Gdje si mustro nisam te prepozn'omandraX je napisao/la:Nazad u jazbinu, jazavacSaurman je napisao/la:Ode Jose pognute glave u svlačionicu![]()
![]()
Nego, rekoh na temi Barce, Real je puno fizicki spremniji, to trci, to skace, to ore![]()
Sto se sudija tice, mogao je komotno 2 penala svirat', prvo na Ronaldu (iako je doticni ubacio i malo svoje glume), a zatim u iducem napadu na Pedru ... Pepe, standardna prica kao i prosle godine...udara li udara
i da, koliki strah od Messija u Realovoj odbrani, nevjerovatno ...
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ne kontam...LBJ MVP je napisao/la:Bolje mesari nego Holywoodske zvijezdeZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...Uvijek spremni da padnu pa kad će već sudija svirat faul i nek bude faul,zar ne?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- tyler durden
- Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...
ekipa epilepticara ima vise kandidata za epilepticara godine
DA ti objasnim.Igrači BArce padaju čim zapuše povjetarac i onda je logična taktika kad već ideš u duel udari ga jer će on sigurno past bio il ne bio faulZELJO DO GROBA je napisao/la:ne kontam...LBJ MVP je napisao/la:Bolje mesari nego Holywoodske zvijezdeZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...Uvijek spremni da padnu pa kad će već sudija svirat faul i nek bude faul,zar ne?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
DA ti objasnim.Igrači BArce padaju čim zapuše povjetarac i onda je logična taktika kad već ideš u duel udari ga jer će on sigurno past bio il ne bio faulZELJO DO GROBA je napisao/la:ne kontam...LBJ MVP je napisao/la:Bolje mesari nego Holywoodske zvijezdeZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...Uvijek spremni da padnu pa kad će već sudija svirat faul i nek bude faul,zar ne?
ma sav si mi logican rodi majka...
prije bi reko da Barca igra pas igru, brz protok lopt i te stvari, to je Barcin sistem...
dok Realov slomi nogu kom stignes...moze noga i u glavu ako imas priliku...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Fkt mi se gadi ,od one situacije kada je isutao Albina(ako se nevaram) ja ga ne podnosim .Iskreno strah me poslat ce nekog igraca nekad u bolnicutyler durden je napisao/la:Pepe mrs iz kluba!
Sto se tice tekme Real odavno nije djelovao ovako mocno ,bar sto se tice El Classica
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma Pepe je jedan veliki gospodin. Od veceras mi je idol Kuranamityler durden je napisao/la:Pepe mrs iz kluba!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
+1xaviesta je napisao/la:Odlicna igra Reala veceras, svaka cast.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
'ajd da čujem gdje si to upratio večeras?LBJ MVP je napisao/la: DA ti objasnim.Igrači BArce padaju čim zapuše povjetarac i onda je logična taktika kad već ideš u duel udari ga jer će on sigurno past bio il ne bio faul
- Meho pikado
- Kontakt:
Jos jednom se pokazalo koliko imamo bolju i spremniju momcad od njih, ne mogu da svatim - jesu li sudije ovoliko losi oooo
sramota
- tyler durden
- Kontakt:
Hordas Doboj je napisao/la:Ma Pepe je jedan veliki gospodin. Od veceras mi je idol Kuranamityler durden je napisao/la:Pepe mrs iz kluba!Samo ostro u kost
Pepe je jedan poremeceni lik,njemu treba dati ispisnicu i poslat ga u ludaru kakvu,lik se ne zna iskontrolisat ni jedne **** sekunde!

Pazi prekršaja

- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Sad su prekrsaji bitni ne posjed i sutevi kao obicno.
Cestitam Barceloni na dobrom rezultatu i nasima na dobroj igri. Sjajna utakmica.
Cestitam Barceloni na dobrom rezultatu i nasima na dobroj igri. Sjajna utakmica.
Nemoj tako opet su sudije krive sto sviraju nepostojece prekrsajemandraX je napisao/la:Pazi prekršaja![]()
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ne diraj mi u Pepe-atyler durden je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Ma Pepe je jedan veliki gospodin. Od veceras mi je idol Kuranamityler durden je napisao/la:Pepe mrs iz kluba!Samo ostro u kost
Pepe je jedan poremeceni lik,njemu treba dati ispisnicu i poslat ga u ludaru kakvu,lik se ne zna iskontrolisat ni jedne **** sekunde!
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 15 avg 2011, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Izvini, ali ja to nisam rekao družeKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Sad su prekrsaji bitni ne posjed i sutevi kao obicno.
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Tako je izgledalo!
Realovci, dosta sranja o sudijama. Cinjenica je da se Barcini vrlo lako mogu kurchiti sa penalom Marcela kojeg je napravio (nisam siguran je li bio) i cinjenicom da je i Pepe sa onim startom vrlo lako mogao dobiti crveni
Realovci, dosta sranja o sudijama. Cinjenica je da se Barcini vrlo lako mogu kurchiti sa penalom Marcela kojeg je napravio (nisam siguran je li bio) i cinjenicom da je i Pepe sa onim startom vrlo lako mogao dobiti crveni
Cestitam vam na odlicnoj igri , bili ste dostojan i bolji protivnik od Barce. Bez ikakve provokacije, ali ako niste mogli dobiti onakvu ekipu, bez 5 standardnih prvotimaca, onda sta treba da ocekujete na Camp Nou kada svi budu spremni + novopridosli Fabregas.
Jos jednom , kao normalan simpatizer Barce, cestitam vam na prikazanoj igri !
Jos jednom , kao normalan simpatizer Barce, cestitam vam na prikazanoj igri !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Meho pikado
- Kontakt:

Ubili brasno u njima ali su sretni...
Inace Messi je napravi faul na Pepeu, vidi cuda niko nije vidio, zato sto je to Messi kako ce on da srusi Pepea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.