FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Brate ja bas hocu da pitam sta je ono auta bilo ispred Grbavice?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Članske za Grupu.
Željezničar za život cijeli!
Hvala moj Husika ,prolazim oko 6 sati pored stadiona vidim da ima auta kontam sta se desava?nego jesi li pitao Belmu za dres? dokle jeSudoHusika je napisao/la: ↑10 jan 2021, 22:54Članske za Grupu.
-
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑10 jan 2021, 23:02Hvala moj Husika ,prolazim oko 6 sati pored stadiona vidim da ima auta kontam sta se desava?nego jesi li pitao Belmu za dres? dokle je
Neću da se kompromitujem. To neka @barba rješava.

Željezničar za život cijeli!
Ma on me moli u pp da vidim sa nekim ko ide u fanshopa stalnoSudoHusika je napisao/la: ↑10 jan 2021, 23:03
Neću da se kompromitujem. To neka @barba rješava.![]()

Sto bi se reklo izgubila raja interes za Zeljom.
Zeljina clanska, TM clanska i godisnja u novcaniku. Ako Bog da jos 100 da ih docekamo
Zeljina clanska, TM clanska i godisnja u novcaniku. Ako Bog da jos 100 da ih docekamo
- lijevapolutka
- Kontakt:
I da pohvalim Acu Kosorica. Kod njega je baš ono jednom Željezničar uvijek Željezničar
moSa ljoŽe
Koliko nekolicina ljudi kuka, ja sam sve kontao da smo 6.-7. i slučajno mi izleti tabela kad mi na drugom mjestu. Deset minuta sam dumao da nije Željezničar iz Banja Luke.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Remzo idi mi donesi vodu uzecemo Slobodu.Remzo ode nam komsija u pitomce uzecemo lavorce.Sreo sam komsiju Pinju uzecemo i Zrinju.Odo na kahvu kod oca uzecemo i Borca.Nekakva umeni radost uzecemo i Mladost.Remzo idi po pivu u supu uzecemo i Krupu.Presto sam rakiju piti uzecemo i Tuzlu City.Komsinica mi se zove Mara pobjedicemo i rodzene iz Mostara.Sto su fini u Jablanici potoci pobjedicemo i na Otoci.Pozelio sam utakmice Zeljine pobjedicemo i Radnik iz Bjeljine.Remzo jel to pada snijeg uzecemo i Siroki Brijeg.Naprijed plavi za 100 godina titula se slavi.
Bravo, AlpaAlipasino je napisao/la: ↑11 jan 2021, 13:04Remzo idi mi donesi vodu uzecemo Slobodu.Remzo ode nam komsija u pitomce uzecemo lavorce.Sreo sam komsiju Pinju uzecemo i Zrinju.Odo na kahvu kod oca uzecemo i Borca.Nekakva umeni radost uzecemo i Mladost.Remzo idi po pivu u supu uzecemo i Krupu.Presto sam rakiju piti uzecemo i Tuzlu City.Komsinica mi se zove Mara pobjedicemo i rodzene iz Mostara.Sto su fini u Jablanici potoci pobjedicemo i na Otoci.Pozelio sam utakmice Zeljine pobjedicemo i Radnik iz Bjeljine.Remzo jel to pada snijeg uzecemo i Siroki Brijeg.Naprijed plavi za 100 godina titula se slavi.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Novi problemi na Grbavici: Ivan Lendrić razmatra tužbu zbog duga od 35.000 KM
Nakon što je Mladen Veselinović zbog dugovanja pokrenuo postupak protiv FK Željezničar pred Disciplinskom komisijom Nogometnog saveza BiH, još jedan sličan problem bi mogao zadesiti Plave s Grbavice.
Kako saznajemo, Ivan Lendrić uputio je klubu opomenu pred tužbu zbog duga od oko 35.000 KM.
Šta to znači? Ukoliko Željezničar ne postigne neki dogovor s napadačem (29) o izmirivanju zaostalih primanja, priča bi mogla dobiti sudski epilog. Također, Lendrić bi zatim imao opciju da napusti Grbavicu kao slobodan igrač.
Nadati se ipak da će dvije strane pronaći zajednički jezik na obostrano zadovoljstvo.
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑11 jan 2021, 13:30Novi problemi na Grbavici: Ivan Lendrić razmatra tužbu zbog duga od 35.000 KM
Nakon što je Mladen Veselinović zbog dugovanja pokrenuo postupak protiv FK Željezničar pred Disciplinskom komisijom Nogometnog saveza BiH, još jedan sličan problem bi mogao zadesiti Plave s Grbavice.
Kako saznajemo, Ivan Lendrić uputio je klubu opomenu pred tužbu zbog duga od oko 35.000 KM.
Šta to znači? Ukoliko Željezničar ne postigne neki dogovor s napadačem (29) o izmirivanju zaostalih primanja, priča bi mogla dobiti sudski epilog. Također, Lendrić bi zatim imao opciju da napusti Grbavicu kao slobodan igrač.
Nadati se ipak da će dvije strane pronaći zajednički jezik na obostrano zadovoljstvo.
Binda prava
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Samo dvojici igrača dugujemo preko 60 hiljada. Ako je istina da je naša ekipa među slabije plaćenim, što ovdje većina insajdera govori, onda mi ove ljude nismo plaćali minimalno 7-8 mjeseci. Zbog ovakvih stvari treba maksimalno podržati bilo koga ko se odluči na skupštini ući u klub i boriti se sa svim problemima kojih očigledno ima jako jako puno. Za ovo su potrebna i golema muda i golemo znanje i volja.
Vjerovatno ga nisu pustili u Maleziju pa ovo radi da ih isprovocira da ga puste. Ali, neka. Ne moze nazor nista. Zavrsiti nekako ovih 14 kola i raspusti sve. Nema ovdje nikakvog rezultata ni uspjeha. Otkazati i one pripreme, dzaba da ne gube vrijeme. 

Nema to veze s Malezijom, odavno se zna za ovo nije bas nova vijest. Kakvih smo mi budala sve nabacali u klub dobro guramo.
Cuva Bog Zelju svog!
Ovako se samo jos Celik po medijima spominjao oko dugovanja, znamo kako završi
E moj Željo
E moj Željo
Ma dobro, odavno se imena Veselinovica i Lendrica provlace u tom kontekstu ko pravi problem, ali mi ovo lici da je bilo sve gotovo i da je neko iz naseg kluba stopirao. Doduse, moralo bi se znati kad je on ovo uputio jer su i za Veselinovica objavili 26.12., a sjednica bila 12.12. tj. i potpisao se reprogram i sve dok su oni objavili da je bila sjednica.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, DinGospo21, Ferroviere1987 i 35 gostiju.