FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 12:14

puno mi znaci vasa podrska. :D

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 24 apr 2010, 12:26

jel' ima negdhe klip navijanja iz Tuzle , nemogu nikako naci .. .ako neka zna link pls neka send pp ...

protiv modrice bez opustanja zapet od 1. minute ...
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 24 apr 2010, 12:48

Ovi što dođu večaras protiv Modriče su pravi bolesnici :mrgreen: Ono što ja tražim od Želje da bih išao na tekme bez obzira s kim igrali jeste borba.
Znači, vidimo se na Grbavici :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 12:54

Avanes je napisao/la:Hajde Nime i sad napisi da je ovo glupo sto ja napisao covjek iznad.
Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? Inteligencija :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 apr 2010, 12:57

DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO

danas treba pokazati kolko smo veliki...bez obzira na ne atraktivnog protvnika, treba da se dolina napuni u sto vecem broju...zato svi u dolinu :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 24 apr 2010, 12:59

19TM87 je napisao/la:DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO

danas treba pokazati kolko smo veliki...bez obzira na ne atraktivnog protvnika, treba da se dolina napuni u sto vecem broju...zato svi u dolinu :)
to je to ;) koda si mene slusao pa rekao ^_^
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 24 apr 2010, 13:09

19TM87 je napisao/la:DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO

sve se slažem samo ovo ne atraktivnog se pise sastavljeno---NEATRAKTIVNOG... :D
pridjevi su tooo!
TM87

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 apr 2010, 13:12

Nadam se ubjedljivoj pobjedi, sto ce momcima povratit pobjednicki mentalitet . . .

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2010, 13:53

Jel to vec pocelo da zahtjevamo pobjede od 4 ili 5:0,bogme prerano ste poceli pucati visoko,ja bih bio presretan i sa 1-0 i nove tri bobe na sampionskom putu,sve vise od toga je premija...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 apr 2010, 14:04

bistrikboy je napisao/la:Jel to vec pocelo da zahtjevamo pobjede od 4 ili 5:0,bogme prerano ste poceli pucati visoko,ja bih bio presretan i sa 1-0 i nove tri bobe na sampionskom putu,sve vise od toga je premija...
BRAVO !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 apr 2010, 14:07

Dobro ne mora 5-0 ali može 3-0 :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 24 apr 2010, 14:08

iskreno ocekujem i nadam se nesto vecoj pobjedi ali realno predvidjam 3:1 to je nekako rezultat koji bi cesto znali odigrati a skoro pa svaka domaca je 2 razlike pa ne vidim razlog zasto ne bi bila i ova, mada ocekujem totalni bunker modrice i predvidjam tamo u 67. minuti prvi gol za nas onda u 72. drugo gol, onda Modrica postize gol u 79. minuti i onda na kraju mi u 85. to je neka moja pretpostavka i prognoza ;)
odani! THE MANIACS 1987

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2010, 14:12

bistrikboy je napisao/la:Jel to vec pocelo da zahtjevamo pobjede od 4 ili 5:0,bogme prerano ste poceli pucati visoko,ja bih bio presretan i sa 1-0 i nove tri bobe na sampionskom putu,sve vise od toga je premija...
Ne samo to, počeli smo zahtjevati posjetu, ako nas ne bude 10.000, ne zaslužujemo titulu... :roll: :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 24 apr 2010, 14:20

Virtu4l je napisao/la:
Ne samo to, počeli smo zahtjevati posjetu, ako nas ne bude 10.000, ne zaslužujemo titulu... :roll: :roll:
ja sam reko ako nas bude 6500-7000 to je premija to bi onda stvarno bilo fantasticno :)
odani! THE MANIACS 1987

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 14:39

jedna od najtvdrdjih utakmica.

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 14:56

bang je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Hajde Nime i sad napisi da je ovo glupo sto ja napisao covjek iznad.
Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? Inteligencija :D
konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog ccc
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2010, 14:59

Sinoc na treningu je Amar uigravao ovu ekipu za danas:Šehić, Šimić, Mešić, Bogičević, Radovanović, Svraka, M. Bešlija, Bučan, Bekrić, Višća, Popović.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 15:00

MA LJUDI STA VAM JE PA ZELJO I KAD IZGUBI ON JE OPET PRVI
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 15:03

plavimomak je napisao/la:
bang je napisao/la:
konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog ccc
Prije nego napišeš pročitaj malo bolje šta je napisano, niko ne osporava osima i njegov rad niti sam ga spomenuo drugo onaj nime je rekao da se njega pita ali ga se ne pita a ti se odma upalio ko ko je on da govori osimu sta da radi a i uostalom ovo je forum nek piše svako šta hoće pa između ostalog i ovo tipa za Spahića.Slijedeći put dva put mjeri pa onda reži...Konju :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 15:07

plavimomak je napisao/la:
bang je napisao/la:
znaci nesmijem ni imati zelje, pretpostavke jel mu se ja mjesam u posao mozda, i ako hoces nesto imas PP: :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.