Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 10 jan 2012, 00:20

Trijumfalni povratak Tijerija Anrija u Arsenal gotovo da je zasenio večerašnju dodelu ''Zlatne lopte'' u Cirihu.
sportske net :mrgreen:
Vođa zna.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 jan 2012, 00:20

Arnelinho je napisao/la:Ne znam koji je to način. Očigledno je bilo do sudije, a ne do Titija.
Ne pravi se Englez, tj. Francuz. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2012, 00:21

Johnyx95 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la: Ti ko fol ne bi pomogao svojoj naciji da ode na to veliko takmicenje ???
Na onaj način nikad.
Tebe odmah proterati! Pa čoveče ja bi izgino za svoju državu, dao bi ako treba i rukom gol. Uradio bi isto ono što je Suarez protiv Gane uradio, odbranio gol rukom... Sve za državu!

Naježio sam se kad je Henry dao gol, svaka mu čast. ;)

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 10 jan 2012, 00:22

nedim1993 je napisao/la:Trijumfalni povratak Tijerija Anrija u Arsenal gotovo da je zasenio večerašnju dodelu ''Zlatne lopte'' u Cirihu.
Pa bogami i jest,jarane ja i zaboravio na to svi pisu da je Thierry Henry dao gol.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jan 2012, 00:23

Johnyx95 je napisao/la: Ne pravi se Englez, tj. Francuz. :mrgreen:
Pa dobro. :) Mislim, ipak je bilo do sudije.Da je sudija svir'o ruku, sve bi bilo ok. A Henry je mnogo ocrnjen zbog te situacije, čak toliko da bih mogao bar deset gorih primjera naći ,koji nisu naišli na takvu osudu, u nekim primjerima čak i na odobravanje. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 jan 2012, 00:46

nedim1993 je napisao/la:Trijumfalni povratak Tijerija Anrija u Arsenal gotovo da je zasenio večerašnju dodelu ''Zlatne lopte'' u Cirihu.
Meni u glavi samo Henry a Messi ko Messi nije mu zadnjie trofej :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 jan 2012, 00:49

Johnyx95 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la: Ti ko fol ne bi pomogao svojoj naciji da ode na to veliko takmicenje ???
Na onaj način nikad.

znaci ako je jedini nacin za gol da igras rukom ti ne bi riskirao crveni karton :roll: Henry je riskirao i na kraju profitirao...Bolje ti je malo pogledaj ponasanje svog idola s avatara
15.10 - 15.06 ...

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 10 jan 2012, 00:54

skyisthelimit je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:
Na onaj način nikad.

znaci ako je jedini nacin za gol da igras rukom ti ne bi riskirao crveni karton :roll: Henry je riskirao i na kraju profitirao...Bolje ti je malo pogledaj ponasanje svog idola s avatara
Smijesan si,bas ama bas nikakve veze nema ti to poredenje.
Ako vec imas kakvu argumentaciju da je,a ne ovo. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jan 2012, 01:04

Bosco je napisao/la:[youtube][/youtube]
gol u njegovom stilu šta ih se samo nadavao u svojoj karijeri na ovaj način ;)

Da kažem najveći napadač ,odma mi naumpadnu debeli Ronaldo ,kralj ,Pipo ,Rud .
Ali ja za njih sviju kažem najbolji napadač zadnjih 15 godina od kad ja pratim ;) jer stvarno su tu nijanse u pitanju ,sa kakvom lakoćom ti ljudi zabijaju čitavu karijeru :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 10 jan 2012, 01:10

Evo jos jedna slika, bilo je suza, bice ih jos. Mnogi ce plakat zbog Titija :D
slika

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 jan 2012, 02:14

nadajmo se da će ovo iskoristit kao jedan psihološki turbo, i plus, uskoro se vraćaju veoma važni igrači. Mogla bi bit fina sezona, al kad se sjetim augusta septembra, oktobra , mi smo sad ostvarili ogroman uspjeh :mrgreen:
Vođa zna.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 10 jan 2012, 03:33

Čestitam na pobjedi, zasluženo bez dvojbe. Henry u svom stilu, plasirana, blago zavrnuta lopta, ma klasika. Da su Šamak i Aršavin ostali do kraja, rezultat bi bio 0-0 :D Stvarno su katastrofalni i jedan i drugi. Pogotovo Šamak, vlasnik najgluplje frizure ikad :D

p.s. Thierry Henry postigao svoj 12. pogodak u 12. utakmici protiv Leedsa, 12 minuta prije kraja, noseći dres s brojem 12 i sve to u 2012. godini. Broj slova u njegovom imenu i prezimenu je 12! :D
Side before self

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jan 2012, 10:58

mexy_whites je napisao/la:
p.s. Thierry Henry postigao svoj 12. pogodak u 12. utakmici protiv Leedsa, 12 minuta prije kraja, noseći dres s brojem 12 i sve to u 2012. godini. Broj slova u njegovom imenu i prezimenu je 12! :D
I gol je postignut sa 12 metara. :lol:
Sudbina! 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2012, 11:06

[youtube][/youtube] :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 jan 2012, 14:20

Coquelin produzio ugovor sa Arsenalom do 2015. Navodno ce biti odsutan sa terena nekoliko tjedana (u prijevodu to znaci - mjesec ili dva, mozda cak i vise).

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 10 jan 2012, 15:04

A sta je viliširom?
Kad se on vraca?
Još kad bi ga Anri zabio 22,kako bi onda tek bilo drago :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 jan 2012, 15:22

ensadek je napisao/la:A sta je viliširom?
Kad se on vraca?
Pocetkom februara. Sagna bi trebao biti spreman za dvoboj sa Unitedom :D

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 10 jan 2012, 15:26

Bože Hvala Ti što sam bio svjedok sinoćnje utakmice :!:

Cijeli dan čekam utakmicu kao na iglama puca nervoza i trema kao da sam igram.Čekam da vidim čovjeka zbog kojeg pratim i volim fudbal i na kraju čovjeka zbog kojeg volim ovaj klub.

Cijeli dan u podsvijesti njegovi golovi koje je postigao za arsenal (koliko sam ih put pregledao nema broja ) i gledam utakmicu i samo čekam momenat kada će ga wenger ubaviti u igru....BUM

Trenutak kada ulazi u igru gotovo sa suzama u očima,huk sa tribina i atmosfera na stadionu,moj pogled u TV –NEPROCJENJVO :cry:

Naravno potajno se nadam da će ga zabiti (od koga ću se nadati ako ne od čovjeka koji je postigao 226 golova za klub)kad ono song doda loptu i ostalo je historija...ludilo.....RASPAD SISTEMA.Koliko sam čekao da ponovo vidim onakav gol kojeg sam prije toliko puta gledao.NEMA napadača na svijetu koji se znao ubaciti iza odbrane i unutrašnjom poslati loptu u suprotni ugao sa ovakom lakoćom ...NEMA :!:
That was the Thierry Henry finishing.
-Wenger

Na kraju kralj se raduje sa suzama u očima kao da nikada nije pobijedio –NEPROCJENJIVO

Šta bih dao da sam sinoć bio na tekmi i uletio u teren nakon gola 8-)

WELCOME BACK HIGHBURY BOSS ;)
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 10 jan 2012, 15:33

Profesor je napisao/la:Coquelin produzio ugovor sa Arsenalom do 2015. Navodno ce biti odsutan sa terena nekoliko tjedana (u prijevodu to znaci - mjesec ili dva, mozda cak i vise).
Obično ove vrste povreda traju oko 3 sedmice maximalno 4 sedmice.Drago mi je što je produžio ugovor čini se da će biti nešto od njega .

Rus se svraća pomalo drago mi je da vidim da nije zaboravio igrat i da ponovo pokazuje volju .

Praktično svi su bili manje-više dobri .
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 10 jan 2012, 15:34

guuners_4ever je napisao/la:Bože Hvala Ti što sam bio svjedok sinoćnje utakmice :!:

Cijeli dan čekam utakmicu kao na iglama puca nervoza i trema kao da sam igram.Čekam da vidim čovjeka zbog kojeg pratim i volim fudbal i na kraju čovjeka zbog kojeg volim ovaj klub.

Cijeli dan u podsvijesti njegovi golovi koje je postigao za arsenal (koliko sam ih put pregledao nema broja ) i gledam utakmicu i samo čekam momenat kada će ga wenger ubaviti u igru....BUM

Trenutak kada ulazi u igru gotovo sa suzama u očima,huk sa tribina i atmosfera na stadionu,moj pogled u TV –NEPROCJENJVO :cry:

Naravno potajno se nadam da će ga zabiti (od koga ću se nadati ako ne od čovjeka koji je postigao 226 golova za klub)kad ono song doda loptu i ostalo je historija...ludilo.....RASPAD SISTEMA.Koliko sam čekao da ponovo vidim onakav gol kojeg sam prije toliko puta gledao.NEMA napadača na svijetu koji se znao ubaciti iza odbrane i unutrašnjom poslati loptu u suprotni ugao sa ovakom lakoćom ...NEMA :!:
That was the Thierry Henry finishing.
-Wenger

Na kraju kralj se raduje sa suzama u očima kao da nikada nije pobijedio –NEPROCJENJIVO

Šta bih dao
da sam sinoć bio na tekmi i uletio u teren nakon gola 8-)

WELCOME BACK HIGHBURY BOSS ;)
Ne znam brate sta bi ti dao,al' znam da bi ti oni dali zabranu dolaska na terene,dozivotnu... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.