PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nije se tema ubila za katanca nego ovaj za kosuljeNKMramor je napisao/la:Ova tema se ubila za katanca.Lakoste je napisao/la:Oooooo ebem te Slobodoooo

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
kostaLakoste je napisao/la:Oooooo ebem te Slobodoooo

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cuti, ukrasce nam i ovu i pisati da je njihovaLakoste je napisao/la:Oooooo ebem te Slobodoooo

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rinuka je napisao/la:Cuti, ukrasce nam i ovu i pisati da je njihovaLakoste je napisao/la:Oooooo ebem te Slobodoooo![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dosadni ste s tom kradjom...ni blizu pjesme.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma opušteno,.Likovi uzeli pjesmu i melodiju od Danijele Martinovic i promjenili dvije rijeci u tekstuDoeTz je napisao/la: Dosadni ste s tom kradjom...ni blizu pjesme.

- Probisvjet
- Kontakt:
Treba tuziti Tana zbog krsenja kodeksa oblacenja. Dres utrpao u gace.
Osim ako javno demantuje da to nije zelio i da je slucajno utrpao dres u gace kada je kenjao.

Osim ako javno demantuje da to nije zelio i da je slucajno utrpao dres u gace kada je kenjao.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Evolution87
- Kontakt:
Potrudi se, mozes ti i bolje.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nista u Birtiji od kako sam otiso, uvrni sijalicu Joki.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Vidim niko se nije sjetio da nasim plavim i bordo prepucavacima čestita dan oslobođenja Sarajeva od fašizma. Nek je sretan i nikad se više ne ponovilo.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Neka mraka, inace valja slusat Krlezu kako cijeli dan o Azmiru i krivicnom postupku nebuloze baca.MuhamedTM je napisao/la:Nista u Birtiji od kako sam otiso, uvrni sijalicu Joki.
@pastrmka

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala, brato!Cocaine je napisao/la:Vidim niko se nije sjetio da nasim plavim i bordo prepucavacima čestita dan oslobođenja Sarajeva od fašizma. Nek je sretan i nikad se više ne ponovilo.![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

SISAJ GA, ŽELJO!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svijeća uljanica nek im sad čadi. Nedaj levatima ni fenjerajoker90 je napisao/la:Neka mraka, inace valja slusat Krlezu kako cijeli dan o Azmiru i krivicnom postupku nebuloze baca.MuhamedTM je napisao/la:Nista u Birtiji od kako sam otiso, uvrni sijalicu Joki.
@pastrmka

Ribo hvala

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pretjerujete sa normalnim postovima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel' ko vidio muhi potpisa: undisputed champion of pl prepucavanja 

Nad tobom sunce najljepše sja
Kralju nije Sarajevo samo od sarajlija, ono je i moje i tvoje, nista manje nego njihovo..Cocaine je napisao/la:Vidim niko se nije sjetio da nasim plavim i bordo prepucavacima čestita dan oslobođenja Sarajeva od fašizma. Nek je sretan i nikad se više ne ponovilo.![]()
![]()
![]()
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.