korektno za pocetak. Mozda bi za njih bilo i bolje da izbjegnu EL i konf da se mogu fokusirati na ligu i ganjat top4.Justin je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:26Je li 6. mjesto dobar posao ETH za ovu sezonu? Rekao bih da jeste.StevieG8 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:22Trebat ce im bar 2 sezone da zamjene tolike igrace, ne moze za jedno ljeto.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:22Nije svaki trener koji nema kosu novi Pep Guardiola. To je problem. Fred, McT, Megvajer, Dalot, to ne mogu biti starteri u ekipi koja želi top 4
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ti kao da nisi gledao United nikad. Pa njima da se posteno sudi ne bi bili u top10 vec duzi niz godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hahaha
-
- Kontakt:
Znači kiks i Liverpoola i Uniteda od ovih favorita za titulu.
Ali fascinantno je da Utd milimetra nije napredovao u odnosu na proslu sezonu, ovaj tim se mora definitivno od nule gradit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da je svaki igrač iz one zlatne generacije Ajaxa podvala teška. Počevši od rukometaša De Ligta, preko De Jonga pa da ovog Martineza u Unitedu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Neće ovi ni u Top 6 završit. 8. mjesto plafon, tužno kakvih igrača imaju
Duo McFred je najgora sredina u ligi, i to ubjedljivo
Duo McFred je najgora sredina u ligi, i to ubjedljivo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A i trenerRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:33Izgleda da je svaki igrač iz one zlatne generacije Ajaxa podvala teška. Počevši od rukometaša De Ligta, preko De Jonga pa da ovog Martineza u Unitedu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I trener podvala. Samo im se potrefila sezona.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:33Izgleda da je svaki igrač iz one zlatne generacije Ajaxa podvala teška. Počevši od rukometaša De Ligta, preko De Jonga pa da ovog Martineza u Unitedu.
Otvara vam se sve za titulu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:32Znači kiks i Liverpoola i Uniteda od ovih favorita za titulu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
McTominay, Dalot, Fred, Shaw, Rashford, Maguire + ocajna klupa.
Ne moze se pita od govana pravit, bas fin tim imaju kad je u pitanju borba za Conference league.
Ne moze se pita od govana pravit, bas fin tim imaju kad je u pitanju borba za Conference league.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Arsenal iskusno izbjegao metak u vidu ovog kepeca Martineza i doveo za manje novaca ZinchenkaRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:33Izgleda da je svaki igrač iz one zlatne generacije Ajaxa podvala teška. Počevši od rukometaša De Ligta, preko De Jonga pa da ovog Martineza u Unitedu.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
United nije favorit ni za osvajanje mjesta koje vodi u Europu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 15:32Znači kiks i Liverpoola i Uniteda od ovih favorita za titulu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovaj United me podsjeca na Hodgsonov Liverpool. Tu je negdje igracki kvalitet.
Odeš iz startne postave Reala tražeći neke nove izazove, samo da bi sa klupe gledao glavonju i kepeca

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- f0rest1946
- Kontakt:
Pa sta je ovo samo 0-1 dobro je pa se drzi United.
Kad sam vidio postavu znao sam sta ce se desiti, ovo je katastrofa nad katastrofama.
Al imam osjecaj da ce Ronaldo rijesiti u drugom poluvremenu
Kad sam vidio postavu znao sam sta ce se desiti, ovo je katastrofa nad katastrofama.
Al imam osjecaj da ce Ronaldo rijesiti u drugom poluvremenu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.