FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2010, 10:06

Avanes je napisao/la:Ako nas ne bude barem 8000 danas,a bilo nas je protiv Travnjaka toliko onda fakat i ne treba ni da uzmemo titulu, ako cemo se mi nesto ohladiti od Želje samo zato sto je izgubio utakmicu ili zato sto malo kisice pada.
Daj ohladi malo, pročitaj post prije nego šro ga pošalješ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 10:08

Avanes je napisao/la:Ako nas ne bude barem 8000 danas,a bilo nas je protiv Travnjaka toliko onda fakat i ne treba ni da uzmemo titulu, ako cemo se mi nesto ohladiti od Želje samo zato sto je izgubio utakmicu ili zato sto malo kisice pada.
inteligencija na viskom nivou ...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 apr 2010, 10:15

hehehe hajde dobro, necemo sad o inteligenciji, to je bilo moje misljenje i vidim da se vec polako pocinjemo vaditi sto danas necemo doci u velikom broju.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 24 apr 2010, 10:32

nista kisa,posao,obaveze...manite se foruma

SVI U DOLINU :!:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 10:42

da se mene pita ja bi Spahica ubacio u igru od pocetka mislim da i on bi trebao nekad dobiti priliku dobru i da bi je do kraja iskoristio. ;)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 apr 2010, 11:15

nime_tm87 je napisao/la:da se mene pita ja bi Spahica ubacio u igru od pocetka mislim da i on bi trebao nekad dobiti priliku dobru i da bi je do kraja iskoristio. ;)
I ja kontam da treba Bajru da vecu minutuzu da ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 apr 2010, 11:18

TheManiacs je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:da se mene pita ja bi Spahica ubacio u igru od pocetka mislim da i on bi trebao nekad dobiti priliku dobru i da bi je do kraja iskoristio. ;)
I ja mislim da treba Bajru da vecu minutuzu da ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 apr 2010, 11:24

OSIM: POJEDINCI SLABO RAČUNAJU, OČEKIVAO SAM BORBU ZA DUPLU KRUNU

Iako je prije nastavka proljetnog dijela sezone, Željezničar bio u igri na dva kolosijeka (prvenstvo i kup), malo je ko vjerovao da će tim sa Grbavice biti izraziti favorit za osvajanje titule na oba fronta.
Sjajnom serijom rezultata u proljetnom dijelu sezone, izabranici Amara Osima našli su se na čelu premijerligaškog karavana a uz to su se plasirali i u finale kupa BiH.

Međutim, glavni konkurent i u prvenstvu i kupu, timu sa Grbavice, je banjalučki Borac i vrlo bi se lako moglo dogoditi da jedan od ova dva tima na kraju ostane kratkih rukava, odnosno bez ijednog trofeja u rukama. Jedno je sigurno, ove sezone gledamo zanimljiviju Premijer ligu nego mnogih predhodnih.

Čovjek koji je po mnogima najzaslužniji za dobre rezultate Željezničara ove sezone je Amar Osim za koga rezultati sa Željezničarom u proteklom periodu nisu iznenađujući.

Pojedinci očigledno ili ne znaju ili slabo računaju pa su im naši rezultati u proljetnom dijelu sezone iznenađujući. Mi smo nakon jesenjeg dijela sezone bili u vrhu tabele i znali smo da nas čeka nešto lakši raspored na proljeće. Iskren da budem, računali smo da možemo biti drugi ali smo uz nekoliko vezanih pobjeda došli na prvo mjesto a uz to smo obezbijedili finale kupa. Rezulltati po meni nisu iznenađujući i cilj se zna, to je dupla kruna naravno, rekao je Amar Osim za Sportin.ba.

Po mnogima, prednost Željezničara u finalu kupa je ta što će se prva utakmica igrati u Banja Luci, ali ni s takvom se konstatacijom ne slaže trener plavih.

Po čemu je to prednost za nas? Ako u Banja Luci izgubimo 2-0 kao i u prvenstvu, onda će Borac pred revanš biti u prednosti, na nama je naravno da ostvarimo što bolji rezultat u Banja Luci a da se onda na domaćem terenu domognemo titule kupa ali ne smatram to nekom velikom prednosti, o tome ne treba misliti na taj način, potrebno je u obje utakmice dati sve od sebe i samo tako se može do trofeja kupa BiH.

Nakon što je seriju Željezničara, u srijedu u Tuzli prekinula Sloboda, priliku za povratak na pobjednički kolosijek, Željezničar ima već sutra kada na Grbavicu stiže Modriča na krilima prve proljetne pobjede protiv Slavije.

Smatram da ta utakmica može biti izuzetno neugodna po nas iz razloga jer je Modriča uvidjela da može pobjediti i na Grbavicu dolazi rasterećena. Međutim ako se uzme u obzir kvalitet naše i njihove ekipe, položaj na tabeli te trenutna forma, onda mislim da problema neće biti i da ćemo sutra slaviti novu pobjedu, rekao je za kraj Amar Osim.

Osim u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na povrijeđene Mešanovića i Harisa Bešliju te kartonirane Stanića i Ćuluma. Meč na Grbavici počinje u 19:30 a pravdu će dijeliti Semir Kaplan iz Stoca.

s p o r t i n
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 11:34

Stole iz Bora je napisao/la:OSIM: POJEDINCI SLABO RAČUNAJU, OČEKIVAO SAM BORBU ZA DUPLU KRUNU

Iako je prije nastavka proljetnog dijela sezone, Željezničar bio u igri na dva kolosijeka (prvenstvo i kup), malo je ko vjerovao da će tim sa Grbavice biti izraziti favorit za osvajanje titule na oba fronta.
Sjajnom serijom rezultata u proljetnom dijelu sezone, izabranici Amara Osima našli su se na čelu premijerligaškog karavana a uz to su se plasirali i u finale kupa BiH.

Međutim, glavni konkurent i u prvenstvu i kupu, timu sa Grbavice, je banjalučki Borac i vrlo bi se lako moglo dogoditi da jedan od ova dva tima na kraju ostane kratkih rukava, odnosno bez ijednog trofeja u rukama. Jedno je sigurno, ove sezone gledamo zanimljiviju Premijer ligu nego mnogih predhodnih.

Čovjek koji je po mnogima najzaslužniji za dobre rezultate Željezničara ove sezone je Amar Osim za koga rezultati sa Željezničarom u proteklom periodu nisu iznenađujući.

Pojedinci očigledno ili ne znaju ili slabo računaju pa su im naši rezultati u proljetnom dijelu sezone iznenađujući. Mi smo nakon jesenjeg dijela sezone bili u vrhu tabele i znali smo da nas čeka nešto lakši raspored na proljeće. Iskren da budem, računali smo da možemo biti drugi ali smo uz nekoliko vezanih pobjeda došli na prvo mjesto a uz to smo obezbijedili finale kupa. Rezulltati po meni nisu iznenađujući i cilj se zna, to je dupla kruna naravno, rekao je Amar Osim za ****.
;) ;)

Po mnogima, prednost Željezničara u finalu kupa je ta što će se prva utakmica igrati u Banja Luci, ali ni s takvom se konstatacijom ne slaže trener plavih.

Po čemu je to prednost za nas? Ako u Banja Luci izgubimo 2-0 kao i u prvenstvu, onda će Borac pred revanš biti u prednosti, na nama je naravno da ostvarimo što bolji rezultat u Banja Luci a da se onda na domaćem terenu domognemo titule kupa ali ne smatram to nekom velikom prednosti, o tome ne treba misliti na taj način, potrebno je u obje utakmice dati sve od sebe i samo tako se može do trofeja kupa BiH.

Nakon što je seriju Željezničara, u srijedu u Tuzli prekinula Sloboda, priliku za povratak na pobjednički kolosijek, Željezničar ima već sutra kada na Grbavicu stiže Modriča na krilima prve proljetne pobjede protiv Slavije.

Smatram da ta utakmica može biti izuzetno neugodna po nas iz razloga jer je Modriča uvidjela da može pobjediti i na Grbavicu dolazi rasterećena. Međutim ako se uzme u obzir kvalitet naše i njihove ekipe, položaj na tabeli te trenutna forma, onda mislim da problema neće biti i da ćemo sutra slaviti novu pobjedu, rekao je za kraj Amar Osim.

Osim u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na povrijeđene Mešanovića i Harisa Bešliju te kartonirane Stanića i Ćuluma. Meč na Grbavici počinje u 19:30 a pravdu će dijeliti Semir Kaplan iz Stoca.

s p o r t i n

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 11:45

I ja mislim da treba Bajru da vecu minutuzu da ;)
Pa ja vi bolje znate od Amara Osima svaka vam cast
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 apr 2010, 11:47

Kad ce Alen zaigrat ?!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 11:49

EdinTM87 je napisao/la:Kad ce Alen zaigrat ?!
Kad se oporavi od povrede sto je i logicno :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 apr 2010, 11:49

EdinTM87 je napisao/la:Kad ce Alen zaigrat ?!
Teska povreda i njegove godine su otezavajuce okolnosti. Ako se neko cudo ne desi tesko da ce ubrzo zaigrati.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 11:53

Koji qurac ovi pametnjakovic pametuju i govore ko bi trebo dobit sansu ccc.Nase je da navijamo i idemo na utakmice i bodrimo naseg Zelju do duple krune a i ako to ne bude da i dalje budemo uz njeg do kraja zivota pa makar je i nikad ne osvojili.Nase je da navijamo i volimo a imaju adekvatni ljudi u klubu koji kazu ko treba a ko ne da igra

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 11:54

plavimomak je napisao/la:
Pa ja vi bolje znate od Amara Osima svaka vam cast
ja sam samo rekao svoju neku zelju, to nemora znaciti da sam ja AMAR .. :roll:

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 24 apr 2010, 11:57

ima da grmimo veceras!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 24 apr 2010, 12:00

bilo bi odlicno kada bi nas veceras bilo jedno 6500-7000 to bi bio jedan korak naprijed sto se tice nas Manijaka i podrske!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 apr 2010, 12:01

Hajde Nime i sad napisi da je ovo glupo sto ja napisao covjek iznad.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 12:04

Ovaj Nime je bolji od Beniteza

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 apr 2010, 12:12

Sad ce on mjesto Pelegrinija :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.