AllGunsBlazing je napisao/la: Ne znam, mozete vi pricati sta god hocete, ali meni je ovaj Arsenal jaci od onog proslogodisnjeg.. Ne zbog Henrya, mada je i on pridonio Arsenalu posebno psihicki, vec zbog stabilnosti. Jednostavno Arsenal igra uvijek isto bez nekih vecih oscilacija u igri, dok su prosle godine mogli odigrati bolje, ali i gore.. Svidja mi se sredina sa Ramseyem,Artetom i Songom, a jedva cekam da vidim Arteta-Jack-Song, i onda jos ako treba svjezine tu je Ramiz to ce biti odlicno, posebno zato sto ce Jack igrati onu svoju prirodnu poziciju. Mislim da bi se Wenger trebao skoncentrisati na Fa kup, a u ligi i Ligi prvaka koliko dodje. Ovdje realno imamo finu sansu da osvojimo nest, a to treba Arsenalu jos malo iskustva..
Da si gledao utakmicu s Fulhamom primjetio bi da to nije baš tako kako ti pišeš,no dobro,nije ni važno..
Henry,priča sama za sebe,njegovi golovi su umjetnost,ponekad dati gol izgleda tako jednostavno..Guess who is back
Rus je danas bio pravo simpatičan,grize,trči,fasiva,udara,gladan golova..Kalou ili on,ma Arša definitivno..
Ramsey je klasa,njemu je potrebno malo odmora i gol za samopouzdanje,on i Wilshere na terenu,perverzija
Nebi više nikog izdvajao,utakmica sama po sebi ništa posebno ali Henry je uspio da je učini veličanstvenom,.