sportske net

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne pravi se Englez, tj. Francuz.Arnelinho je napisao/la:Ne znam koji je to način. Očigledno je bilo do sudije, a ne do Titija.
Tebe odmah proterati! Pa čoveče ja bi izgino za svoju državu, dao bi ako treba i rukom gol. Uradio bi isto ono što je Suarez protiv Gane uradio, odbranio gol rukom... Sve za državu!Johnyx95 je napisao/la:Na onaj način nikad.moj uzor-S.G je napisao/la: Ti ko fol ne bi pomogao svojoj naciji da ode na to veliko takmicenje ???
Pa bogami i jest,jarane ja i zaboravio na to svi pisu da je Thierry Henry dao gol.nedim1993 je napisao/la:Trijumfalni povratak Tijerija Anrija u Arsenal gotovo da je zasenio večerašnju dodelu ''Zlatne lopte'' u Cirihu.
sportske net
Pa dobro.Johnyx95 je napisao/la: Ne pravi se Englez, tj. Francuz.![]()
Meni u glavi samo Henry a Messi ko Messi nije mu zadnjie trofejnedim1993 je napisao/la:Trijumfalni povratak Tijerija Anrija u Arsenal gotovo da je zasenio večerašnju dodelu ''Zlatne lopte'' u Cirihu.
sportske net
Johnyx95 je napisao/la:Na onaj način nikad.moj uzor-S.G je napisao/la: Ti ko fol ne bi pomogao svojoj naciji da ode na to veliko takmicenje ???
Smijesan si,bas ama bas nikakve veze nema ti to poredenje.skyisthelimit je napisao/la:Johnyx95 je napisao/la:Na onaj način nikad.moj uzor-S.G je napisao/la: Ti ko fol ne bi pomogao svojoj naciji da ode na to veliko takmicenje ???
znaci ako je jedini nacin za gol da igras rukom ti ne bi riskirao crveni kartonHenry je riskirao i na kraju profitirao...Bolje ti je malo pogledaj ponasanje svog idola s avatara
gol u njegovom stilu šta ih se samo nadavao u svojoj karijeri na ovaj načinBosco je napisao/la:[youtube][/youtube]
I gol je postignut sa 12 metara.mexy_whites je napisao/la:
p.s. Thierry Henry postigao svoj 12. pogodak u 12. utakmici protiv Leedsa, 12 minuta prije kraja, noseći dres s brojem 12 i sve to u 2012. godini. Broj slova u njegovom imenu i prezimenu je 12!
Pocetkom februara. Sagna bi trebao biti spreman za dvoboj sa Unitedomensadek je napisao/la:A sta je viliširom?
Kad se on vraca?
-WengerThat was the Thierry Henry finishing.
Obično ove vrste povreda traju oko 3 sedmice maximalno 4 sedmice.Drago mi je što je produžio ugovor čini se da će biti nešto od njega .Profesor je napisao/la:Coquelin produzio ugovor sa Arsenalom do 2015. Navodno ce biti odsutan sa terena nekoliko tjedana (u prijevodu to znaci - mjesec ili dva, mozda cak i vise).
Ne znam brate sta bi ti dao,al' znam da bi ti oni dali zabranu dolaska na terene,dozivotnu...guuners_4ever je napisao/la:Bože Hvala Ti što sam bio svjedok sinoćnje utakmice![]()
Cijeli dan čekam utakmicu kao na iglama puca nervoza i trema kao da sam igram.Čekam da vidim čovjeka zbog kojeg pratim i volim fudbal i na kraju čovjeka zbog kojeg volim ovaj klub.
Cijeli dan u podsvijesti njegovi golovi koje je postigao za arsenal (koliko sam ih put pregledao nema broja ) i gledam utakmicu i samo čekam momenat kada će ga wenger ubaviti u igru....BUM
Trenutak kada ulazi u igru gotovo sa suzama u očima,huk sa tribina i atmosfera na stadionu,moj pogled u TV –NEPROCJENJVO![]()
Naravno potajno se nadam da će ga zabiti (od koga ću se nadati ako ne od čovjeka koji je postigao 226 golova za klub)kad ono song doda loptu i ostalo je historija...ludilo.....RASPAD SISTEMA.Koliko sam čekao da ponovo vidim onakav gol kojeg sam prije toliko puta gledao.NEMA napadača na svijetu koji se znao ubaciti iza odbrane i unutrašnjom poslati loptu u suprotni ugao sa ovakom lakoćom ...NEMA
-WengerThat was the Thierry Henry finishing.
Na kraju kralj se raduje sa suzama u očima kao da nikada nije pobijedio –NEPROCJENJIVO
Šta bih dao da sam sinoć bio na tekmi i uletio u teren nakon gola![]()
WELCOME BACK HIGHBURY BOSS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.