Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Lily
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Lily » 18 jan 2011, 19:58

Može li mi neko reći da li je normalno da se curica koja ima nekih 11-12 godina, slika s izbačenom jezičinom u nekoj kratkoj majičici iz koje sve kipi i da napise ovaj tekst:

Not everybody knows how to work my body
knows how to make me want it
but boy you stay up on it
you got that something that keeps me so off balance
baby you're a challenge, let's explore your talent .

Samo mogu da kažem: Škk?
Al' stvarno. Na stranu sve to što je ta slika grozna, neukusna i nikako prikladna za njene godine.. Nego tekst je taj koji mi je povukao živce. Dajem ruku u vatru ako ona zna šta ovi stihovi predstavljaju al' ako zna skidam kapu, svaka joj čast. Iskusna, nema šta. :roll:

Ja se samo brinem kakvo će moje dijete biti. Kako stvari stoje, bolje za njega da ne dođe na ovaj svijet. :?
Svaka čast roditeljima čija djeca sada ulaze u pubertet, mogu mislit' kako je samo teško odgajati tu djecu.
( Mislim na ove maloljetne wannabe droljice i ghetto pokušaje od repera koji kao pokušavaju povalit' male curice a i oni jos veća djeca. Sigurno da postoji jos barem malo fine djece. )
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 jan 2011, 20:02

@Lily ja cu ti reci kakvo ce ti dijete biti...
Isto ti ;)

Sve ovisi od roditelja,tako gledaj i na to dijete :S
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 20:03

Ma 80% facebook morona je slicno toj djevojcici.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 20:05

Sve su to balavci i curice koji sline ne znaju obrisati, koji su se do juce u pijesku igrali, a po fejsu te slike stavljaju, pisu slomljena srca po zidu i govore kako im zivot nema vise smisla. :roll: Takva nas buducnost nazalost ceka, ako se nesto naglo ne promjeni, a kao sto rece @Pipita, puno ovisi i o roditeljima.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 20:30

:o

slika

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 jan 2011, 21:12

može li se znati koliko ko postova ima na određenom pdf,ili na određenoj temi

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 21:15

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:može li se znati koliko ko postova ima na određenom pdf,ili na određenoj temi
To sam i ja par puta pitao, ali nisam dobio odgovor. Baš me zanima nešto..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 jan 2011, 21:17

Lily je napisao/la:Može li mi neko reći da li je normalno da se curica koja ima nekih 11-12 godina, slika s izbačenom jezičinom u nekoj kratkoj majičici iz koje sve kipi i da napise ovaj tekst:

Al' stvarno. Na stranu sve to što je ta slika grozna, neukusna i nikako prikladna za njene godine.. Nego tekst je taj koji mi je povukao živce. Dajem ruku u vatru ako ona zna šta ovi stihovi predstavljaju al' ako zna skidam kapu, svaka joj čast. Iskusna, nema šta. :roll:

Ja se samo brinem kakvo će moje dijete biti. Kako stvari stoje, bolje za njega da ne dođe na ovaj svijet. :?
Svaka čast roditeljima čija djeca sada ulaze u pubertet, mogu mislit' kako je samo teško odgajati tu djecu.
( Mislim na ove maloljetne wannabe droljice i ghetto pokušaje od repera koji kao pokušavaju povalit' male curice a i oni jos veća djeca. Sigurno da postoji jos barem malo fine djece. )
Imam ih mnogo na faceu jer sa mnogima idem u školu i nekad me dodaju.... To me tako tako tako nervira kad nema pojma o ničemu a ovamo nešto glumi cool nešto ljubav i ostalo...... :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 21:20

OTNYS_YNWA je napisao/la::o

slika
Gdje se ovo slikao prema rakovici n :mrgreen: egdje
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 21:34

koliko clanova ima ss.ba forum?? :D
"Like a krme in Teheran."

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 jan 2011, 21:35

fahrenheit je napisao/la:koliko clanova ima ss.ba forum?? :D

10625

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 21:39

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
fahrenheit je napisao/la:koliko clanova ima ss.ba forum?? :D

10625

a jest bas, sad viđadoh
"Like a krme in Teheran."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 21:40

[youtube][/youtube]

Knockout
Cestitke konju! :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2011, 21:40

Lily je napisao/la:Može li mi neko reći da li je normalno da se curica koja ima nekih 11-12 godina, slika s izbačenom jezičinom u nekoj kratkoj majičici iz koje sve kipi i da napise ovaj tekst:

Pucaj joj odmah posao tamo gdje se slicne droce, samo starije, okupljaju :lol: Meni su gluplji roditelji koji takve stvari dopustaju. Vecina ih uvali internet, videoigrice i PC u kucu samo da mu dijete ne dosadjuje, a kuda to vodi, pojma nemaju. I da, naravno, uvijek se vodi ona politika "moje dijete je naj,naj,naj..."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 18 jan 2011, 21:56

reds_forever je napisao/la: Pucaj joj odmah posao tamo gdje se slicne droce, samo starije, okupljaju :lol: Meni su gluplji roditelji koji takve stvari dopustaju. Vecina ih uvali internet, videoigrice i PC u kucu samo da mu dijete ne dosadjuje, a kuda to vodi, pojma nemaju. I da, naravno, uvijek se vodi ona politika "moje dijete je naj,naj,naj..."
Ostat će ove starije bez posla, curice dominiraju ! Pedofilija, bolest najmilija. :lol: :roll: Ne mogu da dođem sebi kad vidim nekog svojih godina, čak i starijeg a voda curicu koja je 6-7 razred.

Al' najgolemije mi je kada roditelj kaže kao da o ništa ne može svom djetetu, da je nemoćan. Malo sutra nemoćan, sve ono treba išibat' i modeme im spalit'. Evo me ko' kakva stara majka. :lol:
Nisam ni ja vele starija, ja i sad sebe smatram djetetom tj. i jesam al' neke stvari mi nisu shvatljive. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 22:01

Lily je napisao/la:
reds_forever je napisao/la: Pucaj joj odmah posao tamo gdje se slicne droce, samo starije, okupljaju :lol: Meni su gluplji roditelji koji takve stvari dopustaju. Vecina ih uvali internet, videoigrice i PC u kucu samo da mu dijete ne dosadjuje, a kuda to vodi, pojma nemaju. I da, naravno, uvijek se vodi ona politika "moje dijete je naj,naj,naj..."
Ostat će ove starije bez posla, curice dominiraju ! Pedofilija, bolest najmilija. :lol: :roll: Ne mogu da dođem sebi kad vidim nekog svojih godina, čak i starijeg a voda curicu koja je 6-7 razred.

Al' najgolemije mi je kada roditelj kaže kao da o ništa ne može svom djetetu, da je nemoćan. Malo sutra nemoćan, sve ono treba išibat' i modeme im spalit'. Evo me ko' kakva stara majka. :lol:
Nisam ni ja vele starija, ja i sad sebe smatram djetetom tj. i jesam al' neke stvari mi nisu shvatljive. :roll:
ma treba im taj internet cekicem razbiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You are someone else I am still right here

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 22:07

Cao svima :lol:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jan 2011, 22:17

Jbt sta je ovo u Sarajevu svaki dan pucnjava ccc..zalosno

Potres jacine 7.4 stupnja pogodio Pakistan :(
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jan 2011, 22:25

Lily je napisao/la:

Mislim da je ipak dobro što imaju internet tako samo ostaje napisano nešto kao"Ova noć je kao stvorena za poljubce" ili tako :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 22:25

harry_90 je napisao/la:Jbt sta je ovo u Sarajevu svaki dan pucnjava ccc..zalosno

Potres jacine 7.4 stupnja pogodio Pakistan :(
:o Ma danas se slabo sta lijepo moze cuti, samo nekakve potresne vijesti.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 5 gostiju.