FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li ikakvih ponuda za Mirka, Hebe itd. ima li šanse da ih se riješimo ove zime makar dvojce.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mirko puni 34. ove godine a za Hebu ni njegovi u kući ne bi ponudili ništa, jbg jedino da se dogovorimo da ih isplatimo na kraju ove sezone i da se fino ljudski rastanemo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedan od 2-3 igraca koja bih volio vidjeti kod nas iz nase kukuruz lige. Bilo bi dobro dovesti ga mada mislim da ce biti tesko.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
riješiti se što prije:
- Hebib
- Ahmetovic
- Cmiljanić
- Palić
- Kanurić
eto ostavio bi jedino Ahmeta do ljeta u slučaju da hoće da ostane u stručnom štabu nakon toga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka Palića za klupe, jeftin je.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 jan 2022, 12:59riješiti se što prije:
- Hebib
- Ahmetovic
- Cmiljanić
- Palić
- Kanurić
eto ostavio bi jedino Ahmeta do ljeta u slučaju da hoće da ostane u stručnom štabu nakon toga
Pisao sam ja za njega dosta ranije da je jedini igrac Veleža vrijedan pažnje.
Takodjer je iz Hrasnice pa nam i to moze pomoci zbog predsjednikaOvcina jedini igrac koji moze napredovati iz Veleža za dalje i koji moze nesto mozda uraditi u karijeri jel ima te neke dobre igracke parametre,mada kažu da ce vani,valjda ga Mamici snimli na nekoj utakmici pa nesto preko njih. Bum vidjeli![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako bude Secerovic popisao onda moze Palic ici. nije niko toliko glup i Secerovic za prve 11 dovesti.
-
- Kontakt:
Mirvic

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta ako prodamo Đokanovića?
Ne moze mrtvi Secerovic igrati za Djokanovica. onda ti treba neko jako ime/igrac.
A Kapic moze on igrat u paru sa Andrejom, Secer na klupi a Palicu pokazat exit.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pohvale za Mirvica jos jednom. Rijetko kad cemo vidjeti nekog da je ovako posvecen. Jedino smeta Sabrinim kerovima. Vjerujem da ima jasan plan i zna sta radi. Mujakic, jedan AMF i krilo i dosta s pojacanjima. Veci je problem škart koji se nakupio (Hebib, Merso, Krle, Kanuric, Lazic, Palic).
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dupovac je i dalje top 3. stoper, neka ga. Kurdića prodati ako ima ta ponuda Sheriffa, vala za 100-150 milja eura nek ga nose. Mujakić taman upada, odlično bi to uradili.
Što se tiče Ovčine to bi top bilo, možda najbolje da igra desno krilo i rijesili smo problem krila.
Ismire brate svaka ti dala

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dupovac mora na klupu. nek igra Trako od njega mozes samo dobiti + € nekad.
Ovcina u Sarajevo i Salcin u Mostar to je to.
Ovcina u Sarajevo i Salcin u Mostar to je to.

Ne bih se slozio da je škart Lazic. Decko je profesionalac od a do z i vodi sportski zivot. Igrao je sa sporim i isprepadanim Dupovcem, zatim igrao je sa kiks igracem zvani Kurdic i nije mogao sam da ispravi i popravi sve njihove greske koje prave u toku utakmice. Zaboravljate da je tandem Lazic-Mujakic sampionski tandem koji se dobro poznaje. Ja mislim da ce oni biti nas udarni stoperski par jer je Nihad izraziti ljevak i to nam je falilo u toj zadnoj liniji. Trako po potrebi ce biti prva rezerva a ova dvojica nabrojanih gore u kojoj god utakmici budi igrali tesko nama.vedinjo98 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 13:29Pohvale za Mirvica jos jednom. Rijetko kad cemo vidjeti nekog da je ovako posvecen. Jedino smeta Sabrinim kerovima. Vjerujem da ima jasan plan i zna sta radi. Mujakic, jedan AMF i krilo i dosta s pojacanjima. Veci je problem škart koji se nakupio (Hebib, Merso, Krle, Kanuric, Lazic, Palic).
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 08 jan 2022, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
E raja, moze pomoc oko clanske, uclanio sve regularno, ali na web stranici kluba mi i dalje pise da clanstvo vazi do 31.12.2021, i kad promjenim bar kod clanske tamo u postavkama i dalje isto pise. Moze li se to nekako rijesiti ?
Sarajevo ljubavi moja.
Dobra je ovo opet brojka članova, s obzirom šta je sve bilo i kakva je situacija. Ako sad prelazni rok krene jako, vidjet ćeš kako rastu članovi, mi smo hajc narod, bar to se zna.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.