FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
puno mi znaci vasa podrska. 

jel' ima negdhe klip navijanja iz Tuzle , nemogu nikako naci .. .ako neka zna link pls neka send pp ...
protiv modrice bez opustanja zapet od 1. minute ...
protiv modrice bez opustanja zapet od 1. minute ...
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ovi što dođu večaras protiv Modriče su pravi bolesnici
Ono što ja tražim od Želje da bih išao na tekme bez obzira s kim igrali jeste borba.
Znači, vidimo se na Grbavici

Znači, vidimo se na Grbavici

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? InteligencijaAvanes je napisao/la:Hajde Nime i sad napisi da je ovo glupo sto ja napisao covjek iznad.

DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO
danas treba pokazati kolko smo veliki...bez obzira na ne atraktivnog protvnika, treba da se dolina napuni u sto vecem broju...zato svi u dolinu
danas treba pokazati kolko smo veliki...bez obzira na ne atraktivnog protvnika, treba da se dolina napuni u sto vecem broju...zato svi u dolinu

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
to je to19TM87 je napisao/la:DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
sve se slažem samo ovo ne atraktivnog se pise sastavljeno---NEATRAKTIVNOG...19TM87 je napisao/la:DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO

pridjevi su tooo!
TM87
Nadam se ubjedljivoj pobjedi, sto ce momcima povratit pobjednicki mentalitet . . .
- bistrikboy
- Kontakt:
Jel to vec pocelo da zahtjevamo pobjede od 4 ili 5:0,bogme prerano ste poceli pucati visoko,ja bih bio presretan i sa 1-0 i nove tri bobe na sampionskom putu,sve vise od toga je premija...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
BRAVO !!!bistrikboy je napisao/la:Jel to vec pocelo da zahtjevamo pobjede od 4 ili 5:0,bogme prerano ste poceli pucati visoko,ja bih bio presretan i sa 1-0 i nove tri bobe na sampionskom putu,sve vise od toga je premija...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Dobro ne mora 5-0 ali može 3-0 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
iskreno ocekujem i nadam se nesto vecoj pobjedi ali realno predvidjam 3:1 to je nekako rezultat koji bi cesto znali odigrati a skoro pa svaka domaca je 2 razlike pa ne vidim razlog zasto ne bi bila i ova, mada ocekujem totalni bunker modrice i predvidjam tamo u 67. minuti prvi gol za nas onda u 72. drugo gol, onda Modrica postize gol u 79. minuti i onda na kraju mi u 85. to je neka moja pretpostavka i prognoza 

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ne samo to, počeli smo zahtjevati posjetu, ako nas ne bude 10.000, ne zaslužujemo titulu...bistrikboy je napisao/la:Jel to vec pocelo da zahtjevamo pobjede od 4 ili 5:0,bogme prerano ste poceli pucati visoko,ja bih bio presretan i sa 1-0 i nove tri bobe na sampionskom putu,sve vise od toga je premija...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja sam reko ako nas bude 6500-7000 to je premija to bi onda stvarno bilo fantasticnoVirtu4l je napisao/la:Ne samo to, počeli smo zahtjevati posjetu, ako nas ne bude 10.000, ne zaslužujemo titulu...bistrikboy je napisao/la:Jel to vec pocelo da zahtjevamo pobjede od 4 ili 5:0,bogme prerano ste poceli pucati visoko,ja bih bio presretan i sa 1-0 i nove tri bobe na sampionskom putu,sve vise od toga je premija...![]()

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
jedna od najtvdrdjih utakmica.
- plavimomak
- Kontakt:
konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog cccbang je napisao/la:Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? InteligencijaAvanes je napisao/la:Hajde Nime i sad napisi da je ovo glupo sto ja napisao covjek iznad.
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
- bistrikboy
- Kontakt:
Sinoc na treningu je Amar uigravao ovu ekipu za danas:Šehić, Šimić, Mešić, Bogičević, Radovanović, Svraka, M. Bešlija, Bučan, Bekrić, Višća, Popović.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- plavimomak
- Kontakt:
MA LJUDI STA VAM JE PA ZELJO I KAD IZGUBI ON JE OPET PRVI
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
Prije nego napišeš pročitaj malo bolje šta je napisano, niko ne osporava osima i njegov rad niti sam ga spomenuo drugo onaj nime je rekao da se njega pita ali ga se ne pita a ti se odma upalio ko ko je on da govori osimu sta da radi a i uostalom ovo je forum nek piše svako šta hoće pa između ostalog i ovo tipa za Spahića.Slijedeći put dva put mjeri pa onda reži...Konjuplavimomak je napisao/la:konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog cccbang je napisao/la:Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? InteligencijaAvanes je napisao/la:Hajde Nime i sad napisi da je ovo glupo sto ja napisao covjek iznad.

znaci nesmijem ni imati zelje, pretpostavke jel mu se ja mjesam u posao mozda, i ako hoces nesto imas PP:plavimomak je napisao/la:konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog cccbang je napisao/la:Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? InteligencijaAvanes je napisao/la:Hajde Nime i sad napisi da je ovo glupo sto ja napisao covjek iznad.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.