FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
nije jedini,,eto ima van der Wiel,,jos ako je prestito,super,,pricaju i za Wallace
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Sutra i prekosutra u Londonu kljucni sastanci. Valjda ovaj nudi 300, a don Massimo trazi 380, ako pristane azijat, gotovo je, 28.jula bi i zvanicno Thohir uzeo veliki broj dionica u Interu.Mago je napisao/la: Izgleda da je ovaj put stvarno dogovor izmedju Morattia i Thohira blizu. Samo se jos uvijek ne zna koji procenat dionica.
Sempre secondo Il Giorno ci sarebbe il progetto di riportare Leonardo a Milano e quello di ricoinvolgere Oriali come punto di riferimento per lo spogliatoio. Branca sarebbe in dubbio e anche il futuro di Zanetti come vice-presidente potrebbe essere incerto.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne sviđa mi se on nikako za to kaj bi trebao igrat kod Mazzarija.adointer je napisao/la:nije jedini,,eto ima van der Wiel,,jos ako je prestito,super,,pricaju i za Wallace
Hoće bit gdje prijenosa ove utakmice?Stavite koji link...
- Interista02
- Kontakt:
Evo ovako sam naletio na jednoj stranici, pa valjda ce koji raditi
http://www.sportlemon.tv/20130722/vv51e ... 07912.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://webfirstrow.eu/watch/196913/1/wa ... cenza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://webfirstrow.eu/watch/196913/2/wa ... cenza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportlemon.tv/20130722/vv51e ... 07912.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://webfirstrow.eu/watch/196913/1/wa ... cenza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://webfirstrow.eu/watch/196913/2/wa ... cenza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta je sa Longom, kada se vratio sa posudbe, bio je na oficijalnoj stranici u rosteru, sada je samo izbacen hladnokrvno, a nisam upratio da smo ga tusnuli gdje na posudbu ili prodali ?
Protiv Vicenze ocekujem jednu rutinsku pobjedu i da Mazzari da priliku nekim najtalentovanijim Primavercima..
Protiv Vicenze ocekujem jednu rutinsku pobjedu i da Mazzari da priliku nekim najtalentovanijim Primavercima..
INTER: Handanovic; Juan, Samuel, Andreolli; Pereira, Guarin, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Capello, Belfodil. A disposizione: Castellazzi, Carrizo, Jonathan, Palacio, Icardi, Campagnaro, Kuzmanovic, Ranocchia, Chivu, Mbaye, Mira, Longo, Donkor, Olsen. Allenatore: Mazzarri.
Zanima me da vidim Pereiru. Mogo bi on mozda iznenadit ove sezone...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Interista02
- Kontakt:
Kad nas iznenadi Capello i bude otkrovenje sezoneMago je napisao/la:INTER: Handanovic; Juan, Samuel, Andreolli; Pereira, Guarin, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Capello, Belfodil. A disposizione: Castellazzi, Carrizo, Jonathan, Palacio, Icardi, Campagnaro, Kuzmanovic, Ranocchia, Chivu, Mbaye, Mira, Longo, Donkor, Olsen. Allenatore: Mazzarri.
Nadam se samo da ce Mira dobit barem poluvrijeme.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
tu je Longo jos uvijek, ceka se da se vidi dal ce u deal za Nainggolana, a i Livorno ga zeli na posudbu zajedno sa DuncanomGuarin14 je napisao/la:Sta je sa Longom, kada se vratio sa posudbe, bio je na oficijalnoj stranici u rosteru, sada je samo izbacen hladnokrvno, a nisam upratio da smo ga tusnuli gdje na posudbu ili prodali ?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Interista02
- Kontakt:
haahahha
je li ko vidio kako JJ zajebava Pereiru sto nema misice ko' on xD
je li ko vidio kako JJ zajebava Pereiru sto nema misice ko' on xD
Dresovi mi se nesto i ne dopadaju, ne primijeti se toliko razlika izmedju plave i crne boje, il je to sto je snimak los 
Guarin zivotinja
Guarin zivotinja
Kako dobar pocetak utakmice. Fino ovo izgleda.
Primismo bezveze gol,al odma Guaro izjednaci nakon odlicne akcije Alvareza i Pereire.
Primismo bezveze gol,al odma Guaro izjednaci nakon odlicne akcije Alvareza i Pereire.
Guaro razigran danas
to me veseli, nadam se da ce takav biti i u ligi 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Interista02
- Kontakt:
uze mi rijec sa tastatureTritolone je napisao/la:Guaro razigran danasto me veseli, nadam se da ce takav biti i u ligi
nije ni Isla nista bolji,ne znam sta ste navalili na Islu toliko,,SiamoNoi je napisao/la:Ne sviđa mi se on nikako za to kaj bi trebao igrat kod Mazzarija.adointer je napisao/la:nije jedini,,eto ima van der Wiel,,jos ako je prestito,super,,pricaju i za Wallace![]()
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista02
- Kontakt:
yebla sve svoje ova zemska
samo ofsajde svira

samo ofsajde svira
Nema mi nista mrze neg kad Samuel dijeli duge lopte. :smajlikojipovraca:
Penzija Walter,penzija...
tacno..najlosiji jeMago je napisao/la:Nema mi nista mrze neg kad Samuel dijeli duge lopte. :smajlikojipovraca:
mali Capello pravo fino igra
- Interista02
- Kontakt:
Ne valja snimakarminz je napisao/la:Dresovi mi se nesto i ne dopadaju, ne primijeti se toliko razlika izmedju plave i crne boje, il je to sto je snimak los
ja ne vidim nista novo ovdje,,sve one standard greske ko i sa Stramom,,ljudi su imali do sad 4-5 kontri,,mogu zamislit da su to kontre sa Ibarbom ili Lamelom itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.