Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
na mom proslom nicku, ovaj forum je bio normalan, nije bilo ovih "znalaca" i "strucnjaka" tipa safira, hege & co.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako mozete reci da je nebitna utakmica,,,, meni bi bilo draze da je ovdje igrao i dao ova 3 gola , nego sto ce igrati ligu prvaka u srijedu. Svi igrali samo je Edina stedio,nigdje veze, mogao mu je dati 25 min. I sta sad igrat ce u srijedu ligu prvaka i opet ga nema za vikend???? BOLJE DA IGRA LIGASKE UTAKMICE KAD GA JE VEC DOBRO KRENULO,sta bi znacilo da bude top scorrer lige cccccc.
sad neki novi klinciii dolazeee, a sve teže prave riječii nalazeeeeeBosniacum Lilium je napisao/la:na mom proslom nicku, ovaj forum je bio normalan, nije bilo ovih "znalaca" i "strucnjaka" tipa safira, hege & co.

e moj edine ne gine ti klupa,zao mi ga pravo
I drugi moraju igrati, jednostavno previše je dobrih igraca tu, pogotovo u napadusanji je napisao/la:Kako mozete reci da je nebitna utakmica,,,, meni bi bilo draze da je ovdje igrao i dao ova 3 gola , nego sto ce igrati ligu prvaka u srijedu. Svi igrali samo je Edina stedio,nigdje veze, mogao mu je dati 25 min. I sta sad igrat ce u srijedu ligu prvaka i opet ga nema za vikend???? BOLJE DA IGRA LIGASKE UTAKMICE KAD GA JE VEC DOBRO KRENULO,sta bi znacilo da bude top scorrer lige cccccc.
- Centre forward
- Kontakt:
A odakle tebi podatak da ako bude igr'o u srijedu da ce bit izostavljen za vikend ?sanji je napisao/la:Kako mozete reci da je nebitna utakmica,,,, meni bi bilo draze da je ovdje igrao i dao ova 3 gola , nego sto ce igrati ligu prvaka u srijedu. Svi igrali samo je Edina stedio,nigdje veze, mogao mu je dati 25 min. I sta sad igrat ce u srijedu ligu prvaka i opet ga nema za vikend???? BOLJE DA IGRA LIGASKE UTAKMICE KAD GA JE VEC DOBRO KRENULO,sta bi znacilo da bude top scorrer lige cccccc.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- JuveSissoko
- Kontakt:
vidim dosta forumasa zna bolje o fudbalu od fudbalercine kakav je bio Mancini, dakle nemam brige za buducnost BH fudbala kad vidim sve znalce ovdje 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:vidim dosta forumasa zna bolje o fudbalu od fudbalercine kakav je bio Mancini, dakle nemam brige za buducnost BH fudbala kad vidim sve znalce ovdje

helem neke formacije taktike izmjene poznavanje teamworka

JuveSissoko je napisao/la:vidim dosta forumasa zna bolje o fudbalu od fudbalercine kakav je bio Mancini, dakle nemam brige za buducnost BH fudbala kad vidim sve znalce ovdje

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Nasmija me, al' bas ono pravosanji je napisao/la:Kako mozete reci da je nebitna utakmica,,,, meni bi bilo draze da je ovdje igrao i dao ova 3 gola , nego sto ce igrati ligu prvaka u srijedu.

Da je Edin klasa, pokazuje ova cinjenica neigranja u ovoj utakmici, s slabasnim Wiganom, kojeg bi 2. postava Cityja rasturila. Uvijek se najbolji igraci stede. Normalno, nije Mancini mogao na klupu ostaviti i Silvu, Aguera... ko bi onda igrao...
Izdržati, to je temelj vrline!
- miralem444
- Kontakt:
ja vas ljudi neshvatam nikako edin je prvo igro tekmu protiv intera,manchester united,svonsi,bolton,totenhem,2 za repku znaci u poslednjih 25 dana 7 utakmica,i normala da ce ga mancini odmorit ,da bude fit svjez protiv napolia i,kaze igrat ce protiv napolia pa klupa nece ljudi igrat ce opet ako bude zabijo 4 5 tekmi pa ce opet ga odmorit ...i ja sam sse nadao da ce igrat al logican je ovo potez mancinija..i nasri je uso oko 65 minute ,sto zato st siti u drugom poluvremenu nije bas bio opastan..samo naprijed edine u srijedu DZEKO daje gol napoliu 100%
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja nemogu vjerovati da vi nasjedate na provokacije ovih balavaca i djecurlije. Ignorisete ih i vozdra, neznam kako imate volje da se raspravljate s njima ..
P.S .. Kako je Tevez danas odigrao ? Nisam stigao da pogledam utakmicu ..
A sto te nasmija legendo???? Pa bas protiv losijeg tima,se scor popravlja,kao sto je danas AGUERO ucinio. I po tvojoj prici ispade da je Edin najbolji igrac city-a,,,,,rogeRF je napisao/la:Nasmija me, al' bas ono pravosanji je napisao/la:Kako mozete reci da je nebitna utakmica,,,, meni bi bilo draze da je ovdje igrao i dao ova 3 gola , nego sto ce igrati ligu prvaka u srijedu.![]()
![]()
![]()
Da je Edin klasa, pokazuje ova cinjenica neigranja u ovoj utakmici, s slabasnim Wiganom, kojeg bi 2. postava Cityja rasturila. Uvijek se najbolji igraci stede. Normalno, nije Mancini mogao na klupu ostaviti i Silvu, Aguera... ko bi onda igrao...
Slazem se, ali kako je nasriju mogao je i Edinu dati 20 min. Ako nista zasluzio je,jer je postigao 4 gola proslog kola,o tome pricam sve vrijeme. Logika je, sto vise utakmica odigra,da su sanse vece, za sto vise golova ccccmiralem444 je napisao/la:ja vas ljudi neshvatam nikako edin je prvo igro tekmu protiv intera,manchester united,svonsi,bolton,totenhem,2 za repku znaci u poslednjih 25 dana 7 utakmica,i normala da ce ga mancini odmorit ,da bude fit svjez protiv napolia i,kaze igrat ce protiv napolia pa klupa nece ljudi igrat ce opet ako bude zabijo 4 5 tekmi pa ce opet ga odmorit ...i ja sam sse nadao da ce igrat al logican je ovo potez mancinija..i nasri je uso oko 65 minute ,sto zato st siti u drugom poluvremenu nije bas bio opastan..samo naprijed edine u srijedu DZEKO daje gol napoliu 100%
- miralem444
- Kontakt:
pa solidan je Tevez bio ,jest da je promasio penal,al trudio se borio imo nekoliko lijepih proigravanja,danas bar danas nije igrao sebicno igrao je za tim..Al u srijedu uz Dzeko nebih bio u kozi trenera napolia..Goalgetter je napisao/la:Ja nemogu vjerovati da vi nasjedate na provokacije ovih balavaca i djecurlije. Ignorisete ih i vozdra, neznam kako imate volje da se raspravljate s njima ..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Goalgetter
- Kontakt:
Eno Messi takodje na klupi protiv Sociedada. Guardiola budalo jedna, kako mozes igraca koji vrijedi 100 Mil. ostaviti na klupi, a stavlja tamo nekog Sancheza ili Thiaga
.

- JuveSissoko
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Eno Messi takodje na klupi protiv Sociedada. Guardiola budalo jedna, kako mozes igraca koji vrijedi 100 Mil. ostaviti na klupi, a stavlja tamo nekog Sancheza ili Thiaga![]()
.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
hehe gvardiola odmara messija,pujola,villu,xavija,abidala i jos neke..a mancini "odmara" samo dzeku.Goalgetter je napisao/la:Eno Messi takodje na klupi protiv Sociedada. Guardiola budalo jedna, kako mozes igraca koji vrijedi 100 Mil. ostaviti na klupi, a stavlja tamo nekog Sancheza ili Thiaga![]()
.
Dzeko propo ko zeton, secija! Satra ce ga Mancini ko fap zabu... E, moj Dzeko-klocu... Ja, kad vidim sta sve ljudi pisu, govore ili ti ga sta vec... Ostavio bih se sporta samo zbog njih!! Pa neka nakon toga stoka sitnog zuba komentira-ispada glupa... Dzeko vec protiv zabara igra, on i Haguero:). I zabice ga, barem jednom..
Dajte Safiru Pecikozu, neka pamrtnu prozbori...
Dajte Safiru Pecikozu, neka pamrtnu prozbori...
Ma nije bitno kako treneri razmisljaju,imamo mi @Hegea ovdje da nam pojasni neke stvariGoalgetter je napisao/la:Eno Messi takodje na klupi protiv Sociedada. Guardiola budalo jedna, kako mozes igraca koji vrijedi 100 Mil. ostaviti na klupi, a stavlja tamo nekog Sancheza ili Thiaga![]()
.

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.